25 Ontwerpen Rangoli met stippen om te proberen in 2014Rangolis zijn een zeer gemeenschappelijk gezicht tijdens de feestdagen. Zij spelen een cruciale rol in de Indiase feestelijke vieringen en hun vorm en de kleuren variëren van regio tot regio.

In onze vorige post, gaven we u een aantal prachtige en kleurrijke Rangoli patronen die zeker veel complimenten te krijgen zijn en ik weet zeker dat je van ze houdt. Maar denk je niet dat het oneerlijk om alleen de gekleurde degenen geven? Rangolis zijn ook mooi als ze in zwart en wit. Wij willen hoe je tekeningen kunt maken in zwart-wit van talloze Rangoli behulp punten.


Dus brengen we u een aantal rangolis die zijn gemaakt door simpelweg het aansluiten van de stippen. Sommige van deze ontwerpen zijn eenvoudig en sommige zijn een beetje 'moeilijk om te doen, maar het kan worden gedaan met een beetje' geduld en hard werken toch. Dus als dit je eerste keer is, maak je geen zorgen we hebben een aantal eenvoudige ontwerpen voor u. Je hebt ook de keuze om het ontwerp te houden in zwart-wit, of gebruik maken van de kleuren op het. Dus gewoon leuk om te doen rangolis en laat de complimenten stromen op jouw manier.

Rangoli ontwerpen met stippen

Nu is dit een beetje moeilijk. Er is een gebruik van complexe geometrische patronen en vormen deze Rangoli maken. Men moet veel oefenen om deze resultaten te krijgen, dus probeer en blijven doen totdat je vergelijkbare resultaten te krijgen. Deze tekening toont overlappende patronen en kan gedaan worden bij elke gelegenheid.

Moeilijkheidsgraad: Complex

Dit heeft de vorm van een achthoek en verschilt van de gebruikelijke rangoli vierkant of rond van vorm. Hier werden punten die worden gebruikt om te linken en maken dit rangoli. We houden van de florale patronen en eenvoudige ontwerpen die samen het hele Rangoli. Dit is ook een rangoli complex, dus degenen die nieuw zijn om het te kunnen moeite hebben met het doen.

Moeilijkheidsgraad: Complex

Dit is eenvoudiger dan de twee die wij hierboven getoond. Het is een eenvoudig ontwerp met rangoli basispunten van florale motieven en wordt gemaakt met behulp van de punten, dus het zal gemakkelijk voor diegenen die nieuw zijn te doen rangolis zijn. Dit ontwerp kan worden gemaakt op welke gelegenheid of vakantie volgens uw behoefte. En de grootte kan worden aangepast aan uw wens.

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Nu, dit is het ontwerp een beetje 'moeilijk om bloemen, geometrische patronen en motieven hebben. Deze types van rangoli ontwerpen nemen veel vaardigheid en oefening. Het belangrijkste kenmerk van dit model is wit op een zwarte achtergrond. Het ontwerp is geschikt voor elke speciale viering en zal zonder twijfel trekken veel aandacht van uw gasten.

Moeilijkheidsgraad: Complex

Dit is vrij eenvoudig te doen zelfs voor een beginner. In deze Rangoli, zien we de punten gebruikt om de motieven van de pauwen en bloemen trekken. Het gebruik van verschillende gekleurde lijnen maakt deze te onderscheiden van de rest. De pauw motief is iets unieks.

Moeilijkheidsgraad: Beginner

Deze bijzondere is een beetje 'hard, maar je kunt het doen met een beetje' oefening en geduld. Het hoofdthema is de bladeren, bloemen en andere patronen zoals bloemen. Aangezien de redenen zijn niet aangesloten maakt het makkelijker voor mensen met een minimum aan ervaring.

Moeilijkheid: Moderate

'Sankha' is een onlosmakelijk onderdeel van de Indiase religie en de betekenis ervan is dat je niet zal vergeten. Het is een deel van alle religieuze ceremonies en het geluid van Sankha wordt beschouwd als zeer heilig. Dus dit Rangoli maakt gebruik van het concept van de modellen Sankha om dit ontwerp met punten te maken. Er zijn twaalf lijkende Sankha met zes van hen vormen een bloem patroon rangoli en de andere een cirkel rond de bloem.

Moeilijkheid: Moderate

Nu presenteren we een zeer eenvoudige en kleine tekening rangoli met puntjes. Het is een eenvoudig ontwerp, zonder gedoe. Dit kan gedaan worden op elke plaats en op elke gelegenheid. Men hoeft alleen maar om de punten te tekenen en gebruik eenvoudige lijnen om de punten te verbinden. Er zijn minimaal ontwerpen waardoor dit een eenvoudige rangoli met stippen.

Moeilijkheidsgraad: Beginner

Dit is een beetje 'ingewikkeld, maar als je echt naar kijken, zijn er slechts geometrische patronen. De vierkante Rangoli lijkt erg ingewikkeld, maar als je geduldig genoeg bent, niet zo moeilijk. De geometrische vormen te maken bloemmotieven in het centrum. Wij geloven dat dit mogelijk is bij elke mogelijke gelegenheid.

Moeilijkheid: Moderate

Dit is een zeer complex op basis van florale motieven en is een van de meest verbazingwekkende ontwerpen Rangoli stormde. Maar de bloemmotieven en al Rangoli heeft verschillende niveaus van ingewikkelde ontwerpen en patronen die het een geweldige manier om uw huis rangoli te maken. Maar voor dit soort ontwerp, moet men om te oefenen en deskundige handen. De kleine details zijn in het midden van wat dit project zo uniek maakt.

Moeilijkheidsgraad: Complex

1 Dit is een eenvoudige voorstelling van de lotusbloem in termen dot design rangoli. De punten zijn samengevoegd om de vorm van de lotus vormen. De vier lotusbloemen maken de uiterlijke vorm van Rangoli, terwijl in het centrum is er een eenvoudig bloemenpatroon.

Moeilijkheidsgraad: Beginner

1 Dit is een tekening rangoli bezaaid beetje 'complex, maar nog steeds met de praktijk kun je dit te bereiken. Het festival van Kolam is de bron voor deze tekening Rangoli, maar u kunt dit doen in een religieuze gelegenheid. Het project heeft florale motieven in het midden in de vorm van lotus in vier Rangoli.

Moeilijkheid: Moderate

1 Dit alles gebeurt met behulp van bloemmotieven. Hij preciseert dat te complex voor een beginner of onervaren schepper rangoli zou zijn. De Rangoli is een stervormig patroon. Het bloemmotief in het centrum is vermeldenswaard.

Moeilijkheidsgraad: Complex

1 Als u houdt van eenvoudige modellen voor uw rangolis, probeer dan deze. We graag hoe het effect is vrij uniek, maar er is een zeer eenvoudige taak. Er zijn in principe geometrische vormen die bereid zijn om florale patronen te maken zijn. Het ontwerp is vrij eenvoudig voor een nieuwe producent van rangoli en zou een heleboel gelegenheden. Dus als je denkt dat je geen expert bent, uitgaande van modellen zoals deze. U kunt ook de kleur van de vormen voor een bijkomend effect als de afbeelding hierboven.

Moeilijkheidsgraad: Beginner

1 Wel zien we zo veel online Rangoli ontwerpen met stippen, maar zeker je zult merken dat dit vrij uniek zijn. De stervorm in het centrum processen te creëren zes vormen Zwaan met Rangoli met de techniek stippen. Wij willen hoe de vorm Swan werd geplaatst om het effect van een tornado te geven.

E 'zal zeker trekken veel waardering en commentaar van iedereen. Zoals vrij complex, is het raadzaam om hard te oefenen voor beginners. Het kan, na een paar pogingen.

Moeilijkheid: Moderate

1 Dit is een bloemmotief en is heel simpel. Zelfs beginners zullen gemakkelijk genoeg vinden om te doen, dus dit zal een grote Rangoli maken. Als u nodig hebt om een ​​haast te maken, kunt u dit doen, want het is super eenvoudig en kost minder tijd dan de andere. Dit ziet er geweldig uit voor religieuze gelegenheden en voor andere functies. Een mooie gelegenheid om dit te doen zou de plaats waar u plaatst de afgod te aanbidden, of om uw huis ingang zijn.

Moeilijkheidsgraad: Beginner

1 Dit is een mooie mix van bloemen en geometrische motieven traditionele. Dit is een beetje 'complexer dan die beginners gemakkelijk kunnen doen. Om zulke goede resultaten te krijgen, kan men een beetje 'oefening nodig. De geometrisch ontwerp in het midden en op de buitenste rand verdient een speciale vermelding. U kunt dit doen Rangoli bij elke gelegenheid.

Moeilijkheid: Moderate

1 Dit is een geometrische stijl pure Rangoli. Het gebruik van geometrische vormen is duidelijk en dat maakt dit Rangoli zeer verschillend van andere voorkomende zijn we wel gewend aan het zien. Het ontwerp wordt gedaan door simpelweg de punten verbinden met rechte lijnen die het zeer gemakkelijk voor beginners om te proberen maakt. We denken dat dit is zeer geschikt voor de gelegenheid. De unieke vertolkingen men moet praten over de stijl.

Moeilijkheidsgraad: Beginner

1 Nu, dit ontwerp is ook zeer simpel. Wij houden van een zeshoek wordt gebruikt om deze heerlijke rangoli creëren. In het centrum is een stervormig patroon gevolgd door andere geometrische patronen. Het ontwerp is heel eenvoudig en kan gedaan worden door beginners ook. Wij geloven ook dit gedaan kan worden bij elke gelegenheid. Dus als je indruk wilt maken op uw gasten met een ongebruikelijke ontwerp met Rangoli punten, gebruik dan dit. Wij zijn ervan overtuigd dat u het gesprek van de dag/nacht.

Moeilijkheidsgraad: Beginner

Dit is een tekening Rangoli zeer gemakkelijk en eenvoudig met stippen. Dit ontwerp maakt gebruik van eenvoudige geometrische vormen opgesteld in een cirkel om dit effect te bereiken. Ongetwijfeld is het zeer eenvoudig en makkelijk, maar dat maakt het niet saai te maken. We houden van hoe eenvoudige geometrische vormen, zoals cirkels en driehoeken worden gebruikt om deze Rangoli maken.

Moeilijkheidsgraad: Beginner

2 Dit is een grote en gemakkelijke Rangoli met stippen. Het kan worden gedaan om een ​​punt te markeren en u kunt ook rond maken deze bijzondere objecten. Dus je kunt het doen op elke mogelijke gelegenheid in een deel van uw huis of andere plaatsen. Mogen we stellen om deze tekening te doen en het plaatsen van een kleine vaas met bloemen en drijvende kaarsen op Diwali nacht. Het effect zou gewoon uitstekend zijn. Hoewel dit eenvoudig te doen, zodat het kan worden gedaan door degenen die minder ervaring.

Moeilijkheidsgraad: Beginner

2 Dit is een mooi design en biedt een paar zwanen. Het ontwerp wordt gekenmerkt door twee zwanen en er zijn ook eenvoudige bloemmotieven dat het ontwerp benadrukken. Het ontwerp is ook eenvoudig genoeg om door iedereen worden gedaan. Je mag een beetje 'oefening nodig hebben, maar dit kan heel gemakkelijk worden gedaan.

2 Een eenvoudige bloemenontwerp die kan worden gebruikt bij elke gelegenheid en kan worden gebruikt als een geheel of als deel van een grotere design. Deze bloem patroon kan worden gebruikt om modellen meer vergelijkbare maken en het in een Rangoli grootste. Wij houden van zijn eenvoud en dat dit ook kan worden gedaan een schepper Rangoli onervaren. Dit is geschikt voor elke gelegenheid.

Moeilijkheidsgraad: Beginner

2 Zwanen zijn een gemeenschappelijk kenmerk in rangolis met tekeningen Pavone. We kunnen weer zien in deze Rangoli dat de zwaan ontwerp wordt gebruikt samen met meer geometrische ontwerpen die dit Rangoli maken lijken heel uniek ten opzichte van de rest. Er zijn vele soorten van kleine details in deze reden, dat maakt het erg moeilijk om te spelen voor een beginnende kunstenaar.

Moeilijkheidsgraad: Complex

2 Dit ontwerp is ook uniek en heeft vlinders. De bloemen patroon in het centrum wordt omringd door vier vlinders in alle richtingen. Er zijn kleine details en dit kan gemakkelijk worden gedaan door beginners ook. We willen de frisheid van het ontwerp.

We hopen dat iedereen houdt van deze ontwerpen en als je vergeten je het beste kent. We zouden graag om ze toe te voegen aan onze collectie.

Afbeeldingen: Google

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha