3 eenvoudige manieren om vet te verliezen in de bovenrug een weekJe vet bovenrug om u in verlegenheid gebracht? Heb je altijd al gedroomd van het dragen van uw favoriete laag uitgesneden jurk, maar je kunt niet? Nou, maak je geen zorgen! Omdat de tijd is gekomen om afscheid te nemen van je vet bovenrug!

Deze post met die oefeningen ongelooflijk dat kan helpen bij het bovenste sneller dan je je kunt voorstellen werpen vet terug! Wilt u weten wat ze zijn? Ga je gang en geef het een te lezen!


Step-Up Cardio:

Voor de beste resultaten, moet je oefenen voor een half uur op een rij. U moet deze routine blijven, minstens drie keer per week.

Deze step-up cardio oefeningen zijn vooral effectief in het verliezen van vet op je rug. U kunt veel calorieën te verbranden en ook versterking van uw rugspieren.

De oefeningen zijn onder andere:

 • Boksen
 • Roeien
 • Zwemmen

Cardio-tonen niet alleen uw rug. Het vermindert ook het risico van hartziekten, verbetert bloedcholesterol, verbetert de werking van het hart, vermindert de problemen van osteoporose en verbetert ook spiermassa.

Interval Training:

Het is een manier om vet te verbranden snel. Niet alleen helpt vet te verbranden achter, maar helpt ook om de totale lichaamsvet te verminderen.

Het hangt allemaal af van wat je cardio-oefeningen die u uitvoert. Maar alles wat je hoeft te doen is lopen in intervallen. Run krachtig gedurende enige tijd weer een comfortabele snelheid gedurende ten minste vijf minuten.

Trainen thuis:

Er zijn verschillende oefeningen die je kunt doen om je rug te versterken en je hebt geen speciale apparatuur nodig.

 • U kunt een weerstand band te binden voor de deurklink en dan gewoon de deur dicht en houd een stoel twee meter afstand van het. Houd de uiteinden en buig de elleboog op negentig graden. Trek nu voorzichtig je arm terug, samen duwen haar rug. Blijf in deze houding gedurende tien seconden en laat los. Herhaal deze beweging tien keer.
 • Ga op de grond en dan strek je benen. Verleng beide armen aan de zijkanten. Draai aan de rechterkant van het lichaam tijdens het uitademen. Draai nu op dezelfde manier aan de linkerkant.
 • De onderste verlenging van de rug wordt de onderrug en helpt vet.
 • Om te beginnen, liggen op de begane grond. Zet nu beide handen op de achterkant van het hoofd en probeer je borst weg van de aarde op te heffen. Slechts 3 sets van deze oefening zal een goed begin zijn.
 • Met een brug, liggen op de grond op je rug. Buig nu beide knieën tot 90 graden, houden beide voeten op de grond. Nu til je kont totdat het komt terug in een rechte lijn als een brug. Houd je kont omhoog en houd deze ten minste vijftien seconden en dan langzaam lager uw lichaam op de vloer. Probeer deze minstens tien tot twintig keer.

Lage calorie voedsel:

Snijd de dagelijkse inname van calorieën. Calorieën zijn de voornaamste boosdoener in het verbeteren van lichaamsvet. Het verminderen van ten minste 500 calorieën per dag en regelmatig te oefenen, zult u in staat om een ​​goede pond vet te verliezen elke week.

Tuck in eiwit, magere melk en yoghurt, kwark, magere en low-calorie voedsel, zoals bruine rijst, havermout, courgette, bloemkool, asperges, kikkererwten, bonen, linzen en watermeloen. U kunt voedsel te maken met een laag cal interessanter voorbereiding:

 • Smoothies
 • Salades
 • Ontbijtgranen zelfgemaakte
 • Soepen

Ook in gedachten houden dat alleen door een vermindering van de hoeveelheid calorieën uit je dieet niet zal helpen gewicht te verliezen. Cardio alsmede oefeningen ter versterking van uw rug moet worden gecombineerd met een low-cal dieet om je rug spieren en te ontdoen van vet bovenrug.

Suggesties:

 • Het verliezen van die extra kilo's is volledig in uw handen. U kunt elke cardio activiteit die je graag doet het meest te kiezen.
 • Terwijl het heffen van gewichten, kunt u beginnen met lichte gewichten en doe herhalingen kunt u comfortabel doen.

Reuzel top mag niet gênant. Volg de bovenstaande tips en je hebt een lean, mean en bezuinigen in een week. Bent u zich bewust van andere oefeningen die helpen bij het verminderen van de reuzel? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha