3 geweldige voordelen van koemelk voor baby'sWe zijn allemaal opgegroeid met koemelk te drinken. Maar toen we voor het eerst geprobeerd? De meeste moeders introduceren hun kinderen naar het goede van melk koe. Maar de vraag die hier rijst is wanneer?

Een ding is zeker - de kinderen moeten niet in koemelk worden gebracht voor hun eerste verjaardag. Dit is iets dat alle deskundigen het eens over. Tot die tijd zal de baby goed doen op moedermelk of formule samen met voedsel specifieke solid-baby. Maar je kunt altijd gebruik maken van kleine hoeveelheden koemelk om maaltijden te koken voor je kind als het eenmaal is zes maanden.


Voordelen van koemelk voor baby's:

Koemelk is een goede bron van essentiële voedingsstoffen. Helpt bij de opbouw lichaam kracht. Het bestaat uit rijke eiwitten, koolhydraten, vitamines en zink voor de totale groei van uw kind. De belangrijkste voordelen van koemelk zijn:

Bouwt sterke botten:

Koemelk is rijk aan calcium. Versterking van botten en tanden van uw kind. Met veel calcium en andere voedingsstoffen, maar verhoogt ook spiercontrole en beweging bij kinderen.

Bevat noodzakelijke vitaminen:

Koemelkvrij geladen met vitamine A, vitamine D en fosfor. Helpt de opname van calcium door het lichaam. Het vermindert ook het risico van hypertensie, beroerte en kanker in het latere leven.

Het bevat eiwitten voor de groei:

Uw kind heeft eiwit in zijn groei-jaren. U kunt ze bieden door middel van de melk van de koe. Koemelk bevat ook koolhydraten om uw kind energiek de hele dag te houden.

Welke vorm van koemelk is het beste voor kinderen?

Koemelk is in een aantal verschillende vormen. Welke is de beste inzet voor uw kind? U kunt beginnen met volle room of volle melk vet voor een betere voeding voor uw kind. De vitaminen in melkvet houden uw kind betaalt de hele dag. Als u wilt overgewicht weg te houden, kunt u ook kiezen voor melk tonic koe. Hoewel moet het ontbreken van vet in de melk vallen onder andere vast voedsel.

Hoeveel koemelk is goed voor kinderen?

Laat je kind niet laden met koemelk. Dit is omdat ze bloedarmoede in sommige gevallen kan maken. Dus, blijven voeden matig. U kunt beginnen met 16 gram van koemelk per dag. Geleidelijk te verhogen tot 24 gram voor kinderen benaderen dan 2 jaar.

Terwijl de melk is noodzakelijk voor uw kind, kan het ook snijden de inname van andere vaste voedingsmiddelen. Dus wees voorzichtig van zijn eetlust voordat u begint met het geven van koemelk.

Waarschijnlijk veroorzaakt door melkallergie:

Allergieën veroorzaakt door koemelk zijn zeldzaam bij kinderen. In de meeste gevallen wordt veroorzaakt door genetische voedselallergie of intolerantie voor koemelkeiwitten. Maar als je je baby of met behulp van een formule op basis van koemelk borstvoeding, je kind is relatief veilig uit dergelijke allergieën.

Echter, als u symptomen alarmerend met de introductie van koemelk, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts.

U kunt een gezonde start met melk biologische koemelk te maken want het is vrij van antibiotica of schadelijke additieven die ernstig kunnen invloed hebben op de gezondheid van uw baby.

Waarom geen koemelk vóór 1 jaar oud?

Kinderen gevoed koemelk vóór hun eerste verjaardag kunnen last hebben van verschillende gezondheidsproblemen. Een deel van de risico's verbonden aan het begin van de introductie van koemelk zijn:

  • Kinderen jonger dan één jaar zijn gevoelig voor allergische reacties die kunnen optreden als gevolg van de consumptie van koemelk.
  • Koemelk is hard aan het spijsverteringsstelsel van het jonge kind.
  • Kalium, natrium, chloride, en deze melk kan nadelig zijn voor de nieren uw baby.
  • Dergelijke melk kan leiden tot anemie bij kinderen vanwege de lagere telling van zink en ijzer in.
  • In ernstige gevallen kan de melk van de koe ook leiden tot interne bloeden.

Nu moeten deze punten genoeg om je weg te houden van het introduceren van koemelk in minder dan een jaar oude baby zijn.

Koemelk heeft levensonderhoud voorzien voor generaties en zal dat blijven doen. Haast je niet in koemelk en wachten tot je kind is één. Na dat, het is koemelk all the way!

Bij de planning voor koemelk kennismaken met de baby? Bent u van plan te wachten tot ze een? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha