35 tips om gewicht te verliezen35 tips om gewicht te verliezen

1) controle van uw porties. Een deel van het vlees en vis, bijvoorbeeld, moet ongeveer de grootte van een spel kaarten en een deel van alles moet passen in de palm van je hand.

2) Luister naar je lichaam en niet blijven eten voel je je tevreden bent al, soms is het goed om voedsel te laten op uw bord.

3) Probeer niet te snel gewicht te verliezen. Geleidelijke gewichtsverlies zal hebben blijvende resultaten.

4) Zoek uit welke voedingsmiddelen gezond en die dat niet zijn dieet vriendelijk zijn.


5) Om gewicht te verliezen - te vermijden verwerkt wit brood, kies volkoren brood in plaats. Alleen deze verandering kan helpen om een ​​groot verschil in het proces van het worden slanker.

6) Zorg ervoor dat je veel vezels te eten, is het essentieel om uw spijsvertering, de stofwisseling en de natuurlijke ontgifting van uw lichaam te verhogen.

7) Drink veel water per dag. Probeer een glas water te drinken 20 minuten voor het eten.

8) niet mee naar huis elke junk food.

9) Vermijd emotioneel eten, dat leidt alleen maar tot slecht na te voelen.

10) Maak een maaltijd schema, noteer het exacte tijdstip van uw maaltijden en snacks en hou je eraan.

11) Zoek een vriend die heeft hetzelfde doel - om gewicht te verliezen. Als dit kan je ofwel op koers te blijven.

12) Dance vaak. Niet alleen zal dit u helpen gewicht te verliezen, maar ook om stress te bestrijden en zet je in een goed humeur.

13) eet nooit in de voorkant van een televisie of computer.

14) Eet langzaam, zich richten op wat je eet, let op je eten, kauwen elk stuk voor ongeveer 10 keer.

15) om een ​​voldoende hoeveelheid slaap per nacht, kan het 7-9 uur.

16) Plak een foto van uw droom lichaam op uw koelkast en laat je inspireren. Elke keer dat u bereiken voor het eten, zal je nog je doelen.

17) Koop een boek of tijdschrift gewichtsverlies en wat de motivatie uit daar.

18) Elke dag, eet veel salades, dressings zonder de traditionele elke dag. Gooien met de olie alleen olie, azijn of citroensap.

19) Sla nooit maaltijden om gewicht te verliezen. Niet verhongeren jezelf, want als ons lichaam in honger-modus, dezelfde reserves die we proberen om vet te verbranden.

20) laten genieten van een behandeling van tijd tot tijd.

21) Eet 5 kleine maaltijden per dag in plaats van drie groten, het zal je stofwisseling te verhogen en helpen gewicht te verliezen. Het betekent elke drie uur eten.

22) Draag altijd een gezonde snack met u, kan een appel, wat druiven of bessen zijn. Als dit, als je voelt als een snack, zult u niet worden verplicht een automaat junk food.

23) Vermijd elke vorm van frisdrank of in blik vruchtensappen, al het bevat veel suiker! Drink water in plaats.

24) Om dat gewicht te verwijderen uit lopen elke dag, altijd neem de trap en als je kunt - fietsen in plaats van met de auto.

25) Leer diep en langzaam te ademen - haal diep adem, houd het voor een paar seconden en adem langzaam. De zuurstof die circuleert door het hele lichaam zal u helpen om vet te verbranden.

26) niet boos als hij glipt uit uw dieet plan. Aanmoedigen en motiveren jezelf in plaats.

27) Als u wilt serieuze veranderingen in je leven te hebben - om de negativiteit te vermijden door alle middelen.

28) Laat van stress, zijn positief, omring jezelf met positieve mensen en ervaringen die zal helpen yo om gewicht te verliezen met onze druk.

29) Volg uw gewichtsverlies succes met beelden "voor en na".

30) Het kopen van kleding goed van de sport die zal motiveren en inspireren.

31) Beloon jezelf voor je vooruitgang. Als je een paar kilootjes kwijt, gaan kopen jezelf een moment - lippenstift, mooie jurk of zelfs bloemen. Deze kleine dingen kunnen helpen houden u op koers en blijven in overstag.

32) Visualiseer jezelf al dun, heb je droom lichaam. Als je het kunt dromen u kunt het doen!

33) Verliefd om gewicht te verliezen. Als u alleenstaand bent op dit moment, beginnen rond te kijken en te anticiperen op het voldoen aan de juiste persoon. Dit kan uw houding te veranderen en zal je motiveren om te zorgen voor jezelf en blijf in grote vorm.

34) Kus van het verliezen van gewicht. Yes! Dit werkt! Niet alleen voel je je meer tevreden, zoenen is ook een leuke en eenvoudige manier om calorieën te verbranden. Het kan 6 calorieën te verbranden per minuut!

35) Liefde en accepteer jezelf volledig. Het zal u helpen niet alleen gewicht verliezen, maar ook uw leven te verbeteren.

Ik hoop dat u vond deze tips nuttig. Wat zijn uw geheimen favoriete horloge gewicht.
Neem dan deel je gedachten met mij in de commentaar sectie.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  1   1
Maart 19, 2015 | 19:13:45 | later 6 uur

whoah dit weblog is fantastisch ik graag bestuderen uw artikelen. Keep up the good work! Je weet wel, een heleboel mensen rond op zoek naar deze informatie, kun je veel helpen.

  0   0
Maart 20, 2015 | 02:34:17 | later 13 uur

Dank u voor een prachtige posten! Ik vond het zeker bestuderen, kunt u een groot author.I'll vergeet niet om bookmark uw blog en kunnen vaak later terug te komen. Ik wil uw bagage fantastische schriftelijk te moedigen, hebben een leuke middag!

  3   0
Maart 20, 2015 | 07:41:09 | later 18 uur

Prachtige site!

  3   1
Maart 20, 2015 | 12:04:42 | later 23 uur

Een dialoog die de aandacht trekt is de moeite waard commentaar. Ik denk dat je meer over dit onderwerp te schrijven, zal een taboe niet zijn, maar over het algemeen mensen zijn niet genoeg om op dergelijke onderwerpen te spreken. Naar de volgende. Groeten

  0   0
Maart 20, 2015 | 13:20:45 | later 1 dag

Je bent cool! Ik denk niet dat Ive iets leren als dit voor. Zo leuk om iemand te vinden met een aantal authentieke gedachten over dit onderwerp. echt dank u voor het starten van dit. Deze website is iets dat je wilt om te netwerken, iemand met een beetje 'van originaliteit. bruikbare baan voor iets nieuws op het web te brengen!

  1   1
Maart 20, 2015 | 14:28:52 | later 1 dag

Ik wil alleen maar zeggen dat ik ben net nieuw op weblog en zeker waardeerde deze pagina. Meest waarschijnlijk ga ik bladwijzer uw blog. Zeker je hebt prachtige artikelen en recensies. Hoera voor het delen van uw website.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha