25 Thuis effectieve remedies voor de behandeling van faryngitisJe voelt je heel veel pijn in mijn keel elke keer als je verkouden? Heeft ontsteking en irritatie in de achterkant van de keel om uw dag echt hard te maken? Dan kunt u lijden van faryngitis, die met andere woorden is de infectie van de keelholte of amandelen.

Alle gezegd en gedaan, faryngitis is een pijnlijke situatie. Wat zijn precies de oorzaken? En zoals je kunt onmiddellijke hulp te krijgen van door middel van eenvoudige huismiddeltjes? Je hebt om dit bericht te lezen om antwoorden te krijgen!


Oorzaken van Pharyngitis:

Terwijl velen van u last van keelontsteking zo vaak, kan je niet weet wat de oorzaak van deze infectie. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste oorzaken:

  • De meeste gevallen van faryngitis zijn te wijten aan verkoudheid, griep, of virale infectie.
  • In veel gevallen kan het ook door schimmel- of bacteriële infecties.
  • Vervuiling en chemische stof kan ook een geldige reden voor het probleem zijn. Het is de meest voorkomende oorzaak van keelpijn.

Symptomen van Faryngitis:

Acute keelontsteking toont vaak symptomen zoals:

  • Pijn bij het slikken
  • Koorts
  • Aanhoudende hoest
  • Hoofdpijn
  • Gewrichtspijn
  • Spierpijn
  • Huiduitslag

Voorgeschreven medicijnen zijn beschikbaar om het probleem te behandelen, maar nu meer mensen zijn op zoek naar alternatieve geneesmiddelen. Algemene geneeskunde en gezondheidszorg zijn duur en buiten het bereik van gewone mensen. In de afgelopen tien jaar is er een toename van bacteriën die bevoegd zijn om de moderne antibiotica weerstaan, en dit kan gevaarlijk zijn. Deze stijging is voornamelijk te wijten aan overmatig gebruik van antibiotica.

Alternatieve geneeskunde:

Tegenwoordig hebben veel wenden zich tot drugs en alternatieve behandelingen. Alternatieve geneeskunde beoefend in verschillende culturen over de hele wereld bieden behandelingsmogelijkheden goedkoper. Velen kiezen voor huismiddeltjes die helpen behandelen en de ziekte snel te voorkomen. Deze middelen zijn direct beschikbaar ingrediënten in uw eigen huis. Deze huismiddeltjes zijn gemaakt van natuurlijke producten en hebben geen bijwerkingen. En hier is het verbazingwekkend huismiddeltjes die genezen faryngitis helpen!

Zout water gorgelen:

Gorgelen met zout water is een goede remedie tegen keelpijn. Meng een halve theelepel zout in een kopje warm water en gorgelen meerdere malen, en spuwde het water. Deze gorgeldrank vermindert ontsteking, zwelling en lost het slijm, dat kan worden gewassen. Het gorgelen helpt het spoelen van irriterende stoffen en bacteriën die keelontsteking veroorzaken. Het zout werkt als mild antisepticum.

Gorgelen met zuiveringszout oplossing:

U kunt ook proberen gorgelen met zuiveringszout in heet water gemengd. Deze oplossing helpt los slijm uit de keel en spoelt.

Zoethoutwortel:

Meng deze wortel met water en maak een oplossing te gorgelen. Zoethoutwortel helpt om de pijn te verzachten en vermindert hoest.

Slippery Elm:

Olmo is een goede remedie tegen keelpijn. E 'gebruikt, omdat als een traditionele geneeskunde voor een zere keel. Het heeft een stof vergelijkbaar met het slijm in, die bij vermenging met water vormt een gel glad. Deze gel jassen en verzacht de keel irriterend. Roer kokend water met gepoederde schors en drinken. Er zijn ook tabletten gladde iep bij de hand om de keel te verzachten. Deze zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij elke drogist.

Honing:

Honing is een remedie tegen keelpijn effectief gebruikt voor de generaties. De antibacteriële eigenschappen van honing helpt om de aandoening sneller te genezen. Het fungeert ook als een osmotische hypertone, putten water uit ontstoken weefsel. De structuur helpt pijn en zwelling te verminderen. Honing kan alleen gegeten worden of gemengd met warm water of kruidenthee. Hete limonade met honing is ook goed voor het verlichten van pijn.

Horehound:

Horehound is een kruid dat antiseptisch, slijmoplossend, zweetdrijvend, anti-krampachtige en diureticum heeft. Het drinken van thee gemaakt van kruiden horehound helpt bij het bestrijden keelpijn. Om horehound thee doen, meng een theelepel kruid horehound in 3 kopjes kokend water. Laat sudderen voor ongeveer 45 minuten. Stam en drinken. Thee is het best om zo weinig 'warm en niet koud consumeren. U kunt zelfs zuigen zuigtabletten Ballote beschikbaar om de keel te verzachten.

Wortels Heemst:

De heemstwortel is goed voor keelpijn. Heeft een slijm keel coating die helpt om het slijm zodat het kan worden gewassen oplossen. Kook twee theelepels gedroogd kruid in een kopje water. Koken voor tien minuten. Zeef en drink deze thee vier of vijf keer per dag om een ​​goede verlichting van keelpijn te vinden.

Knoflook:

Knoflook is goed voor de behandeling van faryngitis. Het heeft antiseptische en antibacteriële eigenschappen, daarom helpt bij het bestrijden infecties. Knoflook toe te voegen aan de maaltijd om de inname te verhogen. U kunt ook een teentje knoflook zuigen als een hoest druppel. Knijp een beetje hulp allicine, een chemische stof die de infectie kan doden veroorzaken bacteriën. Er zijn ook knoflook pillen beschikbaar.

Vitamine C:

Verhoog uw inname van vitamine C om infecties te bestrijden en het immuunsysteem versterken. Diverse citrusvruchten en groenten zoals sinaasappels, citroenen, kiwi, broccoli, spinazie, enz. Hebben veel vitamine C. U kunt ook supplementen van vitamine C.

Echinacea:

Echinacea is een plant die antivirale en antibacteriële eigenschappen heeft. Helpt snel genezen van de infectie. Het helpt om een ​​soort Streptococcus bacteriën en bacteriën die pneumonie, die keelpijn en andere respiratoire aandoeningen veroorzaakt veroorzaken onderdrukken. Helpt reverse de ontsteking en helpt ook om het immuunsysteem verbeteren.

1 Sage:

Salie is een kruid dat helpt om de keelpijn en amandelontsteking wissen. En 'antiseptische en adstringerende. Meng een handvol salieblaadjes in twee kopjes kokend water. Voeg twee eetlepels malt azijn en een theelepel honing aan. Artikelen steil voor 30 minuten en dan stam. Neem deze tonic 2-3 keer per dag of het gebruiken om gorgelen.

1 Marjolein:

Marjolein is een uitstekende slijmoplossend. Gorgelen met warm water sijpelde met verse bladeren bevordert het genezingsproces voor een zere keel. Marjolein thee is een goed huis remedie voor bronchitis en sinus. U kunt ook gebruik maken van de bladeren van verse marjolein voor stoominhalatie. Het helpt om slijm uit de longen en genezen van een zere keel.

1 Kurkuma:

Kurkuma is een kruid dat veel gebruikt wordt in vele delen van de wereld. Zijn geneeskrachtige eigenschappen helpen om een ​​zere keel genezen. Het heeft krachtige anti-inflammatoire, anti-oxidant, slijmoplossend, anti-schimmel en antiseptische. Voeg een halve theelepel zout en een kwart theelepel kurkuma poeder in een half glas warm water. Gorgelen met dit mengsel eerste ding in de ochtend. Het helpt bij het spoelen van de bacteriën.

Kurkuma thee is een effectieve remedie voor een zere keel. Meng een eetlepel kurkuma poeder 4 kopjes kokend water en kook voor een paar minuten. Meng met citroensap en honing en drink warm voor snelle verlichting van keelpijn. Kurkuma met melk is een ander goed huis remedie voor keelpijn. Kook een glas melk met een halve theelepel kurkuma en grof gemalen zwarte peper. Zeef en drink deze hete oplossing twee keer per dag voor een grote opluchting van keelpijn.

1 Raspberry Leaf:

Framboos blad thee is effectief gorgelen voor een zere keel. Het bevat samentrekkende tannines die helpen kalmeren een zere keel. Kook twee theelepels framboos bladeren in een kopje water. 10 minuten sudderen. Zeef en drink deze thee wanneer heet. U kunt ook gebruiken als een gorgelen.

1 Apple Cider Vinegar:

De zure eigenschappen van appelazijn helpt bacteriën te doden. Gebruik als gorgeldrank door het mengen van 1 tot 2 theelepels appelazijn in 8 liter water. Helpt pijn te verlichten in de keel. U kunt ook een mengsel van gelijke hoeveelheden azijn en honing om de vier uur voor pijnbestrijding van keelpijn.

1 Granaatappel:

Deze vrucht heeft samentrekkende eigenschappen die bacteriële infecties te bestrijden en vermindert de zwelling en pijn die wordt geleverd met een zere keel. Het is ook een goede bron van antioxidanten. Drinken granaatappel thee door koken de schil in water. Voeg de honing om het smakelijker te maken. Thee is een goede remedie om een ​​zere keel genezen.

1 Pepermunt:

Pepermunt menthol die als decongestivum en verzacht keelpijn. Drinken muntthee naar een remedie effectief en goedkoop voor een zere keel. Helpt te dun het slijm en geeft een snelle verlichting van de pijn als je neer met keelontsteking.

1 Kaneel:

Kaneel is een effectieve remedie tegen keelpijn. Het helpt om de keel te kalmeren en vermindert de ontsteking en pijn. U kunt kaneel toe te voegen aan uw bord om zijn inname te verhogen. U kunt ook een mengsel van een theelepel kaneelpoeder elk, kardemom en zwarte peper poeder in een glas warm water en gebruik het als gorgeldrank. Gorgelen 2-3 keer per dag zal een goede verlichting van keelpijn. U kunt ook een paar druppels kaneel olie/poeder en een theelepel pure honing mengen twee keer per dag voor pijnbestrijding van keelpijn.

1 Listerine:

Listerine mondwater helpt weg te wassen kiemen en bevordert de bloedsomloop. Neem een ​​kopje Listerine, gorgelen en je mond spoelen met water op kamertemperatuur.

Groene thee met citroen en honing:

Meng groene thee met honing en citroen, en drink heet. De honing trekt water uit ontstoken weefsel en verzacht een zere keel. Citroen helpt te dun het slijm en de antibacteriële eigenschappen van honing helpt bij het genezen keelpijn.

2 Holy Basil:

Holy Basil heeft geneeskrachtige eigenschappen. Helpt afweren koud en genezen van een zere keel. Maak een brouwsel door het koken van een paar bladeren van de heilige basilicum, peper, gember, korianderzaad en rietsuiker in het water. Na sudderen tien minuten, stam en drinken. Drink dit brouwsel twee keer per dag voor de uitstekende resultaten van keelpijn. Als alternatief kunt u ook kauwen een paar blaadjes voor onmiddellijke verlichting.

2 Ginger:

Inflammatoire eigenschappen van gember helpt bij keelpijn, neus te wissen, en opent borsten. Kook een centimeter verse gemberwortel in een kopje water en drink dit vaak om de pijn van een zere keel te behandelen. U kunt citroen, honing, of peper te voegen. Gember is warm, en helpt bij het versnellen van de circulatie. U kunt ook verpletteren een beetje 'van verse gember en extract van het sap. Verhit een beetje 'en voeg een equivalente hoeveelheid honing. Neem dit mengsel net voor het slapengaan.

2 Mosterd:

Mosterd is een goede remedie voor keelpijn ook. Meng een eetlepel gemalen mosterdzaad met het sap van een halve citroen, een eetlepel heldere honing, een eetlepel zout en 1 1/4 kopjes kokend water. Houd apart gedekt voor 15 minuten en gebruiken als gorgeldrank. Het helpt om te kalmeren en te genezen keelpijn en pijn.

2 Black Pepper:

Hier is een effectieve remedie voor een zere keel, indien vergezeld van hoesten. Meng gemalen peper met een snuifje komijnzaad en zout; Dit helpt om de pijn van een zere keel te kalmeren. Kauwen zwarte peper met een beetje 'kandijsuiker biedt ook een goede verlichting.

2 zaden Hay Grieks:

Zaden griekse hooi is een effectieve behandeling voor een zere keel. Kook twee eetlepels zaden Griekse hooi in het water voor een half uur en gorgelen met het. Het zal helpen om de ontsteking te verminderen en verzachten de keel.

Regelmatig gebruik van deze natuurlijke ingrediënten helpen veel problemen zere keel in de toekomst te voorkomen. Het heeft alle voedingsstoffen en vitaminen om het immuunsysteem te versterken. Een goede rust is belangrijk om keelontsteking te behandelen. Keeping gehydrateerd is ook nodig wanneer u last heeft van een zere keel. Vergeet niet om je ervaringen te delen op hetzelfde! Commentaar in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha