3 Variaties van V-Ups oefening en hun voordelenV-ups oefening is een beweging te dwingen tussenproduct dat werkt overal in de kern. De oefening wordt ook wel Jackknife sit-ups en crunches Pike. Het is een basis uitoefening van kracht die het gewicht van het lichaam gebruikt om het centrale gebied isoleren. V-up gericht op de buikspieren, afzwakken schuin, het versterken van de rugspieren en daag de hele kern. Bovendien werken quadriceps en hamstrings, tegelijkertijd. De oefening vraagt ​​om flexibiliteit en voorzichtigheid. Hoewel het een van de meest effectieve oefeningen om de kern te versterken, hetgeen schade kan veroorzaken en lage rugpijn als niet goed uitgevoerd.

Hoe doen V Ups:

In V-up, is het in principe noodzakelijk om het evenwicht te bewaren op de billen, sit-botten, terwijl de romp en benen van de vloer zijn. De sleutel tot de juiste V-up is de buikspieren en rugspieren als stabilisatoren volledig plaats van momentum grijpen.


  • Liggend op je rug liggen met je schouderbladen rug, onderrug geduwd in de grond en abs strak. Zorg ervoor dat uw benen zijn recht. Houd uw armen gestrekt hoofd.
  • Nu til je benen en armen tegelijk. Houd je benen recht en til zo hoog mogelijk. Probeer je tenen aanraken met je vingers.
  • Verlaag je terug naar de uitgangspositie. Dit is een herhaling. Do 10-15 herhalingen.

V-Ups Change Jaar:

Er zijn vele variaties van deze oefening V UPS. Lees verder om meer over de veranderingen te leren:

Variant 1:

In deze variant, niet aanraken naar de aarde de hele tijd. Til de benen en romp en wanneer het verlaagt naar beneden, stop de benen op 45 graden in plaats van het instellen op de vloer. Do 10-12 herhalingen van dit.

Variant 2:

In deze variant, til je benen zo hoog als je kunt, proberen om ze op te bouwen om loodrecht op de vloer te worden. Nu bereik je armen recht en probeer je tenen aan te raken door het opheffen van je bovenrug van de vloer en kraken je buikspieren. Opnieuw en opnieuw, de onderrug op de grond en opnieuw bereiken dan. Doe dit voor 30 seconden to1minute. Laat je benen niet verlagen op elk punt van de verhuizing.

Variant 3:

Als u wilt opvoeren van de V-up, kunt u een paar dumbbells nemen. Houd ze licht. Houd een halter in elke hand van je armen recht en maak uw traditionele V-up dan. U kunt ook binden enkel gewichten aan je enkels of polsen polsbandjes om de uitdaging te vergroten.

Suggesties:

Hier zijn enkele tips die u in gedachten moet houden alvorens V-ups:

  • Warm-up van uw lichaam voordat je deze oefening. Doen crunches eenvoudig om uw centrale ruimte te verwarmen en strek je lichaam.
  • Laat je nek niet belasten op elk punt in de beweging. De hals blijft relaxed. In feite, sommige coaches suggereren dat mensen met nekklachten deze oefening niet moet doen als deze oefening in je handen niet ondersteunen het hoofd en de nek.
  • Als je rugklachten hebben, dus niet je schouders verhogen van de vloer. Gebruik je buikspieren als stabilisatoren. Dit grijpt niet alleen je buikspieren volledig om betere resultaten te geven, maar houden ook de lagere belasting van de rug.
  • De armen en benen moeten nergens buigen.
  • Adem uit terwijl je je benen op te tillen en te inhaleren wanneer je zakken naar beneden.
  • Het is al goed als je niet kunt til je benen tot 45 graden. Als dit het beste kunnen we dan doe je jezelf te werken hard als persoon flexibel, aan het doen is. Het enige wat je hoeft te doen is de beste.

Dus waar wacht je nog op? Omvatten deze ongelooflijke stap in uw training om geripte abs te krijgen. Deze beweging verbindt de bovenste buikspieren en onderste tegelijk. Je buikspieren zullen love it. Het kan niet beter, toch?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha