3 soorten gezichts elektronische en aanverwante voordelen"Schoonheid is glimlach waarheid is als je ziet je eigen gezicht in een perfecte spiegel." - Rabindranath Tagore De Nobe winnaar presenteerde een simplistische manier van beoordelen van de schoonheid in dit citaat. Maar helaas, er geen perfecte spiegels in ons leven. In onze onvolmaakte wereld, moeten we wakker worden een heleboel vlekken en rimpels elke dag. De wereld wordt steeds meer en meer jonge mensen, met de 40 zijn de nieuwe 30's en ga zo maar door. Er zijn veel nadruk op onderzoek en jonge vrouwen vandaag de dag laten geen middel onbeproefd gelaten om dat jeugdig en levendig te bereiken. De ultieme schoonheid kringen is elektronisch gezicht. Wij zijn ons bewust van de wijze waarop ouderdom een ​​gezicht naar de salon en waardoor de deskundige op het gezicht doen verkrijgen. De verschillende soorten gezichtsbehandelingen, zoals goud, diamanten, en de vraag naar kruiden om uw huid glad en zorgen voor een jeugdige gloed. Geconfronteerd elektronische aanspraak op dit alles, en nog veel meer te doen!

Wat is een elektrische gezichtsbehandeling:

Ontworpen voor schoonheid bewuste vrouw van vandaag, Electric biedt gezichtsbehandelingen pijnloos en niet-invasieve anti-aging. Helpt aan te scherpen en glad de huid. Hoera! Geen behoefte om Botox! Een gezicht elektriciteit bestaat uit het passeren van elektrische stromen door de onderste huid om de huid te verjongen. Dit helpt om toon en til slappe huid rond het gezicht.


Soorten elektrische behandeling:

Er zijn drie soorten elektrische behandelingen of microstroom, galvanische en Faradic. Laten we eens een kijkje nemen op de verschillende soorten gezichtsbehandelingen elektrische in detail:

1. Micro Current:

Dit is als een facelift zonder operatie! Huidige Micro helpt om het gezicht contour en verwijdert eventuele verzakking. E "tijdelijke, zoals Botox maar zonder de bijwerkingen chemische. Deze stimulerende behandeling richt zich op genezing en regeneratie van de spieren. U kunt kiezen voor behandelingen verspreid over een loop van een maand zijn verplicht cumulatieve behandelingen voor deze simulatie. Dit is veilig en wordt gebruikt door atleten uit de hele wereld om gebroken of gewonde banden en spieren te genezen.

Galvanische behandeling:

Deze behandeling is effectief als je een uniforme kleur als je duidelijke vlekken en corrigeert ongelijkmatige teint, terwijl het verwijderen van onzuiverheden uit de huid. Hier de eerste stap van de behandeling omvat het negatief geladen galvanische apparaat en het aanbrengen van een gel negatief geladen. De negatieve ladingen dwingen vuil en andere verontreinigingen op het oppervlak van de huid. Deze worden vervolgens verwijderd. Vervolgens wordt een werktuig positieve lading in combinatie met een gel positieve lading. Dit elimineert de resterende onzuiverheden en maakt de huid fris en glowing.This gel ook verzorgt en hydrateert de huid, waardoor het zacht en soepel.

3. Faradic behandeling:

Deze behandeling is nuttig voor toning gezichtsspieren behulp van impulsen naar de spieren samentrekken. Verwijderen verzakking en verschaft een jeugdige glans aan de huid. Er is ook een verhoogde bloedtoevoer naar de huid, die op zijn beurt houdt huid.

Pro Van Elektrische Facial:

Elke medaille heeft twee kanten, dat doet de elektronische gezicht! Hier zijn de voors van een elektrische Facial:

  • Verjongt de huid.
  • Heeft anti-aging en het voorkomen van kraaienpootjes, rimpels en vlekken.
  • Tonen de gezichtsspieren.
  • Zorgt voor een heldere gloed.

Tegens Van Elektrische Facial:

De behandeling is niet-invasief, maar heeft zijn eigen set van bijwerkingen die moeten worden geëvalueerd alvorens de behandeling. Enkele nadelen van dit gezicht zijn:

  • Dit maakt het gebruik van het gezicht van elektrische stromen, die de zenuwen in het geval dat het gezicht niet correct toegediend beschadigen. Altijd kiezen voor een professionele configuratie om de gezichtsbehandelingen te maken.
  • Als je een gevoelige huid hebt, kan je een branderig gevoel, roodheid, en zelfs vlekkerige huid. Deze effecten zijn meestal tijdelijk en moet een dag duidelijk in. Raadpleeg uw dermatoloog als deze aanhouden.

Dus waar wacht je nog op? Evalueer de voors en tegens en kiezen voor een behandeling die het beste werkt voor jou. Sla de Botox en PIN en enten. Kiezen voor een niet-invasieve behandeling, zoals een gezichtsbehandeling elektrische plaats. Maar vergeet niet om een ​​professional te raadplegen voordat u gaat voor deze behandeling! Heb je gehoord of geprobeerd een gezichtsbehandeling adres? Wat was uw ervaring? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha