3 soorten anti-aging pillen en hun voordelenWat is het eerste wat je denkt als iemand zegt anti-aging? Je rimpels, anti-oxidanten of zelfs crèmes exorbitante prijzen die in het geheim willen maar beweren niet werken? Of denk je van pillen, geneesmiddelen en exotische kruiden die wonderen beloven.

We verkennen anti aging pillen. Wat zijn zij? Hoe effectief zijn ze? Wat zijn de voordelen en wat zijn hun bijwerkingen. We zullen kijken naar de meest voorkomende pillen ter bestrijding van veroudering en stemmen hun voor- en nadelen.


Resveratrol:

Michio Takaoka resveratrol gevonden in 193 Meestal gevonden in de huid van rode druiven en soms in pinda's en bessen, Resveratrol is een plant die bekend staat als een polyfenol verbinding:

Voordelen:

Resveratrol heeft vele voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van gewichtsverlies en gezond leven. Eigenlijk, resveratrol helpt verminderen ontstekingen, voorkomt dat LDL-cholesterol van oxiderende en voorkomt de vorming van bloedstolsels in de bloedvaten. Het verwachting de kankercellen te beperken en zenuwcellen beschermen tegen schade, rechtstreeks bijdraagt ​​tot de ziekte van Alzheimer te bestrijden. De onderzoekers guesstimate dat resveratrol de SIRT1 gen, een biologisch mechanisme dat de gevolgen van obesitas en veroudering tegengaat kan activeren.

Bijwerkingen:

Resveratrol is niet bekend neveneffecten op lange termijn er veel experimenten opgenomen op mensen hebben. Resveratrol supplementen kunnen veroorzaken complicaties te mengen met bloed verdunners zoals warfarine (Coumadin) en steroïde verbindingen die gewoonlijk worden aangetroffen in bijvoorbeeld aspirine en ibuprofen. Resveratrol kan zwangere vrouwen schaden; vermindert de doeltreffendheid van ontgiftingssysteem foetus. Zo worden zwangere vrouwen afgeraden om resveratrol te nemen. (1)

DHEA Supplementen:

DHEA of dehydro, een hormoon dat door de bijnieren, is een anti aging supplement.

Voordelen:

Er wordt gezegd dat het verbeteren van libido, maakt spieren en vechten veroudering. DHEA is een precursor, een verbinding die het lichaam omgezet in hormonen. Het 'een voorloper van mannelijke en vrouwelijke hormonen testosteron en oestrogeen. Onze lichamen produceren meer DHEA in onze mid-jaren '20. Deze productie zal afnemen in de tijd. DHEA supplementen invloed op het niveau van testosteron en oestrogeen.

Bijwerkingen:

Zoals DHEA afneemt met de leeftijd, anticiperen op een aantal onderzoekers dat de natuurlijke niveau van het lichaam te integreren kon leeftijd te bestrijden. Sommige studies tonen bemoedigende resultaten, maar een dergelijk rapport nummer failures.NIA verdrietig (het National Institute on Aging) en NCCAM (Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde) zeggen dat de resultaten niet iets concreets aan te geven.

Zijn het erover eens dat het gebruik van DHEA supplementen op lange termijn schadelijk kan zijn. Sommige bijwerkingen zijn onder meer:

  • Vette huid en acne
  • Haaruitval
  • Stoornissen gastronomische
  • Hypertensie
  • Onregelmatige hartslag

In het geval van vrouwen, de bijwerkingen zijn:

  • Veranderingen in de menstruele cyclus
  • Baard
  • Vocal variaties
  • Haaruitval

Noni:

Met meer dan 20 namen, Noni is een vitaminesupplement. Het wordt geoogst van een boom vaak gevonden in de Pacifische eilanden, Zuidoost-Azië, Australië en India. Noni vitamine supplementen zijn algemeen verkrijgbaar in vele landen.

Voordelen:

Noni is rijk aan kalium. De andere verbindingen zoals xeronine en polysacchariden kunnen herstellen celbeschadiging helpen en verbeteren van het immuunsysteem van het lichaam. Noni bevat ook mineralen zoals magnesium, ijzer, kalium, ook toenemen immuniteit.

Bijwerkingen:

Vanwege de sterk track kaliumsupplementen Noni, moeten mensen met nierstenen, en diëten door de arts laag kaliumgehalte voorgeschreven ze te vermijden.

Weinig bijwerkingen werden gemeld door noni, maar de veiligheid is niet voldoende bestudeerd.

Hoe Noni supplementen bevatten veel 'van zwavel, kan noni supplementen leiden tot stinkende urine.

Dit zijn enkele van de anti-aging supplementen algemeen verkrijgbaar is. Hun effectiviteit en levensduur is nogal dubieus. Medische onderzoekers zijn nog steeds worstelen met de vragen van de komst van dergelijke producten. De productiesnelheid lijkt aan het gewicht van de vraag. De FDA onlangs gesanctioneerde veel organisaties voor valse beweringen over supplementen Noni.

Dus, net als een kanttekening, de vergrijzing is de enige waarheid van ons leven vanaf het moment dat we geboren worden. Omarm de huid bent u in! Overweeg het gebruik van natuurlijke remedies voor veroudering en gezonder te eten, die woont in een routine en minder stress. Dit zijn een aantal manieren om gezond te blijven, langer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha