3 beste sappen om constipatie te behandelenHebt u last van constipatie vertraging? Heb je geprobeerd talloze medicijnen om het te behandelen, maar is teleurgesteld? De meesten van ons lijdt aan een onregelmatige stoelgang, en het is niemand anders dan onszelf, die we nodig hebben om de schuld.

Zo kunt u effectief de behandeling van constipatie en toch verwen uw smaakpapillen? Nou, eigenlijk je kan! Dit bericht is ongeveer zes beste sappen die de spijsvertering kunnen verhogen en afhouden constipatie, en zijn ook super lekker! Denk je dat het te mooi om waar te zijn? Dan moet je dit artikel leest!


Voordat we praten over wat natuurlijke sappen kan helpen zich te ontdoen van constipatie, laten we eens kijken naar wat is constipatie alles en wat de oorzaak is.

Wat is constipatie?

Constipatie is een aandoening die de stoelgang beïnvloedt en maakt uw ontlasting hard en droog. Meestal maakt uw routine toilet zeer pijnlijk. Het kan ook leiden tot een opgeblazen gevoel en maagzuur. Meestal kunt u constipatie uitsluiten volgen van een aantal dieetmaatregelen en gezonde levensstijl, zoals:

  • Waaronder vezelrijke vruchten en groenten zoals wortelen, vijgen en in uw dagelijkse voeding.
  • Drink veel water en fruit of verse vruchtensappen.
  • De toevoeging van volle granen en noten, zoals walnoten en lijnzaad aan uw normale dieet.
  • Hebben een zitting van het kabinet glad en niet gehaast.

Sappen te behandelen constipatie:

Hier is een lijst van sappen die je stoelgang kan verhogen:

Sinasappelsap:

Sinaasappelsap is een van de beste behandelingen voor constipatie. Het verbetert de peristaltische beweging, wat betekent dat verhoogt de contractie van de spieren van de colon. Dit op zijn beurt bevordert de stoelgang. Drink veel verse jus d'orange is een van de beste manieren om de bestrijding van constipatie. Sinaasappels zijn ook rijk aan vezels, die helpt om constipatie sneller genezen (1).

Pruimensap:

Pruimensap is een natuurlijk laxeermiddel. Het bevat een hoge hoeveelheid voedingsvezels en sorbitol, een verbinding die de ontlasting zachter. Sorbitol is moeilijk afbreekbaar en absorbeert veel water in de darm. Het is een vulmiddel dat helpt om constipatie te verlichten. We moeten echter voorzichtig zijn met de dosering, zoals pruimensap te kunnen winderigheid en losse bewegingen (2) veroorzaken.

Appelsap is ook een effectieve remedie tegen constipatie. Het bevat veel voedingsstoffen en sorbitol. Een glas appelsap, kan het ongemak van constipatie (3) te verlichten.

Perensap:

Peren natuurlijke laxeermiddelen en een van de beste bronnen van voedingsvezels. Perensap is een uitstekende remedie voor de behandeling van constipatie. Het zal helpen verlichten uw darmen en verzachten de verharde ontlasting. Het hebben van twee glazen perensap om verlichting van constipatie (4) te krijgen.

Tarwegras sap heeft vele voordelen voor de gezondheid. Het helpt om alkaliteit te herstellen in het bloed. Hoog in voedingsvezels, tarwegras is een populaire natuurlijke therapie, om maagproblemen, zoals obstipatie en diarree te behandelen. Een glas tarwegras sap vroeg in de ochtend en afscheid te nemen van uw darm ongemak!

Ananas sap is rijk aan voedingsvezels en is een andere heerlijke remedie voor constipatie (5). Helpt verzachten de ontlasting, maagzuur vermindert in het lichaam en vergemakkelijkt maag opgeblazen gevoel. Je kan genezen vele andere maagkwalen ingewikkeld, als wormen en de spijsvertering. Het is een uitstekende diureticum ook.

Dus de volgende keer dat u last heeft van constipatie, maar improviseren één van deze sappen in de blender en bekijk uw maagproblemen wonderbaarlijke wijze verdwijnen. Als u een ander sap hebben geprobeerd om de behandeling van constipatie, laat het ons weten. Als je het informatief en interessant hebben gevonden, laat dan hieronder een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha