3 fouten die het dieet mislukkenZoals SI Activate gewichtsverlies regime

Als u wilt weten hoe het regime af te slanken te brengen, is het belangrijk om te weten dat er 3 fouten die uw dieet kan ontsporen. Niet te missen!

Net zoals er trucs, tips, suggesties of tips die je helpen maken het dieet, zijn er ook enkele fouten en gewoontes kan beschadigen en saboteren uw gewichtsverlies regime.


Dus als je aan het doen bent dieet en zie je de resultaten die u verwacht, detecteert deze 3 gewoonten die uw dieet kan ontsporen.

3 fouten die het dieet mislukken

  1. Een van de fouten die je dieet kan ontsporen is zittend. Het verliezen van gewicht door middel van dieet is mogelijk, maar alleen aan het begin van het dieet. Vervolgens, als de fysieke activiteit gelijk is, kunt u een plateau. Niet gewoon de energie die leidt naar je lichaam, maar ook de energie die u besteedt. Als de saldo positief is, gewichtstoename, als de balans is 0 of neutraal, u doorgaat met het gewicht en de Als de energie wordt besteed groter is dan de energie die u de dieet, afvallen. Daarom verhuizing is een van de geheimen om gewicht te verliezen sneller. In aanvulling op de oefening is gezond voor het cardiovasculaire systeem en helpt verminderen cholesterol, triglyceriden, bloedsuiker en bloeddruk. Dagelijkse oefening brengt de voordelen ervan, vind je niet?
  2. De tweede fout is onderschatten de calorieën bieden een aantal levensmiddelen, zoals koekjes of snoep. Het eten van een of twee cookie kan niet veel invloed in het dieet, maar als je betasten en eet het pakket, voegt u ongeveer 400 calorieën, en het ergste van alles, je nog steeds honger!
  3. De derde fout is onderschatten het belang van het betrekken van afslanken. Wat ik daarmee bedoel? Nou, als de motivatie is dun om gezond te zijn en hebben een betere kwaliteit van leven, wordt het dieet anders gedaan. De inzet is hoger en de resultaten zijn beter. Maar als je gewoon wilt om gewicht te verliezen voor subtielere zorgen, kan de motivatie worden gespreid in de tijd (vooral als je niet snel gewicht te verliezen). Het is daarom heel belangrijk dat vóór het begin van het dieet, denk omdat je wilt afvallen.

Naast deze 3 fouten die een dieet kan ontsporen, zijn er andere fouten die nadelig de resultaten van een invloed kunnen zijn op regime van het gewichtsverlies. Daarom is het belangrijk dat wanneer u een dieet te beginnen je in gedachten hebt en vele rapport factoren die van invloed positief en negatief op dieet.

Tot slot, vergeet niet dat medisch toezicht is van essentieel belang, niet alleen omdat het controleert je gezondheid, maar het kan u helpen ontdekken die gewoonten die het proces van verdunnen belemmeren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha