25 Verbazingwekkende Bestedingen en Voordelen van Orange OilWist u dat de oranje essentiële olie kan helpen bij de behandeling van depressie en houd uw keuken kiemvrij? Het lijkt ongelooflijk, is het niet? Naast dit alles, essentiële oliën Orange hebben verstrekkende douane en medische voordelen.

Oranje essentiële olie wordt gebruikt in een breed scala aan activiteiten voor de aanwezigheid van anti-inflammatoire, antiseptische, antidepressivum, afrodisiacum, krampstillend, kalmerend, windverdrijvend en diureticum. U kunt kiezen uit twee varianten van oranje olie. Er zijn vele toepassingen van reguliere oranje olie; terwijl de olie van wilde oranje, sterker zijnde, heeft weinig nut. Orange etherische olie bevat vele componenten van gezondheid kinderen en bevat ongeveer 90% limoneen, die de hoogste hoeveelheid in het gehele vruchten en zijn alleen olie van grapefruit.


Willen de andere wonderbaarlijke voordelen van etherische oliën van sinaasappel weten? Dan geef dit bericht een read!

Huishoudelijk en industrieel gebruik:

Er zijn vele toepassingen van etherische olie van oranje in huishoudelijke en industriële producten. Intern heeft de voedingsindustrie gebruikt het om de smaak aroma van zoete sinaasappel, drankjes en desserts toe te voegen. Industrieel, vindt toepassingen in rimpel-lifting, anti-aging crèmes, body lotions, zepen, frisdrank concentraten, deodorants, chocolade, koekjes, deodorants, bakkerijproducten en zoetwaren.

Afrodisiacum:

Oranje essentiële olie brengt milde lustopwekkende eigenschappen, en het gebruik ervan regelmatig en systematisch kan helpen bij de behandeling van diverse seksuele problemen zoals erectiestoornissen, frigiditeit, gebrek aan interesse in seks, impotentie en verminderd libido.

Antidepressiva:

Oranje wilde aroma verheft de geest en emoties, waardoor je energiek en rustig gevoel. De structuur, draagt ​​indirect bij uw fysieke energie te verhogen en verheft uw stemming. Oranje olie Wild opent de geest van een individu tegen het overvloedige potentieel dat hem te wachten staat, en je kunt zijn vaardigheden oordelen beter en het niveau van de prestaties dienovereenkomstig te verhogen.

Effectief voor gastro-intestinale aandoeningen:

Zowel de olie en bittere sinaasappel bloemen zijn zeer effectief bij de behandeling van gastrointestinale aandoeningen zoals intestinale zweren, diarree, constipatie, rectum of anus vallen, winderigheid en bloed in de ontlasting. Artsen meestal voorschrijven medicijnen die olie van bittere sinaasappel bevatten voor de behandeling van gastro-intestinale aandoeningen.

Cholagogue:

Orange etherische olie bevordert de afscheiding in allerlei klieren endocriene en exocriene klieren geval. Deze afscheiding draagt ​​bij tot de bevordering van lactatie, menstruatie, hormonen, gal, spijsverteringssappen en enzymen.

Anti-inflammatoire:

Het gebruik van etherische oliën van sinaasappel is effectief verlicht de symptomen van een ontsteking door alle externe en interne. Deze olie is effectief bij de behandeling van alle soorten van ontsteking, ongeacht de onderliggende oorzaak; als deze is de inname van giftige stoffen, overmatige consumptie van specerijen, verdovende middelen, koorts, bijwerkingen van antibiotica of gas. Oranje essentiële olie vermindert zowel de pijn en irritatie.

Diureticum:

Diureticum kwaliteiten van oranje essentiële oliën helpt om het teveel aan afvalstoffen, giftige stoffen en gassen te elimineren. Het eigenlijk krijgt ontdoen van giftige stoffen, zonder sporen achter te laten in het lichaam. Het bevordert ook het plassen, waarin afval vermeden, door als gal, urinezuur, verontreinigende stoffen, overtollige zouten en het water in de urine. Dit helpt om de eetlust en de spijsvertering te verbeteren en draagt ​​bij aan een snel gewichtsverlies, wat goed is voor de gezondheid van uw hart en het lichaam in het algemeen.

Antispasmodic:

Spasmen leiden tot zeer ernstige problemen en irriterende stoffen die continue convulsies en hoesten, diarree en extreme spierkrampen bevatten. Essentiële oliën van sinaasappel voorkomen het optreden van deze verschijnselen en kunnen bij gebruik in een vroeg stadium. Oranje essentiële olie heeft attributen zenuwen ontspannen en snel controleert en ontspant het zenuwstelsel en spierspasmen.

Kalmerend:

Sedativa kunstmatige of chemisch bereide hebben bijwerkingen en zijn verslavend. Anderzijds, natuurlijke sedativa zijn vrij van bijwerkingen en geen afhankelijkheid veroorzaken. Drugs en kalmerende middelen die beschikbaar zijn op de markt zijn meestal bereid door verdovende middelen zoals opium en werk als kalmeringsmiddelen, die op de lange termijn waarschijnlijk enorm schadelijk verschillende interne organen en het hart. Etherische oliën van sinaasappel zijn natuurlijk en zijn veel betere keuzes als je op zoek bent naar kalmerende middelen om verlichting van woede, angst, depressie en ontstekingen in het lichaam te krijgen.

Tonic:

Regelmatig gebruik van het systeem van het lichaam veroorzaakt verschillende inwendige schade; terwijl een slechte, moet veel van je organen overwerk en verliezen hun vermogen normale werk. Om ondersteuning te bieden en het verbeteren van de werking van het interne systeem van het lichaam, verzorgers raden tonic. De vereniging van tonicum voor het lichaam is bijna vergelijkbaar met een onderhoud en revisie voertuig. Oranje essentiële olie verstevigt interne systeem van het lichaam, zodat je alle functies vlot kan uitvoeren. Behoudt juiste ritme van metabolische activiteit, verhoogt immuniteit en helpt de interne sterkte te verhogen.

1 Controls ziekteverwekker en de groei van bacteriën:

Volgens een studie gepubliceerd in een van de thema's van het International Journal of Biotechnology, 2013, oranje essentiële olie remt de groei van verschillende soorten ziekteverwekkers zoals schimmels Candida albicans en Escherichia olie. Op dezelfde manier, een andere studie gepubliceerd in de editie van de Smaak en geur Journal in oktober 2008 bepaalt dat de oranje olie, in combinatie met olie van kruidnagel, tijm en wierook, effectief remt de groei van MRSA. MRSA is een soort van infectie met antibiotica-resistente bacteriën en is zeer moeilijk te behandelen.

1 maakt een mooie huid:

Oranje olie wordt vaak gebruikt in crèmes en lotions schoonheid effectieve remedie droge huid en gebarsten. De etherische olie van bittere sinaasappel is vol van Neroli, die anti-aging heeft en versterkt de gevoelige huid. Oranje olie wordt ook ontdoen van acne uitbraken. Wrijf oranje olie dagelijks op het gezicht en de huid vermindert zichtbaar tan en maakt de huid gloeien met uitstraling.

1 Treats Salmonellosis:

Eén van de groepen van bacteriën die ernstige intestinale infecties Salmonella. U kunt salmonellose contracteren door consumptie van besmet voedsel dat ernstige voedselvergiftiging veroorzaakt in sommige gevallen. Symptomen van salmonellose omvatten buikpijn, diarree en koorts. Recente studies hebben aangetoond dat etherische oliën, in het bijzonder die verkregen uit zoete sinaasappel een aantal eigenschappen die bacteriën Salmonella stammen remmen vermenigvuldigen en verspreiden naar de omliggende gebieden.

1 Aromatherapie:

Oranje olie is een normaal kenmerk van bijna alle soorten massage en aromatherapie behandelingen. De aanwezigheid van een component rustgevende, linalool, levert kwaliteit antidepressiva en spanning verlichten van deze olie. Het maakt je kalm en rustig te voelen. Een loutere vleugje van de geur van oranje essentiële olie kan je geest verfrissen en maakt je ontspannen voelen. Dit is de reden waarom ook gebruikt om ernstige hoofdpijn te verlichten. Het toevoegen van een paar druppels oranje olie bij de hand en wrijven op uw omgeving van de tempel kan verlichting van hoofdpijn.

1 Cleanser:

Aanwezigheid van antiseptische en antibacteriële eigenschappen maakt de essentiële olie van oranje een prachtige reinigingsmiddel. U kunt een paar druppels olie van zoete sinaasappel water toe te voegen en deze gebruiken om uw huis schoon te maken. De oranje olie zal uw vloer schitteren en vrij van bacteriële infecties en ziekteverwekkers die ziekte veroorzaken houden. U kunt een spritz te bereiden op aanrecht, tafels en een eettafel te reinigen, een combinatie van oranje olie, Epsom zout en schoon water. Naast het feit dat goedkoop is, dit reinigingsoplossing zeer ecologische en beperkt de hoeveelheid toxiciteit die gewoonlijk binnenkomt uw huizen via kunstmatige reinigingsmiddelen en wasmiddelen.

1 Perfume:

Oranje essentiële olie is zeer ontspannend. Echter, je kunt het combineren met andere aromatische essentiële oliën om een ​​verfrissende geur en geur die niet alleen veilig voor uw huid, maar ook gemakkelijk op de zenuwen te bereiden. In combinatie met jojoba en lavendel, deze geur blijft fris gedurende de dag.

1 Problemen met de spijsvertering:

Oranje olie heeft wonderbaarlijke genezing eigenschappen die verschillende types van maagproblemen indigestie genezen om een ​​opgeblazen gevoel. Combineer lavendel, roze en oranje etherische oliën in gelijke delen en wrijf het oppervlak van de maagstreek. Wrijf zacht en grondig totdat de olie wordt geabsorbeerd door de huid. Sinaasappelolie zorgt voor verlichting en snel voor een maagklachten.

1 muggenspray:

Oranje essentiële oliën bevatten enkele ingrediënten die vliegen, muggen, teken en insecten op afstand te houden. U kunt motten afstoten om uw kasten en kasten plaatsen van een stukje watten gedept in oranje olie in te voeren. In combinatie met oliën voor genezing en bescherming als de essentiële olie van eucalyptus, verfrist en beschermt u tegen muggen. Deze combinatie is bijzonder nuttig in tropische landen die een grote populatie van vliegende insecten. U kunt ook de essentiële olie van oranje van toepassing op insectenbeten aan de ontsteking en jeuk te verzachten.

1 Cure Chronisch Vermoeidheidssyndroom:

Inhalatie van sinaasappelolie oliedruppels door stoom of een luidspreker kan helpen verlichten van chronische vermoeidheid syndroom en andere verwante symptomen, zoals angst, depressie, nerveuze spanning en mentale vermoeidheid. Het is ook mogelijk om acht druppels van deze olie toe in het bad om het effect te vergroten.

Nuttig in aften:

Meng 2 of 3 druppels oranje olie met water en gebruik het voor de mond swish en spuug. Doe deze activiteit 2-3 keer per dag om snel verlichting van aften en tandvleesontsteking te krijgen.

2 vermindert cellulitis:

Roer 2 of 3 druppels etherische olie van oranje olie met carrier-één gram. Spreid het mengsel gelijkmatig over het getroffen gebied en massage cellulitis in het lichaam.

2 Controls psoriasis en eczeem symptomen:

De toevoeging van 2 of 3 druppels sinaasappelolie olie in een drager olie en toepassen op de getroffen eczeem en psoriasis kunnen verminderen ontstekingen en pijn gebieden.

2 Gebruik In comprimeren afkoelen Fever:

Orange etherische olie wordt vaak gebruikt om hoge temperaturen te koelen en soms warmte tijdens een trilling. Voeg 8 tot 10 druppels van oranje olie aan badwater of voeg een paar druppels van een vervoerder olie en masseer het gezicht en de keel.

2 verlicht vochtretentie:

U kunt combineren 2 of 3 druppels sinaasappelolie en 1 ounce vervoerder olie. Hoe de onderbuik met dit mengsel masseren de oranje essentiële olie helpt vochtretentie verminderen in het lichaam.

2 Gebruik als spreker:

Oranje essentiële olie is een goede spreker en verlevendigt uw geest wanneer u toe te voegen aan uw badkamer of zelfs combineren met een parfum.

Aldus, de essentiële oliën van sinaasappel hebben meerdere voordelen en zijn uiterst nuttig bij het behandelen van verschillende ziekten en gezondheidsproblemen.

Kent u andere voordelen van oranje olie? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha