34 geweldige tips om gewicht natuurlijk en gezond te verliezen"Ik vond dat mensen zoals de regels, en ik hou van de mensen wat te doen te vertellen. Het is geen rocket science als het gaat om gewicht te verliezen. Het is het eten van een beetje 'minder en bewegen een beetje' meer." Bob Harper

The Biggest Loser trainer en celebrity fitness trainer heeft met succes gerealiseerd het geheim van gewichtsverlies. Zijn mantra van het eten van minder vet, junkfood en een beetje 'meer van de oefening is praktisch en duurzaam


Deze dagen de focus is verschoven naar size zero te zijn fit en gezond te zijn. Starlets dergelijke Sonakshi Sinha hebben hun rondingen omarmd, maar de ante op fitness hebben upped. Ik heb ook geworsteld met overgewicht sinds de puberteit en ik maakte deel uit van de vicieuze cirkel van het verliezen en dan het herwinnen van gewicht. Na veel vallen en opstaan, heb ik wat werkt en wat niet en waarom geleerd.

Er is geen snelle oplossing om gewicht te verliezen, kun je eigenlijk te verliezen £ 1 per week, met discipline en basiskennis van het proces van de gewichtstoename en gewichtsverlies. Om een ​​pond te verliezen per week kunt u lichter dan 12 kg in 3 maanden.

De toespraak motivatie:

 • De sleutel tot het verliezen van gewicht is om te begrijpen dat het in je hoofd zo veel in je lichaam.
 • Om gewicht te verliezen, moet je zelfbeheersing te leren en te leren hoe je jezelf gemotiveerd te houden.
 • Je nodig hebt om eruit te komen van geleerd gewoonten en nieuwe te creëren. Bovenal moet je een goede aanpak om gezond gewicht te verliezen hebben.
 • U moet het voor je doen, om je gelukkiger, lichter, jonger, energieker en gezonder te maken.
 • Je moet niet doen om je man/vrouw, beste vriend, of vriend/vriendin. En 'je lichaam en je nodig hebt om gewicht te verliezen voor jou! Dit moet je drijvende kracht zijn.
 • Je kunt je verrassen en vind jezelf opnieuw.

Hoe om gewicht te verliezen natuurlijk?

Alles wat ik ben het verlaten van de kleine dingen die me verliezen ongeveer 11 kg in 3-4 maanden. Sommige van deze dingen lijkt misschien vreemd, maar het hielp me om de strijd van gewichtsverlies te winnen.

Maak je klaar om gewicht te verliezen:

Te ontdoen van al het voedsel dat je het probeert, maak een lijst van al het voedsel dat je wilt eten en het bouwen van een dieet omheen. Vertel uw familie dat u probeert om gezonder te eten en vriendelijk vraag hen om u te helpen bij het proces. Beroep doen op uw familie en koken gezonde maaltijden samen. Geen behoefte om de consumptie van voedzame voedingsmiddelen te snijden, maar richten zich op het verminderen van ijs, chips en andere lege calorieën.

Krijg je een notebook briefpapier en een kleine blocnote pocket:

 • Geen site of applicatie internet smartphone - pen en papier zijn de beste manier om u op koers te houden. Schrijf alles op wat je eet, hoeveel je eet en hoe laat je eet in Kladblok zak.
 • Het zal automatisch beginnen om de hoeveelheid voedsel die u verbruikt te verminderen wanneer je te zien krijgt op papier.
 • Zelfs een beetje 'knabbelen gaat in het boek en je mee te nemen waar je ook gaat.
 • Schrijf op wat je gegeten in het geheim in de dames, als je moet (ik ben niet toegeven ik deed!).
 • Noteer uw doelstellingen en ambities van de andere notebook stilstaat. Wat zou je willen dragen, waar te gaan en wie zou je graag zien krijgen verrast uw makeover. Dit zal u helpen gewicht te verliezen natuurlijk.

Houd realistische doelen:

Als je moet 50kg verliezen en verwachten om te kijken als een supermodel in drie maanden, zal niet gebeuren. Begrijpen en accepteren het feit dat als de gewichtstoename was traag en zo zal het cumulatieve gewichtsverlies. Verwachten jezelf te kijken als een versie fit en beter dan jezelf.

Leren controle over de porties:

Verdeel je bord in vier. Vul 2/4 ° met groenten, ¼ ¼ met koolhydraten en magere eiwitten. Als je honger hebt, hebben een redelijke hoeveelheid fruit of gezonde snacks zoals popcorn, cashewnoten, amandelen, bessen of u kunt zelfs eten wortelen en komkommers. Dit is een eenvoudige en natuurlijke manier om gewicht te verliezen.

Niet te verwarren dorst naar honger:

Dit gebeurt vaak voor ons allemaal. Als je honger tussen de maaltijden zijn, probeer dan het drinken van een glas water en kijk of je voelt tevreden. Alleen dan overwegen snacks.

Pas het dieet regime als voor uw lichaam en geest:

Er is niet een one size fits all dieet. Snacks werken voor sommige mensen, terwijl het vermijden van snacks helpt om vet te verminderen voor anderen. Succes en testen zul je beseffen dat wat het beste werkt voor jou. Sommige mensen hunkeren naar snacks als ze falen en start binging dom. Kiezen voor de een die past bij je lichaam en geest.

Bezig te houden:

Ik kan niet genoeg benadrukken; de meeste mensen (waaronder ikzelf) hebben de neiging om te eten uit verveling dan iets anders. Dus zoek een leuke 'entertainment geschikt. Lees boeken, beginnen te spelen meer sporten, dansen, alleen of met uw kinderen of broers en zussen, opknappen van uw huis en het schoonmaken van oude planken. Blijf gewoon zo druk dat je geen tijd hebt om te piekeren over het feit dat je minder dan voorheen eten hebben.

Niet te veel over nadenken:

Je hebt geen tijd te denken over wat je gegeten als ze niet proberen om gewicht te verliezen. Dus stop met denken over wat je niet eet wanneer je probeert om gewicht te verliezen. Denk aan wat en hoeveel ervan te eten wanneer het tijd is voor een maaltijd.

Jezelf niet beroven van alles zijn:

Als je het gevoel dat een ijsje, niet jezelf te doden overheen. Het hebben van één of twee schepjes en geniet ervan zolang je kunt, maar overdrijf het niet. Hetzelfde geldt voor alle gerechten die u wilt. Geef je onbedwingbare trek, maar met mate. Als u uw wens te lang aan, vroeg of laat de grot en je zal uiteindelijk gaan op een binge-modus.

Vergeef jezelf:

Wij zijn mensen, we glijden op. Dus, als je te veel eten bij een maaltijd, accepteren en verder te gaan. Doe jezelf niet martelen erover en veroorzaken onnodige stress op je geest en verhongeren de volgende dag. Blijven zodat je niet uitglijden.

1 De oefening is geen straf, het is een beloning:

Ons lichaam is een machine en alle machines moeten blijven werken in perfecte harmonie. Beschouw oefening als de smering van de machine die ons lichaam. Verzamelen van een aantal activiteiten die je leuk vindt, probeer alles onder de zon die je wilt en maak uw persoonlijke beslissing. Niets is universeel, proberen te lopen, rennen, zwemmen, lessen, video training, een fitnessruimte, alles en meer, en maak vervolgens uw beslissing.

Baseer je beslissing over wat geeft je meer plezier, niet op wat meer calorieën verbrandt. Als u een harde workout plan dat veel calorieën per uur verbrandt te nemen, maar het is zo moeilijk dat het waarschijnlijk te sluiten in een paar dagen, dan wat is het punt? Het is beter om iets met een lagere calorieën te verbranden voor kiezen nu u zich aan meer, alleen maar omdat je het leuk vindt. Als de sportschool is niet uw ding, dan is het waarschijnlijk tijd om een ​​training video proberen thuis.

1 Oefening meer, dan kunt u altijd meer te doen:

Vind kleine excuses meer actief te zijn elke dag, als shoppers verontschuldiging aan de winkel. Kiezen voor de trap in plaats van de lift. Parkeer uw auto ticket van het kantoor.

1 Inzicht in de wetenschap achter het gewichtsverlies:

Om te weten dat hoe meer je werkt, hoe meer je zult gewicht verliezen, maar je genoeg voedsel nodig om je lichaam bewegen langs als je wilt afvallen.

1 Geef de moed niet als je niet direct resultaat zien:

Een verandering van levensstijl duurt ongeveer 4 weken tot zichtbare resultaten laten zien, dus het maakt niet uit hoeveel je wensen u zichtbare resultaten zag, kan niet laten zien. Richten zich niet op deze, maar zich richten op hoe het voelt. De explosies van energie, stemming vreugdevolle - nadruk op dat en blijven proberen tot je de gewenste resultaten te zien. Focus op verandering in plaats van de resultaten en uiteindelijk zult u de resultaten ook zien.

1 Leren om nee te zeggen:

Het is misschien een schokkende zaak voor uw familieleden te horen zijn dat je nee te zeggen tegen een swet wanneer je gebruikt om het te verslinden alsof er geen morgen was, maar dit is iets wat je moet doen voor jezelf. Wees beleefd, aardig, maar niet toegeven aan emotionele chantage en eten wat je niet wilt hebben. En 'je lichaam, je moet geven wat u wilt geven, en niet wat anderen denken dat je zou moeten doen.

1 Leer zelfzuchtig te zijn:

Als het gaat om gewicht te verliezen, moet je jezelf en de behoeften van uw lichaam te zetten voordat emoties of adviezen van iedereen. En 'alleen dan dat je kunt leren om de stemmen die blijven negeren.

1 Beloon uzelf met non-food-gerelateerde goodies:

Als u zich aan een gezond dieet en lichaamsbeweging voor een week, geef jezelf een kleine beloning dat u zult genieten - misschien een nieuw product voor het lichaam, of make-up, of boeken. Je zou ook kunnen vieren een grote prestatie voor een knipbeurt of een nieuw paar leuke schoenen te krijgen.

1 Focus op wat je zijn gekomen, niet op wat je moet gaan:

Dit is het grootste ding voor u. Als je 5 kg kwijt en je 15 meer te verliezen hebt, heb je de focus verloren op vijf. Stel je voor hoe vreselijk je voelde toen je 5kg zwaarder waren en aan al het werk dat je hebt gedaan om dat 5kg, focus te verliezen en rijden op deze gelukkige gedachte van het verliezen van de rest.

1 Omring jezelf met gelijkgestemden:

Het is belangrijk om mensen in je leven die begrijpen te hebben en te ondersteunen wat ze gaan door. Een gezonde levensstijl is de volgende grote ding, en zal er iemand in je cirkel die denkt het krijgen van gezonder. Contact maken met deze gelijkgestemde mensen. Praat met hen, gemotiveerd elkaar en vormen een nieuwe vriendschap.

Als je iemand om te koppelen met niet kunt vinden, kunt u deelnemen aan het forum van fitness als MyFitnessPal, LIVESTRONG etc. Maar zorg ervoor dat je niet uiteindelijk de uitgaven te veel tijd in "praten" met de gezonde levensstijl in plaats van een gezonde levensstijl.

Leer hoe om plezier te hebben zonder voedsel:

In de afgelopen tijd, heeft het voedsel een belangrijke doelstelling in leuke geworden. Dit is de belangrijkste reden waarom de meeste mensen de neiging om te genieten van meer dan voorheen. Het is een platform voor gezelligheid - sociale lunches, brunches, diners en wat niet. Opteren voor koffie loopt, drives, wandelingen, picknick waar voedsel is slechts één van de activiteiten in plaats van de belangrijkste focus.

2 Het vinden van de juiste balans is de sleutel:

Er zijn zo veel diëten die er zijn, hoog in eiwitten, weinig vet en geen koolhydraten en wat niet. Maar de sleutel tot een verandering van leefstijl en gezond gewicht te verliezen is om alle dingen die je lichaam nodig om de ideale hoeveelheid eten. Dit betekent, proberen om de pot verdeeld in vier kwartalen - ½ vullen met groenten en fruit, en ¼ ¼ koolhydraten en eiwitten en gezonde vetten. Deze methode zal je zien door een gezonde levensstijl. Verander deze uitsluitend wanneer u uit te werken en je lichaam heeft behoefte aan meer eiwit. Dit is de snelle gewichtsverlies dieet ideale u kunt nemen!

2 Geniet van het voedsel dat je eet:

Eten met alle zintuigen - bekijk het eten, ruiken, horen zijn prachtige textuur. Dit zorgt ervoor dat je verzadigd voor een langere tijd als je je realiseert hoeveel en wat je zetten in je lichaam.

2 Word lid van een gemeenschap gewichtsverlies online:

Help jezelf door anderen te helpen mee in een gemeenschap gewichtsverlies. Niemand anders kan begrijpen hoe hij zich voelt niets, maar mensen die in hetzelfde schuitje. Zodat de krachten bundelen met hen en de kracht vinden van eenheid.

2 Neem foto's van de voortgang:

Soms kan de schaal van je vijand te zijn, vooral als je veel vocht en training te drinken; maar foto's liegen nooit en het vergelijken van foto's van de voortgang altijd helpt je ziet dat je werk is niet van plan om te verspillen.

2 Luister naar muziek tijdens het uitvoeren van training:

Als je aan het doen van een workout routine zwaar, luister naar je favoriete muziek optimistisch en denk aan alle dingen die u op weg om gewicht te verliezen en je zal niet eens beseffen de tijd vlucht.

2 Verminder tijd TV:

Kijk nooit tv tijdens het werken als je uiteindelijk meer tijd besteden aan het zappen voor de programma's uit te werken.

2play zware games:

Als je een persoon bent die houdt van spelen, hebben een Wii of Kinect en beginnen te spelen zwaars op in om gewicht te verliezen, terwijl het hebben van plezier.

2 Zoek de ideale gewicht bereik voor uw lengte:

In plaats van zich te concentreren op een ideaal gewicht voor je dat je kreeg een gek formule, of een ideaal gewicht die je altijd al wilde zijn in je hoofd omdat je ontdekt uw prachtige celeb tweeling is, probeer het ideale gewicht bereik voor vinden uw lengte en proberen te krijgen in het. Wanneer u op uw juiste gewicht, dan weet je en je zult zien.

2 Niet duw jezelf te hard.

Als je wilt afvallen, moet je de juiste balans tussen actief en gewoon jezelf te slaan tot uitputting te vinden. Probeer je lichaam te geven ten minste een vrije dag, een keer per week te repareren en te herstellen energie om nog een week hoge impact hebben.

Krijg altijd uw slaap.

Als je heel goed doen met al het andere, maar het wordt beroofd van slaap, is de kans groot dat u niet de resultaten die ze moeten krijgen. Als je moet een training voor een goede nachtrust in een keer per week, dat is een goede zaak over te slaan, omdat je lichaam nodig heeft om in goede vorm.

3 Houd een track:

Probeer ook om bij te houden hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het sporten en dagelijkse taken met behulp van een hartslagmeter te houden. Dit is een geweldige manier om gemotiveerd te blijven als je weet dat je zoveel doet om gewicht te verliezen.

3 delen van de dienst:

Als je uit eten gaan, is het waarschijnlijk dat, zelfs als u wilt dat de "gezonde" dingen op het menu, zal de service enorm zijn. Dus begrijpen dit feit en proberen om een ​​deel met je vriend of uw familielid om de schade te beperken delen. En dit is de gouden regel voor het eten van snoep en reizen.

3 Niet direct eten van de container:

Als u het eten van een gezonde snack, zeker niet te direct te eten uit de container, zoals je hebt geen idee wat het bedrag dat u zetten in je mond en het zal een weerspiegeling van de algemene blijven eten totdat al het voedsel in de container klaar zijn.

3 nooit terug te keren naar uw luie gewoonten:

Tot slot, zorg ervoor dat je nooit meer terug naar luie gewoonten zodra je je doelen hebt bereikt. Zorg ervoor om actief te blijven in de ene of de andere, zelfs terwijl je behoud je ideale gewicht weg.

Accepteer het feit dat, om elke grote verandering in je leven kost tijd, moeite en kracht. Iemand heeft eens gezegd dat "Als het leven gemakkelijk was, zou het niet de moeite waard zijn." Dus leren om plezier in het containment en zijn er trots op dat u de beslissing om een ​​verandering van leven veranderen voor jezelf te maken en blijf bij je beslissingen en je principes gemaakt.

Zie je aan de andere kant - een fitter en sterker je!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha