4 Best Hair Shades die grijze haren zeer goedHet selecteren van een goed merk en tinten van haarkleur is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste make-up en kleding kwaliteit. De belangrijkste factoren voor de keuze van de kleuren zijn - toon huid en Haircut. U kunt ook experimenteren met kleuren volgens de gelegenheden maar nooit een kleur te kiezen zonder te weten of het gaat om uw persoonlijkheid of het uiterlijk aan te passen.

Hoewel je tinten van grijs haar kan dekken met kleur, als u niet past, kan je uiteindelijk op zoek raar. En aan de andere kant, als je gaat voor een haarverf poeder of een haarkleur van lage kwaliteit, dan kan het haar dus beschadigen waardoor je verliest de natuurlijke kleur van het haar.


Een belangrijk ding als het gaat om haarkleuring is dat je altijd moet doen een patch test om huidallergieën/hoofdhuid te voorkomen. Lees de aanwijzingen op de verpakking zorgvuldig door voordat je in voor de kleur, vooral als je doet het zelf of thuis.

Dus zonder verder oponthoud, presenteren we de top 5 keuzes van tinten van haarkleur om grijs haar te dekken:
Tinten zoals natuurlijke zwarte, Darkest van Browns, licht bruin, bordeaux en werken het beste voor Indiase huidtinten. De juiste kleur kiezen op basis van uw teint is ook een moeilijke taak. Echter, probeer dan naar het dichtstbijzijnde tinten van haarkleur te vinden om het haar.

Natural Black:

Als je niet van plan te willen experimenteren en een goede natuurlijke zwart, dus er is geen probleem van kleur selectie. Merken van haarkleur hieronder genoemde bieden de beste zwarte kleur natuurlijke permanente haar Indianen. Teint van de huid maakt niet uit hier als u probeert om de verloren natuurlijke zwarte kleur van je haar te herstellen.

L'Oreal Paris Excellence Crème Black 1

Garnier Color Naturals Natural Black 001


Wella Hair Kolestint zwarten 2/0

Brown:

Als je een beetje 'van stijl en glamour om je haar zwarten regelmatig en ook om te helpen dekken uw grijstinten, dan donkerbruin zal je de juiste glans gepolijste afwerking te geven. Mensen met een bleke huid wheatish kan deze kleur kiezen.

L'Oreal Paris Excellence Crème 3 Natural Darkest Brown

Garnier Color Naturals Darkest Brown 003

Wella Hair Kolestint Darkest Brown 4/0

Donker haar:

Als je een donkerdere teint of als het eerlijk en je wilt een beetje vleugje goud, ga dan voor een lichtere tint van bruin. Kies tussen de hieronder weergegeven kleuren.

L'Oreal Paris Excellence Crème Mahogany Brown 5

L'Oreal Paris Excellence Crème Natural Light Brown 6

Garnier Color Naturals Natural Light Brown 005

Bourgogne:

Mensen met een wheatish voor donkerdere teint moet altijd uit de buurt van elke schaduw van paars, mauve en bordeaux blijven. Het is gewoon je er donker uitzien. Mensen met een zeer lichte huid kan gaan recht om bordeauxrood hun het beste uitkomt.

L'Oreal Paris Excellence Crème de Bourgogne 16

Garnier Color Naturals Burgundy 316


Er zijn echter verschillende andere tinten van het haar kleuren in de markt als Blond, roze of rode tinten. Dit zijn geen gewone kleuren voor de dekking van grijs of kleurstoffen, volledige lengte, maar worden meestal gebruikt als mode kleuren. U kunt gaan voor strepen of Ombres met deze tinten.

Maar smaken en keuzes van verschillende mensen, en als je comfortabel kleur je haar met een van deze kleuren, dan kunt u dit doen totdat je af kunt trekken met vertrouwen tegemoet.

Wat is je favoriete kleur? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha