25 Unieke Rangoli ontwerpt met thema's voor wedstrijdenRangolis zijn iets dat ieder van ons gemakkelijk kan betrekking hebben op als ze betekenen twee belangrijke dingen - kleuren, we indianen liefde en Feesten, dat wij indianen hebben met onze families. Of het even welke gelegenheid, een familie functie of een feest, kunnen een Rangoli de stemming van iedereen te tillen en kan een aantal complimenten herstellen snel. Het is een geweldige manier om kleur toe te voegen aan de anders sombere monochrome leven met de toevoeging van een beetje 'charme aan uw huis. Tijdens de vakantie wordt beschouwd als een traditie om Rangoli maken in heel India. Maar net zoals we Indiërs zijn zo verschillend in onze wegen, stijlen en technieken van het maken Rangoli zijn verschillend in verschillende culturen.

Rangoli is een kunst, en het kost tijd en oefening om een ​​expert in elke kunstvorm geworden. En als je wilt deelnemen aan wedstrijden Rangoli, hebben we een aantal unieke Rangoli ontwerpen voor u om uit te kiezen. Tekeningen voor rangolis variëren met het soort viering en kansen en je kunt kiezen voor de concurrentie als gevolg.


Traditioneel hebben we gezien rangolis werd gedaan met speciale kleuren Rangoli, maar deze dagen zijn we zelfs bloemblaadjes als de ingrediënten voor rangolis te getuigen. Zelfs in de tekeningen, was er een grote verandering met meer en meer mensen zich bewust van deze mooie traditionele kunst, zich overgeeft en het creëren van verschillende soorten ontwerpen die mensen dachten waren voorheen niet mogelijk.

Hier presenteren we een aantal ideeën en presenteren de nieuwste ontwerpen voor rangoli wedstrijden die plaatsvinden in 201 Al deze ontwerpen zijn op thema's gebaseerde, die zijn ontworpen voor specifieke gelegenheden en wij denken dat u zullen deze zeer nuttig voor te bereiden op de wedstrijd te vinden. Deze zijn uniek, gewaagd en zeker veel waardering te trekken en zeker neem de 1e prijs in de competitie.

25 Rangoli Ontwerpen voor wedstrijden:

De partijen op basis van Lord Ganesh zijn zeer populair in India als we indianen geloven dat brengt voorspoed en geluk. Dus laten we beginnen met deze mooie Rangoli van Lord Ganesh in het centrum, omgeven door een werveling van kleuren. De kleuren zijn levendig, waardoor dit een geweldige keuze voor uw huis of voor elk evenement met betrekking tot de partij. En ja, dit is een rustige prefect van alle ontwerpen voor rangoli wedstrijden met thema's aan die 1e prijs te verdienen.

Onze 'Peacock' nationale vogel is een speciale plaats in ons leven. De verschillende kleuren aanwezig in pauwenveren waren een bron van inspiratie en vreugde voor velen. In deze Rangoli, zien we dezelfde schoonheid van de pauw door deze mooie kunst te worden ingediend. De heldere kleuren zijn ook een goede reden voor zijn uniciteit. Dit is een ander project, dat de spot light wanneer concurrentie rangoli zal winnen.

Dit is eenvoudig en handig voor mensen met minder ervaring in deze techniek. Er zijn slechts drie kleuren gebruikt voor dit project - paars, groen en wit. De diyas hier gebruikt maken het erg gezellig en eenvoudig. U kunt de grootte van dit ontwerp aan te passen, afhankelijk van uw voorkeur. We graag hoe het ontwerp is super eenvoudig om te doen, maar het ziet er nog steeds uniek en vertrouwd.

Hier is een nieuwe manier van het maken van Rangoli. Hier zien we het gebruik van kleuren en bloemen. Pauw is gemaakt met kleuren en bloemen die hier gebruikt zijn echte bloemblaadjes. Dit is een totaal nieuwe en unieke benadering van de kunst van Rangoli. Het gebruik van bloemen als Marigold en madeliefjes zijn ook hier te zien.

De uniciteit is wat we allemaal willen in alles wat we doen. Dus waarom niet proberen een ander soort Rangoli dit keer met dit eenvoudige ontwerp en kleine rangoli. Het belangrijkste kenmerk van deze Rangoli de kralen en stenen gebruikt om het ontwerp te markeren. De kralen van goud gebruikt om tekeningen te schetsen verdienen speciale vermelding.

Nu hier is een bloem Rangoli. We hebben al de bloemen van de liefde en wat een betere manier om uw huis te versieren, dat deze bloem Rangoli maken. Gewoon het verzamelen van de bloemblaadjes van bloemen en bladeren van verschillende tinten en beginnen met het maken van deze fantastische Rangoli. Wij willen hoe diyas op de omtrek van het ontwerp worden geplaatst en een speciale vermelding moet worden gedaan om de enkele roos gebruikt om het centrum te markeren.

De fascinatie voor de kleurrijke vogel, pauw is niet nieuw. We houden van de kleuren van de pauw en hier is nog een bewijs van onze intense liefde voor deze prachtige creatie van de natuur. De heldere kleuren in dit ontwerp maken dit een zeer mooi design Rangoli voor wedstrijden.

Een mooie bloem rangoli wedstrijden voor Holi. Dit ontwerp is voorzien van een vrouwelijke Indiase danser die zijn Dancing 'mudra' maakt. Het thema is heel innovatief en Rangoli is zeker om u veel complimenten krijgen. Het ontwerp heeft veel kleine details, dus dit is niet voor beginners.

Hier is een eenvoudige tekening Rangoli met het gebruik van verf op de gekleurde Rangoli vestigen op de grond. Er zijn verschillende tinten en een gradiënt effect wordt gebruikt in het ontwerp. Dit is makkelijk te doen voor iedereen. U krijgt alleen een beetje 'oefening nodig hebben en in een mum van tijd kunt u gemakkelijk resultaten als deze te krijgen.

Zoals we al eerder zei, we indianen hebben een fascinatie voor de mooie vogel Pauw en dit is ook een voorbeeld van hoe hij een zeer belangrijk onderdeel van onze cultuur. Dit ontwerp Rangoli heeft twee pauwen en de belangrijkste attractie is de verschillende kleuren gebruikt en het gebruik van de spiegel als kleine steentjes van verschillende vormen om meer schoonheid toe te voegen aan deze toch al prachtige design. We hielden ook de ijs glitter gebruikt om de Rangoli markeren.

1 Een bloem Rangoli voor Holi. Het festival van kleuren zal ook een bezoek aan uw huis met deze mooie Rangoli gemaakt van bloemblaadjes. De unieke punten? De kleine aardewerken potten in het midden en de kleuren van Holi wordt geplaatst in het project te kijken als Holi. Het woord 'Holi' in het Hindi betekent moet ook een speciale vermelding. Dit is veilig zelfs 1e prijs in de ontwerpwedstrijd Rangoli.

1 Een ander ontwerp met pauw als hoofdthema. Dit is een Rangoli levendig met veel tinten blauw en groen gebruikt. Het gebruik van kleine kaarsen en diyas ook optellen tot genade. Het gebruik van felle kleuren maakt dit uniek.

1 Nog een leuke thema-ontwerp van de pauw. Hier zien we verschillende tinten blauw en groen in gebruik. Er is een intense schaduw en dit ontwerp vereist echt deskundigheid Rangoli maken kunst om resultaten als deze te krijgen.

1 Een bloem Rangoli voor elke gelegenheid. Deze eenvoudige bloem Rangoli gebruikt heel weinig kleuren en niet veel complexe ontwerpen hebben, dus het is goed voor de minder ervaren. We graag hoe het ontwerp zo eenvoudig mogelijk en gemeenschappelijke, bloemblaadjes, zoals goudsbloem wordt gehouden en rozen worden gebruikt, maar dit ziet er zo mooi.

Hier is nog een met Pauw als centraal thema. Het ontwerp is relatief eenvoudig in vergelijking met andere we hebben u laten zien, maar de belangrijkste attractie hier zijn de Diyas gebruikt om dit project te geven een unieke touch.

1 is een tekening Rangoli unieker dan de rest en is geschikt voor elke feestelijke gelegenheid ook. De gebruikte kleuren zijn ook minimaal en geen franje. Wij houden van hoe eenvoudig dit tekenen rangoli met punten voor racen look.

1 Nu, voordat je begint te repetitief voelen, willen we deze mooie bloem Rangoli behandelen. De belangrijkste attractie is het ontwerp van de pauw, maar hier de gebruikte kleuren zijn soberder en zijn niet helder op alle. De paarse tint wordt gebruikt om het ontwerp van de pauw maken. De rest is versierd met bloemblaadjes in witte bladeren, geel, oranje en groen. Een Top 3 duidelijke winnaar.

1 Hier is een mooi ontwerp met een Rangoli Indiase vrouw. Wij willen hoe de kunstenaar de zeer fijne details heeft gebruikt om dit ontwerp een levendig te maken. Er is het gebruik van schaduw en verschillende kleuren worden gebruikt om deze een unieke look Rangoli geven. Als u de vrije hand willen tekenen rangoli wedstrijd die haar eerste plaats zal zijn, dan is dit zeker het!

1 Bent u moe van alle gemeenschappelijke ontwerpen voor Diwali Rangoli. Denkt u dat alles is het tekenen van dezelfde ontwerpen. Dan hoe over dit ontwerp die een vrouw met een diya - die perfect geschikt is voor Diwali thema. Er zijn gegevens intens minuten en deskundige vaardigheden van de kunstenaar moet niet worden genegeerd. Er is een gebruik van schaduw in soortgelijke tinten. De plooien van de kleding, het gezicht en andere delen van de tekening tonen verschillende arcering. Al met al is het tekenen van OBE van de beste ontwerpen voor rangoli concurrentie. Als u dit kunt doen u, dit is zeker een schot naar de 1e prijs op het rangoli winnen.

Dit is een voorbeeld van een Rangoli Rangoli gedaan perfect voor elke gelegenheid. Er is een gebruik van verschillende geometrische vormen en veel verschillende kleuren. Om dergelijke perfectie te bereiken, grote vaardigheid is nodig om Rangoli doen dus dit is niet echt geschikt voor beginners.

2 Dit is een eenvoudige versie en familie van Rangoli. Er zijn vele nuances gebruikt, maar de effecten zijn niet perfect. Dit zal voor degenen die hebben grote vaardigheden in het maken van Rangoli zijn. Het gebruik van bloemen om deze te versieren maakt het ook mooier en aantrekkelijker te maken.

2 Een welkome afwisseling van de ladingen van kleurrijke Rangoli hebben we tot nu toe gezien. Dit omvat slechts twee kleuren roze en wit. De Rangoli met behulp van traditionele patronen zoals bloemen en traditionele motieven om dit effect te creëren. Wij houden van zijn eenvoud en uniciteit.

2 De laatste Pauw Rangoli thema voor dit bericht. We presenteren een paar pauwen en hun gezamenlijke effect laat ons sprakeloos. De diepe groene tint met de schaduw en andere kleine details maken dit een prachtige creatie Rangoli. Er is veel details en nuances in Rangoli daarom behoefte aan goede vaardigheden om een ​​dergelijk project te bootsen.

2 Holi is niet compleet zonder 'Krishna' en 'Radha'. Deze mooie tekening toont het thema van Holi met Radha en Krishna, als het centrum van de attractie. We willen haar gigantische omvang en het gebruik van verschillende kleuren. De ontwerpen lijken geschikt voor een Holi thema Rangoli concurrentie.

2 Dit is voor wedstrijden Diwali Rangoli. De godin Laxmi is de centrale figuur in deze Rangoli, met een Diya, die is ook het symbool van het festival van Diwali. Er zijn andere Diyas gepresenteerd in het project. Dit is heel anders dan de gemeenschappelijke Diwali Rangoli we meestal zien in de wedstrijden. Dit zal uw ontwerp te onderscheiden van de rest om de eerste prijs te nemen.

Gewapend met al deze ontwerpen, we weten zeker dat je in staat om de concurrentie heel gemakkelijk te verslaan zal zijn. Laat het ons weten wat uw favoriete model onder deze?

Afbeeldingen: Google

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha