3 Incredible klei maskers voor de vette huidEen van de moeilijkste uitdagingen voor glans, glans, textuur en toon vette huid. Klei, de bramhastra (wapen) voor de vette huid, helpt vrouwen om zich te verheugen in de glorie van de mooie huid en helder. U kunt altijd aanpassen van een kleimasker om perfect aanvulling op de behoeften van uw huid.

3 soorten klei maskers voor de vette huid:

Voor beginners, is het essentieel om te weten dat er verschillende soorten klei gemakkelijk verkrijgbaar in de markt voor verschillende huidtypes. Groene klei, waaronder roze, wit en rood, vette huid integreert de beste. Dwz groene klei, bentoniet is de magie achter de schoonheid van een vette huid. Het heeft zijn effectiviteit bij het zuiveren diepe vette huid bewezen zonder over-drogen hetzelfde. Het werkt als een anti-bacterieel middel roodheid, uitslag, puistjes en donkere vlekken behandelen.


Anti-Ageing Klei masker voor de vette huid:

Een mengsel van klei, melk en havermout groene vormen een krachtige anti-aging masker van klei voor de vette huid. In plaats van melk, kunt u rozenwater of gewoon water te gebruiken. Rozenwater is een optie voor mensen die geconfronteerd met het probleem van acne veroorzaakt on demand melk.

 1. Gelijkmatig dankbaar ongeveer een halve theelepel van havermout. Rasp totdat deeltjes een poedervorm compleet.
 2. Meng het poeder met haver groene klei (3/4 eetlepels) en de melk tot een pasta met een gelijkmatige consistentie te vormen.
 3. Breng het mengsel op je gezicht en hals en laat gedurende 20 minuten drogen. Wassen met warm water.

Volg deze routine twee keer per week.

Voordelen:

De definitieve resultaten zou jonger uitziende huid met rimpels, poriën en ouderdomsvlekken verminderd worden verminderd lichter.

Billijkheid kleimasker voor de vette huid:

Een mengsel van groene klei, citroensap, eiwit en komkommer sap vormen zeer krachtig vermogen klei masker voor de vette huid. U kunt ook gebruik maken van groene thee (optioneel) om de antioxidant kracht van de klei masker te verhogen.

 1. Breek een ei en aparte zijn geel (geel) en de witte delen. Plagen 1 eetlepel eiwit in een kom.
 2. Neem ongeveer 1/4 theelepel citroensap en giet het in de kom met het eiwit. Meng grondig de twee ingrediënten.
 3. Voeg 1 eetlepel van komkommer sap en 3/4 eetlepels groene klei, en voeg ze toe aan het bereid in stap mengsel Vervang het citroensap met Mosambi (zoete limoen) sap voor de gevoelige huid. Bak het mengsel tot het een gladde pasta vormt. U kunt ook groene thee (ongeveer ½ theelepel) van dit mengsel.
 4. Breng aan op gezicht en hals, en laat het drogen gedurende 20 minuten.
 5. Je gezicht wassen met warm water. Breng een dun laagje moisturizer gelijkmatig op het gezicht en de hals, onmiddellijk na het verwijderen van een gezichtsbehandeling.

U kunt dit pakket gebruiken 2 of 3 keer per week. Kan ook gebruikt worden om de andere dag (niet zo vaak gebruikt voor de gevoelige huid).

Voordelen:

Bij regelmatig gebruik van dit gezicht pack, zal uw huid vrijheid te krijgen van de punten zwarten, puistjes, vlekken en zonnevlekken. Citroensap verhoogt de schoonheid van uw huid, waardoor het tot twee tinten eerlijker en helderder. Groene thee (indien geplaatst) beschermt de huid tegen verdere veroudering (echter, zal je niet vechten rimpels zo efficiënt bestaand pakket de eerste anti-aging klei).

Anti-Acne Clay Pack:

Acne is de grootste vloek van het hebben van een vette huid type. Door het gebruik van het juiste type van klei masker kan bestaande acne en acne vlekken te behandelen. Een mengsel van groene klei, abrikoos en dahi (of yoghurt) vormt een kleimasker zeer krachtige anti-acne voor de vette huid.

 1. Neem een ​​abrikoos en crush tot een pasta.
 2. Roer dahi/yoghurt (ongeveer 3/4 eetlepels) voor abrikozenpuree.
 3. Voeg ongeveer 3/4 theelepel (of minder) van groene klei aan het mengsel. Bak het mengsel totdat een dikke pasta vormt.
 4. Breng aan op gezicht en hals en laat gedurende 20 minuten drogen.
 5. Wassen met warm water.

Dit pakket is zeer delicaat en kan om de dag worden gebruikt.

Voordelen:

Verbetert de teint van de huid en dringt diep door tot de huid schoon te houden. De groene klei treedt onmiddellijk naar de afscheiding van overtollige olie te controleren. Yoghurt natuurlijk vecht-puistje veroorzakende bacteriën. De huid wordt helder, perfect en met de geleidelijke gebruik van dit masker zonder acne.

Nu geef je huid een kans om te ademen zonder al te veel olie, puistjes, acne merken en ouderdomsvlekken.

Een Goodbye Tip:

Rozenwater kan worden gemaakt een essentieel onderdeel van alle bovengenoemde de klei maskers, als uw huid produceert overtollige olie.

Gebruik klei maskers voor je huid? Welke van deze klei maskers die u wilt proberen? Laat ons een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha