3 Foolproof Celebrity Make-up tips

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Ze zijn wat we allemaal willen zijn.

We volgen een beroemdheid is elke beweging met het oog van een havik. Hun make-up, kleding, accessoires en schoenen! We willen wat we hebben.

Heb je ooit geprobeerd op je favoriete celebrity merk make-up look? Het voelde niet goed naar buiten komen? U kunt tegen jezelf zeggen dat het is omdat ze zijn gezegend adembenemende schoonheid. Dit is niet waar. Ze zijn mooi, maar niet zonder gebreken. Hun levensstijl van hoge stress en onregelmatige uren is bedoeld om te laten zien hoe ze eruit zien.


Hoe zien ze er zo perfect de hele tijd, dan?

Het geheim achter hun schoonheid zijn hun make-up artiesten van groot talent. Het maakt niet uit hoe mooi een vrouw is, natuurlijk, een beetje 'make-up gaat een lange weg in het opheffen van de textuur van haar huid en gebreken voor een perfecte look te verbergen. Maar dit kan alleen bereikt worden wanneer het juiste gedaan.

Celebrity Make-up tips en geheimen

Perfectioneren van de Onvolkomenheden:

Religieus volgen een perfecte routine CTM voorkomen acne en bump vaker. Niet altijd. Elke keer in een tijdje 'die ontstaan ​​verlaten lelijke vlekken en littekens.

De meeste beroemdheden laten zien dat ze op een concealer voor en na de toepassing van de stichting. Dit helpt de littekens van de dekking en betere cijfers. Onze eigen Kim Kardashian wordt gezegd dat de concealer te gebruiken na het aanbrengen van de fundering. Dit is, zoals ze zegt, is om die donkere kringen verbergen onder dat ze een hekel aan zo.

Zorg ervoor dat u investeert in een goed merk concealer en foundation. Afscheid te nemen van de imperfecties en een ongelijkmatige teint.

Contouren is de mantra:

Hoe wordt dat de meeste beroemdheden hebben zo'n goed gestructureerde jukbeenderen, neus en voorhoofd?

En 'de magie van make-up! De truc is om lichtere tinten te gebruiken om hun gelaatstrekken te benadrukken. Ook met donkere tinten aan de zijkanten van de neus laten lijken minder opvallend.

Met behulp tonen triple wangen kan maken vet bolle wangen lijken slank en elegant. Gebruik bijvoorbeeld een tint lichte highlighter op je jukbeenderen gebieden, een roze blos op de appels en donkere rouge schaduwrijke de holte. Dit is één van de meest populaire tip truc gevolgd door het grootste deel van de beroemdheden.

Focus op oog make-up:

Oog make-up speelt een cruciale rol. En het is moeilijk om het langer duren. De meeste tekens blijkt dat slechts gebruik oogschelpen poeder te voorkomen kreukels lang. Maar als je een crème oogschaduw moet gebruiken, zorg ervoor dat je in combinatie met dezelfde tint gekleurd poeder. Investeren in een goede make-up kwasten ogen zal brengen een perfecte afwerking en stijlvolle oog make-up.

Vergeet niet om je wimpers te krullen voor het aanbrengen van mascara. Dit zal helpen om te geven een mooi en dramatisch. Solliciteer drie lagen mascara op de wimpers dikker te maken en de tijdsintervallen te geven tussen elke toepassing, zodat die droog de eerste is.

Nu je weet dat deze fundamentele tips celebrity make-up, ga je gang en probeer een van de volgende keer dat je uit de partij. In aanvulling op deze tips, is het uiterst belangrijk voor u om te begrijpen uw huidtype. Bijvoorbeeld, als je een vette huid, moet u investeren in een matte afwerking en cosmetisch gebruik primer voordat foundation zonder falen. Als je een droge huid hebt, moet u zich richten op de voorbereiding van de huid met de juiste producten.

Het vinden van de juiste tint is een andere tip van essentieel belang om de juiste look te krijgen. Dus zorg ervoor dat het advies van deskundigen te zoeken, terwijl het selecteren van de juiste kleur foundation.

Vertel ons hoe u dit artikel gevonden door het verlaten van uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha