3 geweldige voordelen van Step Aerobics voor gewichtsverliesOoit geprobeerd step aerobics om de vorm te krijgen? Regelmatige beoefening van deze training zou je hart en longen in vorm te krijgen. Wist u dit? Ja, het is een zeer effectieve workout die helpt vet te verbranden op een leuke manier, waardoor het cardiovasculaire systeem sterk. Lees verder om te weten er alles van.

Wat is Step?

Step aerobics, ook wel bekend als stap oefening, is een vorm van cardiovasculaire oefening. Hier, banken aerobics specifieke of stappen worden gebruikt om aan het spieren van het hart, longen en benen. Het beste ding over deze oefening is dat het niet te veel apparatuur en accessoires nodig heeft. Gewoon eens een bankje stap en een paar sneakers en je bent helemaal klaar voor de praktijk. De gehele training draait om 'stap', die door een low-impact beweging kan worden gedaan op de sportschool of zelfs thuis.


Waarom Stap praktijk?

Voordat u een duik nemen in deze oefening, hart pompen, nemen we een kijkje nemen op haar voordelen:

 1. Het is een training routine zonder problemen kan worden aangepast aan de behoeften en conditie beoefenaars.
 2. Verbrandt calorieën efficiënt. Bijvoorbeeld, als je een persoon met een lichaamsgewicht van £ 150, step aerobics gedurende 60 minuten per dag kan u helpen branden tot 605 calorieën.
 3. Het omvat het verhogen van het hele lichaam van voet naar voet tijdens het uitvoeren van metingen op de bank en ritmisch. Het helpt om het onderlichaam toon in een snel tempo.

Wie kan Step oefenen?

Nou, je hoeft niet een professionele stap aerobics. U moet toegang hebben tot een robuuste stap bankje dat is 6 tot 12 centimeter hebben. Er moet voldoende ruimte om je voeten te plaatsen zijn. De meeste van haar basis bewegingen zijn eenvoudig en iedereen kan deze oefening uit te voeren. De fijne kneepjes geleerd kan worden uit de volgende video tutorial.

Verschillende moves naar stap:

Sommige populaire bewegingen step aerobics dat iedereen een kans kan geven zijn:

 1. Basis stap omhoog/Step Down
 2. Links naar rechts
 3. Stap en Touch
 4. Stap en Voetbal
 5. Stap en Lunge
 6. Step 'V'
 7. Afwisselend 'V' Step/Step Ronde
 8. Knie Lift Pass
 9. Knie Repeater

De bewegingen bovenstaande kunnen aan elkaar worden gecombineerd om te komen met verschillende routines step aerobics. De eenvoud of complexiteit van de routine is afhankelijk van het soort formatie. De hoogte van de bank stap heeft ook een impact op de resultaten van de training. De gehele procedure moet 32 ​​segmenten die kunnen omvatten 4, 8 of 16 beweegt volgens de behoefte.

Bezorgdheid voor de veiligheid van de aerobe fase:

Net als alle andere oefeningen moeten de aërobe stap geoefend worden met zorg. Anders zal je uiteindelijk ernstig verwondt. Dus hier is de checklist:

 • Zorg ervoor dat je op een paar cross-training schoenen tijdens de training step aerobics.
 • Voordat u begint met trainen, je verwarmen gedurende 10 minuten, zodat de spieren ontspannen en de hartslag stijgt.
 • Plaats uw bank stap op een perfect vlakke ondergrond en start het niveau onderste van het totdat u vertrouwd bent met het hele proces te krijgen.
 • De voet moet volledig worden geplaatst op de bank elke keer dat je een stap te zetten.
 • Probeer om een ​​goede houding gedurende de gehele periode van de praktijk te handhaven. Houd je rug recht, schouders ontspannen en ABS strak om elke vorm van letsel te voorkomen.
 • Zorg ervoor dat u voldoende water te drinken voordat u begint met de training. Het zal voorkomen dat u van het krijgen uitgedroogd tijdens de gehele periode.

Nu dat u een goed begrip van step aerobics en zijn praktijken, een poging om de voordelen te genieten. Laat ons weten wat uw workout ervaring.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha