3 eenvoudige manieren om puistjes te bestrijden tijdens de zwangerschapDus je zou verwachten voor het beste moment van je leven! Te bevallen van haar kind is een prachtige, lonende ervaring.

Zwangerschap is een tijd waarin het leven van elke vrouw verandert. De transformaties zijn zowel intern als extern. De buitenkant wijzigingen omvatten acne en puistjes op het gezicht. Dus als je een would-be moeder en verwachten dat uw kind snel, hier is wat informatie over wat te verwachten tijdens de zwangerschap:


Het artikel is in de vorm van vraag om de exacte vereisten van zwangere vrouwen.

Wie zal er meer vatbaar voor acne en puistjes zijn tijdens de zwangerschap?

Nou, moeten we toegeven dat een vrouw in de twee vrouwen hebben last van een verschillende mate van acne tijdens de zwangerschap. Terwijl veel ervaring milde puistjes tijdens de zwangerschap, sommige ondergaan veel meer complexe problemen. Degenen met een voorgeschiedenis van puistjes en acne meer vatbaar voor acne en puistjes tijdens deze periode.

Wat is de tijd wanneer je puistjes kunt hebben tijdens de zwangerschap?

Meestal puistjes of acne optreden tijdens het eerste kwartaal, die meestal verdwijnt door het derde kwartaal. Als u geen puistjes doen krijgen in het eerste kwartaal, is het zeer zeldzaam dat ze in de komende twee kwartalen zal krijgen. Meestal in het eerste kwartaal, het lichaam gaat door veel veranderingen als een hormonale onbalans die leidt tot problemen met acne.

Wat zijn de oorzaken van puistjes en acne tijdens de zwangerschap?

Nou, hormonen zijn meestal de belangrijkste oorzaak voor puistjes en acne. Allereerst, als je door de tienerjaren, ze zitten met een aantal hormonale onbalans die puistjes veroorzaakt op dat moment. Ook wanneer een vrouw verwacht, ervaart men een enorme hormonale verandering en resultaten bij acne.

Wat u kunt doen om puistjes op afstand tijdens de vroege zwangerschap of hoe ze te pakken te houden?

Allereerst gevallen maximaal puistjes en acne tijdens de zwangerschap algemeen mild en zelden ernstig geworden. Dus je kan niet eens nodig om iets te doen zo langzaam alleen stoppen. Maar als de puistjes verergeren, dan moet je naar de dokter en staat die je verwacht te raadplegen. De belangrijkste zorg is het feit dat drugs acne en puistjes zijn zowel externe als interne en beide pillen kan problemen veroorzaken voor het ongeboren kind schaden. Veel geneesmiddelen die onschadelijk te zoeken en zalven kan geboorteafwijkingen veroorzaken dus altijd contact op met uw arts en vraag zijn mening.

Sommige trucs om puistjes te genezen op een natuurlijke en onschadelijk?

Acne en puistjes op het gezicht tijdens de zwangerschap kan mensen echt gek van, en mensen met een geschiedenis van acne zal deze voorwaarde uiteraard geconfronteerd. Dus als je verwacht en ervaring regelmatige acne en puistjes breakouts, hier zijn enkele snelle oplossingen die gemakkelijk te gebruiken op een regelmatige en veilig voor uw kind zijn:

a. Citroen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Laura Lewis

Citroen staat bekend om zijn strijd puistje natuurlijke ingrediënt en dat is waarom het is opgenomen in vele producten om puistje verminderen. Wat je moet doen is knijp een citroen te halveren vers gesneden en bewaar het sap in een luchtdichte container verzegeld. Solliciteer 's avonds voor het naar bed gaan met een kleine tip. Breng het sap op elk puistje. Als u vindt het citroensap rauw te sterk is, kan je het verdunnen met water. Laat de citroen niet over je hele gezicht als het de huid irriteren.

Met behulp van deze techniek, twee of drie keer per dag en je zult het verschil binnen een week te zien.

b. Aloe Vera:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Rae Allen

Aloë Vera Gel is een prachtige natuurlijke remedie die wonderen verrichten voor een verscheidenheid van huid en haar problemen. Aloë Vera gel helpt om effectief acne en puistjes te verminderen.

c. Etherische oliën:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Naomi Koning

Etherische oliën zoals lavendel etherische olie en tea tree olie werkt geweldig voor het verminderen van acne en puistjes.

De huid van elke persoon is anders, dus wat werkt voor velen misschien niet voor u werken. Probeer alle trucs om te zien wat het meest geschikt is. Bovendien is het niet aan te raden om puistjes te prikken, houd uw huid helder en vermijd te vaak aanraken van je gezicht, zodat de bacteriën in je handen niet je gezicht aan te raken.

Ik hoop dat deze tips helpen. Als u een goed advies voor zwangere moeders, dus niet met ons delen in de commentaren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha