30 LEUKE NAMEN Boy noemen30 LEUKE NAMEN Boy noemen

Hoe noem je de man in je leven te roepen? U weet, is dat de naam niet gebruikt in de voorkant van zijn vrienden, tenzij je echt wilt hem in verlegenheid te brengen! Gewoon voor de lol, hier zijn dertig lieve schattige namen voor vriendjes die u inspiratie kunt krijgen. Overigens, al deze namen zijn namen die mensen gebruiken; hebben we niet gedaan een enkele!

1. Big Guy

Geweldige vent is een van die leuke namen om je vriendje te bellen dat zal zeker een beroerte zijn ego, die verwijst naar lengte, gewicht of andere anatomische functie!


2. Bad boy

Nou ja, bijna elke man zou graag denken dat ze een beetje 'slechte jongen in hen.

3. Batman of Superman

Batman, zoals Superman, is de cape, zwaaien in de nachtelijke hemel, om fouten te corrigeren en weggezet de slechteriken altijd. Hij had ook een donkere kant, dus het zal een provocerende aantrekkingskracht voor veel mannen.

4. De heer koud

Een van de volgende frisse en grappige namen om je vriendje te bellen is de heer Cool. Als je man is oud genoeg om de TCV voorstelling Happy Days 'herinneren, dan houdt hij dit. Fonzie was de heer cool, vol kleuren, leren jack en een motorfiets. Hij had ook een hart van goud, dus de man is eigenlijk een softie eronder.

5. Popeye

Deze man zou een matroos, die een string zou kunnen zijn of het een pijp-spinazie liefhebbende man, met een vreemde stem en een beetje 'vreemde fysieke zou leuk zijn!

6. Tarzan

Een man van weinig woorden en een paar kleren, maar een man niettemin. Maar, je bent hulpeloos Jane en hij is de jungle woningtype holbewoner?

7. Snuggle kindje

Dit is een man die houdt van knuffelen op de bank. Groot, sterk en beschermend, wikkelde hij zijn armen om je heen en je zult niet willen verlaten.

8. Soulmate

Een van de romantische en leuke namen aan je vriendje zielsverwant bellen. Wat is er beter dan een man die is je beste vriend, evenals uw geliefde zou kunnen zijn? Iemand die je kunt al je geheimen en gedachten te delen ...

9. Pudding Pop

Pudding Pop? Een pudding die uitkomt, misschien? Wie weet; zoete namen zijn niet altijd nodig om enkele zin!

10. Stud

Dit moet eigenlijk geen verdere uitleg. En, als je er een hebt, heb je geluk!

11. Lover Boy

Een beetje 'geavanceerder dan een hengst, misschien. Dit is een andere mooie naam aan de jongen bellen en dat betekent dat hij is zeker een man die niet uit het oog van romantiek heeft verloren; Hij is een man die nog steeds woos je met bloemen, chocolade en een romantisch diner voor twee.

12. Marshmallow

Squishy, ​​zacht, warm en zoet, zou ze deze man te beschrijven. Met andere woorden, overgewicht, maar ik hou van hem!

13. Kissy Gezicht

Oh, is sentimenteel, sentimenteel dame! Als je je man Kissy Gezicht noemen, dan moet je echt hebt het verkeerd!

14. Treasury

Dit is een voor de traditionalisten die er zijn. Tenminste, zelfs als u kunt dit gebruiken in het openbaar, in tegenstelling tot Kissy Gezicht!

15. Fruit Loops

Een andere grappige namen en leuk om te bellen je vriendje is Fruit Loops. Als je nog nooit van de Big Bang theorie op tv hebt gezien, dan zou je niet met behulp van deze. Het was de bijnaam van een Howard Wollowitz, een jongen griezelige geek met alle attracties van een slak!

16. Boy Wonder

De jongen wonder was de bijnaam schouder Batman, Robin. Niet bepaald een vertederende term voor een volwassen man, maar ja, sommige mensen schijnen om het te gebruiken.

17. Gumdrop

Heel lief en tamelijk vervelend, maar iedereen houdt van een daling in rubber, is het niet?

18. Dad

Schattig, als je kinderen hebt, maar een beetje 'vreemd als je zelfs koppels die elkaar mama en papa, lang nadat de kinderen zijn gegroeid te eisen en het huis uit te horen.

19. Boo Boo Child

Boo Boo Baby is weer een van die lieve en schattige namen aan je man dat we uit onze studie, wetenschappelijk onderzoek dat is echt uitdaagt geen verklaring noemen.

20. Captain

De sterke leider van de familie, de kapitein die zijn hand stevig op het roer van het schip en die je veilig te begeleiden door alle stormen.

21. Cakes van de baby

We zijn terug naar de schattige en zinloos met dit, we zijn niet ?! Een taart kind? Dit zou een fee taart, is het niet?

22. Big Poppa

Dit is meer als het! Een naam die roept beelden op van een groot man die geeft om zijn familie en een zoete taart met roze glazuur en zilveren decoratie!

23. Hot Chocolate

Een van de grote namen en leuk om te bellen je vriendje is warme chocolademelk. Deze man is rijk, zacht en heerlijk, of hij is een man die binnenkort zal sturen om te slapen!

24. Honey Bear

Die u kunt leven met: een grote, sterke, liefdevolle man, die zoete dingen houdt.

25. Pannenkoeken

Dit kun je niet leven zonder, maar we kunnen niet eens beginnen te denken als een pannenkoek kan worden vergeleken met een man.

26. My Angel

We zijn weer terug in de rijken van de ware liefde met deze. Immers, een engel over ons waken, ons beschermen en is 100% goed.

27. Hunky

Hunky is te mooi. Een man is hunky knap robuuste of je kan gewoon proberen om beleefd te zeggen dat hij kon doen met het verliezen van een paar ponden.

28. Darebaby

Wie durft wint! Deze kerel waarschijnlijk parachutespringen, rotsklimmen, en gaat aan het werk op een Harley. Het maakt niet uit of het gevaarlijk is, zolang het is grappig.

29. Mr Perfect

Kom op! Niemand is zo goed.

30. Cowboy

Yeeha! Deze man is de ruige buiten type. Hij zal je weg te nemen om een ​​tent in de woestijn, voor een romantisch weekend voor twee, maar wanneer u verwacht een weekend spa-vijf-sterren!

U andere ideeën voor leuke namen om je vriendje te bellen? Waarom niet toe te voegen aan de lijst en vertel ons in de reacties wat je je man, en waarom noemen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha