3 geweldige voordelen van dynamische meditatie voor een rustig levenMeditatie is een geweldige manier om stress te verminderen, het verbeteren van concentratie en vind emotionele genezing. Veel mensen beweren dat meditatie geneest ook lichamelijke aandoeningen vaker voor wanneer je de praktijk meditatie op een regelmatige basis. Meditatie helpt ook het individu om te genieten van de schoonheid van het leven en omgaan met moeilijke situaties. Verbetert hun levensstijl aanzienlijk.

Meditatie is een vorm van yoga, die werd eeuwen geleden ontdekt door onze voorouders. En 'door deze man voordat hij zich realiseerde zijn potentieel en besefte dat zijn innerlijke zelf zich niet beperkt tot de fysieke wereld.


Dynamische Meditatie betekent om te mediteren in elk moment van je leven. Als u op het werk of thuis, kan je de hele tijd te mediteren. En 'de hoogste vorm van meditatie en wordt aanbevolen door verschillende artsen en deskundigen. Elke emotie die we voelen en alle reacties die we onder ogen zien en de oordelen die we maken, gebeurt omdat van een reden. De sleutel tot het dynamische meditatie is niet te proberen om zich te ontdoen van dat gevoel afstand is nooit een oplossing. Het doel is om bewust, blijf bewust van hoe je je voelt en begrijpt waarom je je voelt op die manier, en dat is wat meditatie is dynamisch!

Klinkt onwaarschijnlijk? Ja, het is geen eenvoudige praktijk volgen. Maar zodra je in het en maak het een deel van je leven, zul je in staat zijn om de schoonheid van dit universum echt te begrijpen. Als u wilt de dynamiek beter te begrijpen en te leren meditatietechnieken, maar dit artikel te lezen. Dit is uw one-stop bron voor alles wat u moet weten over deze ongelooflijke life skills.

Hoe tot praktijk dynamische Medtation:

Hier zijn de stappen die moeten worden gevolgd met zorg en precisie aan meditatie dynamische praktijk:

Sta rechtop en houd je ogen dicht. Je moet inademen en uitademen diep. Gebruik je neus voor. Blijven ademen als dit voor de komende 10 minuten. Laat je lichaam vrij bewegen. Ga een beetje 'als je wilt. Het kan ook heen en weer slingeren. Je moet elke vorm van lichamelijke activiteit, zoals meer zuurstof zal pompen in de longen.

De tweede fase duurt 10 minuten en wordt vaak genoemd catharsis. U moet laten gaan van jezelf en zo spontaan mogelijk te zijn. Je kunt dansen of rollen op de vloer, als je wilt. Wat je ook doet, blijf enthousiast en zet al je energie. Je nodig hebt om veilig te laten uit je boosheid. Klappen op aarde als je moet. Alle emoties die zijn verwijderd zal worden uitgebracht. Maar, doe iets verkeerd volgens de wet of maatschappelijk incorrect niet doen.

De volgende stap duurt ook ongeveer 10 minuten. Dit is de tijd om zich prettig voelen. Breng wat tijd in absolute stilte. Sit back, als je te zitten en te genieten van de schoonheid van de wereld om je heen. Geniet van de enorme energie die u al hebt losgelaten in de eerste drie etappes. Zodra je klaar bent met dat, net als de oceaan die uitmondt in de drop.

Voordelen van Dynamische Meditatie:

Dynamische Meditatie is iets dat je in de vroege uren van de dag moet de praktijk. Het werd beschouwd als een van de aspecten van actieve meditatie en wordt geleverd met een aantal voordelen. Sommigen van hen zijn hieronder besproken.

  1. Dynamische Meditatie is een perfecte remedie voor mensen die gestresst zijn. Als de druk te hard om te gaan met, besteden een half uur per dag op deze. Je leven zal zeker draaien.
  2. Het verwijderen en geneest allerlei lichamelijke kwalen.
  3. Helpt bij het beheren pijnlijke situaties en moeilijke leven.

Met regelmatige beoefening, zal je leven meer vreedzame, vreugdevoller en meer levend geworden. Dus, geef het dynamische meditatie kan voor de beter uw leven veranderen!

Denk je dat je kunt zijn in een staat van meditatie gedurende de dag? We bespreken in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha