3 eenvoudige manieren om de weerstand te zwemmen verhogenHeeft u een tekort aan energie te voelen elke keer dat je gaan zwemmen? Weet u zeker dat u uw uithoudingsvermogen te verhogen om uw collega zwemmen enkele harde concurrentie te geven? Nou, het verhogen van de weerstand zwemmen is niet een koopje 's nachts. Je moet geduld hebben en oefenen om het goed te krijgen. Maar maak je geen zorgen! Hier hebben we een aantal exclusieve trainingen en een aantal algemene tips om niveaus van resistentie te verbeteren. Lees verder om te weten hoe je beter, zonder het gevoel flauw kunnen zwemmen!

Hoe om de weerstand te verhogen om te zwemmen:

Zoals bekend, oefening de beste manier om de weerstand grotendeels verbeteren. Maar wat moet de exacte workout routine, bij de voorbereiding te duiken in zijn? Laten we tonen u de juiste manier:


Ga langzaam en gestaag:

Trage start helpt u comfortabel in het zwembad, dat is belangrijk voor het leren zwemmen technieken ideaal en letsel te voorkomen krijgen. Ook zwemmen of spetteren maar drie keer per week wordt beschouwd als een goede training voor beginners. Ook hier is een freestyle workout routine voor beginners:

Soort Van Niveau Yards Rest Opwarmen Easy (4 x 50) = 200 yardsAs vereist Intervallen snelheid training (2 x 100) = 200 minuten yards1 Weerstand Matige (1 x 200) = 200 yardsAs vereist Warmdown eenvoudige (4 x 25) = 100 yardsAs vereist

Hoewel deze regeling vraagt ​​u om te beginnen met 700 meter, kunt u het aantal te verhogen als je de praktijk meer consistente opnamen met het.

Kies voor crosstraining:

Als het gaat om het verbeteren van het uithoudingsvermogen voor een totale body workout, zoals zwemmen, kan cross-training veel helpen om meer snelheid te winnen. Het kan beginnen met oefenen elke geschikte gewicht training die wordt gebruikt voor het bovenlichaam. Alles wat je nodig hebt is om zich te concentreren op het bovenlichaam (kern, armen, rug, etc.) om gebeeldhouwde schouders zwemmer krijgen. Het is geen ingewikkelde bewegingen of zwaar materieel.

Gebruik van de apparatuur:

Nou, zwemslagen zijn helemaal niet natuurlijke bewegingen. Dus, waardoor het gebruik van apparatuur, zoals het toetsenbord, peddel, vin, boren, enz., Nuttig kunnen zijn voor u om te wennen aan met uw opnamen. Het kennen van de juiste posities van het lichaam en verander de zwemtechnieken volgens uw behoeften.

Beste Workout Swim maken het grootste deel van uw inspanningen:

Ja, zwemmen trainingen werkelijk bestaan. Hier is de stap voor stap procedure die u moet volgen om uw vermogen om herhalingen back-to-back uit te voeren zonder de behoefte voelen om te stoppen te verhogen:

Beginnen met een eenvoudige warming-up. Hiervoor moet je ergens tussen de 200 en 400 meter bij een snelheid aanzienlijk langzamer zwemmen. Zorg ervoor dat u uw lopende variëren na elke 100 meter en neem de rest zo vaak als nodig.

Nu, compleet zwemmen 300 m 3 opeenvolgende reeksen van 100 meter. De snelheid moet worden gematigd en er is geen voorkeur voor deze slag. Echter, moet je jezelf een rustperiode van 10-15 seconden tussen de sets te geven.

Vervolgens, uiteindelijk zwommen eens 300 meter. Maar deze keer moet verdelen in 2 sets van 150 meter. De snelheid tijdens de eerste set moet worden gematigd. Neem rust voor 20 seconden, als je eenmaal klaar bent met het. Oefen de tweede set, geleidelijk verhogen van de snelheid (elke 50 meter) tot 90%. Moet worden gevolgd door een rustperiode van 30 seconden.

Daarna zwemmen 300 meter nogmaals. Houd uw snelheid gedurende het gehele proces en probeer niet om de rust te nemen. In geval uiterst noodzakelijk wordt voor u een korte rustperiode van slechts 5 tot 10 seconden.

Tot slot, koel je lichaam door het zwemmen de laatste groep van 200 meter. Zo langzaam mogelijk deze tijd. Als u wilt, kunt u ook vinnen gebruiken voor dit doel.

Algemene tips om uw uithoudingsvermogen tijdens het zwemmen te verhogen:

Nu, hier zijn enkele tips, maar nuttige gemeen dat zou helpen om een ​​aanzienlijke verbetering van het uithoudingsvermogen zwemmen:

  • Na een maaltijd met veel koolhydraten of granen (zoals pasta, havermout, rijst, etc.) ongeveer een half uur voor het zwemmen.
  • Houd gehydrateerd door het drinken van voldoende water voordat springen in het zwembad.
  • Zorg ervoor dat je pauzes te nemen om water te drinken, zodra je dorst tijdens het proces te voelen.
  • Pas goed op jezelf. Praktijk stretching na elke sessie om te zwemmen, zodat waterbestendigheid tol niet kan nemen op je schouders en niet uit kracht draaien voor de volgende sessie.

Ik hoop nu heb je een idee over hoe het vergroten van de kracht om te zwemmen! Zwemmen kan therapeutisch zijn. En als je zwemt naar rechts, u uw lichaam een ​​complete workout. Maar de sleutel hier is zwemmen recht! Met deze tips kunt u nu bouw je uithoudingsvermogen om te zwemmen, en eigenlijk zwemmen als een vis!

Was dit artikel nuttig? Laat het ons weten door hieronder te becommentariëren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha