3 soorten maskers Banana Peel en hun voordelenAls de huid fris en foutloos is wat je wilt, dan moet je twee dingen doen. Eén, Sloot al die make-up producten van het bedrijfsleven. Twee, omhelzen bananen.

De reden voor de eerste is evident; beauty producten op de markt bevatten chemische stoffen die meer kwaad dan goed zou doen om uw huid. De reden voor de tweede - bananen biedt talrijke gezondheidsvoordelen. De schil biedt meerdere voordelen huid ook. Het maakt de huid witter, acne vrij en vlekkeloos, zachter, jeugdig en stralend.


Heb je je ooit afgevraagd wat maakt bananenschil als een huid behandeling revolutionair? Lees en ontdek het zelf!

Banana Peel voor acne:

En 'van essentieel belang om te begrijpen dat polyfenolen zijn actief acne strijders. Een methode ter bestrijding van acne Wrijf de binnenkant van een banaan gezichtshuid. Echter, om een ​​masker van bananeschil anti-acne verhoogt de effectiviteit van de bananenschil als remedie acne gevechtsvliegtuig.

Ingrediënten:

 • Bananenschil
 • Rozenwater
 • Glycering
 • Suiker
 • Vollersaarde

Hoe doen?

 1. Gebruik een lepel om te graven in de bananenschil.
 2. Neem alle/wit innerlijke pulp van bananenschil (inclusief glasvezel aangesloten)
 3. Doe ze in een kom en voeg rozenwater aan hen.
 4. Maak een fijne pasta van het witte deel van de schil van de banaan en rozenwater.
 5. Voeg deeltjes glycerine en suiker aan het deeg en meng goed.
 6. Voeg de grond 'soap aan het mengsel. Voeg meer water steeg tot het (indien nodig).
 7. Meng goed tot een pasta te maken.
 8. Breng aan op het gezicht en laat het drogen gedurende 30 minuten.
 9. Afspoelen met warm water.

Voordelen:

 1. Deze ongelooflijke masker bananenschil werkt als magie op acne merken en acne. Poly-fenolen actiever door de aanwezigheid van glycerol en vollersaarde in het masker. Roodheid te verminderen als gevolg van schokken acne en glycerine voedt de huid ontstoken, gebarsten en oneffen veroorzaakt door acne uitbraak.
 1. Rozenwater biedt verlichting van de pijn veroorzaakt als gevolg van acne. Vermindert de inflammatoire pijn, met zijn ongelooflijke koeling eigenschappen.
 1. Zeep aarde 'werkt als een toverstaf verwondering en vermindert de verschijning van acne zwarte vlekken die achterblijven op de huid na een uitbraak van acne.
 1. Suikerdeeltjes bieden zachte peeling en hulp bij het verwijderen van punten zwarten, talg en witte koppen. Opgesloten talg en vuil is de belangrijkste oorzaak leidt tot de vorming van acne. Sugar deeltjes helpen om de poriën vrij van vuil en talg houden. Hierdoor wordt de vorming van acne verminderd.
 1. Dit is een ideale oplossing voor alle huidtypes, behalve de gevoelige huid.

Banana Peel Mask Voor Anti-Ageing:

Bananenschil is een rijke bron van antioxidanten. Antioxidanten zijn vijanden van vrije radicalen en hebben het vermogen om vrije radicalen te rijden van de huid en het menselijk lichaam. Vrije radicalen leiden tot vroegtijdige veroudering en betrekken rimpels, ouderdomsvlekken en fijne lijntjes.

Ingrediënten:

 • Bananenschil
 • Citroensap
 • Rozenwater

Hoe doen?

 1. Gebruik een lepel om de binnenkant van de bananenschil werken.
 2. Doe de pulp collectie van bananenschillen in een kom.
 3. Voeg een paar druppels citroensap en rozenwater aan de kom.
 4. Klop alle ingrediënten om goed te doen een fijne pasta.
 5. Breng aan op het gezicht en laat gedurende 15 minuten.
 6. Spoelen met kraanwater.
 7. Gebruiken om de andere dag voor het beste resultaat.

Voordelen:

 1. Deze ongelooflijke bananenschil masker is geladen met de goedheid van antioxidanten. Antioxidanten verminderen de vorming en de aanwezigheid van vrije radicalen in de huid. Dit helpt de ondoorzichtigheid en droogheid automatisch verminderen. Het stimuleert ook de vorming van collageen die helpt bij het uitrekken van de huid. Dus, rimpels en fijne lijntjes geleidelijk verdwijnen.
 1. Vitamine C werkt als een charmeur huid en ouderdomsvlekken op de huid verdere reparaties.
 1. Al met al, dit bananenschil masker geneest op wonderbaarlijke wijze de huid van alle tekenen van veroudering natuurlijk.

Banana Peel Mask zonnebrandcrème:

Bananenschil is rijk aan luteïne. Luteïne is een natuurlijke zonnefilter dat de huid tegen beschadiging door de zon beschermt.

Ingrediënten:

 • Bananenschil
 • Wrongel
 • Water

Hoe doen?

 1. Gebruik een lepel om de pulp uit de bananenschil en plaats in een kom scheppen.
 2. Meng kwark en water met het tot een fijne pasta te maken.
 3. Breng aan op gezicht en hals gedurende 15 minuten.
 4. Spoelen met kraanwater.
 5. Gebruik elke dag voor uit te gaan in de zon.

Voordelen:

 1. Luteïne in bananenschil herstelt de huid en beschermt tegen beschadiging door de zon. Het belemmert bovenstaande secretie van melanine. Verwijder vervolgens pigmentatie veroorzaakt door schade door de zon.
 1. Het geneest ook droogheid en schilfering van de huid veroorzaakt door schade door de zon door het herstel van elasticiteit van de huid.
 1. Curd intensiveert het herstelproces van de huid tegen beschadiging door de zon. Voedt de huid en geneest extreme droogte.

Alle maskers bananenschil hierboven genoemde en de voordelen ervan zijn manieren revolutionaire transformatie van de huid. Hoe beoordeelt u de effectiviteit van de huid banaan als een zonnescherm, anti-aging en acne verhelpen moordenares waardeert? Met ons te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha