4 Beste homeopathische geneesmiddelen om grijze haren te behandelenTegenwoordig zijn zelfs jongeren krijgen van grijs haar. Dit is waarschijnlijk te wijten aan stressvolle of onjuiste eiwitsynthese. De voortijdige vergrijzing van het haar is een schokkende zaak. Dit kan ook betekenen dat het verlaten van de jeugd en bewegen in de richting van de oude dag.

Terwijl de meeste mensen gebruiken haarkleuring om hun grijze haren te verbergen, veel jonge mensen de zorg over en hebben behoefte aan een permanente oplossing. Er zijn verschillende takken van de geneeskunde die beweren te behandelen of te voorkomen grijs haar, maar slechts weinigen van hen zijn veilig inzetten als de meeste van hen hebben bijwerkingen. Een security tak van de geneeskunde is homeopathie, die belooft om voortijdige vergrijzing van het haar te genezen door middel van enkele toonaangevende drugs.


Voordat de rapportage homeopathische geneesmiddelen, zijn er een aantal aspecten van deze aandoening die je moet weten:

Wat is Vergrijzing van haar?

Grijs worden, is het verlies van pigment melanocyten in de haarfollikels. Ook wordt beschreven hoe Canites, poliosis, blancheren van haar of wit haar. De gemiddelde leeftijd bij de mens begint tonen grijs haar tussen 35 en 4 In gevallen van voortijdige vergrijzing kan haar gaan de kleur in de twintig dezelfde wijzigen. De exacte model en leeftijd is afhankelijk van het individu en zijn/haar genetische geschiedenis.

Vergrijzing van het haar gebeurt meestal als gevolg van genetische invloed, tekort aan vitamine B12, schildklier storing of hypofyse, ondervoeding, stress en gebrek aan verzorging en hygiëne. Homeopathie is bekend dat de behandeling voor deze aandoening hebben, en heeft veel mensen geholpen om dit probleem effectief aan te pakken.

Voor de behandeling van deze toestand wordt de geschiedenis van de patiënt verzameld. Dit helpt bij het genezen van de ziekte van de kern. Het beste deel is dat homeopathische geneesmiddelen hebben geen bijwerkingen. Trouwens ook die lange verlichting voor patiënten.

Homeopathische geneesmiddelen om grijs haar te behandelen:

Sommige homeopathische geneesmiddelen zijn hieronder vermeld, die gewoonlijk worden gebruikt om grijze haren te behandelen:

Lycopodium:

Dit geneesmiddel wordt voorgeschreven in gevallen waarin de vergrijzing is begonnen uit de regio's van de tempel en heeft de vertex gebied bereikt. De persoon kan ook deze medicatie gebruiken als er haaruitval overvloedig.

Sulpher O Tinea Captis (Vorm Dry):

Sulpher of Tinea Captis wordt voorgeschreven medicatie voor droge hoofdhuid en haaruitval acute. Patiënten met symptomen, zoals pijn in de wortels van het haar en de hoofdhuid jeuk zijn meestal van dit geneesmiddel.

Acid Phos:

Wanneer het haar begint vergrijzing voortijdig vertoont als haarverlies en haaruitval wordt Phos zuur gegeven. Het geneesmiddel wordt voorgeschreven voor vet haar of linnen. Zuur Phos wordt aanbevolen als het haar vergrijst en vallen na een langdurige ziekte of psychische shock.

Psorinum:

Patiënten die grijzend haar op plaatsen waar je wilt misschien Psorinum. De drug wordt gegeven, zelfs als er vochtige uitbarsting op de hoofdhuid, gematteerd of droog haar of als je haar voelt getrokken.

Let op: U dient een arts te raadplegen voordat u een van deze medicijnen.

Aanbevelingen secundaire:

Samen met homeopathische middelen voor grijs haar voorschrijven, de dokter zou u ook vragen om een ​​aantal veranderingen in de voeding te overwegen. Deze wijzigingen omvatten het nemen van voedsel rijk aan vitamine B, zoals yoghurt, gist en tarwekiemen; verhogen van de inname van ijzer-rijke voedingsmiddelen, zoals wortelen, data, bananen, etc., waaronder grote hoeveelheden kerriebladeren in het dieet. Dit wordt gedaan als vitamine B en ijzer om een ​​goede groei, gezondheid en verzorging van zwarte jas kleur te geven. Kerriebladeren ook helpen omgaan met de conditie van grijs haar en helpt ook versterking van hun wortels.

Naar aanleiding van deze aanbevelingen dieet in combinatie met het gebruik van drugs homeopathische helpen omgaan met grijze haren gemakkelijk voorgeschreven.

Heb je geprobeerd andere homeopathische middelen die hebben bijgedragen tot het verminderen of grijs haar te elimineren? Voel je vrij om met ons te delen door hieronder commentaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha