28 geweldige voordelen en toepassingen van appels voor huid, haar en GezondheidKlik hier om een ​​grotere versie van deze infographic zien.

Appels zijn heerlijke vruchten! Ze opvallende kleur en aroma rooskleurig als ze behoren tot de familie van planten steeg, Rosaceae. Ze zijn wetenschappelijk bekend dat rijk is aan mineralen en vitaminen zijn.

Weet u dat appels zijn een winkel huis van vezels met ongeveer 4 gram vezels ingekapseld in een middelgrote appel. Dat is waar het populaire gezegde vandaan komt - "Een appel per dag houdt de dokter weg"


Voedingsstoffen en mineralen gevonden in Appels:

Aangezien appels zijn gevuld met tal van vitaminen en mineralen, helpt om een ​​gezonde en goed beschermd. Appels bevatten veel antioxidanten zoals flavonoïden. polyfenolen en vitamine C die helpen het lichaam tegen bacteriën en virussen. Bovendien, betacaroteen daarin heeft anti-kanker en anti-cholesterol. Het is ook een uitstekende bron van B-complex vitaminen zoals thiamine, riboflavine, pyridoxine.

Apple voor de voordelen voor de gezondheid

Hier is hoe Apple voordelen vruchten gezondheid!

Anti Kanker:

De appels hebben krachtige anti-kanker activiteit die het lichaam beschermen tegen kankercellen-zuigen leven. Dit is het belangrijkste voordeel van appel. Wetenschappers van de American Association for Cancer Research, onder anderen het erover eens dat de consumptie van flavonoïden-rijke appels kan helpen het risico op het ontwikkelen van alvleesklierkanker tot 23 procent te verminderen. En verschillende verbindingen die in appel schillen genoemd triterpenoïden, hebben aangetoond dat het potentieel van de anti-groei activiteit tegen kankercellen zoals geïdentificeerd door onderzoekers van de Cornell University. Daarnaast kan kanker van de dikke darm en het rectum worden geslagen met de inname van vezels Dus de volgende keer dat de as van de appel schillen in de vuilnisbak, na te denken over de voedingswaarde in hen!

Anti Cholesterol:

De appels grote hoeveelheden vezels. Als we appels, de oplosbare vezel eten concurreren met het vet in de darmen. Deze concurrentie tussen de vezels en vetten betreft de afname van de absorptie van lage dichtheid lipoproteïnen LDL of slechte cholesterol en verhoging van de opname van HDL high-density lipoprotein of goede cholesterol. Deze appels en controleren van de niveaus van cholesterol in het lichaam is aangesloten.

Verhoogt Immuniteit:

Appels zijn een antioxidant genaamd quercetine die vooral wordt gevonden in rode heerlijke appels. Deze antioxidant stimuleert het immuunsysteem op te bouwen het lichaam de natuurlijke afweer. De andere nutriënt in een appel is vitamine C die anti-inflammatoire eigenschappen. Vezels verbeteren ook het immuunsysteem. En 'waarom appels worden beschouwd hoge immuniteit booster.

Voorkomen dat de ziekte van Alzheimer:

Een experiment uitgevoerd op muizen bleek dat de consumptie van appels in het normale dieet resulteert in hogere doses van de neurotransmitter acetylcholine. Zelfs bij de ziekte van Alzheimer, worden zenuwcellen in de hersenen beschadigde en appelsap bevat flavonoïden die herstellen van beschadigde cellen te helpen. Dus drink appelsap kan het risico op de ziekte van Alzheimer te verminderen en kan de strijd tegen het verval van de hersenen.

Astma Averting:

Fytochemicaliën en polyfenolen zijn chemische stoffen die Apple zijn helende eigenschappen die een individu herstelt van astma, ademhalingsproblemen kunnen helpen en het verbeteren van de algemene werking van de longen te geven.

Onderzoek toont aan dat kinderen die appelsap verbruiken regelmatig minder risico op het lijden aan astma-aanvallen en piepende ademhaling problemen dan degenen die zelden verbruikt appelsap toonde. Integendeel gaat de hele appels eten lijken geen voordeel voor de piepende en astmatische kinderen.

Diabetes:

Een ander belangrijk voordeel voor de gezondheid van de appels is dat helpt bij de bestrijding van vrije radicalen van zuurstof die diabetes veroorzaken. Appels zijn rijk aan oplosbare vezels, de sleutel om glad te strijken schommelingen in de bloedsuikerspiegel. De hoge oplosbare vezels, pectine in appels, helpt bij de controle van het lichaam suiker in het bloed door het vervoer van de bloedsuikerspiegel in een langzamer tempo. Vrouwen die minstens één appel per dag te eten zijn 28 procent minder kans op het ontwikkelen van het type 2 diabetes dan mensen die niet eet appels type.

Voorkomen galstenen:

Galstenen vormen wanneer er te veel cholesterol in uw gal en stolt. Ze zijn vooral voor in zwaarlijvige mensen. Om galstenen te remmen, artsen raden een dieet rijk aan vezels te helpen de controle van het gewicht en het cholesterolgehalte. Appels zijn rijk aan pectine vezels die de controle cholesterolgehalte kan helpen in het lichaam. De vezel helpt om de absorptie van LDL.

Neutraliseren prikkelbare darm syndroom:

Prikkelbare darm syndroom wordt gekarakteriseerd door constipatie, diarree en buikpijn en ballonvaren. Om deze symptomen te bestrijden, artsen adviseren weg te blijven van zuivelproducten en vette voedingsmiddelen, terwijl met inbegrip van een hoge inname van voedingsvezels, en appels zijn rijk aan vezels.

Ontgiften van de lever:

Wij zijn voortdurend consumeren gifstoffen, of het nu voedsel of drank, onze lever is verantwoordelijk voor het lossen van deze giftige stoffen uit uw lichaam. Een van de beste dingen die je kunt eten om te helpen ontgiften de lever is fruit zoals appels die zijn samengesteld uit vitaminen, mineralen en vezels.

Het voorkomen Staar:

Eerdere studies zijn verdeeld over deze kwestie, maar de recente langdurige studie suggereert dat mensen die een dieet rijk aan fruit dat antioxidanten bevatten, zoals appels zijn van 10 tot 15 procent minder kans op staar ontwikkelen.

1 Voorkom Parkinson

Parkinson is een ziekte gekenmerkt door de afbraak van zenuwcellen in de hersenen die dopamine produceren. Appke ons geniet krachtens antioxidanten in appels voorkomt dat deze verdeling.

1 Avert Aambeien

Aambeien zijn het resultaat van gezwollen aderen in het anale kanaal door excessieve druk op het bekken en rectale gebieden. Hoewel dit niet levensbedreigend, je doet de dagelijkse activiteiten pijnlijk. Het vezelgehalte in de appel vermindert stress en vermoeidheid, waardoor de pijn te verminderen.

1 Weight Loss

De vezels in de vrucht vult de maag minder calorieën. Dus, het verminderen van calorie-inname met kill hongergevoel. Hierdoor kan de geaccumuleerde vet te verbranden en draagt ​​bij tot gewichtsverlies.

1 verhoogt de weerstand

Quercetine antioxidant maakt zuurstof beter beschikbaar voor de longen. Waarbij een toename van de weerstand tijd genoteerd. Dit stelt u in staat om meer tijd om te oefenen spoedde.

1 wittere tanden

Het bijten en kauwen van deze vrucht verhoogt de afscheiding van speeksel in de mond die verval vertraagt. Deze vrucht kan zeker maken deze onaangename bezoeken aan de tandarts veel minder frequent!

Deze schouders betalen de gezondheid van de appels hebben veelvuldig in wetenschappelijke studies door onderzoekers aangetoond. Dus bent u klaar om te beginnen kauwend appels?

Apple voordelen voor de huid

Er is veel anekdotisch bewijs dat suggereert dat de voordelen van de appel huid en gezondheid zijn veel. Appels zijn waarschijnlijk een van de vruchten die een mooie huid kan bieden. Kan gunstig zijn voor de huid op de volgende manieren.

1 helderder en lichter huidskleur:

Apple fruit heeft het potentieel om te verlichten, fleuren en kalmeert de huid. Dit is omdat het de hoogste gehalte aan collageen en elastische, het spul dat is essentieel voor uw huid jong en perfect te houden. Dus, je verbruikt deze heerlijke rode vrucht zorgt voor een jeugdige gloed rooskleurig voor altijd.

1 hydrateert de huid:

Apple hydrateert en reinigt de huid. Hiertoe snijd een plakje van een appel en het sap passen op het gezicht tot het segment droogt. Dit evenwicht olieproductie in je lichaam en is een geweldige vochtinbrengende masker. Apple kan ook worden gebruikt als een exfoliant.

1 anti-aging voordelen:

Apple is een grote anti-aging masker om de huid te tillen saai en gerimpeld en vochtig houden. De regelmatige inname van appels elimineert fijne lijntjes en rimpels. U kunt geraspte appel wrijven op het gezicht en laat gedurende 10 tot 20 minuten. Dit voorkomt rimpels en te genezen en te zuiveren van de huid.

1 UV-bescherming:

Apple bevat UVB verdedigen deeltjes kunnen extra bescherming tegen de zon bieden. Deze vrucht kan brandwonden te behandelen en te voorkomen dat ze pellen. Hiertoe mengen een theelepel glycerine met pulp uit de vrucht appelmoes. Breng dit op je huid en laat gedurende 15 minuten en daarna wassen met koud water.

De behandeling van acne, puistjes en donkere vlekken:

Om zich te ontdoen van acne, puistjes en donkere vlekken krijgen, kunt u een kwart verpletteren van een appel met melk room en breng het op je gezicht. Apple verschaft ook verlichting van acne en brandwonden, vanwege de koeleigenschappen. Om dit te doen, zet een schijfje appel in de koelkast voor een uur of zo en toe te passen op de zon verbrande huid of acne gevoelige huid voor opluchting.

2 Grote Toner:

Appels zijn prachtige toner die helpen de huid strakker en naar de oppervlakte huid te stimuleren de bloedsomloop. Pulp en rauwe appelazijn appels zijn zeer nuttig in dit verband. Appelciderazijn helpt om de huid poriën van pathogenen en olie, die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van acne en puistjes wissen. Balanceert Ook de pH van de huid, waardoor de huid de overproductie van de olie te beperken. Dompel een katoenen bal in een hoge waarde van appel cider azijn en breng het op je gezicht. Hierdoor wordt hetzelfde effect van de toner. Houd er ook acne/puistjes op de baai.

2 Behandeling van gezwollen ogen:

Plaatsing van gesneden appels onder je ogen kunnen donkere kringen en gezwollen ogen te verminderen. Als alternatief kunt u mengen 2 eetlepels appelcider met geraspte aardappelen. Breng dit aan de zwelling van de ogen en dek af met een warme doek. Laat dit gedurende 10 tot 20 minuten en spoel af met warm water.

2 voorkomt huidkanker:

Apple bevat een kleine hoeveelheid vitamine A, een familie van chemicaliën die als retinoïden. Vitamine A speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de huid, zodat de huid ontwikkelen tot rijpe volwassen huidweefsel en functioneel. Vitamine A vermindert ook het risico op huidkanker. Een grote appel biedt ongeveer 120 internationale eenheden vitamine A, die gelijk is aan 5% en 4% van de dagelijkse behoefte aan vitamine A voor respectievelijk vrouwen en mannen, is.

2 voordelen van vitamine C:

De consumptie van appels versterkt de opname van vitamine C of ascorbinezuur. Deze vitamine is betrokken bij de vorming van collageen, een eiwit dat wordt gevonden in overvloed in de huid. Als een fundamentele structurele component van de huid, collageen helpt de ondoordringbare barrière van de huid. Het vitamine C-tekort leidt tot lage productie van collageen waardoor de uiteindelijke heropening van oude wonden en snijwonden van de huid. Een grote appel biedt 3 milligram vitamine C, die gelijk is aan 14% en 11% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C voor respectievelijk vrouwen en mannen, is.

Apple Voordelen voor Haar

Naast het feit dat de beste vriend van de huid, regelmatige consumptie van appels geeft je een gezonde manen. De overvloed aan voedingsstoffen in deze vrucht kan haargroei te stimuleren en bieden vele andere hieronder genoemde voordelen.

2 stimuleert de haargroei:

Apple behoort tot de categorie van de vruchten die bekend staan ​​als booster haargroei. Deze kwaliteit kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van een nutriënt genaamd biotine aangekondigde steroïden groei natuurlijk haar en nagels. Mensen zijn vaak aanbevolen biotine in hun dieet om haaruitval tegen te gaan. Onderzoek heeft aangetoond dat biotine haargroeibevorderende geeft kracht en dikte in elke draad. En onnodig te zeggen, Apple is een van de beste manieren om deze natuurlijke essentiële voedingsstof krijgen.

2 bevordert langer en gezonder haar:

Sloten lange en briljante zijn de wens van al deze heerlijke vrucht heeft de mogelijkheid om het te bereiken bezitten. Dit is omdat het een samenstelling genoemd procynidin B-2, die haargroei stimuleert en verdikt het haar bevat. Het voorkomt ook dat dunner wordend haar en mannelijke kaalheid.

2 voorkomt haaruitval:

Apple heeft het potentieel om haaruitval te voorkomen dankzij de aanwezigheid van oplosbare vezels, fenolverbindingen appel huid, antioxidanten en vitamines. Wanneer gegeten elke dag, appels ook voorkomen dat haaruitval. Antioxidanten helpen om de circulatie in de hoofdhuid te verhogen, waardoor haargroei bevorderen.

2 behandeling van roos:

Topische toepassing van appelsap op de hoofdhuid helpt bij het normale evenwicht van de hoofdhuid te herstellen, waardoor de problemen van de hoofdhuid, zoals roos voorkomen. Alles wat je hoeft te doen is een laatste spoeling van appelsap om het haar na het wassen. Dit elimineert roos en zal leiden tot een hogere glans.

Hoe te kiezen en op te slaan?

Selectie: De meeste appelrassen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de winkels het hele jaar. Echter, de meest verse appels zijn verkrijgbaar van september tot november. Terwijl het kopen appelen, altijd gericht op de kleur. Kies degene die een rijke en levendige kleuren hebben, zonder te kleuren in de buurt van de kern. Gele en groene appels moeten een lichte blos hebben. De grootte van de appel geeft ook zijn volwassenheid en rijping in grote mate. Appels grootste worden algemeen beschouwd als meer volwassen. De vrucht moet stevig voor een beetje 'moeilijk zijn met een nieuwe geur. Hun huid moet glad zijn, zonder deuken of krassen. Sommige appels zijn droge gebieden, licht bruin of bruin-gekleurd op hun huid. Dit is bekend "brandwonden" en heeft geen invloed op de smaak van de appel in any way. Verschillende variëteiten van appels zijn beschikbaar en de keuze van een vlaai zoeter of meer afhankelijk van hoe u wilt uw appels, rauw of gekookt genieten. De Red en Golden Delicious appels zijn een van de snoepjes, terwijl Braeburn en Fuji appels zijn licht zuur. Gravenstein, Pippin en Granny Smith appels zijn zure smaak, maar zijn meer geschikt voor het koken als ze in staat zijn om hun consistentie te behouden.

Opgemerkt wordt dat het gebruik van hele appels is een betere keuze dan consumeren appelsap, omdat alle appels zijn rijk aan voedingsvezels en de huidige processen van knijpen drastisch de inhoud van polyfenolische fytonutriënten in de hele vrucht verminderen.

Opslag: Indien correct gebruikt, appels kan worden opgeslagen voor een relatief lange periode van 3 of 4 maanden. Alvorens over te gaan tot winkel appels, moet dat worden gecontroleerd voor kneuzingen, snijwonden en zwakke punten. Dan moeten ze besteld worden door Grootte- kleine, middelgrote en grote. Sinds de grote niet goed opslaat, moet eerst worden gegeten. Verse appelen worden bewaard bij kamertemperatuur gedurende enkele dagen en daarna gekoeld. Koelopslag appelen bij lage temperaturen van 35-40 F helpt om het verlies van voedingsstoffen minimaliseren en handhaaft een zekere vochtigheid in het gebied van koude opslag. Dit is de ideale bewaartemperatuur en de appels zijn waarschijnlijk schade lijden als de temperatuur daalt onder 30F en zal snel rijpen als de temperatuur stijgt tot boven 40F. Tijdens de periode van opslag gaat maanden, is er een verlies van zowel polyfenolen, flavonoïden en niet flavonoïden uit appel, maar waardevolle hoeveelheid polyfenolen en voedingsstoffen blijven nog steeds.

Een appel die is gedeukt moet worden verwijderd uit de goeden als ongewoon veel ethyleengas zal vrijgeven, die een risico voor andere appels kunnen opleveren, het verminderen van de duur ervan. Ingeblikt appels moet op een koele donkere plaats bewaard worden, bij voorkeur in een wortel kelder waar het stopt als het vriespunt kunnen al hun cellen breken, draaien ze in een grote blauwe plek. Ze moeten echter worden gehouden van aardappelen als gas vrijkomen dat de laatste kan ertoe leiden dat de appels sneller te krijgen verwend.

Gesneden appels bruin worden indien opengelaten in de lucht. Dus om deze verkleuring te voorkomen, dient te worden ondergedompeld in een sap ascorbinezuur zoals ananas of citroensap of poeder. De appels moeten in koud stromend water gewassen worden alvorens het te gebruiken om het oppervlak van stof en residuen van pesticiden of fungiciden verwijderen. Daarnaast moeten ze regelmatig worden gecontroleerd op tekenen van bederf en beschadigde vruchten moeten worden afgeschaft.

Aanbevelingen voor gebruik (keuken/Power)

Appels zijn uiterst veelzijdige vrucht die alleen kan worden gegeten of worden gebruikt als ingrediënt in verschillende recepten. De huid van een appel bevat ongebruikelijke hoeveelheden nutriënten en worden gegeten met zijn huid. Zelfs als je met behulp van de appels in een recept, moet je ze gebruiken geschild om hun volledige voedingswaarde nemen.

Voor het gebruik van de appel, zorg ervoor dat de huid zachtjes te wrijven met een borstel met natuurlijke haren voor 10 tot 15 minuten om de waslaag testen parasiet te verwijderen. Verwerking van appels, zoals koken of winning van appelsap veroorzaakt vaak verlies van polyfenolen of andere voedingsstoffen. Daarom is de consumptie van rauwe appels is de beste optie om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Hieronder zijn enkele van de tips om te genieten van dit heerlijke fruit.

Appels kan direct worden geconsumeerd. Naast het voldoen aan uw zoete tand, kan een voedende behandeling. Het enige wat u hoeft te doen, is blijven de appel geschild en neem een ​​hap. U zult merken dat de appel heeft een zoetere smaak dicht bij de kern. Als alternatief kunt u ook eten gesneden appels.

In blokjes gesneden appels kunnen worden toegevoegd aan fruit en groene salades. Bieten en appels kunnen worden gecombineerd in een frisse salade gegarneerd met walnoten en andijvie gooide in vinaigrette en licht.

Gehakte appels kunnen worden gestoofd met rode kool. Karbonades kan worden gestoofd met appel cider en geserveerd met tedere rode uien en zoete Granny Smith appels.

Appelsap is een verfrissend drankje en kan thuis worden bereid door het mengen van de appels in een krachtige blender. Appelsap zaken zijn onderverdeeld in twee categorieën: "helder" en "vreedzame". Appelsap bevat geen vaste stoffen genoemd vlezig appel appeldroesem, terwijl troebel appelsap behoudt sommige vaste stoffen pulposus.

Apple saus kan worden bereid door het mengen gesneden geschilde appels, suiker en water in een twee liter magnetronbestendige schaal. Dit moet worden afgedekt en verhit op hoog vermogen voor 6 tot 8 minuten. Nu kan het mengsel worden gemalen of gesneden om de saus. U kunt ook appelmoes grof pletten met een aardappelstamper of snijden met een gebakje blender.

Appels kunnen worden gebruikt om gezonde desserts die uw zoete tand tevreden te maken ook. Zo kunt u de appels en bramen koken en serveer met verkruimelde topping suiker kegel.

Appels in het algemeen een grote verscheidenheid van alles wat je nodig hebt bevatten, deze kleine vrucht is vol! Je zou niet willen om de voordelen van goud, dat appels voorzien verspillen. Dus pak een appel en beginnen met het verhogen van uw niveau van gezondheid een hap in een tijd. Laat ons weten wat je wilt appels in de comments!

Zie de tabel hieronder voor een gedetailleerde analyse van de voedingsstoffen:
Appel (Malus domestica), Fresh,
Voedingswaarde per 100 g,
ORAC waarde-5900
(Bron: USDA National Nutrient Database)

Energy50 Kcal5% Carbohydrates181 g11% Protein0.26 g0.5% Totaal Fat0.17 g0.5% Cholesterol0 mg0% Dietary Fiber40 g6%

Vitaminen

Folates3 μg1% Niacin0.091 MG1% pantothenic acid0.061 MG1% Pyridoxine0.041 mg3% Riboflavin0.026 mg2% Thiamin0.017 MG1% Vitamine A54 IU2% Vitamine C6 MG8% Vitamine E0.18 MG1% Vitamine K2 μg2%

Elektrolyten

Sodium1 mg0% Potassium107 mg2%

Mineralen

Calcium6 mg0.6% Iron0.12 MG1% Magnesium5 MG1% Phosphorus11 mg2% Zinc0.04 mg0%

Fyto-voedingsstoffen

Caroteen-mg-SS27-SS11 Crypto-Xanthin-mg luteïne-zeaxanthin29 μg-
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha