3 beste Apotheek Toner voor de vette huidGetty

Zodra je de eerste stap te zetten in de wereld van de schoonheid en verzorging, de eerste die je hoort over de routine CTM. Iedere deskundige die weet helemaal niets zal u vertellen dat ze niet kunnen reinigen, toon en vocht ooit! Nu, waarom is het dat je moet vragen? Zij zullen u vertellen dat een gezonde huid is een mooie huid en deze logica is zo gezond dat je niet kunt twijfelen dat. Het maakt niet uit wat voor soort huid je hebt, volg dan deze routine op een dagelijkse basis.

Onze huid wordt blootgesteld aan vuil, vervuiling, zon en God weet wat andere vorm van infectie veroorzaken agenten doen op een dagelijkse basis. En dat een aanvulling op de huid problemen die we al door gebrek aan goede voeding en onze levensstijl oneigenlijk. Alvorens in te gaan op de details van de reden waarom de toon en de verschillende soorten toner, we lopen door een korte van wat reiniging toning en hydraterende het.


Schoonmaken:

Deze stap 1 om gezondere huid te hebben. Je nodig hebt om jezelf te vinden voordat de juiste soort gezicht te wassen en verwijder de laag meer voor de hand liggende vuil en make-up vervuiling. De volgende stap zou zijn om een ​​extra product met de naam reinigingsmelk of olie gebruiken om te verwijderen al die make-up is links op je gezicht.

Toning:

Dit is de stap Zodra u klaar bent met het schoonmaken, moet u een toner te gebruiken op je huid. Laat frisse huid en zacht.

Moisturizing:

Dit is de laatste en laatste stap. Hier geeft de huid alle vocht die dat verloren tijdens de dag en het reinigingsproces.

Uit alle drie de fasen, ik weet zeker dat je je afvraagt ​​waarom de tweede stap is zo belangrijk als je bijna geen hand liggende voordeel kan zien voor! Tot voor kort werd verondersteld volledig nutteloos. Maar recent onderzoek bleek dat de toner in feite sluit de poriën die bij het reinigen van het reinigingsproces geopend zodat stofdeeltjes en olie niet de extra ruimte te vestigen in onze huid vinden. En toen werd bepaald op het belang van toning stap.

Er zijn verschillende soorten van toner die gevonden kunnen worden op de markt en om verschillende redenen. We geven hen verdeeld op basis van het gebruik en het doel.

Stop eerst op basis van gebruik.

 1. met behulp van een watje: Dit wordt het meest gebruikt in het soort waar we de toner op een watje en dep het op onze huid.
 2. spuiten op: dit is een verkoop in een spray container waarin u kunt gewoon spuiten op je gezicht! En 'de beste soort tijdens het reizen.
 3. als een gezichtsmasker gaas: in deze dip het gaas in de toner en dan houd het gaas je gezicht als een masker voor een tijdje '.
Laten we nu eens kijken hoe ze verschillen op basis van het doel.
 1. Deodorants: Dit zijn de mildste vorm die bijna geen alcohol en een beetje 'van bevochtigingsmiddelen zoals rozenwater hebben. Behoudt vocht op de eerste lagen van de epidermis, het voorkomen van verdamping. Deze zijn erg mooi en zeer geschikt voor alle huidtypen, maar het beste voor de droge en gevoelige huid.
 2. Tonics: Deze hebben een beetje 'hoger alcoholgehalte. Maar zijn nog steeds geschikt voor alle huidtypes. Als het water van oranjebloesem.
 3. Samentrekkend: Dit heeft een hoog alcoholpercentage ergens tussen 20-60% alcohol. Dit wordt over het algemeen alleen aanbevolen voor de vette huid als het de neiging om de huid vocht nat en als je ook een normale huid, zal dit soort toner het droog en krijtachtige vertrekken.

Waarom toning?

Er zijn zes goede redenen waarom u zou moeten worden verkwikkende. Zij zijn hieronder vermeld.
 1. Het herstelt de pH-waarde van de huid. Onze huid is van nature zuur en alkalisch aard zeep en wasmiddelen neiging om het evenwicht van pH verstoren.
 2. Het vernauwt de poriën. Open poriën zijn waar de hele bende vuil en bacteriën en uiteindelijk leiden tot een breakout. Dus krimpen poriën is altijd een goed idee en dat is wat ze toners doen.
 3. Ze bevatten humectanten dat het vocht af te dichten in je huid
 4. Kan gebruikt worden in plaats van een gezicht te wassen om olie en vuil te verwijderen als je niet het voorrecht van het gebruik van water
 5. Het voegt een laag van bescherming vast door de gaten van de huidcellen. Aldus, waardoor het binnendringen van bacteriën en andere ziektekiemen hard.
 6. Ze bevatten alfahydroxyzuren dat haar jong verhinderen.

Reiniging en hydraterende zijn inherent goed voor de normale huid en het is goed als je ervoor kiest om geen toner dagelijks gebruikt, maar tonic voor de vette huid het bezit van een zeer belangrijk punt. Toner niet alleen krimpen poriën, verminderen van de verschijning van olie en doden bacteriën die acne veroorzaken. Verwijdert vuil en was je gezicht cleanser kan eerder hebben gemist. Zorg ervoor dat u een tonic bedoeld voor uw huid te kiezen en gebruik het met zorg!

Hier is een lijst van toner, natuurlijke en uit de kast!

Drug Store toner voor de huid:

Hier is een lijst van toner getest door mij!

Aroma Magic Aromatische Skin Toner:

Het werkt op de meeste mensen en heeft geen alcohol, dat is altijd goed! Het houdt de huid fris en verwijdert vuil; krijgen dit op een prachtige prijs van Rs. 85-120 ml.

Patanjali Rozenwater:

Het is een natuurlijk product en kruiden. Gebruik het om te mengen in het gezicht verpakkingen of het direct gebruik op de huid is ook nuttig. Dit was een fantastische prijs van Rs.25 per 120 ml.

Biotique Komkommer Water:

Het is een populair merk kruiden en helpt om de huid olie-vrij te houden. U kunt een stekende effect op een droge huid hebt, dus testen voordat u op een dagelijkse basis. En 'geprijsd op Rs. 149-120 ml.

Dit is mijn kleine gids voor de beste toner voor de vette huid te vinden. U kunt ook proberen een beetje 'van toner in het huis voor de vette huid die kunnen helpen om de olie op de baai.

Als ik iets gemist, deel uw lijst toner!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha