32 Verbazingwekkende voordelen van waterkers voor huid, haar en Gezondheid

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 2, 2015 Admin Schoonheid 0 79


Waterkers-een hemels genot voor zeker! Kijk maar eens naar deze foto hierboven is niet een genot voor het oog bevestigd? Nou, waterkers is niet alleen een genot om naar te kijken, maar het is ook verrassend om het gehemelte en uw gezondheid!

Van de mosterd familie, waterkers is kruisbloemigen. U kunt toevoegen de stengels en bladeren van deze veggie om uw salade om een ​​vleugje pittige gezond te krijgen, dankzij haar pittige karakter. Verpakt met tal van vitaminen en mineralen, deze lommerrijke groene veggie heeft talloze voordelen voor de gezondheid. Een uitstekende vegetarische in de ware zin van het woord, waterkers gemakkelijk pakt zijn speciaal plekje in de harten van degenen die op een flab om fantastische reis.


Voedingswaarde van waterkers:

Portie: 1 kop, gehakte

Voedingsstoffen Bedrag Protein0.8 gWater33 g Calorieën Carbohydrate5Fat0.3Protein9Total calories7 Koolhydraten Dieet Fiber0.2 gSugars0.1 GtotAL Carbohydrate0.4 g Vetten en vetzuren Omega-3 vetzuren Acids8 mgOmega-6 vetzuren Acids1 dosis zonder Vitaminen Choline1 mgFolate1 mcgNiacin0.1 mgPantothenic Acid0.1 mgVitamin A1085 IUVitamin C16 mgVitamin E (alfa-tocoferol) 0,3 mcg mgVitamin K85 Mineralen Calcium40.8 mgIron0.1 mgMagnesium1 mgManganese0.1 mgPhosphorus4 mgPotassium112 mgSelenium0.3 mcgSodium19 mg

Top 32 voordelen van waterkers voor de gezondheid, de huid en het haar:

Dus, hier zijn 32 fantastische voordelen van waterkers voor de huid, haar en gezondheid:

Huid Voordelen van waterkers:

Een mooie, gezonde huid nu dat is wat we allemaal willen, toch? Nou, waterkers en biedt een effectieve manier om de huid van uw dromen te krijgen. Hier is hoe:

Deze inflammatoire huidaandoeningen:

Een natuurlijke anti-inflammatoire geneesmiddelen, antibiotica, anti-bacteriële, waterkers helpt tegen verschillende infectieuze ontstekingen van de huid, zoals acne en rosacea. Samen verlichten van ontsteking en roodheid fade-out, het reinigen van het gebied om verdere besmetting te voorkomen. Zuivert het bloed van binnen en je blijft vrij van huidinfecties.

Het werkt als anti-aging bestanddeel:

Waterkers bevat vitamine A en vitamine C in overvloed. Beide vitaminen zijn krachtige antioxidanten. Ze vechten vrije radicalen in de huid. Vrije radicalen, indien er geen controle, zou kunnen leiden tot fijne lijntjes en rimpels - twee belangrijke tekenen van voortijdige veroudering. Een kopje waterkers per dag houdt rimpels op de baai.

Kalmeert en koelt de huid:

De natuur ontspannen en koeling van waterkers laat geven verlichting van de jeuk en branden huidaandoeningen zoals eczeem. Het kan ook worden gebruikt als een natuurlijke remedie voor zonnebrand of jeuk veroorzaakt door insectenbeten.

Beschermt tegen huidkanker:

Rijk aan twee krachtige antioxidanten - vitamine C en vitamine A - waterkers bezit de macht om de huid te beschermen tegen schadelijke schade veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon. Het gebruik van waterkers in levensmiddelen beschermt de huid tegen kanker.

Voordelen voor Haar waterkers:

Haaruitval en haarproblemen assorti zijn toegenomen spruitstuk. En voor de behandeling van deze problemen, waarom de dop van je hard verdiende geld, als je mooi haar goedkoop met het gebruik van waterkers kan krijgen. Lees verder om meer te leren:

Goed voor de gezondheid van de hoofdhuid:

Waterkers is een schat van verschillende mineralen en vitaminen. Bovendien is een krachtig bloedzuiverend en de zuiveraar. Dus, met inbegrip van waterkers in uw dieet zal helpen schoon en gezond houden van uw hoofdhuid.

Houdt haar en hoofdhuid infecties weg:

De aanwezigheid van zink en zwavel in deze kruisbloemige veggie helpt om bacteriële infecties die de hoofdhuid en het haar weg. Het helpt ook om te houden van de hoofdhuid gehydrateerd en geconditioneerd, het voorkomen van een droge huid veroorzaakt roos en schilfering.

Voorkomt haaruitval:

A-leder voorzien en gehydrateerd is altijd essentieel om haaruitval te voorkomen. Waterkers is een geweldige vochtinbrengende agent van de hoofdhuid. Het helpt ook om te houden van de hoofdhuid te bevrijden uit infecties. Daarom wordt het verlies van haar belemmerd.

Stimuleert de haargroei:

U kunt het sap van waterkers gebruiken om de haargroei te bevorderen. Het heeft de potentie om de werking van de hormonen in evenwicht. Dit op zijn beurt stimuleert de haargroei. Vitamine A gevonden in waterkers levert de essentiële voedingsstoffen voor de haargroei productief.

Voordelen voor de gezondheid van waterkers:

Een gezond lichaam is een mooi lichaam! Hier zijn enkele van de voordelen voor de gezondheid van waterkers:

Aangeboren anti-carcinogene eigenschappen:

Studies suggereren dat kruisbloemige groenten erven de anti-tumor eigenschappen. De aanwezigheid van antioxidanten in de peulvrucht, samen met de aanwezigheid van chlorofyl, helpen de vrije radicalen veroorzaakt oxidatieve schade. Studies over de aard van deze anti-tumor veggie suggereren dat regelmatige inname van dit blad waterkers helpt het lichaam omgezet carcinogenen afval tabak.

Goed voor je ogen:

Waterkers is geladen met vitamine A. Een kom van deze groente komt ongeveer 42% van de aanbevolen dagelijkse waarde van vitamine A. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij het handhaven van gezondheid van het oog en visie problemen te voorkomen, waaronder staar en maculaire degeneratie.

1 versterkt de immuniteit Vermogen:

Rijk aan vitamine C, stimuleert de waterkers en versterken het immuunsysteem. Een sterk immuunsysteem minder gevoelig voor infecties en ernstige auto-immuunziekten.

1 Cure scheurbuik en bloedend tandvlees:

Vitamine C, een krachtige antioxidant, is aanwezig in hoeveelheden in deze prachtige groenblijvende veggie. Studies suggereren dat het gebrek aan vitamine C in het lichaam veroorzaakt bloedend tandvlees en scheurbuik. Waaronder deze veggie in uw dieet zal helpen in de strijd tegen deze voorwaarden en ook het risico in verband met een recidief van deze tandvleesontsteking verminderen.

Tegengif 1 natuurlijke koud:

Vitamine C wordt vaak voorgeschreven als een agent de immuniteit, vooral bij herhaling luchtweginfecties. En, als je kijkt naar de waterkers, vindt u dat een deel ongeveer 50 mg van de vitamine zal geven. Dus, idealiter fungeert als een natuurlijke tegengif aan koude. Dagelijkse consumptie van dit veggie kan ook het risico van sinusitis grotendeels verminderen.

1 aangeboren antibiotische eigenschappen:

Studies hebben aangetoond dat waterkers is potentieel krachtig antibioticum. Wanneer ingenomen op regelmatige basis, is dit veggie bekend helpen het lichaam tegen verschillende schimmel- en bacteriële infecties, die de werking van de darm en colon belemmert.

1 goed voor de spijsvertering:

Waterkers bevat chlorofyl in hoeveelheden weelderig. Chlorofyl is een buitengewone bron van verschillende enzymen die ondersteuning en verbetering van de werking van het spijsverteringsstelsel. Deze enzymen helpen het lichaam te absorberen verschillende voedingsstoffen zorgen dat de spijsvertering plaatsvindt behoren.

1 Goed voor de botten:

Waterkers ongelooflijk goede bron voor verschillende vitaminen, waaronder K, C en A. Het bevat ook veel mineralen in hoeveelheden voortreffelijk, waaronder calcium, magnesium en mangaan. Deze mineralen en vitaminen een rol spelen voor excellentie in het handhaven van de kracht en de botdichtheid, waardoor de bescherming van verschillende omstandigheden waaronder broze botten en osteoporose. Beschermt de botten van het risico van ongewenste blessures.

1 aangeboren antivirale eigenschappen:

Waterkers bekende krachtige antivirale bezitten. Hierdoor kan het worden gebruikt als een natuurlijke manier om met verkoudheid, griep, hoesten, en zelfs bronchitis. Studies suggereren dat de anti-virale en het immuunsysteem stimuleren van deze veggie daadwerkelijk helpen bij het bestrijden van deze virale infecties.

1 Goed voor uw tanden:

Het gebrek aan calcium beïnvloedt de tanden slecht genoeg. Gebruik calcium verrijkt waterkers in uw dagelijkse voeding. En er zullen beschermen de tanden tegen mogelijke schade, zoals gaatjes en tandbederf.

1 Aids in gewichtsverlies:

Een kopje waterkers biedt slechts 18 calorieën, maar het goede nieuws is dat het houdt je gevuld en frustreert het hongergevoel. Stimuleert en verbetert de werking van het spijsverteringsstelsel, waardoor de opname van voedingsstoffen in de juiste manier. Studies suggereren dat mensen die zijn gegaan op een dieet van waterkers gewicht hebben verloren op een gezonde manier, zonder afbreuk te doen aan de voeding factor. Het bevat ook een hoog niveau van aminozuren, die u het gevoel van volledige geeft.

Waarborgen u tegen cardiovasculaire aandoeningen:

Waterkers is rijk aan luteïne, een carotenoïde dat het potentieel om het begin van diverse cardiovasculaire aandoeningen zoals coronaire slagader ziekte en aanslagen te voorkomen heeft. Studies suggereren dat inclusief leutin in uw dieet slagaders uit opgelegd door arteriële plaque schade kan beschermen.

2 helpt tegen diarree:

Terwijl de vezels in deze vegetarische hulp in bonding uitwerpselen en een einde maken aan diarree, moet je een beetje 'Wees voorzichtig als u met inbegrip van waterkers in uw dieet anti-diarree. De reden - de overvloed van watergehalte in staat stelt om als een diureticum. Verlicht diarree, balanceert de darmflora, verbetert de spijsvertering, en verjongt het hele metabolische activiteiten.

2 goed voor diabetici:

Waterkers is laag in vet, calorieën, cholesterol en natrium niveaus. Alle factoren eigenlijk doen deze kruisbloemige veggie een ongelooflijke keuze van voedsel voor diabetici. Terwijl zijn aminozuren en vezels houden je vol, het verdrijven van de potten honger, deze groente heeft ook de bevoegdheid om het niveau van insuline en glucose in het bloed te reguleren. Dit op zijn beurt voorkomt onnodige schommelingen in diabetici suiker in het bloed. Inclusief 3 tot 4 porties van kruisbloemige groenten in dit plantaardig dieet regime antidiabetica om de voordelen te halen.

2 Het helpt om de werking van de galblaas te behouden:

Verschillende studies suggereren dat waterkers heeft het potentieel om het risico van de vorming van galstenen te verminderen. De aanwezigheid van water in overvloed laat de plant te spoelen toxinen die anders kunnen interfereren met de werking van de galblaas. Erger nog, de toxine blokkeert het pad van maagzuur op zijn beurt leidt tot ontstekingen van de galblaas. Hoewel het een natuurlijke remedie voor galstenen, raadpleeg dan uw arts om complicaties te voorkomen.

2 nuttig voor mensen met bloedarmoede:

Ijzer is aanwezig in hoeveelheden van deze groente rijk evergreen semi-aquatische. IJzer speelt een belangrijke rol bij de synthese van hemoglobine en de productie van foliumzuur. Beide elementen zijn essentieel voor rode bloedcellen rijping in het beenmerg op de juiste manier. Bevat ook vitamine C, vitamine die helpt het lichaam te absorberen ijzer in de juiste manier. Inclusief deze veggie in de dagelijkse voeding kan ijzertekort te voorkomen. Dit op zijn beurt voorkomt anemie door ijzertekort.

2 natuurlijke anti-inflammatoire eigenschappen:

Waterkers is een krachtige natuurlijke anti-inflammatoir middel. Samen met vitamine C, laat gemak beneden de ontsteking veroorzaakt tijdens bronchitis en andere inflammatoire aandoeningen, waaronder reuma. Echter, je moet het advies van uw arts op te volgen voordat u waterkers als een helende voor artritis achtige omstandigheden.

2 heeft het potentieel om de werking van de schildklier reguleren:

Waterkers bevat jodium, het mineraal essentieel voor de goede werking van de schildklier. Jodiumtekort schaadt schildklierhormoon synthese, het openen van de weg voor hypothyreoïdie en/of struma. U kunt waterkers gebruiken in uw dieet om de hoeveelheid jodium te verzamelen en te voorkomen dat de schildklier aandoeningen.

Woning 2 aangeboren Afrodisiacum:

Als je kijkt naar het verleden van de Perzen en de Romeinen, zult u verbaasd om te zien dat waterkers erg populair was in de oudheid als een krachtig afrodisiacum. De aanwezigheid van ijzer en zink in overvloed geschenk waterkers met deze aard. Dus als u op zoek bent naar een gezonde manier te trekken van uw slaapkamer leven, dan kan dit uw antwoord zijn.

2 een natuurlijke remedie voor Hangover:

Als er een kater van het feest gisteravond, dan drink een glas sap van waterkers om het te overwinnen. Ja! Dit is een krachtige anti-katerbehandeling. Het komt vol met diverse enzymen die aangeboren ontgifting en lever reinigende eigenschappen bezitten. Bovendien is een natuurlijk diureticum. Deze twee eigenschappen kunnen u beschermen tegen schade die de lever aantasten.

2 houdt uw dikke darm vrij van giftige stoffen:

Een natuurlijke diureticum, is een potentiële agent van ontgifting ook. Het verbetert de trema, waardoor de dikke darm reinigt duwen gifstoffen uit het lichaam.

Natuurlijke behandelingen voor depressie:

Verschillende studies suggereren dat depressie kan worden veroorzaakt bij mensen met extreem lage niveaus van foliumzuur. E 'bekend, ook, dat de consumptie van alcohol in overmaat depressief en uitzinnige kon verlaten. Met behulp van waterkers is bekend dat het een positief effect op depressie veroorzaakt door zowel de bovenstaande voorwaarden.

3 helpt lager het risico op een beroerte:

Studies bij volwassenen suggereren dat de 662 mensen die foliumzuur gebruikt in het dieet hadden minder kans op een beroerte dan niet-consumenten van bladeren ontwikkelen. Terwijl je supplementen op de markt, kunt u waterkers gebruiken als een oplossing bij de hand. Twee tot drie porties van deze lommerrijke veggie evergreen in uw dieet zal u de benodigde hoeveelheid foliumzuur te geven, waardoor het risico op een beroerte in grote mate verminderen.

3 Voorkomt leeftijdgerelateerde cognitieve afname:

Foliumzuur, een in water oplosbare vitamine B lid, is bekend dat een positieve rol die leeftijdsgebonden cognitieve achteruitgang hebben. Studies bij mannen tussen 50 en 70 benadrukken dat de opneming van 800 mcg foliumzuur in de voeding uw cognitieve vermogen en verbale vloeiendheid verbetert. Dit op zijn beurt kan blijken cognitieve achteruitgang bij ouderen vertragen. Dus, ten minste een kopje waterkers in uw dieet om foliumzuur te verhogen.

Dit waren de verrassende voordelen voor de huid, haar en gezondheid. Weinig vet en calorieën, dit is zeker een super goede veggie te worden opgenomen in het dieet. Dus waar wacht je nog op? Neem wat 'waterkers en beginnen kauwend op hen op dit moment om de vruchten van te plukken.

Heb je ooit geprobeerd waterkers? Is het je opgevallen zijn voordelen? Hoe ga je genieten van waterkers - als sap of in uw broodjes of met pasta? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha