25 Thuis effectieve remedies voor de behandeling van Jet LagOoit voelde extreem uitgeput of ziek tijdens het reizen met het vliegtuig? Je zou kunnen gaan om een ​​jetlag. Dit gebeurt wanneer het lichaam moeite met een nieuwe tijdzone. Zal storen in uw slaappatroon en maak je slecht en slaperigheid voelen. Nu dat is eng, is het niet?

Dus hoe kun je ervoor zorgen dat u niet beïnvloed door jetlag? Of, als je geïnteresseerd bent, zoals je kunt snel hulp te krijgen? Er zijn een aantal remedies die u kunnen helpen! Wilt u de oorzaken van een jetlag en remedies die het kan genezen weten? Niet verder te lezen!


Oorzaken van Jet Lag:

Slecht slapen routine:

Als je een persoon bent die op hetzelfde tijdstip slaapt elke dag, is er een grotere kans dat je jetlag konden ervaren. Mensen die hebben strikte slaap routine zijn de eersten die ten prooi vallen aan deze. Baby's en kinderen kunnen slapen wanneer en bijna overal, dat is waarom het aanpassen aan de wereld de tijd is niet veel van een probleem voor hen.

Risicofactoren:

Er zijn verschillende risicofactoren die de kans op het ontwikkelen van een jetlag verhogen. Hier zijn een paar die kunnen helpen te begrijpen.

 • Drink niet het water dat je lichaam nodig heeft gedurende de dag.
 • Het drinken van te veel alcohol en cafeïne tijdens de vlucht.
 • Weinig of geen slaap tijdens de nacht.
 • Leven te veel stress op het werk.
 • Ouder zijn dan 60 jaar.

E 'werd ook gezegd dat veranderingen in de cabinedruk kan leiden tot een jetlag en de verschillende symptomen.

Circadiane ritme:

Jetlag ontstaat wanneer het lichaam van de circadiane ritme is geruïneerd. Het tempo wordt gecontroleerd door de biologische klok van het lichaam, en zodra je stopt, zal je beginnen om de tekenen en symptomen van een jetlag te zien. Deze biologische klok zijn te vinden door het hele lichaam en zijn gemaakt van cellen die in voortdurend contact en begrip tussen hen. Al deze cellen worden gestuurd door een hoofdklok in de hersenen. Het kan het lichaam gezond en in balans te blijven. Het lichaam wordt gebruikt voor de gebruikelijke routine van licht en donker, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Dus, bij het reizen in een ander land, de routine onderbroken en het lichaam begint om de wijzigingen te zien.

De symptomen van een jetlag:

Als u denkt dat u het slachtoffer bent van een jetlag, zal een kort idee van de symptomen van deze aandoening u een beter inzicht te geven!

 1. Vermoeidheid overdag.
 2. Minder slaap of slapeloosheid.
 3. Slechte cognitieve vaardigheden.
 4. Pijn in de spiergebieden.
 5. Menstruatiepijn.
 6. Lusteloos en een algeheel gevoel van ziekte.
 7. Maagklachten, constipatie of diarree.
 8. Als u last heeft van een jetlag, is het waarschijnlijk dat uw voeten en ledematen worden pijnlijk en gezwollen. In sommige gevallen kan je eigenlijk stoppen met het dragen van gewone schoenen voor een hele dag.
 9. Een algemeen gevoel van verwarring schade als gevolg hebben.
 10. Verliest je geest of controle over jezelf is een ander ding dat gebeurt. Gelieve niet alleen reizen als u gevoelig bent voor dit soort gedrag zijn.

Nu dat jij de oorzaken en symptomen van een jetlag, ga je gang en lees de remedies die kunnen helpen genezen!

Het bezit komen van een nieuw schema voor vertrek:

Als u van plan bent op reis naar het oosten, moet u een punt te maken om de uren van slaap voor bewegen. Sleep half n uur te vroeg zal uw lichaam voor te bereiden en te voorkomen jetlag. In het geval van plan om te reizen in de tegenovergestelde richting, in een poging om uw maaltijden dichter bij het moment van de vlucht te verplaatsen. Dit zal ook het lichaam weer te beschermen en te genezen natuurlijk jetlag.

Drink voldoende water:

Het water is een must voor bijna alles! Het maakt niet uit welke situatie je doormaakt, is drinkwater altijd gaat om u te helpen het licht te voelen. Maak het niet een punt om water te drinken voordat u de vlucht, als je in de lucht en eenmaal voltooid uw reis. Gelieve niet te veel drinken koffie. In feite, maken het een punt om nee te zeggen tegen koffie en alcohol. Deze twee drankjes zijn je vijanden en je slaap verstoren.

Bereiken Before Time:

Een andere slimme ding en natuurlijk dat je kunt doen is te krijgen om een ​​paar dagen voor. Op deze manier zal het lichaam en de geest beginnen aanpassingen. Zal zeker fungeren als een grote remedie voor jetlag.

Het verplaatsen van een beetje ':

Het verplaatsen van een beetje 'altijd werkt als het gaat om de behandeling van jetlag. U kunt rond te lopen voor een beetje 'van de tijd, doe wat oefeningen en rekken als je op het vliegtuig. Vergeet echter niet dat voordat je het land, moet zware oefening worden vermeden. Vertraagt ​​de slaap en maakt dingen moeilijk.

Proberen aan te passen aan nieuwe tijden:

Als je naar de top, verander de tijd op uw horloge. Volgens deskundigen, zou dit een psychologisch effect op je hebben. Het zal u helpen een nieuwe mind set van wat je zal doen in de plaats waar je naartoe gaat om te gaan ontwikkelen.

Melatonine:

Melatonine is een hormoon dat wordt afgescheiden door de hersenen. De belangrijkste functie is om de controle over het lichaam van de circadiane ritme te nemen. De onderzoekers spraken over melatonine supplementen en hoe je jetlag te verminderen tijdens vluchten, zowel in Oost en West. Ander onderzoek echter niet veel voordeel te laten zien. Maar je kon nog het een kans geven.

Homeopathie:

Homeopathie kan ook in je voordeel, als je er van vindt. Er zijn kleine hoeveelheden van stoffen die van nature voorkomen in de wereld. Echter, wees voorzichtig als je ze. Intern gebruik voor een lange periode van tijd kan zeer giftig geworden.

Zonlicht:

U kunt ook gebruik maken van zonlicht om de interne klok in te stellen. Het is een eenvoudige, maar zeer effectieve tool die u toelaat om te beheren en reguleren van de slaapcyclus. Je moet altijd plannen te maken eerder om slechte slaapgewoonten te controleren en om te zetten in goed. Bijvoorbeeld, als iemand slaapt niet al te goed is reizen van New York naar Frankrijk. Deze persoon wordt geadviseerd om het licht te zoeken tijdens de middag in zijn eerste paar dagen in Frankrijk.

Eten goed:

Het eten van rechts is erg belangrijk te allen tijde. Sommige mensen die zich vaak in een jetlag gaat Dieet uitsluitend opgesteld voor dit soort menigte. Sommigen willen zware maaltijden vóór de dag van de reis en snel op de dag van de vlucht hebben. Het is raadzaam om weg te blijven van een dieet dat is geladen met koolhydraten en vetten.

Warme douches voor het slapen gaan:

Het nemen van een warm bad of een douche voor het slapen helpt vaak. Het zal uw unieke spieren te vergemakkelijken en maak je licht en ontspannen voelen. De daling van de temperatuur in je lichaam krijgt u automatisch het gevoel een beetje 'slaperig als je eenmaal uit de badkuip.

1 Probeer Drugs plaats:

Als je iemand die krijgt op de vloer en vaak nog steeds problemen ondervindt tijdens de slaap bent, moet u een slaapspecialist zien. Deze artsen zullen je speciale medicijnen die het lichaam van de circadiane ritme zal verschuiven naar de nieuwe tijdzone je gaat om te betreden. Dit kan u helpen omgaan met de symptomen van een jetlag.

1 Ginger Tea:

Probeer een kopje gemberthee, als u last heeft van een jetlag. Een kopje gemberthee eerste ding in de ochtend, gevolgd door nog een beker in de avond helpt om te gaan met overmatige slaperigheid op een intelligente en natuurlijk.

1 jaar:

Zorg ervoor dat u een soort van oefening. Het wordt aanbevolen om te werken tussen 6:10 in de ochtend, zes dagen per week. Cardio en krachttraining kan wonderen doen voor je lichaam. Als dit te veel, gewoon gaan voor lange stevige wandelingen.

1 Kleine Salade:

Ze hebben kleine salades. Groene salades zijn de beste in dit geval, zelfs als er een schaal met vers fruit salade en geroosterde kip geen kwaad zou doen. Dit beteugelen uw eetlust en houdt je gezond.

1 Geen Desserts:

Gelieve maken er een punt om een ​​paar dagen weg van dessert te blijven voordat je gaat om een ​​vlucht te nemen. Ze maken gewoon je opgeblazen en zeer lusteloos voelen.

1 gember en citroen:

Een andere natuurlijke remedie die je kunt proberen is de combinatie van geraspte gember en citroensap gemengd in water met een beetje 'zout. Drink dit voor elke maaltijd. U zult het verschil zeker zien.

1 Heeft Warm eten:

Ze maken een punt van het hebben van warm eten de meeste van de tijd. Geen zuivel, suiker en olie moet een deel van uw dieet. Vasthouden aan gezonde soepen hebben. Werken altijd.

1 geen vlees of tarwe:

Heeft veel graanproducten of vlees niet hebben terwijl het proberen om te gaan met jetlag. Verminder deze voedingsmiddelen en zorg ervoor dat u uw porties te controleren.

1 Heeft gekruid eten:

U kunt kruidig ​​voedsel, vet voedsel in plaats van gebakken of vette diep hebben. Mexicaanse of Indische gerechten zijn grote mogelijkheden in dit geval.

Houd Afleiding:

Maak er een punt niet op televisie, laptop of het spelen van videogames te kijken als je op het bed. Dit zal helpen om de afleiding weg.

2 Gebruik geen dutjes in de Middag nemen:

Gelieve geen dutjes overdag. Zal uiteindelijk de slaap verstoren 's nachts en resulteren in onvoldoende slaap. Het hebben van een kopje groene thee of gaan rond als je het gevoel alsof je op instorten op elk moment zijn.

2 Ga niet slapen tot zes Sleepy:

Als je het raken van het bed, alleen maar omdat je moe voelt, zal je waarschijnlijk niet in slaap vallen. Goed slapen alleen optreedt wanneer u slaperig bent. Dus zorg ervoor dat je naar bed alleen wanneer je ogen uit te nodigen zalige nachtrust. Tot dan, wakker te blijven en iets nuttigs doen.

2 Verwijder onnodige dingen in het programma:

Het is verstandig om uw programma declutter, vooral als u van plan bent om een ​​vlucht een paar dagen later te nemen. Neem wat tijd uit en ontspan. Verwijder alle taken die niet zo belangrijk.

2 blijven in overeenstemming met uw maaltijden:

Maak dan een punt in overeenstemming met uw maaltijden te blijven. Gewoon omdat je tarwe toast en eieren hadden in de ochtend, kunt u niet donuts en chips in de middag te hebben. Maaltijden moeten in evenwicht zijn.

2 Maak een ritueel Bed Time:

Een ritueel van het naar bed gaan is altijd handig. Een beetje 'pr yoga meditatie voor het slapen gaan van groot nut zou zijn. Het zal je geest te kalmeren en helpen beter slapen 's nachts. Probeer het eens.

Tips en herinneringen:

Enkele tips en herinneringen zeker zal combat jetlag te helpen en voelen zich minder gestrest tijdens de reis. Wanneer u van plan bent om de beste vakantie van je leven te hebben, kon een aantal ideeën worden gebruikt om uw voordeel!

 1. Pack een lippenbalsem. Het zal je lippen te houden gehydrateerd.
 1. Zorg ervoor dat u tal van gezonde snacks en water pakken voor vertrek naar de luchthaven.
 1. Bij het inpakken van uw kleren, ik herinner me te onthouden van die kleren die te zwaar zijn. De combinatie van stijl, elegantie en comfort is wat je nodig hebt. Dus, kies eenvoudige maar mooie kleren, korte broeken, jeans en een paar shirts.
 1. Breng je eigen kussen. Beroemdheden als Nicole Ritchie en Eva Longoria werden betrapt dit te doen. Het lijkt misschien vreemd, maar zeker de moeite waard.
 1. Als je iemand bent die is goed georganiseerd ten alle tijden, moet u ervoor zorgen om alles op te schrijven in de vorm van een lijst. Dit zal je helpen herinneren enkele van de fundamentele dingen die je nodig hebt om mee te nemen!
 1. Discard schoenen extra zak. Carry die eenvoudige en chique. Het maken van slimme keuzes!
 1. Het is beter om een ​​vlucht vroeg in de dag te nemen. Dit maakt het minder gevoelig voor jetlag.
 1. Als u naar het buitenland reist, controleer al uw documenten.
 1. Het bezit komen van een echte zaak, iets dat niet te zwaar. We proberen om dingen eenvoudig te houden, weet je nog?
 1. Rijd niet met extra geld. Breng alleen wat nodig is.
 1. Pak altijd een goed paar sneakers met uw bezittingen. Zelfs als het niet loopt, zou je een kort gesprek wanneer u maar wilt nemen.
 1. Laat het ijs in je drankje niet te nemen terwijl hij op het vliegtuig. Het water zit vol met bacteriën aan boord.
 1. Maak een wandeling voor 40 minuten of langer voordat je op het punt om de vlucht te nemen zijn.
 1. Mediteer gedurende 5 minuten voor het instappen in het vliegtuig.
 1. Dragen alle noodzakelijke elementen voor uw schoonheid regime. Koude room, toner en moisturizer zijn een must.
 1. Het is het beste om de stoel bij het raam te krijgen, zodat u kunt op zijn minst leunen tegen de muur, in een poging om wat te slapen '.
 1. Voordat u komt, zorg ervoor dat je een eiwitrijk ontbijt gehad. Melk, kaas, eieren en champignons zou een geweldig idee zijn.
 1. Als je gaat op zakenreis, spelen in de zon kan een moeilijke taak te volbrengen. Maar maak je geen zorgen; kunt u een stevige wandeling te doen! Dit is de reden waarom we gevraagd om je sneakers te pakken!
 1. Wanneer je in de lucht, het vasthouden aan gezonde snacks.
 1. Als uw vlucht is lang, zou een bed in het plan geweldig zijn!
 1. Ga niet slapen op het vliegtuig, toen het dag is. Beweren dat voor de nacht.
 1. Gebruik oordopjes en een oogmasker tijdens de slaap.

Jet Lag kon niet iets wat erg gevaarlijk zijn, maar het kan zeker vermoeiend zijn als je het ervaart. Maar we hopen dat deze huismiddeltjes en suggesties van groot nut zal zijn voor jou. Als er een aantal andere ideeën en suggesties die u in gedachten hebt, laat dan een opmerking in het vak hieronder. Uw ideeën worden altijd gewaardeerd door ons!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha