25 Thuis effectieve remedies voor de behandeling van cellulitisDe huid werd mals en rood? Je hebt ook een huidaandoening gezwollen en warm? Zo ja, dan misschien u lijdt aan cellulitis.

Cellulite is een huidziekte zeer vaak voor, maar indien onbehandeld, kan mogelijk fataal zijn. Artsen algemeen aanbevelingen antibiotica voor de behandeling van cellulitis.


Echter, er zijn een aantal huismiddeltjes die cellulitis kunnen behandelen. Wilt u meer weten over cellulitis en haar remedies weten? Dan geef dit bericht een read!

Wat is cellulitis?

Cellulitis is een gemeenschappelijke bacteriële infectie van de huid die vooral wordt veroorzaakt door bacteriën Streptococcus en Staphylococcus. Soms cellulitis kan ook optreden als gevolg van ernstige spanningen Staphylococcus aureus resistent tegen antibiotica. Cellulite kan optreden in elk deel van het lichaam. Het is echter vaker aan de poten, vooral in de enkels en scheengebied.

In extreme omstandigheden, kan cellulitis blaren, koorts, verhoogde hartslag, hoofdpijn, koude rillingen, en zelfs lage bloeddruk veroorzaken. Cellulite beïnvloedt de lymfevaten. In ernstige omstandigheden, lymfevaten blijvend beschadigd.

Sites meestal chirurgisch, snijwonden, steekwonden; zweren, voetschimmel, en dermatitis zijn de belangrijkste toegangspunten voor bacteriën. Aan de andere kant kan spin en insectenbeten ook bacteriën dragen in het lichaam die de infectie veroorzaakt.

Wat zijn de risicofactoren voor cellulitis?

De menselijke huid normaal gastheren vele soorten bacteriën. Als er een breuk in de huid van deze bacteriën in de bloedbaan, waardoor roodheid, gevoeligheid en zwelling van de huid. Hieronder zijn enkele van de risicofactoren van cellulitis.

 • Huidwonden zijn een van de meest voorkomende risicofactoren van cellulitis.
 • Chirurgische sites, zweren en dermatitis zijn andere risicofactoren.
 • Langdurig gebruik van corticosteroïden of geneesmiddelen die het immuunsysteem beïnvloeden.
 • Zweren door levensstijl ziekten zoals diabetes of vaatziekte.
 • Voorgeschiedenis van vaatziekten.
 • Insectenbeten of steken, beten, of menselijke beten zijn een aantal andere risicofactoren van cellulitis.
 • Oedeem, chronische infecties geboren en andere infecties van de huid, zoals impetigo bestaande en voetschimmel.
 • Beschadiging van de huid veroorzaakt door bestralingen.
 • Andere chronische huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem.

Wat zijn de voorkomende symptomen van cellulitis?

Cellulitis in een vroeg stadium kan niet duidelijk worden aangegeven, behalve wat roodheid, gevoeligheid en zwelling van de huid. Omdat de voorwaarde vordert, de tekens belangrijker worden, zoals:

 • Afgezien roodheid, gevoeligheid en zwelling, de huid wordt heet in het besmette gebied.
 • Cellulite wordt meestal geassocieerd met pijn of een huiduitslag die plotseling optreedt en zeer snel verspreiden.
 • Pijn, koorts en ziekte in het algemeen.
 • Zodra de infectie toeneemt, kunnen er rillingen, vermoeidheid, spierpijn en zweten.
 • In extreme omstandigheden, zal je gewrichtsstijfheid opmerken, zwelling van het weefsel over de verbinding, misselijkheid en braken.

Wat zijn de verschillende soorten van cellulitis?

Orbitale cellulitis:

In dit type van cellulitis, is de huid in de bus van het oog vaak last. Elke wond aan de ogen of het middenoor infecties of gezicht, kan de tanden de oorzaak van de orbitale cellulitis zijn. Het wordt beschouwd als een medische noodsituatie en vereist ziekenhuisopname.

Facial cellulitis:

Het kan gevolgen hebben voor mensen van alle leeftijden. De infectie, als ze niet goed behandeld kan verspreid over het middenoor, de bovenste luchtwegen en het lymfestelsel.

Periorbitale cellulitis:

Dit type cellulitis komt vaker voor bij kinderen en verspreid over de oogleden. De meest voorkomende symptomen van deze vorm van cellulitis zijn roodheid van het oog door ontsteking en koorts.

Perianale cellulitis:

In dit type van cellulitis, de anale regio betreft. En 'heel vaak voor bij kinderen. Kinderen met deze vorm van cellulitis klagen vaak pijnlijke darm, bloederige ontlasting, jeuk en tederheid in de anale.

Cellulite Borst:

Dit type van cellulitis invloed op de huid van de borst. En 'vaker voor bij vrouwen met borstkanker of degenen die hebben een geschiedenis van gedeeltelijke borstamputatie.

Wat zijn de verschillende behandeling opties beschikbaar voor cellulitis?

Reguliere behandeling

Cellulite is een type huid infectie die veel aandacht trekt van de arts. Het is zeer noodzakelijk om de dokter het advies respecteren en voorgeschreven medicijnen regelmatig. De behandeling voor cellulitis is vooral gericht op preventie. Omdat het een bacteriële infectie, moet voldoende zorg worden genomen, zodat de bacteriën uit om in het lichaam via een open wond in de huid. Dit geeft aan dat alle open wond in de huid goed moet worden schoongemaakt met een actueel antibioticum. Hierdoor wordt de verspreiding van bacteriën te voorkomen en ook cellulitis belemmeren.

De meest voorkomende behandeling van cellulitis is de toediening van antibiotica, zoals cephalexine samen met over de toonbank pijnstiller, en paracetamol, om hulp te krijgen van koorts en pijn geassocieerd. Voor mensen die bloedcirculatieproblemen, zoals diabetes of vasculaire aandoeningen, is meer zorg nodig met betrekking tot de huid. Het regelmatig gebruik van vochtinbrengende crème en snelle actie tegen open wonden of zweren te reinigen, bandages en toepassing van lokale antibiotica is must.

Alternatieve behandeling

Hoewel antibiotica zijn een belangrijk hulpmiddel voor de behandeling van veel voorkomende vormen van cellulitis, zijn er een aantal huismiddeltjes en veranderingen in levensstijl die kunnen worden genomen om verspreiding ervan te voorkomen. Deze huismiddeltjes kan worden beschouwd als een alternatieve behandeling naar het immuunsysteem van het lichaam te verbeteren en de algehele het behoud van een gezonde huid. Na zijn de huismiddeltjes!

Gebalanceerd dieet:

Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van cellulitis. Helpt bij het voorkomen van de verspreiding van de infectie in het lichaam, het stimuleren van het lichaam afweermechanisme up. De volgende punten moeten in overweging worden genomen als je wilt om zich te ontdoen van cellulitis te krijgen.

Consumeren van voedingsmiddelen rijk aan vitamine C en eiwitten die een belangrijke rol bij het herstel van beschadigde weefsels van het lichaam spelen. Vitamine C verhoogt niet alleen de immuniteit, maar vermindert ook het risico op het ontwikkelen van diverse soorten infections.Stay weg van snoep en suikerhoudende voedingsmiddelen die vertragen het natuurlijke proces van wond healing.Boost inname van geel, oranje en groene groenten die helpen bij het verbeteren immunity.Drink voldoende water gedurende de dag. Dit helpt bij het reinigen van de schadelijke stoffen uit het lichaam en de instanties die de bron van besmetting voor voedsel cellulitis.Include ladingen van flavonoïden, zoals druiven, bosbessen, citrusvruchten, uien, en zelfs rode wijn die zeer bruikbaar zijn in de strijd tegen zijn bacteriële infecties.

Matige lichaamsbeweging:

Regelmatige lichaamsbeweging, zoals wandelen, fietsen en zwemmen is uitstekend in het houden van de huid gezond en vrij van elke vorm van infectie.

Actuele toepassingen:

Goldenseal wortel en iep hebben anti-inflammatoire, anti-bacteriële en antiseptische. Meng gelijke hoeveelheid van beide poeders met een kleine hoeveelheid water en een fijne pasta. Deze pasta kan op dezelfde wijze worden toegepast op het besmette gebied twee keer per dag. Deze actuele toepassing kan zijn van grote hulp voor de behandeling van cellulitis.

Tea Tree Oil:

Het heeft ook antibacteriële, antischimmel en anti-inflammatoire eigenschappen. Tea tree olie is bijzonder bruikbaar voor de behandeling van cellulitis. Neem een ​​katoenen bal en geniet met twee of drie druppels water. Solliciteer wattenstaafje op het besmette gebied en laat het voor een paar uur. Nu met een wattenstaafje aangebracht op ongeveer twee tot drie druppels tea tree olie op het getroffen gebied tweemaal daags. De gewenste resultaten zouden zichtbaar binnen enkele dagen.

Kokosnootolie:

De kokosolie is laurinezuur, die helpt om te vechten tegen bacteriële infecties. Het helpt ook om de roodheid en gevoeligheid van de huid glad door cellulitis. Solliciteer kokosolie op het besmette gebied en laat het voor een paar uur. U kunt kokosolie meerdere keren per dag van toepassing tot er een zekere opluchting.

Kurkuma:

Al eeuwenlang wordt kurkuma beschouwd als een natuurlijk antibioticum en antiseptische dat veel huidziekten voorkomt. De werkzame stof in het zogenaamde curcumine, biedt anti-inflammatoire eigenschappen. Kurkuma kan lokaal worden toegepast of kan worden geconsumeerd met melk en honing om bacteriële infecties te elimineren. Voor plaatselijke toepassing, neem een ​​theelepel kurkuma poeder en voeg drie druppels tea tree olie en maak een fijne pasta. Breng deze pasta op het getroffen gebied en laat het ongeveer 20 minuten. Wassen met warm water.

Calendula:

Calendula is bekend om zijn effecten op de huid glad te maken. U kunt ook de bestrijding van infecties en bevordert de bloedtoevoer naar het getroffen gebied, zodat de helende huidwonden. U kunt crèmes Calendula paar keer van toepassing per dag om enige verbetering te zien. Als alternatief kunt u ook twee theelepels van calendula bloemen toe te voegen in een kopje heet water en met behulp van een wattenstaafje om de oplossing van het besmette gebied toe te passen en laat het ongeveer 20 minuten. Herhaal deze behandeling ten minste 3 of 4 keer per dag continu gedurende drie weken.

Knoflook:

Dit is ook een natuurlijk antibioticum gemeenschappelijke huidinfecties bestrijden. Een werkzame stof genaamd allicine heeft sterke antibacteriële eigenschappen die helpen om ontsteking en bacteriële infectie. Tijdens de actuele toepassing te verpletteren teentjes knoflook op het besmette gebied en laat het voor een paar minuten. Zorg nodig is bij mensen met een gevoelige huid. Indien men zich onwel voelt, stoppen met de behandeling. U kunt consumeren 3-4 teentjes geperste knoflook eerste dag als je geen last hebt van de geur en smaak sterk en scherp.

Echinacea:

Dit kruid bevat flavonoïden met antimicrobiële en antibiotica. Echinacea heeft ook anti-allergisch. Het kan topisch worden aangebracht in de vorm van gel of crème tot huidirritatie en ontsteking. Anders ou kan ook dit kruid intern nemen met lauw water.

Actieve kool:

Actieve kool is beroemd genoeg om toxines en chemische verontreinigingen in het lichaam te verwijderen. Meng een halve eetlepel gemalen lijnzaad en 1 eetlepel van actieve kool in poedervorm met een paar druppels water tot een fijne pasta te maken. Gebruik deze pasta niet direct van toepassing op de huid. Verspreid dit mengsel op een stuk keukenpapier en dek af met een ander papieren handdoek. Nu zet dit document op het besmette gebied en zet hem vast met een lint antiseptische. Een nacht laten staan. Als er geen bijwerkingen, blijven deze behandeling gedurende enkele dagen op verbetering te zien.

1 Duizendblad:

Duizendblad is zeer nuttig bij de behandeling van verschillende soorten huidziekten. Organiseer een badkamer door het toevoegen van 100 gram van duizendblad en 5 liter warm water. Dompel je lichaam in dit bad voor ongeveer 15-20 minuten om de ontsteking en irritatie te verlichten als gevolg van cellulitis. Dit is een uitstekend huis remedie voor de bestrijding van bacteriële infecties, zoals cellulitis.

1 hooi griekse

Hay griekse heeft grote hoeveelheid flavonoïden die een belangrijke rol in de strijd tegen bacteriële infecties zoals cellulitis af te spelen. Soak sommige zaden hooi Griekse 's nachts. In de ochtend bereiden een pasta met warm water. Breng deze pasta op het getroffen gebied en laat ongeveer een half uur. Als er enige vorm van irritatie, verwijder het deeg met een watje. De Griekse hooi zaad plakken is nuttig in de strijd zowel infecties en ontstekingen.

1 Pycnogenol:

Dit kruid wordt gewonnen uit de bast van een dennenboom. Dit kruid kan ook worden gekocht bij een kruiden winkel. Neem 200 mg Pycnogenol toegevoegd aan een kop heet water per dag. De consumptie van Pycnogenol bevordert een gezonde en stralende huid. Vecht tegen elke bacteriële of schimmelinfecties.

1 Timo:

Het is een plant beschikbaar in bijna alle winkels kruiden. Heeft antibacteriële eigenschappen die helpen bij de controle van bacteriële groei. Echter, moet men voorzorgen nuttigen van dit kruid te nemen. Je moet de olie niet te consumeren omdat het giftig kunnen zijn, en ook voorkomen dat samen met bloedverdunnende medicijnen. Je kan 1 tot 2 g tijm per dag te consumeren in 3 of 4 doses. Ga door met deze behandeling gedurende een aantal dagen of totdat de infectie is verdwenen.

1 Centella Asiatica:

U moet gehoord hebben van dit wonder kruid. Het wordt meestal geassocieerd met de behandeling van huidinfecties. In de meeste kruiden crèmes bacteriële infecties, dit kruid is een werkzame stof die helpt bij de bestrijding besmettelijke bacteriën. Consumeren 60 mg Centella gras tweemaal daags. Het heeft een stimulerend effect op de huid. We moeten voorkomen Waternavel of hebben angst of hoge bloeddruk.

1 wierook etherische olie:

Zachtjes aanbrengen van wierook etherische olie over het getroffen gebied zal de pijn, roodheid en zwelling die optreedt als gevolg van cellulitis te verlichten. Deze olie kan 3-4 maal per dag worden toegepast regelmatig ongeveer een maand.

1 Vitamine D:

Deze zijn zeer noodzakelijk om je huid gezond en stralend te houden. Vitamine D-supplementen helpen strijd van binnenuit waardoor het lichaam de natuurlijke immuniteit bevorderen. Een lichaam met een sterk immuunsysteem zal natuurlijk voorkomen bacteriële infecties. Aldus zal de blootstelling aan zonlicht en dagelijkse consumptie van voedingsmiddelen rijk aan vitamine D te voorkomen cellulitis.

1 Oregano-olie:

Omdat antibiotica natuur, oregano-olie is een effectieve huis remedie voor cellulitis. Bevat fenolische verbindingen zoals carvacrol en thymol met antivirale, antibacteriële, antischimmel en anti-inflammatoire eigenschappen. Een studie gepubliceerd in het Journal of Drugs in Dermatologie gevonden dat de toepassing van een 3 procent oregano-extract zalf verminderd bacteriële besmetting en de daaropvolgende infectie bij patiënten met post-operatieve wonden.

1 Manuka honing:

Manuka honing is gegroeid in Nieuw-Zeeland door bijen dat de Manuka struik inheems bestuiven. Er wordt aangenomen dat de behandeling van wondinfecties en andere aandoeningen. Honing beschermt tegen schade veroorzaakt door bacteriën. Sommige soorten honing stimuleert ook de productie van speciale cellen die beschadigd weefsel kunnen herstellen infectie.

Daarnaast honing een ontstekingsremmer die snel kan verminderen de pijn en ontsteking wanneer toegepast. En "rijk aan fytochemicaliën die doeltreffend bij de bestrijding van stafylokokbesmettingen zijn. De werkzame verbindingen in deze honing zijn ook gevonden antibioticaresistente MRSA (methicilline-resistente Staphylococcus aureus) remt. Verspreid Manuka honing op het getroffen gebied. Laat het maar voor een paar uur voordat het af te wassen. Herhaal deze behandeling een paar dagen.

Ginkgo Biloba:

Ginkgo Biloba is een prachtige medicinale plant die de bloedcirculatie verbetert, stimuleert de stofwisseling en helpt bij de natuurlijke behandeling van cellulitis. Terwijl dit kruid is over het algemeen goed geaccepteerd, moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiënten met bloeden stoornissen of mensen die drugs gebruiken om het bloed te verdunnen.

2 Sweet Clover:

Het is een populair kruid voor de behandeling van huidziekten. De bloemen en bladeren van vertakking worden gebruikt voor de bereiding van dit kruid. Zoete klaver heeft een aantal ingrediënten die de mogelijkheid om het bloed te verdunnen en daarom hulp bij wondgenezing hebben. Zoete klaver is over het algemeen veilig voor de meeste mensen. Echter, als je zoete klaver gebruiken, krijgen leverwaardenresultaten gedaan, vooral als u een leverziekte heeft of leverschade bestaat. Verbruiken 2-3 kopjes thee per dag zoete klaver. Een kopje thee zoete klaver wordt gemaakt door toevoeging van 1-2 theelepels gehakte zoete klaver in ongeveer een kop kokend water gedurende 5-10 minuten en dan uitpersen het.

2 Indian Kastanje:

De olie uit de zaden wordt gebruikt en ziekten van de huid, en wanneer de vruchten gesneden en gekookt in water, wordt het water gebruikt voor het wassen van het lichaam. Een studie wees uit dat een extract van de bladeren, wanneer vers geplukt en vervolgens gedroogd en vermalen tot poeder, kan helpen de controle van het immuunsysteem van het lichaam en heeft de macht om zelfs de kankercellen te ontwijken. Aangenomen wordt dat deze in de bladeren en zaden flavonoïden effectief voor kanker zijn. Maar meer onderzoek moet nog worden gedaan, omdat de hier genoemde studie werd uitgevoerd bij laboratoriumdieren. Rijk aan anti-oxidant flavonoïden en polyfenolen, kastanjes hebben antibacteriële, antivirale, anti-kanker en anti-oxidant eigenschappen.

2 Paardebloem:

De bladeren van deze boom bevatten een hoog niveau van twee krachtige antioxidanten, vitamine C en luteolin. Antioxidanten voorkomen vrije radicalen schade aan de cellen van het lichaam. Pasta paardenbloem wordt lokaal toegepast op het gebied, om onzuiverheden uit de huid te verwijderen. Het kan oraal worden geconsumeerd en het bloed te zuiveren. Paardenbloem verbetert de leverfunctie en voorkomt interne toxiciteit.

2 White Birch:

Kan gebruikt worden als een gezondheidsdrank omdat het helpt bij zuivering van het bloed. Een aftreksel van de bladeren en scheuten van witte berk helpt ook in de strijd tegen bacteriële infecties. Neem 10 ml van dit mengsel met heet water tweemaal per dag. Omdat het een bloedzuiverend, thee, takken en schors kan nuttig zijn voor steenpuisten en wonden wanneer intern genomen en gebruikt als een wassen.

2 Wortelstok en wortels Knie Holly:

Wortelstok of Ginger is een natuurlijke anti-inflammatoire stof. Wortelstok-Ginger heeft antioxiderende eigenschappen en bevat krachtige anti-oxidanten waaronder gingerol, curcumine en zingerone. Een afkooksel kan worden bereid met wortelstok en wortels van de knie hulst. Deze lotion kan worden gebruikt voor lokale toepassing en weefsels stimuleren, ondersteunt de bloedcirculatie en vermindert cellulitis.

Gezien bovenstaande waren enkele van de home remedies voorgesteld voor de behandeling van cellulitis op een natuurlijke wijze. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, cellulitis is een huidaandoening die kan niet alleen worden behandeld met huismiddeltjes en heeft behoefte aan een tussenkomst van de algemene geneeskunde - vooral antibiotica zoals voorgeschreven door artsen. Echter, het medisch centrum heeft geen natuurlijke remedies raden en thuis kan behulpzaam zijn bij het voorkomen van de verspreiding van de infectie, afhankelijk van de eigenschappen van de stof gebruikt worden.

Het is algemeen aangenomen dat cellulitis kan worden voorkomen met een gezonde levensstijl met meer nadruk op de persoonlijke hygiëne. Maar soms, zelfs na het volgen van alle voorzorgsmaatregelen kunt u nog steeds het contract van de cellulitis. Daarom vertrouw niet op natuurlijke behandelingen en huismiddeltjes alleen met betrekking tot deze aandoening. Deze infectie kan ernstig zijn zeer snel en standaard antibiotica zijn echt heel belangrijk.

Kent u een andere home remedies voor cellulitis? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha