3 Hair Mask Recepten voor 3 verschillende soorten haar"Iedereen die mij kent weet dat ik ben echt in het haar. Ik ben een echte girly meisje en hou van het doen van mijn haar en experimenteren met verschillende stijlen" .- ZooeyDeschanel

Dat vat de veelzijdigheid van hair.It is het enige lichaamsdeel dat je ze kunt veranderen in will.We kunt knippen, rechtzetten, perm hen en kleur ze.


Al deze nemen een tol op de gezondheid van ons haar. Voeg vuil, vervuiling, zon en stress die we dagelijks worden geconfronteerd met de mix. Om het helemaal af, voorbij het wassen en conditioneren, de meesten van ons hebben de neiging om ons haar te verwaarlozen. Het resultaat is vaker bad hair days en weerbarstig haar voortdurend.

Om deze problemen tegen te gaan laten we eens kijken naar haar maskers fungeert verschillende soorten haar. Elk haartype heeft andere eisen en wordt geconfronteerd met een andere set van troubles.Let concentreren op drie verschillende haarmaskers Home - haar droog, normaal en vette dat is makkelijk te maken en te gebruiken ook!

Homemade Hair Mask voor droog haar:

Voor al je schoonheid met de aard van droog haar, zou je niet van het haar om super handig, zacht, minder kroeshaar zijn en tegelijkertijd niet gebukt.

 • Neem 4 eetlepels honing en voeg 1 theelepel amandelspijs (4 gevild amandelen vermengd met ½ eetlepel rozenwater) aan.
 • Klop de slagroom 2 el tot zijn beetje zacht.
 • Voeg de honing amandel combination.Mix deze samen, en toe te passen op het haar van wortel tot punt.
 • Bewaar deze plakken op voor ten minste 30 minuten (het is beter als je dit houden voor ongeveer 1 uur)
 • Spoel daarna grondig met koud water, zodat het mengsel goed wordt gewassen.
 • Breng een milde shampoo om je haar te wassen en laat het volledig drogen.

Zodra dat is gebeurd, moet je zacht haar, zacht en ongelooflijk beheersbaar te hebben.

Opmerking: U kunt yoghurt te vervangen door de crème effect een beetje 'anders zal zijn.

Homemade Hair Mask voor normaal haar:

Dit is misschien een van de gemakkelijkst te maskers, en blijft in de koelkast tot week.Make en opslag. Dit masker is bedoeld om de verloren voeding en gezondheid van haar leveren als gevolg van verschillende redenen, en om de zachtheid en glans herstellen.

 • Neem een ​​ei en scheid de dooier van het wit.
 • Voor de dooier, voeg het citroensap 1 theelepel, 1 theelepel amandelolie en 1 eetlepel honing. Meng goed en breng het op de hoofdhuid.
 • Voor het eiwit, voeg 4 eetlepels platte bier, en sloeg voor een paar minuten. Gelden overal in je haar, van wortel tot punt.
 • Nu, bedek je haar met een douche-cap en wacht 30-40 minuten voordat het af te wassen.
 • Was de olie aanbrengen van een goede kwaliteit shampoo op het haar en laat het drogen.

Je zult je haar vinden op zoek zijdezacht en gevoed en zal omvangrijk en levendige voelen.

Homemade Hair Mask voor vet haar:

Veel mensen zijn bang om een ​​masker op vette haren te gebruiken uit angst dat het nog dikker zou kunnen worden. Dit haarmasker is speciaal gemaakt voor vet haar en daarom kan het werkt perfect. Het idee achter een masker voor vet haar is er een die controleert en vermindert de afscheiding van olie en nog niet weg te nemen de macht van het haar te vinden.

 • Neem 1 eetlepel gewoon water en voeg 1 grote snufje zout fruit aan. Als u niet zout fruit hebt, dan kun je deze vervangen met wijn of zuiveringszout.
 • Voeg daarbij 2 amlas gelijmd (kruisbes), of 1 losgeklopt eiwit tot zachte pieken worden gevormd in het.
 • Breng dit op je haar, van wortel tot punt, de hoofdhuid vermijden.
 • Houd het voor 20-30 minuten en spoel dan grondig om ervoor te zorgen dat er geen resten achterblijven.
 • Gebruik een goede shampoo gevolgd om het haar grondig te reinigen, en laat het volledig drogen.
 • Het haar wordt zacht en gemakkelijk te hanteren, met veel veerkracht en volume.

Tips voor het maximaliseren van de voordelen van Haarmasken

Soms heb je een extra duwtje nodig hebben om de voordelen van de mask.Let blik op een aantal tips voor een goede haarverzorging te maximaliseren. Hieronder vindt u enkele tips om de voordelen van een haarmasker te maximaliseren:

 • Gebruik altijd het masker op je haar gewassen. Net zoals je een kompres van toepassing moet zijn op de huid, gelden de hair-haarmasker gezuiverd. Het haar wordt gereinigd beter in staat de voedingsstoffen uit het masker haar onzuiver.
 • Scheid je haar in secties en breng het masker van wortel tot punt. Het masker zorgt voor voedsel voor de gehele lengte van je haar en niet alleen de tips of wortels. Secties zorgt ervoor dat u niet de oppervlakken overslaan.
 • Bind je haar in een knot. Dit zorgt ervoor dat het masker blijft op en druipt niet uit voordat u het volledige voordeel van kan krijgen.
 • Wikkel je haar met een douche-cap, en laat 15-30 minuten.
 • Na 30 minuten, verwijder de douche-cap en bedek je hoofd met een warme handdoek (weken een handdoek in heet water, en knijp om al het water te verwijderen). Handhaving van de warme handdoek op het hoofd gedurende 5 minuten. Herhaal, indien gewenst. De warme handdoek heeft het effect van een stoomboot. Dit opent de poriën op je hoofd. Hierdoor blijft een betere opname van voedingsstoffen in de hoofdhuid.
 • Verwijder nu de hot-handdoek, en laat uw haar en hoofdhuid droge lucht, dus geen zweet kan drogen.
 • Was je haar met gewoon water (je al hebt gewassen, en het masker trad op als de airconditioner), en een handdoek droog. Zorg ervoor dat u droog je en niet wrijven. Wrijf leidt slechts tot verdere schade die in de toekomst kunnen breken.

Naar aanleiding van deze tips zal zorgen voor het haar zacht, gezond en sterk. De volgende keer dat de mensen complimenteren u op uw weelderige lokken, denk aan ons. En dan commentaar en vertel het ons!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha