31 effectieve home remedies voor de ziekte van Lyme te behandelenStel je een ziekte die je lichaam zo zwak dat je niet in staat om de normale dagelijkse activiteiten alleen uitvoeren zijn maakt; een ziekte waardoor de spieren resulteert in pijn en huiduitslag verschrikkelijk. Zeker niet een prettige gedachte, is het? We hebben het over de ziekte van Lyme hier.

Dit is een soort van ziekte die niet gemakkelijk kunnen worden gediagnosticeerd en wordt veroorzaakt door infectie van een geïnfecteerde teek die het lichaam aangrijpt van een gastheer en voedt het bloed van een individu - zoals muggen.


Dus u meer wilt weten over de ziekte van Lyme en eenvoudige huismiddeltjes die het kan behandelen weten? Dan geef dit bericht een read!

De meest voorkomende symptomen van de ziekte van Lyme:

Het belangrijkste symptoom van de ziekte van Lyme is een rode uitslag die op het gebied waar de teek het individu heeft gebeten verschijnt. Maar vaak, wordt de uitslag pas na een paar dagen. Je zou zelfs kunnen oplopen tot een maand om te genezen. De meest voorkomende plaatsen voor teken zullen voorkomen in de lies of riem of in de knieholte.

Andere symptomen die vaak voorkomen zijn:

  1. Koorts, vermoeidheid, rillingen, spierpijn vaak plaatsvinden bij de uitbarsting.
  2. De uitslag omringt meestal een rode bult met een stip in het midden van het. De ontsteking gebeurt meestal binnen een paar dagen de uitslag verschijnt. De uitbarsting heet erythema migrans en treedt vaak op wanneer een persoon gecontracteerd ziekte van Lyme (1).
  3. Problemen met de stoelgang, frequente aanvallen paniek, stemmingswisselingen willekeurig, slaapstoornissen zijn ook symptomen van de ziekte van Lyme.
  4. Gewrichtspijn en zwelling vaak invloed op de knieën, en in sommige gevallen zelfs ernstige pijn.
  5. In sommige ernstige gevallen waargenomen neurologische symptomen zoals meningitis die wordt veroorzaakt door een ontsteking van de membranen van de hersenen. Geheugenstoornis kan ook voorkomen (2).
  6. Verlamming van de spieren van het gezicht kan ook optreden met ledematen gevoelloosheid.
  7. Als de symptomen van de ziekte van Lyme routinematig worden genegeerd, verminderde spier is zeer waarschijnlijk.
  8. Enkele zeldzame symptomen van de ziekte van Lyme zijn extreme vermoeidheid, oogontsteking, hepatitis en onregelmatigheden in de hartslag beat.

En "absoluut noodzakelijk dat een persoon die een tekenbeet of een van de bovenstaande symptomen heeft gewoond u onmiddellijk een arts te raadplegen. Elke vertraging in het maken van het gebruik van de juiste behandeling kan leiden tot desastreuze gevolgen en permanent voor de getroffen persoon. De gevolgen ernstig worden, vooral wanneer de teek blijft aan de huid voor een lange strook van de tijd.

Veel voorkomende oorzaken van de ziekte van Lyme:

De belangrijkste oorzaak van ziekte van Lyme is een infectie die resulteert uit drie soorten bacteriën, waarvan een deel van de familie van Borrelia bacteriën. Een soort bacterie genaamd borreliaburgdorferi is de oorzaak van de ziekte van Lyme in de Verenigde Staten van Amerika, terwijl de bacteriën bekend als borreliagarinii en borreliaafzelii zijn de belangrijkste oorzaken van de ziekte van Lyme in Europa.

De meest voorkomende periode voor het oplopen van de ziekte van Lyme is tijdens de zomer en het late voorjaar.

De meest voorkomende ziekte teken in Noord-Amerika en de Europese regio's is de ziekte van Lyme, en meestal verspreidt zich door herten teken. Maar niet alle herten teken geïnfecteerd en niet alle verspreiding van Lyme (3). Alleen teken die zich voeden met besmette dieren de ziekte kunnen verspreiden. Deze teken zijn bruin en zeer compact van formaat. Ze zijn zeer moeilijk te detecteren.

Teken hechten aan het lichaam van de gastheer en begint het bloed van het individu zuigen. Zij daarom beginnen zwelling en groter worden in omvang als zij bloed van de gastheer verbruikt. Herten ticks doorgaans richten bloed van herten, kleine vogels, en zelfs muizen. Echter, ze zijn ook gevaarlijk voor mensen, honden, katten en paarden. Deze soorten teken worden vaak waargenomen in dicht beboste gebieden of gerepareerd.

Zodra de teek bijt de persoon of dier, wordt het bloed besmet. Om infectie te verspreiden, moet de bacteriën blijven aan het lichaam en diervoeders gedurende ongeveer 48 uur. De infectie kan worden vermeden als de teek uit het lichaam kort na de beet wordt ervaren.

Mensen, wandelen door groene ruimten, zonder dat volledig bedekt, hebben het hoogste risico te worden gebeten door een besmette teek en de ziekte. Hetzelfde geldt voor huisdieren, die voortdurend dwalen door de beboste gebieden.

Behandeling van de ziekte van Lyme:

Hoewel de meest ervaren artsen voorschrijven van antibiotica voor door teken overgebrachte ziekten, die vaak blijken te ver ineffectief zijn. Het borreliaburgdorferi is een spirocheet intracellulaire, spirocheten en maken hun weg in menselijke cellen en zijn daarom vaak immuun voor genezende krachten van antibiotica. Dit is omdat het doel van bescherming van de celmembraan waar ze wonen. Ze kunnen ook bewonen het zenuwstelsel dat niet kan worden bereikt met de antibiotica. Er zijn ook natuurlijke remedies die effectief kan omgaan met deze ziekte. En dan zijn die remedies!

Groene thee:

Deze thee heeft helende effecten, en onderzoek heeft aangetoond dat het kan bijdragen tot het verminderen van oxidatieve stress.

Kurkuma:

Het is ook wel bekend als Curcuma longa. Dit kruid bevat een belangrijk onderdeel genaamd curcumine, die ook vermindert oxidatieve stress en is een natuurlijke remedie voor de ziekte van Lyme. Het helpt ook met ontsteking.

Probiotische voedingsmiddelen:

Voedingsmiddelen die probiotica, zoals kefir, gefermenteerde groenten en biologische yoghurt, vaak vullen de goede bacteriën in het lichaam die worden gewassen na de conventionele behandeling met antibiotica.

Knoflook:

Het is ook wel bekend als alliumsativum. Dit helpt om het immuunsysteem dat tegemoetkomt aan de ziekte van Lyme te versterken. Heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen die echt helpen om deze ziekte effectief te genezen. In principe doodt bacteriën en vecht tegen candida.

Het is beter om 3-4 teentjes knoflook eet elke dag. Ze kunnen in kleine stukjes worden gesneden en slikte, of u kunt ze in een glas water en laat men het gedurende ongeveer 3 uur. U kunt dan filter instellen voor het mengsel en drankje eetlepels van het gedurende de dag.

Kijk Uit: Niet ooit knoflook te eten op een lege maag, omdat het de maag irritatie kan veroorzaken.

Ganoderma:

Dit type schimmel heeft uitstekende medicinale eigenschappen die de infectie en het minimaliseren van de ontsteking.

Rauwe melk:

Er wordt gezegd dat dit de gunstige bacteriën in het lichaam die helpen om het immuunsysteem te versterken zal toenemen.

Verse groenten en vruchtensappen:

Deze kunnen helpen om uw immuunsysteem sterker en kunnen de ziekte van Lyme te bestrijden.

Aloe Vera:

Dit is een uitstekende detoxifier voor het lichaam en stimuleert het immuunsysteem. Het werkt ook effectief tegen de ziekte van Lyme.

Zoethout en Skullcap:

Zoethout is ook bekend als Glycyrrhiza glabra. Een andere naam die bekend is keppeltje is Scutellaria. Voeg deze twee normale dieet, omdat zij bijdragen aan de groei van schadelijke bacteriën die de ziekte van Lyme veroorzaken blokkeren.

Kruiden:

Er zijn drie kruiden die uitstekend voor de behandeling van deze ziekte. Zijn Siberische ginseng (ook bekend als Eleutherococcus senticosus), echinacea (ook bekend als Echinacea purpura) en Cat's Claw. Deze kruiden verhogen de aanwezigheid en de activiteit van bepaalde immuuncellen zogenaamde "natuurlijke killer cellen" bevorderen.

1 Devil's Claw:

Het is ook bekend onder de naam van Harpagophytum procumbens. Het is een prachtige analgetische en anti-inflammatoire eigenschappen die bruikbaar zijn bij de behandeling van deze ziekte helpen.

1 Echinacea:

Deze prachtige geneeskrachtig kruid is ook bekend onder de naam van Echinacea purpura. E 'echt goed voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bacteriën of virussen. Het helpt om het aantal witte bloedcellen in het lichaam verhogen en maakt hun zakelijke krachtiger en effectiever. Witte bloedcellen hebben het unieke vermogen om pathogenen te bestrijden in het lichaam. In wezen zijn ze een grote immuunsysteem booster. Het kan worden geconsumeerd in de vorm van thee, tincturen of capsules.

1 vitamine supplementen:

Als u wilt dat een effectieve en efficiënte manier om de ziekte van Lyme te behandelen, moet u uw inname van noodzakelijke supplementen zoals vitamine A, vitamine C, vitamine B-complex, spijsverteringsenzymen, enz. Vitamine B-complex helpt om het bloed schoon te houden en vrij van infectie. Vitamine A en C zijn echt goed voor de bestrijding van infecties.

Yucca 1:

De volledige naam van dit kruid genezing is Yucca breviofolia, en helpt om ontstekingen te verminderen in uw systeem.

1 Gingko Biloba:

Onvoldoende geheugen komt vaak te wijten aan de ziekte. Verbruiken deze om te gaan met eventuele problemen van het geheugen. Gingko bevat ginkgoliden die de groei van inflammatoire stoffen in het lichaam te beperken.

1 Citrus:

Deze vruchten bevatten grote hoeveelheden vitamine C die een uitstekende immuunsysteem booster. U kunt ze allemaal eten of verbruiken sap. Maar zorg ervoor dat het sap vers wordt bereid. Citrusvruchten ook helpen bij het opbouwen van uw niveau van antioxidanten. Het consumeren van fruit zoals mandarijn, citroen, kumquat, grapefruit, Tangelo, clementine, Pummel, Minneola, sinaasappelen en mandarijnen.

1 voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3:

Deze types van voedingsmiddelen helpen om de vermoeidheid die wordt geleverd met deze ziekte te behandelen. Dus, probeer te maken noten, olijfolie en bonen lijnzaad een deel van uw dagelijkse voeding. Ze zijn rijk aan omega-3 essentiële vetzuren.

1 lijnolie:

Deze olie is ook zeer goed voor het systeem verjongen. Gebruik dit in je eten en cafeïne, die normaal verbruiken om vermoeidheid te pakken te voorkomen. Je moet verbruiken ongeveer 3-6 theelepels lijnzaadolie gemiddeld elke dag. Het helpt het immuunsysteem sterker. Een eetlepel gemalen lijnzaad bevat ongeveer 8 gram omega-3 essentiële vetzuren.

Primrose Olie:

Deze olie is een grote helende agent en effectief omgaan met hart-en vaatziekten, artritis en extreme gevallen van vermoeidheid.

Bromelaïne:

Dit is eigenlijk het extract ananas en is ook bekend onder de naam Comosus,, die zeer waardevolle anti-inflammatoire eigenschappen heeft. Het kan helpen verminderen gewrichtsontsteking die je ervaart.

Borage 1:

Dit type olie heeft ook helende krachten en biedt een effectief neurologische problemen van welke aard dan ook.

1 Nettle:

Het is ook wel bekend als Urtica dioica, bevat verbindingen genaamd saponinen genezing winst, die anti-inflammatoire aard. Het kan in salades worden gegeten of te leveren brandnetelbladeren om thee te maken.

1 Rusco:

Het is ook bekend onder de naam van Ruscus aculeatus. Aanvullingen dat dit kruid genezing helpen ontsteking die optreedt als gevolg van de ziekte van Lyme bevat.

1 Druivenpittenextract:

Het is ook bekend onder de naam van Vitis vinifera. Dit extract bevat procyanidinen, helende stoffen die helpen om de pijn minimaliseren en de circulatie in het lichaam. Het heeft ook anti-inflammatoire kostbaar.

1 Olive Leaf Extract:

Het is in wezen een antibioticum dat alle natuurlijke en geen schadelijke bijwerkingen zoals chemische tegenhanger produceren. Het antivirale en antibacteriële ook. Je vecht echt efficiënt en doeltreffend tegen de ziekte van Lyme en andere infecties veroorzaakt door bacteriën of virussen schadelijk.

1 Ui:

Deze groente maakt het eten echt heerlijk, en het beste deel is dat het ook kan stimuleren het immuunsysteem en maakt het sterk genoeg is om af ziekten te weren.

1 Willow Bark:

Een andere naam voor het Salix alba. Het bevat salicine, dat is een soort van verbinding pijn verlichten. Dus, het is een prachtige pijnstiller, en is ook betrokken bij de ontsteking. Het irriteert niet de maag of ertoe leiden dat de verdunning van het bloed. Het is in wezen een natuurlijke aspirine en is veel beter voor het systeem dan zijn tegenhanger chemie.

1 Kudzu Extracten:

Dit type extract is ook bekend als Pueraria lobata, en helpt pijn te verminderen gezichtsspieren en hoofdpijn. Het kruid kudzu verlicht ook de pijn veroorzaakt door een stijve nek.

1 Moederkruid:

Het is ook wel Moederkruid. Een supplement met moederkruid doet wonderen voor hoofdpijn veroorzaakt als gevolg van frequente migraine. Migraine is een veel voorkomend symptoom van de ziekte van Lyme. Het helpt ook bij artritis veroorzaakt door de ziekte van Lyme, omdat het genezende eigenschappen vergelijkbaar met corticosteroïden en NSAID's zijn ontstekingsremmend.

Ginseng:

Het is ook bekend onder de naam van Panax ginseng, en helpt met de werking van het zenuwstelsel.

St. John's Wort 2:

Het is ook wel bekend als Hypericum perforatum, en kruiden-supplementen die werken effectief om de functies van het zenuwstelsel in je lichaam te verbeteren.

Altijd onthouden om zich volledig te bedekken en gebruik een insectenwerend middel voordat venturing in beboste gebieden (4). Controleer uw huid voor eventuele tekenbeten of uitslag na deelname aan activiteiten in de buitenlucht. Denk aan het oude gezegde - voorkomen is beter dan genezen.

Je weet dat alle andere remedies voor de ziekte van Lyme? Met ons te delen door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha