3 geweldige voordelen van Pilates training van het bovenlichaamHeb je ooit het gevoel ongelukkig met je lichaam en de manier waarop je beweegt? Ooit afgevraagd wat dat 'een' training die zowel de immense kracht en flexibiliteit kan geven zou kunnen zijn? Verzanden door een aantal opleidingsprogramma's en sportartikelen, zijn we het meest vaak verward met wat moet worden gedaan om het perfecte lichaam te bereiken.

Er is geen enkele oefening die een persoon het hoogste orgaan wilt kan geven?


Ja dat is er. Wilt u weten wat het is? Kies dan niet dit bericht te missen!

De oorsprong van Pilates:

Pilates workout regime werd opgericht in 1910 door Joseph H Pilates, die een Duitse van geboorte en de naam van het regime om zelf was. Zijn reis naar het vinden van een permanente oplossing voor fitness is behoorlijk interessant. Als kind werd Joseph getroffen door rachitis en astma, en was altijd gefascineerd door het feit van het hebben van een lichaam in de vorm van perfectie. De zoektocht naar zijn visie te realiseren, creëerde een vorm van oefening die de fysieke kracht van de oude Grieken met de meditatie van het Oosten combineert. De modus hierop gemaakt van de oefening vereist intense concentratie. Inbegrepen bewegingen gericht op de ontwikkeling van de buikspieren en verbetering ademhaling van het individu.

Joseph was de eerste die deze methode van de oefening te gebruiken en kwam tot een bokser, skiër, duiker, turner en yoga liefhebber te zijn voor de komende jaren. Hij noemde deze methoden als 'Contrology' en gaf zijn kennis aan de soldaten die zijn immobiel zijn gemaakt na de Eerste Wereldoorlog. Snel, de hele wereld zich Jozef in zijn zoektocht naar een beter lichaam en gezonde; een trend die blijft tot datum.

Voordelen van Pilates Workout:

Concentratie bouwt en stimuleert gezonde gewoonten:

Het belangrijkste voordeel van enterprise training van het bovenlichaam Pilates is dat het bewust zijn van je lichaam zou zijn geworden. De Pilates workout, evenals het aanbieden van platte abs en de toon van het lichaam, leert mensen om zich te concentreren op activiteiten die nemen in hun dagelijkse routine en om te weten hoe het van invloed is op hun lichaam. Op een bepaalde manier, Pilates workout stimuleert gezonde gewoonten en helpt je fysiek sterker te worden gericht op hun beginselen en versterking van de spieren voor altijd na.

Voor een sterkere en gezondere Back:

Een ander voordeel van Pilates workout is dat het geeft een sterke rug en gezonder. Daar nu de achterkant is het belangrijkste deel van het menselijk lichaam, de versterking geeft een gezond lichaam. Dit aspect onderscheidt zich ook tegen andere vormen van oefeningen waarbij de nadruk wordt afvlakking spier smelten van het vet in hen. In Pilates, de eerste doelstelling is om het hele lichaam te versterken.

Het helpt om het lichaam van de controle over te krijgen:

Pilates profiteert ook de mensen, waardoor ze een betere controle over zichzelf en helpt hen om te bewegen op een betere manier. Mensen die de praktijk krijgen een betere controle over hun lichaam en flexibeler geworden.

Hoe gaat het?

Het bovenlichaam Pilates workout kan worden gedaan met behulp van een mat of apparatuur die speciaal is ontworpen voor dit soort oefening. Het feit dat elk van deze training is ontworpen om de behoeften van elk individu te voldoen. Er is dus geen specifieke manier waarop dit gebeurt. Nog, de meeste mensen gebruiken zowel matten en uitrusting om hun Pilates workout doen. Op veel plaatsen wordt Pilates ook samengevoegd met andere vormen van lichaamsbeweging zoals zwemmen, yoga, dans en zelfs boksen. Dit maakt de training aantrekkelijker voor gebruikers en, natuurlijk, brengt een element leuk ook!

Je moet een passend advies en een arts te raadplegen voordat u gaat voor training bovenlichaam Pilates. Bovendien werd vastgesteld dat bijna de helft van al die beginnen regimes Pilates ervaring rugpijn. En in 25% van deze mensen, het probleem meestal nogal ernstig. Zo is, moet u de beslissing om platte abs te krijgen en een gespierd lichaam met Pilates maken verstandig, en pas na een strenge meditatie.

Je kwam in deze intense training regime? Of bent u al een meester in het? Deel uw ervaringen met ons in de comments sectie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha