25 TIPS effectief over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen25 TIPS effectief over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen

Donkere kringen onder de ogen kan worden veroorzaakt door veel verschillende dingen en kunnen niet altijd worden genezen met een plakje komkommer! Vaker wel dan niet, het is gewoon een teken van vermoeidheid, vooral in de ochtend na een goede avond uit en dan zal de oude zakken van komkommer, aardappel of ijsthee plaatsen onder de ogen echt effectief verminderen wallen en donkere kringen.

Maar soms kunnen er diepere oorzaken van donkere kringen, variërend van voeding aan het feit dat de uiterlijke tekenen van een ernstige medische aandoening, hier verkennen we een aantal van de oorzaken van donkere kringen en een aantal eenvoudige manieren op te lossen het probleem, maar ook kijken naar een aantal van de home remedies bekend:


1. Het kan gewoon worden overgenomen

Controleer je moeder en je oma, voordat de uitgaven fortuinen op behandelingen voor donkere kringen, omdat het alleen erfelijk kan zijn. Sommige mensen zijn gewoon geboren met een donkere oppervlakte van de huid onder de ogen en er is niets wat je kunt doen, afgezien van het gebruik concealer.

2. Je hebt niet genoeg slaap krijgen

De oorzaak van donkere kringen is gewoon een gebrek aan slaap. Gebrek aan slaap is niet zo slecht, als het gebeurt slechts af en toe, maar als je altijd tekenen van te weinig slaap, dan is het tijd om uw levensstijl te veranderen. Te weinig slaap maakt de geringste de huid, zodat de bloedvaten beter zichtbaar onder de huid onder je ogen en donkere kringen.

3. genoeg water niet drinken

Je bent het controleren van uw inname van water? Het loont om een ​​track van hoeveel water je drinkt in een dag te houden, want hoewel je zou denken dat je genoeg drinkt, veel mensen doen dat niet. Als je niet genoeg water drinken, dan kan het de uitdroging, dat wordt veroorzaakt door de donkere kringen, dus zorg ervoor dat je krijgt minstens acht glazen water per dag.

4. Bent u gestrest?

Nog een goede tip over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen is om stress te verminderen. Niemand kan een schakelaar flick en zich te ontdoen van alle stress in hun leven, maar je kunt werken om het te verlagen. Te veel stress zal zich manifesteren in je huid en vooral in de gevoelige en dunne huid onder je ogen. Uiteindelijk, stress heeft ook invloed op uw algehele gezondheid en kan gevolgen hebben voor de bloeddruk en de gezondheid van je hart te hebben.

5. Allergieën en verkoudheid kan donkere kringen veroorzaken

Verkoudheid en allergieën veroorzaken verstopte neus, die op zijn beurt kan leiden tot donkere kringen te verschijnen voor uw ogen. Dit, natuurlijk, kunnen worden behandeld met decongestiva en allergie medicijnen en, in het geval van een koude, zal het slechts tijdelijk.

6. Het is misschien een teken van ijzertekort zijn

Donkere kringen onder de ogen kunnen een teken van bloedarmoede, wat betekent dat je mogelijk niet genoeg ijzer in je dieet. U kunt uw inname van ijzer te verhogen door middel van supplementen of door het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan ijzer, zoals lever en groene bladgroenten.

7. Drinken en roken

We hoeven niet te vertellen dat het drinken van te veel alcohol en roken is niet goed voor je, evenals de meer ernstige gevolgen van deze mogelijk zijn, zal ook een effect op je huid. Zowel zwaar drinken en roken vermindert de hoeveelheid zuurstof in het bloed en deze wordt weergegeven in uw huid. Probeer snijden of uitsnijden, en zie het verschil in je kringen.

8. Gebruik zonnebrandcrème

Volgende tip over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen is om zonnebrandcrème religieus gebruik. Als u gevoelig voor donkere kringen onder de ogen zijn, dan te veel zon is gewoon naar de huid nog donkerder. U dient altijd zonnebrandcrème bij zonnig weer, maar vergeet niet om te passen onder de ogen, en zal helpen voorkomen dat de tekenen van veroudering en vermindering van de verschijning van donkere kringen.

9. Prop je hoofd 's nachts

Een andere goede truc op hoe zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen is - krijgt een kussen en prop je hoofd zo hoog in de nacht, en dit zal vloeistoffen en bloed stoppen accumuleren onder je ogen, die donkere kringen en wallen veroorzaakt.

10 Verwijder altijd je make-up voor het slapen gaan

Neem altijd de tijd om alle make-up verwijderen voordat u naar bed gaat. Als u uw make-up te verlaten gedurende de nacht zal de poriën verstoppen en kan wallen en donkere kringen meer uitgesproken maken. Het kan ook leiden tot puistjes, huid- en ooginfecties ook.

11. Vitamine E oogcrème

U kunt een aantal zeer goede oog crèmes die kalmeren krijgen en koelen van de ogen, te verminderen wallen en het minimaliseren van de verschijning van donkere kringen. Altijd op zoek naar een crème die vitamine E bevat, zijn de beste te gebruiken onder de ogen.

Water 12. Rose

Er is een hele reeks effectieve huismiddeltjes die u kunt gebruiken om zwelling en donkere kringen onder de ogen te verminderen, en de eerste van deze in onze lijst is rozenwater. Genieten van een aantal eye pads van katoen in rozenwater en laat ze op je ogen voor ongeveer vijftien minuten. Rozenwater zal het gebied rond de ogen te kalmeren en te helpen de huid te verjongen.

13. Komkommer

Geen discussie over de donkere kringen onder de ogen zou niet compleet zijn zonder een vermelding van komkommer. Koude plakjes komkommer zijn een uitstekende remedie voor gezwollen ogen en donkere kringen, in het bijzonder, het eerste wat in de ochtend. Laat de plakjes over je ogen voor tien minuten en herhaal elke ochtend voor het beste effect.

14. Gekoelde theezakjes

Nog een van de oude, maar effectieve behandelingen voor donkere kringen onder de ogen koud theezakje. Gewoon laten sommige gebruikte theezakjes in de koelkast 's nachts en dan zet ze op de ogen, het eerste wat in de ochtend; liggen en ontspannen voor een half uur, terwijl de theezakjes hun werk doen.

15. Sap van rauwe aardappel

Naast het feit dat koeling en rustgevende, aardappel sap bevat een natuurlijke bleekmiddel dat de toon van uw huid lichter te maken. Gewoon kras een beetje 'van aardappelen, tot het sap te extraheren, en dip een katoenen bal in het sap. Plaats de katoen over zijn ogen, om ervoor te zorgen dat het dekt donkere kringen, en laat op ongeveer tien minuten.

16. Chilled theelepels

Soms eenvoudig koelen van de ogen vermindert wallen en kringen zwarten. Dus onze volgende goed advies over hoe zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen is om gekoeld theelepels gebruiken. Een van de makkelijkste manieren om dat te doen is een paar theelepels in de koelkast te ontspannen en leg ze over je ogen voor vijftien minuten.

17. Tomaten

Tomatenplakken gekoeld, boven het oog geplaatst, ook donkere kringen te verminderen. Ze afkoelen en kalmeren de ogen en zijn ook rijk aan antioxidanten, die ook zal helpen. Als alternatief zou je een beetje 'watten gedrenkt in een mengsel van tomatensap, gemengd met een paar druppels citroensap proberen, maar laat het niet in uw ogen!

18. zoete amandelolie

U kunt zoete amandelolie gebruiken als een overnachting behandeling voor donkere kringen onder de ogen. Gewoon wrijf een beetje 'van de olie in de huid onder je ogen, elke avond, en zal hydrateren en fleuren de huid.

19. Melk

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen is om te genieten van een katoenen bal met verse melk en houd het onder de ogen gedurende vijftien minuten. Naast het koeleffect, melk bevat ook eiwitten, enzymen en aminozuren die kunnen versterken en helpen genezen beschadigde huid. Doe dit elke dag voor een paar weken en je zult het verschil merken.

20 muntblaadjes.

Crush enkele muntblaadjes gekoelde voor een rustgevende en verfrissende remedie voor donkere kringen. Verspreid de pasta over de donkere kringen en laat voor ongeveer vijftien minuten en vervolgens schoon te vegen met een vochtige doek. Een andere remedie goede combinatie is om muntblaadjes verpletterd met een beetje 'tomatensap te combineren.

21. Apple

Apple is een voedsel dat huidverlichting ingrediënten, en voedende vitamines en mineralen bevat. U kunt een pasta te maken uit een appel, of gewoon houden appelschijfjes over de ogen voor een kwart van een uur, om donkere kringen onder de ogen te verlichten.

22. Kurkuma

Kurkuma heeft een aantal anti-inflammatoire en anti-oxidant geweldig, zo meng een pasta van kurkuma met appels, je donkere kringen toe te passen en laat het op ten minste tien minuten en het mengsel lichter de huid en verjongen.

23. Koud water

Koud water op zich is ook een groot snelle oplossing voor het probleem van donkere kringen onder de ogen. Een scheutje koud water vernauwt de bloedvaten, waardoor de zwelling te verminderen en het verminderen van de verschijning van donkere huid.

24. Eet gezond

Uw dieet heeft een grote rol te spelen in deze zaak en donkere kringen onder de ogen kunnen worden veroorzaakt door een slechte voeding. Om de cirkels je veel vitamine E, C, K, ijzer en foliumzuur moeten vergemakkelijken, dus eet veel groene bladgroenten, vis en noten.

25. Heeft u behoefte aan een dokter?

Donkere kringen onder je ogen, op zichzelf, niet een groot probleem, het is gewoon vervelend. Maar het kan, in zeldzame gevallen, zijn de uiterlijke tekenen van ernstige problemen, zoals een allergische reactie of nierziekte. Je zou alleen nodig om een ​​arts te raadplegen als u andere symptomen; zoals een hoge koorts of een gevoel flauw.

Hoe zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen? Voel je vrij om uw favoriete tips delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha