25 tips om je woede te beheersen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 6, 2015 Admin Schoonheid 0 12


Liefde, woede, verdriet, alle natuurlijke emoties, alle tekenen van onze aangeboren mensheid. Als we niet deze emoties had, zou er niets beter dan dieren zijn! Woede is een natuurlijke reactie dat we allemaal ervaring op een bepaald punt in het leven. Woede is niet slecht, maar de woede is ook!

Woede wordt pas een probleem als je niet kunt beheren op een gezonde manier. Een boze persoon kan niet echt geluk te vinden. Maar er zijn manieren om negatieve emoties beter te beheren.


Hier zijn enkele tips die de je weet hoe je woede te beheersen op een betere manier te laten:

Denken en handelen:

Wanneer iemand boos wordt, hij/zij reageert op de situatie van onrust en zonder na te denken. Dit kan dan leiden tot spijt van. Dus, altijd onthouden om na te denken voordat je iets zegt als je boos bent. Het is gemakkelijk om dingen uit woede zeggen, maar je kunt niet terug te nemen van de woorden en acties ongedaan. Dus altijd een beetje 'tijd om te kalmeren en dan handelen naar gelang de situatie.

Praten met zorg:

Op het moment dat een persoon kan kalmeren, hij kan denken en zich te uiten op een positieve manier. Als je boos bent, wacht even. Verzamel je gedachten en dan rustig spreken. Staat uw zorgen of wensen direct en duidelijk zonder confronterend.

Fysieke trainingen:

Oefening kan helpen bij het verminderen van stress en woede. Ontwikkelen releases de 'feel good' endorfine hormoon in ons lichaam. Dit maakt het makkelijker voor ons om te gaan met de stress van het dagelijks leven en helpt ons ook om woede te beheersen.

Ga voor een vakantie:

Soms in het leven, hebben we een probleem dat weigert om weg te gaan tegenkomen. Als er een probleem is rond dag en nacht over en weer boos, neem dan een pauze van het. Ga voor een beetje 'weekend. Of tijd alleen of met familie door te brengen. Dit kan verminderen stress en zal zeker geven u de know how om situaties rustig te behandelen wanneer je weer terug te komen.

Dig Out De echte reden:

In plaats van om boos op de situatie, proberen om de oorzaak te begrijpen. Zodra je naar de oorzaak van het probleem dat je gek maakt weet, kunt u dienovereenkomstig te beheren. Behandel de ziekte, de symptomen niet!

Het vinden van oplossingen relevant:

Zodra je naar de reden van het probleem, dat is het maken van je boos weten, kunt u zoeken naar passende oplossingen. Om dit te doen, moet je jezelf van stress en woede vrij te houden. Terugtrekken in een rustige plek waar je je voelt boos en werken aan het probleem. Vergeet niet dat je iets met je boosheid kan volbrengen.

Laat anderen niet de schuld:

Als je boos bent, niet de schuld op anderen. In plaats daarvan, alleen focussen op het probleem om je boos te maken. Raadpleeg altijd jezelf, terwijl het beschrijven van het probleem, in plaats van te beschuldigen of anderen de schuld geven voor uw situatie. Dit laat niet de situatie erger en u helpen uw woede te beheersen op een niveau. Niet anderen de schuld voor de situatie direct. Integendeel, ze te laten voelen dat je gewond bent of boos op de manier waarop ze gedroegen. Dit kan mensen hun fout te begrijpen.

Vergeving:

Vergeving is een krachtig hulpmiddel. Het is gemakkelijk om een ​​wrok tegen iemand te houden, maar het is moeilijk om iemand voor hun fouten te vergeven. En vergeet niet, het vergeven van iemand, je bent niemand, maar jezelf te helpen. Vergevingsgezind is een geweldige manier om je emoties te verlichten.

Het denken van de gevolgen:

Soms krijgen we boos voor triviale zaken. Het probleem kan triviaal zijn, maar uw reactie kan leiden tot gevolgen die allesbehalve klein zijn. In plaats van te reageren op kwesties onzin, na te denken over het grotere plaatje. Dit zal u helpen uw woede te beheersen voor een groot deel.

Bekent:

Als je boos bent, uitdrukken. Vasthouden aan boosheid is niet goed. Maar, vergeet niet om vriendelijke woorden gebruiken als harde taal de situatie verder kan beschadigen.

1 Focus On goede herinneringen:

Als je boos bent met iemand die dicht bij je als een vriend of familielid, na te denken over het verleden. Denk aan alle goede tijden die u samen doorbrachten. Ja, je woede gerechtvaardigd is, maar vasthouden aan het kan een relatie ruïneren. Het is de moeite waard het verliezen van een geliefde? Het kan moeilijk om een ​​slecht geheugen vergeten, maar het is niet onmogelijk. Dus, probeer je je woede te denken van de goede herinneringen te controleren.

1 Mediteren:

Meditatie geeft je de kracht om je woede te beheersen. De concentratie kan helpen bevrijden van alle negativiteit. Meditatie op een rustige plek om een ​​grip op je geest te krijgen. Dit zal u helpen de controle over je emoties te houden.

1 Step Away From The Place:

Wanneer een situatie of plaats maakt je boos, verwijder jezelf van daar. U kunt uit de buurt van de plek te gaan en uit te gaan voor een adem van verse lucht, of misschien maak een korte wandeling. Als uw kind op mijn zenuwen, zet het op een veilige plek en loop naar de andere kamer. Dit is een van de beste tips om woede die u zal toestaan ​​om veilig te blijven beheersen.

1 Vind Humor in de situatie:

Lachen is absoluut het beste medicijn. Temeer in het gezicht van woede! Het is misschien moeilijk om te lachen in bepaalde situaties, maar op zijn minst proberen. Een goede lach kan je licht voelen. Je goed voelen over jezelf en denk dat het ergste wat er kan gebeuren. Mensen kunnen eigenaardig vinden, maar dit zou een geweldige manier om je woede te beheren zijn.

1 niet onderdrukken je woede:

Als je boos bent, doe je gevoel niet onderdrukken in plaats ze bezitten. Woede is een natuurlijke emotie en er is geen noodzaak om het te verbergen. Als je wilt huilen of willen schreeuwen van frustratie, doe het dan.

1 deel uw gevoelens:

Er wordt vaak gezegd dat het delen van emoties verdubbelt je geluk en halveert uw zorgen. Vervolgens probeer je gevoelens te delen met mensen die je vertrouwt. Soms, alles wat we moeten doen is vent-daar gaat je woede!

1 Schrift:

Soms is het onmogelijk om iemand met je gekwetste gevoelens te confronteren. Het beste wat te doen in deze situaties is om te schrijven. Noteer uw meningen en gedachten en gooi ze weg. Ze zullen nooit de krant te lezen, maar het opschrijven van al je gedachten zal je licht voelen en je helpen om je woede te beheersen.

1 Zoek een detachement Stress:

Stress druklager is een effectieve manier om stress en woede ook beheersen. Zelfs negatieve emoties kan positief worden gekanaliseerd. Start een hobby of misschien een beetje 'tijd afspelen van uw favoriete sport, kunnen al deze zijn grote manieren om woede te beheersen.

1 vermijden dingen die verder kunnen irriteren:

Veel mensen hun toevlucht tot de consumptie van cafeïne, alcohol of drugs als ze boos zijn. Ze denken dat verbruiken deze zullen hun stress te verlichten. Maar het feit is dat deze dingen kan eigenlijk erger maken. In plaats daarvan vindt de oplossing binnen.

Bezoek een therapeut:

Een therapeut helpt je door het onderbewuste en gevoelens of onbewuste motieven, die leiden tot uw woede werken. De therapeuten niet alleen een manier om stress te beheren, maar ook suggereren stappen en manieren om woede beter te beheersen. Vergeet niet, een therapeut oneven jaren manieren om te helpen het leren. Vertrouw hem!

2 Doe Anger Management Class:

Als je een persoonlijkheid boos of je merkt dat je het verliezen van je humeur bij de daling van een hoed, dan kunt u zoeken naar klassen woede management. Deze cursussen helpen om ten goede te veranderen. Dit kan een revolutionaire stap in de wijze van beheer woede. Woede beheer klassen die alle trucs en tips die u kunt toepassen om je woede te beheersen en stress los te bieden.

2 Gezond eten:

Als je boos bent, eet iets wat je liefde. Nu, doet deze gewoonte ook of je zal uiteindelijk overgewicht! Dit is een tijdelijke oplossing. Maar zelden snack hier en daar is niet van plan om je pijn. Verwen uzelf en let op uw woede smelten.

2 Sleep Well:

Als je boos bent, kan de slaap moeilijk te vinden zijn. Maar vergeet niet dat een gebrek aan slaap je prikkelbaar kan maken, wat kan leiden tot meer woede. Dit wordt een vicieuze cirkel. Dus, doen geen concessies aan uw slaap, ongeacht wat. Slaap ontspant en helpt om zich te ontdoen van spanning.

2 neem diep adem:

Het nemen van ademteugen kan helpen kalmeren de zenuwen. Elke keer dat u diep te ademen, je een beetje 'stress te verminderen. Het is net als mediteren.

2 Accepteren:

Soms, alles wat je kunt doen is accepteren een situatie. Er zijn dingen die je niet kunt veranderen. Woede zal je daar niet helpen. Zodra je accepteert dit feit, zal het leven veel gemakkelijker!

U hebt het recht om boos te zijn. Maar we leven met mensen en woede kunnen relaties verpesten en carrière te vernietigen. Het is zeer belangrijk om te leren om je emoties onder controle te houden. Dit zijn slechts enkele van de manieren over hoe je je woede te beheersen. Er zijn vele anderen. Vergeet ook niet dat iets dat werkt voor je vriend niet kan werken voor u, wij zijn immers verschillende mensen. Maar laat woede controle van uw leven. Je verdient beter.

Ik hoop dat je nu weet hoe je de woede te beheersen! Hoe ga je woede te behandelen? Deel je tips met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha