3 belangrijkste redenen om Brinjal te vermijden tijdens de zwangerschap?Een uitgebalanceerd dieet wordt aanbevolen voor een zwangere vrouw en ze moet dit dieet naar normale groei en ontwikkeling van de foetus bevorderen. In India wordt de voedingsinname van de zwangere vrouwen beïnvloed door de feiten van voedsel taboes, culturele overtuigingen en religie, gewoonten, eetgewoonten en attitudes van familieleden. Er zijn vele concepten van voedsel als "hot", "cold food", "vet voedsel", etc., die worden vermeden. Een van die voedsel dat wordt vermeden tijdens deze periode is de aubergine of aubergine

Aubergine is een van de groenten beter beschikbaar en toegankelijk in de markt. E 'geliefd bij velen over de hele wereld. Het kan op vele manieren worden gekookt en wordt gebruikt om curry's, stoofschotels en andere gerechten te maken.


Het heeft veel essentiële mineralen, vitaminen en voedingsstoffen die tal van voordelen voor de gezondheid te bieden. Enkele van de voordelen voor de gezondheid in verband met gewone aubergine zijn dat helpt zich te ontdoen van gas in de maag, verstopping, slapeloosheid, malaria en kan een betere spijsvertering te vergemakkelijken. Maar Ayurvedische tradities stel strikt beperken van de consumptie van aubergine tijdens de zwangerschap. Het is een van die voedingsmiddelen die tijdens de zwangerschap worden vermeden.

Redenen om Brinjal vermijden tijdens de zwangerschap:

Er zijn verschillende redenen voor een zwangere vrouw om te voorkomen dat het eten van aubergine. Enkele van de belangrijkste redenen zijn de volgende:

  • Ayurveda adviseert strikt beperken consumptie van aubergine. Aubergine of aubergine bevatten grote hoeveelheden plantaardige hormonen en deze te helpen bij de behandeling van het premenstrueel syndroom en amenorroe. Er aubergine werkt als diuretica. Kan stimuleren menstruatie, bij dagelijks geconsumeerd, wat geen goede optie voor een zwangere vrouw. Dit is een van de belangrijkste redenen om aubergine tijdens de zwangerschap te vermijden.
  • Aubergine of aubergine zijn verrijkt met eigenschappen te induceren menstruatie. Vanwege deze eigenschappen kunnen aubergine ook leiden tot abortus.
  • Deze zijn niet zo goed als ze problemen zuurgraad kan veroorzaken, zodat wordt voorgesteld vrouwen moeten voorkomen dat het eten aubergine tijdens de zwangerschap.

Dit zijn enkele van de belangrijkste oorzaken voor de beperking van de aubergine tijdens de zwangerschap. Maar alleen in de Indiase culturen waar aubergine wordt voorgesteld tijdens de zwangerschap te vermijden. Een aubergine normaal wordt gezegd dat 4 mg vitamine A, 9 g voedingsvezels en 6 mg ijzer in hebben. Dit zijn enkele van de essentiële voedingsstoffen die tijdens de zwangerschap nodig. Maar de oorzaken onthuld door ayurveda kan niet te worden genegeerd.

Een zwangere vrouw moet een goede voeding die een optimale groei modellen bevordert volgen. Hoewel de onderzoekers zijn nog niet zeker aubergine tijdens de zwangerschap strikt te vermijden, maar gematigdheid is de sleutel, en voorkomen is beter dan genezen.

Mijn advies is niet het risico uw gezondheid en de foetus voor het welzijn van deze groente. Het is het beste om te voorkomen dat het eten aubergine tijdens de zwangerschap.

Immers, het is een kwestie van de gezondheid van uw baby en ik weet zeker dat dat niet zal worden vergeten. De negen maanden van de zwangerschap periode is een belangrijke fase in het leven van een vrouw. Het is ook raadzaam om een ​​arts te raadplegen over uw dieet. Daarom moet een zwangere vrouw een goed uitgebalanceerd dieet.

Ik hoop dat je dit artikel nuttig. Als u adviezen of informatie met betrekking tot dit artikel, neem dan met ons te delen via de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha