3 eenvoudige stappen om een ​​Sharp Liquid Eye Liner verzachten - TutorialHou van de manier waarop de coating vloeistof zwarte gevleugelde lijkt rekt zich uit en maakt uw oogvorm groter lijken en amandelen eruit? Maar, het is niet veilig om elke dag te dragen als het geeft je dat gevoel van een sport Bollywood oog make-up look in 1960? Geen probleem als een make-up les van vandaag zal u helpen een zachtere uitstraling winged eyeliner te bereiken. Nu heb je niet nodig om compromissen te sluiten met de gevleugelde look, maar het lijkt zacht tegelijk! Hier is onze make-up make-up DIY die u zullen helpen de prachtige klassieke vorm winged eyeliner te brengen, maar met een laatste zachter, waardoor het geheel passend voor de dag, universiteiten, kantoor of gewoon voor een zachte oog make-up look .

Producten die nodig zijn:

Laten we een lijst van producten die nodig zijn voor deze DIY make-up make-up:


  • Vloeibare eyeliner
  • Concealer
  • Compacte poeder of doorschijnende
  • Eye Primer
  • Watje of tip oogschaduw spons applicator

Hoe te verzachten Sharp Liquid Eyeliner Look?

Lees verder om de stappen om dat te bereiken kijken vloeibare eyeliner gladde en scherpe weten:

Stap 1:

Hydratatie is de belangrijkste stap die we moeten volgen alvorens elke vorm van make-up. Hetzelfde principe geldt voor de oog make-up! Dep uw favoriete onder de ogen crème om het delicate gebied hydrateren en te verlichten droogheid. Zelfs een beetje 'van droogte kan je make-up kijken onaantrekkelijk.

Beginnen met de toepassing en het mengen voorzichtig met een vinger ring tot het smelt in de huid. Mensen met een donkere gepigmenteerde oogleden kan zalm of oranje concealer gebruiken voor het aanbrengen van concealer. Dit zal verbergen donkere kringen, en ook een basis voor oog make-up te creëren. Tot slot, bezet met een compact poeder om kreuken van de toegepaste producten te stoppen.

Breng nu uw oogschaduw favoriet voor het gebied van de oogleden. Load oogschaduw op een platte borstel en zachtjes streelde de kleur op het ooglid.

Ik koos voor een prachtig licht champagne goud satijn oogschaduw kleur voor deze tutorial te weerspiegelen duidelijk de invloed van zachte winged eyeliner look. Neem nu een zwarte vloeibare eyeliner en u kunt een kijkje nemen gevleugelde eyeliner dramatisch als het meestal duurt - dik of dun, alles volgens uw voorkeuren.

Stap 2:

Nu, wacht een paar seconden voor de formule op te zetten en volledig drogen. Dan, neem een ​​schoon wattenstaafje en voorzichtig lopen langs de buitenste rand van je eyeliner gevleugelde. Verwissel het wattenstaafje langs alleen de buitenste randen, en breng het niet in de buurt van het gebied bovenste wimperlijn. Het idee achter deze stap is om de scherpe buitenrand van onze gevleugelde eyeliner te verzachten, maar je moet ook denken aan de pigmentatie van vloeibare eyeliner niet te verwijderen als het misschien maak je oog make-up ziet er versleten en verschoten.

Druk zacht en soepel heen en weer op de buitenste randen van de gevleugelde eyeliner. Vergeet niet om de eyeliner te trekken boven de bovenste wimperlijn van het ooglid gebied als het een vervaagde uiterlijk en rommelig zal geven, zal het er niet goed uit voor de casual look van alledag.

Stap 3:

Nu, doe een matte schaduw blauw oog op een dunne schuine oogschaduw borstel en duw zachtjes op je bovenste wimperlijn, net boven de gevleugelde eyeliner. Deze stap is optioneel, en als je haast hebt, kan je absoluut springen. Ik raad je ook doet, als je een paar extra minuten in de hand omdat het de levensduur van uw oog make-up zal toenemen en verminderen ook de vloeibare eyeliner zien er scherp.

En, bent u klaar! Daar heb je de zachte, maar langwerpig blik winged eyeliner.

Probeer het en laat het ons weten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha