3 zelfgemaakte haar maskers om uw natuurlijke haar groei te verhogen3 zelfgemaakte haar maskers om uw natuurlijke haar groei te verhogen

Wat maakt het haar sneller groeien? ... Veel meisjes willen het antwoord op deze vraag en proberen alternatieven voor natuurlijke behandelingen kapsalon, die niet alleen duur, maar ook vol met chemische stoffen kunnen vinden. Zelfgemaakte haar behandelingen worden steeds populairder, omdat ze zijn zeer effectief en volledig vrij van chemicaliën. Vandaag laten we eens kijken naar drie zelfgemaakte haar maskers om de groei van natuurlijk haar te stimuleren:

1) De kokosolie en ricinusolie

Ingrediënten:

- 5 eetlepels ricinusolie

- 5 eetlepels kokosolie

Castor olie is een natuurlijke haar zeer effectief, kan helpen niet alleen om haar groei te verhogen, maar ook voorkomen dat gespleten haarpunten en voeden en hydrateren de hoofdhuid. Castor olie, door de manier, werkt ook wonderen in het helpen om dikke wenkbrauwen en lange wimpers groeien. Deze olie heeft me geholpen om te groeien van nature lange wimpers, nadat ik heb beschadigd dragen wimper extensies voor een paar jaar ... Ik hou van de toepassing van ricinusolie dagelijks op mijn wenkbrauwen en wimpers voor het slapengaan.


Nu, terug naar haar masker: meng gelijke delen castorolie met vloeibare kokosolie en massage van de hoofdhuid met het ongeveer 5 minuten, dan verspreidt de olie van de lengte van het haar op het masker op het haar blijven voor ten minste 2 uur, maar ik, persoonlijk, zij de voorkeur geven aan het 's nachts te verlaten. Dan, wassen en conditie van je haar zoals gewoonlijk. . Als u deze behandeling regelmatig te doen, zal je verbazen, mooie resultaten te zien! Niet alleen zal je haar sneller groeien, maar ook, zal je haar veel gezonder en glanzender zijn.

2) Olie kliswortel en mosterd

Ingrediënten:

- 5 eetlepels olie klit

- 2 eierdooiers

- 1 eetlepel mosterd poeder

Olie van kliswortel is een van mijn favoriete haar behandelingen zelfgemaakte! Het is zeer rijk aan vitaminen en voedingsstoffen, deze olie kan de manier waarop je haar ziet er bijna 's nachts veranderen! Toen ik probeerde wortel haarmasker klit olie voor de eerste keer, ik werd weggeblazen door de resultaten! Toen ik begon met het ervaren van haar behandelingen zelfgemaakte, wist ik niet hoe uitgekiende mix van olie te maken, dus ik toegepast kliswortel olie in uw haar, op de wortels en lengtes en liet mijn blokken te gebruiken 's nachts, Dan, I gewassen en geconditioneerd haar in de ochtend. Op die dag, mensen begonnen te vertellen me complimenten over hoe glanzend, zijdeachtig en gezond haar keek. Olie van kliswortel kan ook helpen groeien mooie wimpers en wenkbrauwen, als je het elke dag toe te passen voor het slapen gaan.

Hier is het recept voor zelfgemaakte masker haar met het gebruik van kliswortel en mosterd olie: mix 2 eidooiers met 5 eetlepels olie kliswortel en voeg 1 eetlepel mosterd plakken; dit mengsel toe te passen op het haar alleen richten op de wortels, dan kun je op een kop zet een douche en een handdoek. Het masker heeft een verhittingseffect, helpt de scalp dus versnelling van de haargroei. Ook aanzienlijk kan verbeteren de dikte van je haar. Houd dit masker op het haar voor ongeveer 20-30 minuten, maar als je het gevoel dat heats of doet te veel pijn - onmiddellijk wassen! Deze behandeling is zeer effectief, maar, zoals u weet, wonderen niet gebeuren 's nachts! U kunt dit masker een keer per week te doen voor ongeveer zeven weken, om goede resultaten te zien. Vermijd het doen van dit masker, als je het even welk type van de huid op de kop, of als je een gevoelige huid op de hoofdhuid.

3) Zoete amandelolie, vitamine E en de olie van kliswortel

Ingrediënten:

- 5 eetlepels zoete amandelolie

- 5 eetlepels olie van kliswortel

- 2 eetlepels van vitamine E olie

De combinatie van deze drie oliën is zeer krachtig! Deze zelfgemaakte haarmasker helpen versterken en voeden uw sloten, en de haargroei te versnellen.

Meng amandelolie en olie van kliswortel in gelijke proporties en voeg 2 eetlepels olie van vitamine E; Masseer je hoofdhuid met dit mengsel en vervolgens verspreid de oliën voor de lengte van je haar. Bewaar deze behandeling van het haar gedurende ongeveer 2 uur. Was en conditie van je haar zoals gewoonlijk na dit haar behandeling. U kunt deze behandeling een keer of twee keer per week te versterken haar en versnellen van de natuurlijke groei van het haar.

Nou, het is altijd belangrijk om te onthouden dat je moet zorgen dat je niet allergisch bent voor een van de bestanddelen van deze zelfgemaakte haar maskers.

Ik hoop dat u vond deze tips nuttig zijn voor de haargroei.

Wat is uw haar maskers zelfgemaakte favorieten om de natuurlijke haargroei te stimuleren? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder. "

Voel je vrij om deel 1 van dit artikel te lezen hier.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  3   0
Augustus 24, 2015 | 18:24:04 | later 5 uur

Dit is een geweldig blog.Thanks opnieuw.

  2   2
Augustus 25, 2015 | 00:24:46 | later 11 uur

wow, ontzagwekkend artikel post.Really naar uit om meer te lezen. Grote.

  0   1
Augustus 25, 2015 | 03:51:02 | later 14 uur

Ik hield echt van je post.Really naar uit om meer te lezen.

  0   0
Augustus 25, 2015 | 10:30:08 | later 21 uur

Ik wil u bedanken voor de inspanningen die je hebt gemaakt in het schrijven van dit bericht. Ik hoop dat hetzelfde van je grote functie binnen de mogelijkheden ook. In feite is uw creatieve schrijfvaardigheid me geïnspireerd om mijn eigen weblog te beginnen.

  3   0
Augustus 25, 2015 | 18:08:50 | later 1 dag

We'm blij, moet ik zeggen. Eigenlijk zelden ervaar ik uw website die zo educatieve en deel te nemen ...

  4   1
Augustus 26, 2015 | 21:18:42 | later 2 dagen

Goog post!

  2   1
Augustus 27, 2015 | 02:26:53 | later 2 dagen

Deze site is erg cool. Hoe heb je dat gedaan?

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha