3 ernstige bijwerkingen van lavendelolieJe moet wel van bewust dat lavendelolie wordt gebruikt om wonden te helen of te doden bacteriële infecties. Het zou ook gebruikt worden de olie voor het zelfde. Maar, heeft hij nooit mening dat de olie met zo'n wonderbaarlijke eigenschappen heeft ook bijwerkingen? Ja, het feit dat lavendelolie heeft bijwerkingen ook.

Schokkend, is het niet? Nou, een ingrediënt op deze planeet, indien verbruikt dan kan bijwerkingen hebben. Maar wat zijn de bijwerkingen van lavendelolie?


U krijgt om alles in dit bericht weten! Maar voordat dat, laten we eens een snelle blik op de fundamentele eigenschappen van olie en de verschillende toepassingen.

Wat is lavendelolie?

Lavendel olie is de olie die wordt gewonnen uit de plant van lavendel, dat is een kleine struik. De plant is aromatisch in de natuur. Geboren in het Middellandse Zeegebied, Rusland en enkele andere delen van de wereld. Een lavendel planten straalt blauwe of paarse bloemen.

Het gebruik van lavendelolie:

Terwijl lavendel wordt wijd gebruikt als parfum, wordt lavendelolie gedacht pijn, schimmelinfectie, indigestie verlichten. Het wordt ook gebruikt als een kalmerend middel.

Deze olie wordt ook gebruikt om de meest voorkomende gezondheidsproblemen, zoals acne in die vreselijke migraine te behandelen. De olie helpt ook bij het helpen ontspannen. U kunt lavendelolie gebruiken om in slaap te vallen als goed, als je onrustig voelen. Dit lavendelolie krachtig bekend wordt doordat het wordt gebruikt na de operatie.

Bijwerkingen van lavendelolie:

Borstgroei:

Jonge jongens moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van lavendelolie. Het kan borst groei veroorzaken in hen. Hoewel het klinkt ernstig, er is een ding dat enige verlichting kan bieden. Borstgroei stopt zodra de man stopt met de olie. Het probleem lost zich.

Milde effecten:

Weinig andere bijwerkingen van lavendelolie worden soms de huid irriteren of leiden tot een allergische reactie. Terwijl het genezen van veel gezondheidsproblemen, kan misselijkheid, hoofdpijn en braken veroorzaken.

Bedreigende problemen:

Lijkt misschien schokkend, maar het feit is dat lavendelolie giftig kan zijn indien gegeten. Dit gebeurt wanneer de olie in wisselwerking met andere geneesmiddelen voor het centrale zenuwstelsel, enz. Wat er gebeurt is dat wanneer je de olie van lavendel te nemen met deze geneesmiddelen, voel je je te slaperig. De reden hiervoor is dat de lavendelolie veroorzaakt ontspanning. Hierdoor relaxatie, andere geneesmiddelen werken sterk.

Hoe de bijwerkingen te voorkomen:

Zorg ervoor dat de olie niet te consumeren. Als je drinkt, kan lavendelolie giftig zijn. Je weet dat de olie werkt tegen je als je het gevoel buikpijn, wazig zicht, of een branderig gevoel in de keel. Je kan ook de ontwikkeling van een huiduitslag of ademhalingsproblemen. Als je lavendel olie moet gebruiken, gebruik het lokaal. U kunt ook de olie te mengen met heet water en vervolgens inhaleren.

Als u wilt om de olie plaatselijk gebruik, waarbij de basisolie en voeg 1-4 druppels lavendelolie voor. Inhaleren, voeg 1 of 2 druppels lavendelolie in een kopje water. Het water Uiteraard moet koken u in staat om de olie inhaleren.

Hoewel lavendelolie is goed en heeft zijn eigen set van voordelen, maar heeft een aantal bijwerkingen ook; en je hebt gezien wat ze zijn.

Wij hopen dat dit bericht zal zijn opgeleid over hoe lavendelolie gebruiken om maximale voordelen voor de gezondheid en hoe het niet moet gebruiken om de bijwerkingen te voorkomen trekken. Als u weet van andere bijwerkingen Deze olie heeft, doet u met ons delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha