25 Thuis effectieve remedies voor de behandeling van ascites

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 6, 2015 Admin Schoonheid 0 64


Ons lichaam is een machine en net als elke andere machine die door ook passeert heeft zijn aandeel van slijtage. Maar net als andere machines, de meeste problemen die ons lichaam teisteren eenvoudig worden vastgesteld! Ascites, simpel gezegd de verstoring lichaam door ophoping van vocht in de buikholte. Het treedt gewoonlijk het gevolg van een storing van de lever. Leverziekten zoals cirrose is voornamelijk verantwoordelijk voor ascites. Ascites, indien niet tijdig wordt behandeld, kan leiden tot talrijke fouten orgaan. Beyond, kunnen sommige ziekten zoals darmkanker, maagkanker, leverkanker, borstkanker, pancreaskanker ook leiden tot ascites.

Home Remedies voor ascites:

Echter, er zijn verschillende huismiddeltjes die ascites behandelen en leveren verlichting van de symptomen geassocieerd. Sommige van de home remedies die kunnen helpen zijn:


Knoflook:

Knoflook is direct beschikbaar in elke keuken. Mensen die lijden aan ascites kan een halve eetlepel knoflook sap op een lege maag. Regelmatig gebruik van dit eenvoudige principe kan helpen verminderen de zwelling en tederheid in verband met ascites.

Zaden Hay Grieks:

Zaden Griekse hooi zijn ook nuttig om een ​​aantal van de fundamentele problemen in verband met de gezondheid te behandelen. Als het gaat om de maag, griekse hooi is zeker een van de beste vormen van behandeling thuis. Dompel een handvol zaden hooi Griekse 's nachts. De volgende ochtend, meng de zaden en het water zacht en zeef de vloeistof door een mousseline doek of filter. Drink de vloeistof om een ​​goede gezondheid te behouden.

Mango's:

Vruchten zijn altijd gezegd dat het goed voor de gezondheid te zijn en als het gaat om mango, iedereen is klaar om te gaan voor! Naast de yumminess, zijn mango's bekend om traktatie ascites helpen. Er kan misschien een smakelijke manier om gezond te blijven zijn!

Verse sappen:

Verse sappen kan echt helpen om de pijn en zwelling die wordt geleverd met ascites te verminderen. Wortelsap, meloen sap, karnemelk, alle drie van hen kan echt helpen patiënten met ascites. Andere vloeistoffen zoals water zijn in beginsel verboden.

Radijs:

Radijs wordt beschouwd als goed voor de lever. Daarom wordt het beschouwd als een van de belangrijkste elementen van ascites behandeling, indien veroorzaakt door leverproblemen. Verbruiken een glas radijs sap twee of drie keer per dag kan verlichting geven. Of je het een deel van uw salade of rauw eten.

Bittere pompoen:

Regelmatige consumptie van bittere pompoen wortel sap geeft onmiddellijke verlichting van pijn asceet. Bittere pompoen wordt beschouwd als een van de meest nuttige ingrediënten om ascites te behandelen. Ongeveer 30 ml wortel sap van bittere pompoen verdund met water dient het doel. De patiënt moet de vloeistof neemt minstens drie keer per dag voor snelle verlichting.

Verminder de inname van zout:

Verminder de inname van zout is belangrijk voor de behandeling van ascites. Zout leidt groei vloeistof. Daarom moet worden vermeden en gecontroleerd tegen elke prijs.

Ui:

Uien worden diureticum beschouwd en het voorkomen van het verlies van water en zout uit het lichaam. Als continu gegeten voor een paar dagen, kan uien verlichting van de symptomen die gepaard gaan met ascites.

Berenklauw:

Hogweed is tegelijk een diureticum en is nuttig voor het verwijderen van water uit het lichaam. Het is een van de kruiden, die op grote schaal wordt gebruikt door patiënten met ascites.

Asafoetida:

Asafoetida wordt beschouwd als een agent te verlichten gas en wordt gebruikt in bijna alle grote Indiase recepten. Genomen met warm water, asafetida opluchting verlicht gas en aanbiedingen.

1 kokoswater:

Kokoswater reinigt het bloed door het verwijderen van giftige stoffen in het. Kokoswater biedt ook verlichting van krampen en winderigheid. Het verhoogt ook de eetlust.

1 Kamelenmelk:

Mensen die lijden aan ascites zijn over het algemeen gezegd dat de inname van water zoveel mogelijk te beperken. In dergelijke gevallen kan de melk, met name kameelmelk het lichaam met de hydratatie en voedingsstoffen zo nodig. Het toont aan wonderen voor leveraandoeningen. Camel melk bevat lactose, een diureticum. Het bevat ook ijzer, fosfor, vet, water, eiwitten, calcium en vitamine C.

1 Ceci:

Neem een ​​handvol kikkererwten. Nacht weken in water. Zeef de vloeistof en drink 's ochtends vroeg om hulp te krijgen van ascites.

1 Massage Buik:

Masseer hemels gevoel, is het niet? Goede massage van de buik en rug kan echt blijken te zijn gunstig voor mensen die lijden aan deze ziekte van de lever. Het helpt om zich te ontdoen van het gas, waardoor onmiddellijke verlichting. Het vermindert ook de inzet in de buik. Ricinusolie of andere olie kan worden gebruikt voor massage.

1 Zwarte nachtschade:

Zwarte nachtschade wordt beschouwd als het beste middel vrijgeven van water. Zwarte nachtschade is een Ayurvedisch kruid, dat dient om een ​​belangrijk ingrediënt voor de behandeling van ascites zijn. Het helpt om de ongewenste vloeistof uit het lichaam te verwijderen. Mensen die lijden aan ascites moet meestal naar het ziekenhuis voor het verwijderen van water uit hun buik. Maar met de hulp van de zwarte nachtschade, kunt u de verzamelde water in slechts 2 weken te verwijderen.

1 Kutaki:

Kutaki is een kleine plant met een zure smaak-achtige. Het wekt de afscheiding van geschikte vloeibare gal van de lever en helpt om beter te werken. Het fungeert ook als een diureticum, helpen om verlichting van de zwelling en de accumulatie van water.

1 Punarnava Herb:

En 'een van' s werelds meest bekende genezers lever. Bereid een poeder met inbegrip van amla, baheda en harad proportioneel correct. Wanneer dit mengsel wordt genomen met punarnava kruiden, geeft verbluffende resultaten. Dit is een van de beste huis remedie voor ascites.

Apocynum:

Apocynum is een van de effectieve home remedies voor ascites. Tien druppels Apocynum 3 maal daags verbetert de conditie. Een afkooksel Apocynum, ook wel bekend als apocandle, kan echt van pas komen wanneer de urine is laag en donker van kleur en darmen zijn constipatie. Zet ongeveer 20 tot 30 druppels in vier liter water en neem een ​​theelepel elk uur dienen het doel.

2 Gravel Root:

Paardebloem wortel, ook wel bekend als gravel wortel, is een natuurlijk diureticum. De consumptie van kruidenthee gemaakt van paardebloem wortel helpt om overtollig vocht te verminderen in de buik.

2 Roots netelige:

Doornige wortels hebben bewezen diureticum agenten zijn en helpt bij de effectieve behandeling ascites. Een theelepel van dit wonder kruid per dag met warm water is effectief in het genezen van ascites.

2 Rabarber:

Rabarber is een kleine bloem gegroepeerd met grote bladeren composiet en heeft enorme voordelen voor de gezondheid verborgen in het. En 'effectief om een ​​opgeblazen gevoel te verlichten.

2 Polytrichum Juniperum:

Polytrichum Juniperum ook wel bekend als jeneverbes Haircap mos is effectief gebleken in het genezen ascites te zijn. Soak 2 tot 3 theelepels gedroogde kruiden in een half glas water. Geniet enige tijd en daarna de spanning met een neteldoek. Drink het mengsel van water en gras sappen. Het geeft onmiddellijke verlichting van het gevoel van stress en strakke buik.

2 Horse Gram Soep:

Soup horse gram effectief is gebleken bij de behandeling van ascites worden. Wanneer genomen in de juiste proporties op een dagelijkse basis, toont zijn onmiddellijk van kracht. Ascites is geen ernstige ziekte, tenzij het ernstig wordt. Kan worden behandeld met huismiddeltjes hierboven. Alle ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Ze zijn niet drugs, maar een deel van een gezonde voeding. Wanneer genomen in de juiste verhoudingen regelmatig, deze middelen kan bieden verlichting van ascites en de bijbehorende symptomen. Maar het is ook belangrijk uit dingen die de situatie kan verergeren te blijven. Alcohol is een belangrijke oorzaak van ascites. Moet worden vermeden in ieder geval. Het verbruik van overtollig water moet worden vermeden, evenals het zout. Om gezond te blijven, soms moeten we om offers te brengen. Zelfs als je uit het verblijf van uw favoriete eten en drinken kan voelen als een straf, maar als je wilt om gezond te blijven, moet je leren om NEE te zeggen! Als na het proberen van al deze huismiddeltjes, maar de klachten aanhouden en kreeg geen verlichting van ascites, dan moet u uw huisarts. De arts is de beste persoon om u te vertellen hoe u uw lichaam te behandelen.

Ik hoop dat dit artikel heeft me geholpen. Niet deel je mening met ons in de commentaren hieronder.

Artikelen niet te missen:

  • 11 effectieve home remedies voor Cirrhosis
  • 12 gezonde voedingsmiddelen die de lever ontgiften
  • 15 voedingsmiddelen te eten voor een gezonde lever
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha