3 stappen naar een gezonde Soursop Juice voor de behandeling van kanker te makenWist u dat zuurzak wordt aangeprezen als de super fruit kanker doodt? Deze vrucht heeft een zoete pulp caribbean melk. Zuurzak gelei, sorbets, smoothies en ijs zijn populair in het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en de Pacific en Afrika, waar de vrucht groeit in overvloed. Naast de goede smaak, een aantal voedingswaarde. Het is vooral belangrijk als alternatieve kankerbehandeling. Een laboratorium onderzoek heeft aangetoond dat dit resultaat tienduizend maal effectiever dan een gewone chemotherapiedrug op cellen van adenocarcinoom van de colon. Volgens een andere studie, extracten van de vrucht doodt sommige vormen van borstkanker en leverkanker cellen, die vaak tegen chemotherapie.

Sourop heeft een breed spectrum antimicrobiële eigenschappen, die effectief tegen bacteriële en schimmelinfecties. Deze darmparasieten en wormen. Het vermindert ook de niveaus van hoge bloeddruk. Kanker leidt vaak tot een gecompromitteerd immuunsysteem; zuurzak geeft een gezonde boost aan het immuunsysteem van de patiënt en kan mogelijk voorkomen fatale infecties.


3 stappen om sap Soursop maken:

Hoe doen de zuurzak sap? Een gedetailleerde stap voor stap procedure om dit sap te maken wordt hier gegeven.

Stap 1 - Het Fruit Mash:

Tot een dikke zuurzak sap te maken of te schudden, kunt u de vruchten te verpletteren. Hiervoor moet je een rijpe vrucht te selecteren (wanneer ingedrukt op de huid laat een deuk, het resultaat is perfect). Als u schijven, onrijpe vruchten met een gele huid-groen, houd op kamertemperatuur voor een paar dagen om te rijpen. Was het fruit en de netelige buitenkant, die vuil verzamelt zich in de groeven. De huid kan worden geschild met de hand. Slough weg van de huid, de-zaad van de vrucht en knijp de pulp in een grote kom. Voeg 1/2 kopje melk en 1 kopje water voor elke zuurzak volwassen (ongeveer 450 gram). Nu met je hand, knijp het vlees om het sap vrij in het mengsel water-melk. Knijpen grondig totdat je de kern vezelige linkerhand hebben. Gooi. Meng het sap, melk en water goed en hebben het sap klaar om te serveren.

Stap 2 - Filter de Fruit:

Op soortgelijke wijze als de vorige methode, wassen en schil de vrucht. Nu verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees. Aangezien deze kwestie veel sap van zuurzak, doe het in een kom waarin u wilt het sap finale te slaan. Nu krijg je een fijne zeef. Moet groot genoeg zijn om helder sap lopen, maar niet zo groot dat de vezels ontsnappen jersey en vallen in sap. Filter de pulp voorzichtig duwen met de achterkant van een lepel tot er nog maar de vezels. U kunt een beetje 'melk aan de drank nog meer romige maken toe te voegen. De toevoeging van componenten zoals limoensap, gember, suiker (je kunt caloriearme suikervervanger gebruiken, als je op een dieet) versterkt de smaak van zuurzak. Nootmuskaat en vanille ronden de smaak van het fruit ook.

Stap 3 - Het Fruit Blend:

Voor een dikke, no-nonsense zuurzak sap, kunt u deze methode gebruikt. Eerst schoon en schil de vrucht rijpt. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in grote stukken. Gooien het in de blender, voeg een half kopje melk of water. Maak je geen zorgen over de vezelachtige pulp die nog in de mix van fruit; alles wordt blitzed door de mixer. Afhankelijk van de frequentie of loopneus u het sap, is het mogelijk om de benodigde hoeveelheid vloeistof toevoegt. Ook als u aan het doen zijn een paar van de porties, vergeet niet dat deze methode produceert meer sap, omdat alle vruchten, wordt de pulp geconsumeerd. Dus zorg ervoor dat je niet extra glazen sap te maken.

Zuurzak vruchtensap heeft veel geneeskrachtige voordelen. Start consumeren dit sap vandaag als een alternatieve behandeling van kanker.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha