4 beste home oefening voor die slappe armenBlijf fit en actief tijdens dit tijdperk van computers en machines is uiterst belangrijk. Vooral sinds de generatie is al de gemakkelijke route. Met wasmachines over hand wassen, vaatwasser vervanging van menselijke handen en vacuüm medeplichtigheid handwerk nemen, zou men zich afvragen of we luie dag zijn geworden door de dag. Zal dit niet leiden tot problemen met het gewicht en de gezondheid van luiheid? Ons lichaam zal eindigen met flab rond geeft ons een gevoel van zwelling verzakkende losse vlees ... U bent afgewezen door deze stroom flab op je lichaam?

Tuurlijk, ja !!! En het bewijs hiervan is de toename van het aantal fitnesscentra die ons helpen om fit te blijven en trim. Maar er is een deel van onze anatomie, dat is zo koppig dat zelfs de beste fitnesscentra niet kunnen helpen drastisch verminderen! En dit zijn onze wapens. Het is zeer moeilijk om zich te ontdoen van vet verzameld op onze armen, vanwege het gebrek aan flexibele ruimte voor de armen voor training. Maar we weten allemaal dat er niets is ooit onmogelijk. Dus hier komen vier van de beste oefeningen om zich te ontdoen van die lelijke flab. Dit zal ook vertrekken de perfecte afgezwakt armen !!!. En wat een betere manier om het te doen thuis, zonder de noodzaak van geavanceerde fitnessapparatuur.


Oefeningen voor slappe armen

The Windmill:

Hef je armen voor je op schouderhoogte, parallel aan de grond. Nu til de armen omhoog en draai naar achteren en naar beneden en de voorkant weer in een beweging van 360 graden, als de bladen van een windmolen. Herhaal deze beweging voor twintig keer twintig keer vooruit en achteruit.

Voordelen: Voor de rotatie, de armen en schouders om een ​​volledige sterkte gebouw training krijgen de bovenarmen, schouders en nekspieren. De biceps en triceps krijg hier een verkwikkende sessie.

The Wave Goodbye:

Hef je armen naar schouderhoogte langs de zijkanten. Start wuivende palmen alsof je zwaaiend naar iemand. Houd uw armen weer, alleen beweeg je handpalmen. Het proces te versnellen, zodat het uitgezonden ongeveer 100 keer in een minuut. Doe drie sets van golven 100 elk.

Voordelen: De slingerende beweging, waarbij je je armen weer, zorgt voor een roterende beweging in je armen, van de polsen naar de schouders. Op deze wijze wordt strekken en uitrekken van de arm, toon zodat je hele arm in een keer.

Het gebed pose:

De handen ineen bij een pose bidden over zijn hoofd. Breng je handen samen om de voorkant van de borst. Weer omhoog gevouwen handen. Herhaal deze up down voorstel van ten minste 30 herhalingen.

Voordelen: Als je samen de handen ineen, de triceps bezig zijn. Wanneer u uw handen op en neer te bewegen, je biceps zijn betrokken. Op deze manier werkt u uw triceps en biceps samen dan toon je armen hoger bij elke herhaling.

Arm Stretching:

Til beide handen boven zijn hoofd. Neem de rechter pols met zijn linkerhand en linkerpols met zijn rechterhand, zo in elkaar grijpende handen. Nu, met je rechterhand, trek de linkerhand naar rechts, zodat de linker elleboog naar beneden achter je hoofd.

Laat de opname en neemt de wapens terug naar het centrum en het bezit van een handomdraai. Nu, met uw linkerhand, trek de rechterhand naar links, zodat de rechter elleboog naar beneden achter je hoofd. Zelfs in dit geval, kan de spanning verlaagd en neemt de handen in het midden. Herhaal dit gedurende ten minste twee sets van 20 herhalingen per.

Bron: Shutterstock

Voordelen: Wanneer Kruis je handen, je triceps zijn betrokken. Handen trekken aan weerszijden zorgt voor een extra rek in de triceps toning hen zo. Deze oefening van slappe armen is ideaal voor degenen die het vet hebben opgelost opknoping over hun triceps.

Deze vier oefeningen zijn alles wat je nodig hebt om de grote armen van jou toon, en in vorm te krijgen voor een mouwloze jurk perfect.

Het beste deel is alles wat je nodig hebt voor deze oefeningen slappe armen zijn de handen en niets anders. U kunt deze kleine workouts altijd en overal. Het hebben van een beetje 'vrije tijd? Krijgen om te werken aan de armen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha