25 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van zeewierAlgen wordt beschouwd als een van de meest qua voedingswaarde dichte voedingsmiddelen beschikbaar in de wereld. Algen bevatten grote hoeveelheden mineralen, die zijn verkregen uit de oceaan. Gebruikt in de kustgebieden keuken, zijn geassocieerd met de traditionele gerechten van de Aziatische. Landen als Japan, Korea en China op grote schaal gebruik van algen in veel van hun traditionele gerechten, zoals pasta, brood, soepen, sushi en salades. E 'bekend als dulse in de landen van Noord-Europa en wordt gebruikt als specerijen, snacks, salades en soepen. Het is ook gemengd met de gerechten, die roer gebakken zijn. Maar, algen is goed voor je gezondheid? Het antwoord is ja!

Top 25 Voordelen Zeewier gezondheid:

Algen is een rijke bron van fytochemicaliën, zoals carotenoïden, polysacchariden en vetzuren. Het is verrassend rijk aan jodium, het voedingsmiddel, dat afwezig is in de meeste andere voedingsmiddelen. En 'rijk aan een aantal voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van gewichtsverlies, het verlagen van het cholesterolgehalte en een gezonde spijsvertering. Een kleine hoeveelheid algen, zoals zeewier, kombu en nori kan meerdere essentiële vitaminen en mineralen die door het lichaam. Hieronder worden de voordelen van algen voor de gezondheid, waardoor het een super eten!


Verbeter Digestive Health:

De consumptie van bepaalde algensoorten zoals algen, bevat natuurlijke vezels in grote hoeveelheden. Ook wel als alginaat, verhoogt de spijsvertering. Het helpt ook om de ophoping van vet. Met regelmatige consumptie van algen, krijgt het lichaam een ​​hoog gehalte aan vezels en eiwitten, die u helpen om vol voor een periode van tijd meer voelen. Dit helpt overeten voorkomen en helpt ook bij de behandeling van constipatie. Er zijn enkele ongelooflijke enzymen in kombu. Het complex zetmeel worden afgebroken door deze enzymen verwonderlijk dat langzame afgifte van energie te voorzien.

Helpt bij de regulering van de hormonen:

De aanwezigheid van hoge gehalte aan vitamine K helpt de bijnieren in het lichaam te laten functioneren. Hormonale evenwicht wordt gehandhaafd met behulp van de bijnieren gezond. De variëteiten van algen, die in feite een hoog niveau van vitamine K bevatten onder andere wakame, nori, kombu en blaaswier. Algen zijn nuttig geacht om de hormonen in evenwicht te brengen omwille van hun gehalte aan lignanen. Dit zijn de phytoesterogen plantaardige stof, die helpt om de kans op borstkanker minimaliseren door het blokkeren van de vorming van oestrogeen.

Verbetert de vruchtbaarheid:

Een groot aantal van algen of zeewier bevatten belangrijke voedingsstoffen die essentieel zijn voor de vruchtbaarheid te verbeteren zijn. Naast het verbeteren vrouwelijke vruchtbaarheid, algen ook bijdragen aan de kwaliteit van het sperma van mannetjes. De essentiële elementen zoals jodium, zink, selenium en magnesium werk als geheel het niveau van vruchtbaarheid te verbeteren.

Betere voedingswaarde Betekenis:

Te wijten aan de lange lijst van essentiële mineralen, vitaminen en andere elementen algen bezit, die belooft om vele gezondheidsvoordelen bieden. Deze essentiële nutriënten van de algen kunnen eenvoudig worden ondergedompeld in het menselijk lichaam. Deze belangrijke elementen calcium, jodium, ijzer, magnesium, vitamine B, vitamine K en veel meer. Het wordt geloofd door sommige wetenschappers die voedingsstoffen efficiënter kan worden door de aanvulling van bruin zeewier met zeewier salade of een ander type behandeling.

Grote Ontgiften-agent:

Onderzoek heeft aangetoond dat het ontgiften van het lichaam kan worden gemaakt tegen strontium, dat een chemisch radioactief. Het kan echter ook worden gebruikt om de toxinen van lood en cadmium, die bestaan ​​in de sigarettenrook en het milieu van het vervoer en industrie spoelen. Zeewier is verpakt met een aantal elementen, die het reinigen van sporen van zware metalen uit het lichaam, die wordt blootgesteld aan hoge-niveau-straling.

Verbetert de functie van de schildklier:

De rijke hoeveelheid selenium en jodium algen vormen een ideale voedsel, die kunnen helpen om in evenwicht te brengen en reguleren van de functie van de schildklier. Voor goede ondersteuning van mensen die lijden aan hypothyreoïdie . De bovenstaande elementen zijn te vinden in grote hoeveelheden in bruin zeewier, zoals kelp IJsland. Zorg ervoor dat altijd de juiste hoeveelheid van deze algen, zoals zware doses die brengen kan de functie van de schildklier vertragen.

Effectief als Tonic:

Soepen en dranken gemaakt van algen werk als tonics, wanneer die lijden aan een ziekte. Drink alleen algen helpt slijm en vermindert ook de hardheid. Daarnaast helpt reguleren plassen. Zeewier heeft ongelooflijke eigenschappen van de maag en wordt ook gezegd dat de toestand van bovenstaande opknoping overwinnen.

Het helpt bij gewichtsverlies:

Volgens sommige studies het gebruik van bruine algen bevorderen de vorming van een speciaal soort eiwit dat helpt te breken vet en de werking van de lever. Bovendien, de hoge jodium in algen helpt bij het stimuleren van de schildklier, de component verantwoordelijk voor een goede stofwisseling. Het verbetert het proces van gewichtsverlies en voorkomt de ophoping van cellulitis. Samen met dit, de mineralen gevonden in zeewier hulp te breken de chemische bindingen die de cellen van vetten die de uitscheiding van afval gevangen te bevorderen samen te binden.

Beneficial verbeteren van de gezondheid van het hart:

Volgens een rapport, heeft wakame helpen voorkomen bloeddruk niveau. Een studie toonde aan dat vezels vermindert het niveau van de bloeddruk en vermindert het risico van cardiovasculaire problemen. De consumptie van 500 mg fucoxanthins is de onderhavige component in diverse bruine algenextract, dagelijks verondersteld om gewicht te verliezen. Ook de hoeveelheid folaat in rijke algen helpt om de accumulatie van homocysteïne voorkomen hartziekten. Het hart beroerte en coronaire hartziekten veroorzaakt door de overmaat aminozuur aanwezig in het bloed.

Anti-aging eigenschappen van zeewier:

Algen zijn zeer rijk aan mineralen, enzymen, vitaminen en aminozuren, anti-oxidanten die verrassend zijn en kunnen verjongen en helen van de huid. Het verbetert huidelasticiteit de regeneratie van het weefsel van de huid vergemakkelijken en maakt de huid jong. Dit is een van de redenen achter de huid jong en charmante van het Japanse volk.

1 Cure rosacea, eczeem en andere vormen van gevoelige huid:

Algen is een rijke bron van vitamine B1, B2, B3, B6 en B12, die nuttig zijn bij het verminderen ontsteking en beschermen het oppervlak van de huid. Het helpt ook om de gevoelige huid en gevoelig te trakteren op een allergie, omdat de geneeskrachtige eigenschappen waarover zij beschikt. Door de natuurlijke structuur van de algen aan de roodheid minimaliseren en ernstige irritatie te verminderen, wordt als werkzame ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten.

1 voordelen in aandoeningen en Dead Behandeling:

Algen wordt verondersteld te helpen bij de ontwikkeling van de hersenen, lichaam ontgiften en preventie van osteoporose. Het eten helpt ook om goiter voorkomen, verbeteren van de spijsvertering en behoud van alle klieren goede werking. Het wordt beschouwd 10 maal voordeliger dan vele terrestrische planten.

1 Remedy Voor bloedstolsel:

Sommige studies hebben gevonden dat de aanwezigheid van fucoidan in de verscheidenheid van bruine algen helpen bij het proces van verdunning van het bloed. Maar, voordat waaronder algen als een aanvulling, moet u een arts raadplegen.

1 Pure, biologisch en vrij van chemicaliën:

In tegenstelling met diverse groenten en fruit worden gevonden op het land, die worden behandeld met grote hoeveelheden herbiciden, fungiciden en pesticiden, algen komt in zuivere vorm uit de diepten van de zee.

1 voedt de huid:

Algen zijn een rijke bron van vele essentiële mineralen zoals magnesium, calcium en fluoride, die de huidskleur stralingswarmte worden en kijken gevoed en gezond helpen. De rijke mineraalgehalte van algen handhaaft het evenwicht van natuurlijke vocht van de huid om het optimale niveau, dat niet te vet of te droog.

1 Stress Buster:

Een deel van de essentiële voedingsstoffen gevonden in algen komen in breed gebruik om zich te ontdoen van stress krijgen. De consumptie van algen dagelijks helpt om de spanning te verhogen door ongelooflijk belangrijke voedingsstoffen die de bijnieren versterken en verlichting van angst, hoge bloeddruk en slapeloosheid.

1 gunstig in de oncologische zorg:

Zeewier bevat de samengestelde bekend als wonderbaarlijk fucoïdansen, die klinisch zijn bewezen als een killer van kankercellen, terwijl het gezonde weefsel ongedeerd. Wetenschappers geloven ook dat het aantal verschillende soorten algen nuttig bij de behandeling van lymfomen kan zijn. Het verbazingwekkende potentieel van polysachariden fucoïdansen helpt bij de opbouw van het immuunsysteem, die uiteindelijk voorkomt de groei van kankercellen.

1 gezond haar:

Het dieet, dat rijk is aan mineralen en vitaminen helpt om te groeien je haar gezond en glanzend. Algen levert de kanalen en schachten van de hoofdhuid met die essentiële voedingsstoffen aan de goede groei en gezond haar te helpen. Algen bevat een volledige waaier van mineralen, die een gemakkelijke absorptie haar levenloos en saai te vergemakkelijken, waardoor ze een rijke textuur en briljant.

1 verlichting van Acne:

De structuur krachtige antibacteriële algen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van acne. De beste keuze te trekken uit toxines en onzuiverheden en de balans van de oliepeil van het gezicht is de rode variëteit van algen. Het kan topisch worden aangebracht om onzuiverheden te trekken uit de huid en laten absorberen de essentiële voedingsstoffen door de poriën van de huid door gezonde huid en verjongd.

Gebruikt in Slasaus:

Kelp is een geweldige mogelijkheid om toe te voegen aan de salade dressing. Gedroogde algen zijn rijk genoeg natrium om lekker en knapperige smaak aan de salade te maken. De stukken kunnen zachter worden gemaakt door het weken in water gedurende ongeveer 10 minuten, volgens de voorkeuren.

2 rijkdom aan vitamine K:

De algen zijn rijk aan vitamine K, die aanbevolen dagelijkse inname. Studies hebben aangetoond dat vitamine K speelt een belangrijke rol bij de verbetering gezonde botten en helpt ook bij de bloedstolling. Deze zijn rijk aan calcium, wat een belangrijke component van sterke botten.

2 Verhoogt Libido:

De ontgiftende eigenschappen en superieure voeding van algen helpen bij het verbeteren van libido, verbetert de seksuele sensatie en maximaliseert de prestaties van zowel vrouwelijke als mannelijke.

2 Grote bron van mangaan:

Het menselijk lichaam heeft mangaanmetaal die een vitale rol in de strijd tegen vrije radicalen speelt, waardoor de anti-oxidant verdediging vergemakkelijken en ook het bevorderen van de stofwisseling. Het balanceert het niveau van suiker in het bloed en dragen bij aan een normale botgroei.

2 gezonde vervangen voor Zout:

Hier komt een van de verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van gedroogd zeewier! Dit kan in geraspte vorm in plaats van de gebruikelijke salt shaker. Het gebruik van gedroogde zeewier helpt om het niveau van de bloeddruk van het lichaam in tegenstelling tot de normale zout handhaven.

2 helpt de spieren en zenuwen Een ontspannen:

Magnesium heeft de mogelijkheid om breken de spieren en zenuwen van het lichaam en algen worden verpakt met deze macromineral.

U kunt onder meer algen in uw normale dieet op verschillende manieren. Afgeplat vellen nori zeewier kan worden gebruikt om sushi te trekken. Gedroogd zeewier kan worden gestrooid op salades tot een grote textuur te geven. De bovenstaande voordelen maken van algen een echte super eten, dat helpt om onze algehele gezondheid te verbeteren. Dus, maak er een punt om onder de oceanen in uw dieet om alle gezondheidsvoordelen van zeewier te genieten!

Heb je ooit gebruikt de algen? Wat was uw ervaring? Met ons te delen rechts onder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha