3 eenvoudige manieren om zich te ontdoen van reuzelU bent terughoudend om een ​​strapless top favoriet dragen alleen omdat je te veel vet terug? Je vraagt ​​je af hoe je kunt nooit te ontdoen van vet op je rug? Terug vet, hoewel niet erg zichtbaar is, het kan nog steeds je laag en ook zelfbewust voelen.

Dus hoe kan je te ontdoen van vet terug in een eenvoudig en effectief? Er zijn een aantal effectieve tips die kunnen helpen met het probleem zonder het branden van een gat in je zak? Nou, er zijn! Blijven uw lezing om meer te leren!


Methode te verminderen Back Fat:

Om uit te spitten een goed gestemde terug, moet u een aantal extra inspanning te nemen in uw programma drukte. Bovenal moet je discipline te handhaven en creatief te zijn in tijden!

Verandering in eetgewoonten:

Als je verslaafd bent aan fastfood, conserven, snacks, snoep en frisdrank, is het tijd om uw wens te controleren op hen. Deze voedingsmiddelen moeten worden vermeden om lichaamsvet te verminderen.

In plaats daarvan kunt u terecht voor een drankje kruiden, bessen met lekkernijen van vezelachtige eiwitten en hoog.

Eet veel fruit en groenten:

Je kan niet werken op een specifieke manier om vet terug te verminderen. Dus, moet u zich richten op het gewichtsverlies in het geheel. Net als elk dieet regime, zelfs hier, je grote kloof op groenten en fruit nodig. Omvatten ze in grote porties in uw dagelijkse voeding. Ze voelt u zich voller en snijd uw cravings voor andere voedingsmiddelen met een hoog calorieën. Zorg ervoor dat je liever alleen fruit en groenten van het seizoen en niet de kou of verduurzaamd.

Het hebben van gezonde eiwitrijke voeding:

Als je terug wilt vet te verliezen, geef uw eetgewoonten. Verlaag uw inname van verzadigde vetten en bewerkte voedingsmiddelen. In plaats van het kiezen van wit meel of worst met additieven en hormonen, de voorkeur aan mager vlees en vers. Als je toevallig een veganist te zijn, het is goed om peulvruchten, boekweit, noten, volle granen, magere melk, avocado, en andere vezelrijke voedingsmiddelen in uw dieet op te nemen.

Ook onthouden van andere bewerkte voedingsmiddelen die beweren vriendelijke dieet. Transvetten, kleurstoffen, chemische conserveringsmiddelen toegevoegd moet worden vermeden ten koste van alles.

Verandering van ongezonde levensstijl:

Een herwerking levensstijl is heel belangrijk om een ​​gezond lichaam te krijgen. Maar in feite doet, moet je energiek en alert zijn. Stress te verminderen met meditatie en yoga constant. Vermijd overbelasting te veel, want het kan leiden tot de hormonen die je vet aanzetten.

Krijg diepe slaap:

Om gewicht op je rug te verliezen, is het belangrijk om een ​​goede nachtrust te krijgen. Overmatige belasting veroorzaakt door minder aan slaap kan leiden tot gewichtstoename extra. Maak een plan van perfecte slaap en volg regelmatig.

Slokje water gedurende de dag:

Als u wilt om het vet op de rug te verminderen, dan zorgen je bent nooit uitgedroogd. Drink minstens 2 liter water per dag ter bestrijding van uitdroging. Water is een drank zonder calorieën dat alle schadelijke gifstoffen uit het lichaam downloadt. U kunt een fles te gebruiken voor een deel om deze reden. Vul twee keer per dag en eindigen op het moment dat je gaat slapen.

Verminder de inname van alcohol:

Net als elke andere drank ongezonde, alcohol verergert het probleem van de rug vet. Het heeft veel suiker die de afzetting van vet in de gebieden van de rug veroorzaakt. Indien nodig, je beperken tot alleen een drankje in een week. Kies ook droog op die suikerhoudende dranken, zoals bier.

Oefening regime:

Om het vet te verminderen en hebben een platte romp, moet je bewegen. Geniet van de oefeningen die zijn fysiek intensief en effectief. Tegelijkertijd, vergeet trainingen die de spieren van de rug beïnvloeden kiezen.

Cardio-oefeningen:

Deze omvatten hardlopen, fietsen, aerobics, Zumba, dans, enz. Ze helpen om het vet opgeslagen in je achterste te snijden. Van cardio richt zich nooit op vetreductie, kan gecombineerd worden met anderen om positieve resultaten te bereiken. U kunt zelfs tot zwemmen om die reden. Zwemmen is een cardio-oefening die helpt om vet terug te verbranden als je de achterkant gebruiken en kikker vaak. Opraken, lopen op een loopband, koop een elliptische machine, of liever fietsen te rijden.

Base Plank Drops:

Planken zijn ontworpen om de rugspieren versterken.

 1. Om te beginnen, neem een ​​plank positie houden van uw voeten op schouderbreedte uit elkaar.
 2. Gebruik je onderarmen to-ups te duwen. Iets neem de borst zo dicht mogelijk bij de grond boeiende buikspieren.
 3. Nu, houd gedurende 10 seconden voordat omhoog te trekken de borst, waarbij je je schouderbladen uit elkaar.
 4. Probeer het herhalen van 3 sets van 20 herhalingen.

Abdominale hangende been brengt:

Deze oefening is zeer nuttig om vet terug te verminderen.

 1. Voor deze training, gewoon zichzelf te schorten op een pull up bar.
 2. Hef je benen om je knieën dichter bij je borst te brengen.
 3. Gebruik je buikspieren om je knieën te tillen naar je borst. Langzaam verder tot de knieën en de taille zijn op hetzelfde niveau.
 4. Ga nu terug naar de uitgangspositie.
 5. U kunt zoveel sets herhalen van deze oefening, als je bereid bent te doen voor een keer zijn.

Roeien Oefening:

Gebruik een roeimachine voor deze oefening.

 1. Om te beginnen, krijgen stevig op de machine en houd het handvat stevig vast.
 2. Houd uw polsen recht en geleidelijk te buigen naar voren.
 3. Start de machine. Trek nu de hendel naar u toe en blijven pushen de auto met je voeten.
 4. Herhaal deze actie door het buigen van de benen.
 5. Tijdens deze oefening, proberen om de verbinding kern te houden en terug te keren volkomen gelijk.

Al deze methoden kan zeker helpen vet meer dan de rug branden. Maar het moet regelmatig en toegewijd als het later tot hen komt. Dus, niet meer vertraging, en maak je klaar om te pronken met uw afgezwakt terug in een elegante strapless jurk!

Kent u andere oefeningen die vet kan verminderen? Hoe goed ze hebben gewerkt voor u? Niet delen met ons door commentaar te geven in het vak hieronder! Wij horen graag van u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha