30 Eenvoudig en gemakkelijk Rangoli Ontwerpen aan deze feestelijke seizoen proberen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 7, 2015 Admin Schoonheid 0 35


We houden rangolis bij elke gelegenheid. Vanaf het moment dat we ons kunnen herinneren, het was een constante deel van onze traditie. Vandaag Rangoli gebeurt niet alleen als onderdeel van de traditie, maar ook als een vorm van kunst. Er zijn vele variaties van Rangoli en is gemaakt met verschillende ingrediënten en voorwerpen, de meest voorkomende kleuren en bloemblaadjes.

Het doen van een desogn Rangoli rechtsaf een beetje 'van de praktijk, maar met een vaste hand en een beetje' het geduld kunt u gedaan worden door iedereen. Wij willen het feit dat deze rangolis elke saaie plek levendig kan maken en er zijn een ontelbaar aantal modellen van waaruit u kunt een perfecte een te kiezen. Maar we weten ook dat velen niet professioneel om moeilijke Rangoli ontwerpen doen. Zodat we samen een aantal eenvoudige ontwerpen, maar interessant voor jullie allemaal om te proberen. We weten dat sommige lijkt misschien een beetje 'moeilijk, maar kan niet worden gemanipuleerd in wat je comfortabel genoeg om ons te doen voelen. Als u een van deze ontwerpen te gebruiken of gewoon te gebruiken als inspiratie en een nieuw ontwerp om uw huis te versieren.


Rangoli Designs Simple

Dus de volgende keer wanneer er een speciale gelegenheid thuis, dan weet je hoe dat vleugje kleur toe te voegen aan uw huis. Niet delen met ons wat je denkt van deze tekeningen Rangoli gemakkelijk.

Dit eenvoudige rangoli ontwerp ziet er erg levendig met haar prachtige kleuren. Het rood en blauw om een ​​contrast gekleurde rangoli maken. De reden is heel simpel. De contrasterende kleuren blauw en rood maken dit de ideale keuze voor iedereen. Dit is geschikt voor Diwali en geschikt voor de meeste gevallen zal het meestal bloemenmotieven.

Een veelkleurig ontwerp gevormde 'Star'. Deze eenvoudige rangoli ontwerpen voor beginners kan overal worden gedaan, zoals in de voorkant van het hek bij de ingang van een kamer en elke plaats. De woorden 'Welcome' gemaakt in verschillende kleuren hartelijk begroeten gasten thuis.

Een mooi ontwerp van roze voor je te doen. De basis gebruikte kleuren zijn roze en lichte variaties en de groene in twee verschillende varianten voor de bloemblaadjes. De rode kleur wordt gebruikt om kleine tekeningen roze te maken en de grens is gemaakt met wit. Dit is een perfecte manier om uw huis een mooie make-over voor de dag of de verjaardag van Valentijnsdag te geven.

Dit is een mooie bloem rangoli veelkleurig. We houden van hoe er zijn een heleboel verschillende kleuren in dit ontwerp. Wij houden ook van hoe de kleinste details worden vakkundig gedaan. De contrasterende kleuren zoals geel bleke paars en maken het ontwerp aantrekkelijker.

Dit ontwerp is zeer geschikt voor religieuze functie of doen bij de feestelijke gelegenheden. We houden van het unieke patroon gebruikt en zelfs eenvoudige bloemen gebruikt om dit rangoli maken. De goudsbloembloemblaadjes worden gebruikt in dit project met lotus bud in het midden van het middelpunt van de attractie.

Een ontwerp met een pauw en lotus design. Het ontwerp onderscheidt zich door het gebruik van felle kleuren zoals fel roze en blauw. De pauw is gedaan met deskundige handen en de omliggende ontwerp met witte kleur is ook gedaan met zorg. Het middelste gedeelte is versierd met heldere gele en oranje en kleine diyas werden daar te zetten.

Een briljante manier om uit te nodigen Lord Ganesha Ganpati thuis- dit ontwerp zorgt ervoor dat uw hoofd draaien. De felle kleuren gebruikt in dit project zal zeker de aandacht trekken van iedereen. We houden van de tinten van paars en roze gebruikt in het ontwerp milieu en de schaduw helder vermiljoen gebruikt in het midden. Het ontwerp van de Ganpati werd gedaan met behulp van de kleur wit.

Briljante paarse tint wordt gebruikt om de zeshoek in het centrum van dit ontwerp Rangoli maken. We houden van de contrasterende kleuren zoals oranje en roze gebruikt in de ontwerpomgeving. We hielden ook de originele tekeningen en modellen die in dit Rangoli. In het centrum van een heldere gele kleur wordt gebruikt om rangoli maken. De ontwerpen zijn ook ongewone omgeving en toe te voegen aan de schoonheid ervan.

Dit rangoli bloem ziet er erg simpel, maar zal veel ruimte te dekken. Dus als je een groot Rangoli om de ruimte in uw huis gebruik dit ontwerp te dekken. En 'heel flexibel en kan worden gemanipuleerd volgens uw behoeften. De bloemblaadjes zijn zeer vaak voor en kan gemakkelijk worden gevonden waardoor het ideaal is voor elk moment van het jaar. De lotusbloem in het centrum is de USP van dit ontwerp.

Dit mooie ontwerp is beeltenis van het prachtige landschap van het strand. Wij willen de manier waarop het ontwerp is ongebruikelijk. Zelfs het gebruik van kleur is anders dan de gebruikelijke bloem Rangoli. We zien het gebruik van paars, geel, oranje, enz. De ontwerpen van de grens felle kleuren maken het zeer aantrekkelijk.

1 In dit ontwerp zien we het gezicht van een Kathakali danser afgebeeld in het centrum. Dit rangoli bloem ziet er vrij uniek en bloemblaadjes die hier gebruikt zijn in principe van calendula en andere veel voorkomende bloemen die beschikbaar zijn het hele jaar. De rozenblaadjes en diyas gebruikt in het ontwerp geven het een speciaal tintje.

1 Een andere tekening van mooie en kleurrijke hoofdtooien van Kathakali danser. De Kathakali danser dragen van een zeer grote en flamboyante hoofdtooi die nu is uitgegroeid tot een icoon voor de stijl van de dans Kathakali. De eenvoudige, schone ontwerp toont het exacte ontwerp van een echte danser en het gebruik van eenvoudige bloemen en kleuren maken het zeer eenvoudig.

1 Een uniek ontwerp met een vrouw wordt gezien in dit Rangoli. We houden van het unieke karakter van het ontwerp. De vrouw houdt bloemen in de hand. De kleuren die hier gebruikt zijn paars, geel, oranje, groen, roze en wit. Het ontwerp is zeer eenvoudig gehouden en het zal gemakkelijk genoeg voor iemand met gemiddelde ervaring.

1 Dit is ook een tekening rangoli met het prachtige landschap van een strand. Er zijn twee boten ontworpen in Rangoli en zelfs de zon en de wolken en de palm zijn gemaakt met behulp van bloemblaadjes. We houden van het unieke ontwerp. Dit ontwerp is goed voor uw huis, maar ook voor een wedstrijd.

1 Dit is een mooie bloem rangoli met gekleurde bloemblaadjes gemeen. Het ontwerp is uniek als het mengsel van normale gekleurde Rangoli ontwerp met een bloem design. Dit ontwerp is geschikt voor een speciale gelegenheid en je krijgt zeker veel complimenten. We houden van het ontwerp vogel in het midden.

1 Dit ontwerp ziet er mooi en cool met een glimlach maakte het. Emoticons gemaakt met heldere geel op multicolor abstracte ontwerpen maken het echt uniek. Dit ontwerp kan worden gemaakt voor wedstrijden.

1 Dit is een andere versie van de foto n ° 1 Een mooi en vrij uniek ontwerp met heldere levendige kleuren gebruikt. We houden van de oranje, geel, saffraan en rode bloemblaadjes gebruikt. Het ontwerp in het midden de afbeelding van een blad en een fluit lijkt heel geschikt voor Janmashtami.

1 Dit unieke ontwerp Rangoli gebruikt veel details die is gemaakt met bloemblaadjes. We graag hoe het ontwerp ziet er heel anders dan wat we meestal zien. Het project maakt gebruik van kleuren zoals geel, oranje, groen, paars en nog veel meer. We houden van de witte en roze lotus bloemen gebruikt om de grens te maken. Dit ontwerp kan worden gemaakt voor elke gelegenheid.

1 Een andere variant van de tekening n ° 15, de Rangoli ziet er net als de spiegel reflectie. Het buitenste gedeelte van het ontwerp heeft het effect van een land Charki gebruikt in Diwali. We houden van de eenvoudige gekleurde bloemblaadjes gebruikt voor deze Rangoli, waardoor het gemakkelijk te doen op elk moment van het jaar.

Prachtige landschap gemaakt met behulp van bloemen, dit Rangoli is zeer geschikt voor wedstrijden en we graag hoe het hele ontwerp netjes wordt gedaan en diyas toevoegingen maken het nog mooier. We houden van deze creatieve projecten.

2 Dit project lijkt zeer schoon schoon en sober. Wij willen het gebruik van sobere kleuren om het minder helder te houden, maar het ontwerp is zo uniek dat we niet kunnen onderschatten. We voelen deze tekeningen moet veel oefenen en wij geloven dat deze geschikt is voor wedstrijden ook. Wij willen ook het ontwerp in het midden.

2 Een roze en witte Rangoli. We meisjes houden van alles wat roze, alsmede op deze mooie Rangoli wit roze geel, rood en groen toegevoegd? We houden van de lotus bud in het midden en we houden de diyas aan de buitenkant van Rangoli. Dit ontwerp ziet er elegant en kan gedaan worden in alle religieuze gelegenheden of speciale.

2 Dit ontwerp is zeer kleurrijk en helder. Wij willen het model van de unieke vis getoond in deze tekening. De belangrijkste kleuren die hier gebruikt zijn geel, groen, blauw en rood. Het ontwerp is uniek en kan worden gebruikt voor elke gelegenheid. We willen de frisheid van het ontwerp.

2 Dit ontwerp wordt gewijd aan het festival van Diwali. De godin Laxmi staande op een lotus en houden van een Diya ziet er zo leuk uit. Er zijn diyas Aan iedere zijde van de tekening. Wij willen het contrast gemaakt met een bruine achtergrond en het ontwerp van de Godin Laxmi wordt gedaan met de kleur blauw. De gegevens worden vervolgens gemaakt met de kleur wit.

2 Dit mooie ontwerp toont twee pauwen tegenover elkaar. Dit ontwerp is ook zeer kleurrijk. Het gehele project wordt gedaan op een bodem; Er zijn een heleboel van de gebruikte kleuren zoals groen, blauw, paars, roze, geel, rood en nog veel meer. Het ontwerp is vrij uniek en het zou geweldig zijn voor elk evenement of wedstrijd.

2 Een eenvoudig ontwerp voor kolam. De hier getoonde ontwerp is heel eenvoudig en iedereen kan het doen. Er zijn veel kleuren gebruikt, maar het ontwerp is niet erg ingewikkeld of hard waardoor het makkelijker voor beginners. Wij willen de wijze waarop de kleuren worden gekoppeld op diverse manieren in design. Er is roze met groen, roze met gele kleur combinaties, en dus maken het geweldig.

2 Deze mooie en kleurrijke Rangoli is zeer geschikt voor Holi als het bestaat uit vele heldere kleuren. Het gebruik van felle kleuren zoals blauw, groen, roze, oranje en gele make zeer verrassend en echt rechtvaardigt ter gelegenheid van de heiligheid van het festival van kleuren. We houden van de ingewikkelde details gemaakt met behulp van de witte kleur en de wervelende effect gedaan met behulp van de kleur - het lijkt allemaal heel vreemd.

2 Een mooi ontwerp dat zich toelegt op Ganpati. Het ontwerp van Ganpati werd gedaan in de helft met violet-paars op roze achtergrond. De centrale ontwerp wordt omringd door diverse kleurrijke ontwerpen. De kleuren zijn groen, geel, oranje en paars. We houden van de kleine kaarsen en diyas geplaatst over de Rangoli ontwerpen als 'Om' Rangoli maakte zichzelf.

2 Een nette en schone Bloem Rangoli. We graag hoe het eruit ziet en perfect design zal zeker krijgen veel complimenten. Het ontwerp is fris en goed gemaakt, dit Rangoli ziet er geweldig voor elke gelegenheid. Er zijn vele gekleurde bloemblaadjes gebruikt om deze reden. Worden gebruikt vele variaties van geel, oranje en andere kleuren. De rand is gemaakt met zwarte kleur.

Rangoli ontwerp helder en mooi, met vele ontwerpen en unieke kleuren. Er zijn veel nuances en verschillende maten en vormen van design. Dit project maakt gebruik van felle kleuren zoals groen, geel, oranje, rood, blauw en paars. Soortgelijke kleuren worden gebruikt voor zonwering en design is gemarkeerd met witte randen.

Ik hoop dat je hield deze ontwerpen. We zullen snel terug met nieuwe rangoli ontwerpen eenvoudig! Tot die tijd, probeer deze ontwerpen en laat ons weten wat je gaat binnenkort proberen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha