25 Mooiste Rode bloemenRode bloemen zijn kenmerkend laatste hartstochtelijke liefde als ze geassocieerd met de kleur van het hart. Jongeren en liefhebbers hulp van rode bloemen vaak om hun liefde te uiten voor hun beloved.Red bloemen zijn de meest levendige en interessante bloemen te planten in uw tuin als zij zeker zal hoofden draaien elk een, het maken van uw bloementuin een show stopping meesterwerk.
Rood is een kleur simulatie roer veel emoties, van passie tot woede. Het 'een tweedeling van goed en kwaad en staat voor liefde en oorlog op hetzelfde moment. Dus, rode bloem is niet alleen verleidelijk, blozen verlangen en romantiek, maar ook woede, geweld en gevaar.

Hier bespreken we een aantal van de mooiste rode bloemen gevonden over de hele wereld.


Rode rozen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door manuela Marginean

Rozen worden beschouwd als de mooiste van alle bloemen. Ze komen in een aantal kleuren en vormen diepe liefde, intelligentie en concentratie. Rode rozen zijn de meest bekende symbool van de liefde. Het staat voor de waardering en loyaliteit en is de sterkste boodschap van liefde. Deze roos is erg populair op Valentijnsdag, wanneer de echtgenoten hebben elkaar met rode rozen. Dus rode rozen liefde gelijk, passie en verlangen.

Petunia:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jennifer C.

Dit is een mooie rode bloem die bloeit in de kleuren van bonte rood en wit of geel en zwart of paars en wit. Dit is zeker een van de mooiste bloemen. Maar deze bloem is aantrekkelijk trots, wrok en woede voor iets dat de ontvanger deed.

Trompet T-shirt:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Greg Goebel

Deze unieke zoek bloem vernoemd naar trompet, een muziekinstrument, dat is zeer vergelijkbaar. Het is een high-klimmen houtige klimplant die zo groot als 40 meter kan groeien. Het wordt geleverd in kleuren zoals rood, geel en oranje bloesem, maar het heeft een aantal invasieve eigenschappen.

Kardinaal:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door UFORA

Dit vertoon mooie bloem komt in de kleuren zoals diep rood, purper en scharlaken bloei. Kardinaal bloem is nauw verwant aan de soort van lobelia en is inheems in Noord-en Midden-Amerika.

Anthurium:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Ramesh NG

Anthurium is een tropische bloem en zijn naam komt van een Grieks woord en betekent 'staart bloem'. Het heeft een glanzend, hartvormig heldere bloem schutblad rondom de ware bloem die bloeit in de vorm van een piek in het midden. Het is verkrijgbaar in de kleuren zoals rood, roze, lila, groen en bruin. Anthuriumbloem staat bekend om zijn gastvrijheid, geluk en overvloed.

Rode dwerg waterlelie:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Anders Sandberg

Pygmee waterlelie is een miniatuur waterlelie die inheems van Meghalaya. Dit kleine waterlelie heeft heldere rode bloemen met mooie gele meeldraden in het centrum. Het symboliseert vriendschap en onschuld. Deze kleine rode bloem is zeker een dief in het hart.

Poppy:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Uli Harder

Poppy is een wilde bloem dat betekent dood en wedergeboorte en wordt gebruikt door vele landen op Memorial Day. Deze levendige, grote rode bloem met grote bloemblaadjes met donkere vlekken aan de basis. De meeldraden bestaat uit paars gekleurde helmknoppen.

Anemone:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Ian Kirk

Deze scharlaken bloem met witte of geelachtig centrum is inheems in het Middellandse-Zeegebied. Anemoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals lavendel, lila, donker paars, scharlaken, roze, magenta, en ook in twee tinten van kleur, met een witte of bleke gekleurde bloemen.

Rode anjer:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Elizabeth McClay

Anjer is in een waaier van kleuren en liefde te uiten, fascinatie en onderscheid in het algemeen. Het 'geloofde sterk dat anjers eerst verscheen op aarde uit de Maagd Maria tranen waardoor ze een symbool van eeuwige liefde. Rode anjer symboliseert bewondering, liefdadigheid (rood licht), de genegenheid en diepe liefde. De betekenis ervan is bloemig 'Mijn hart doet pijn voor u'.

Sterrenhoop:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door TANAKA Juuyoh (田中 十 洋)

Sterrenhoop is een bloem met vijf bloemblaadjes en is verkrijgbaar in de kleuren zoals rood, wit, lavendel, paars en roze en sommige zelfs tweekleurige tinten. Deze bloemen worden gehouden in terminal groepen en vaak trekken vlinders en kolibries op grond van haar zoete geur.

1 Gerbera daisy:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Pius Mahimbi

Gerbera daisy is een vaste plant die wordt geprezen voor zijn fel gekleurde bloem. Lijkt op grote madeliefjes met een gouden centrum, omringd door vele bloemblaadjes. De kleuren van deze reeks van witte bloem, oranje, crème, roze tot rood en paars.

1 Amaryllis:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Lori L. Stalteri

Deze hoge stamde, trompet bloem als een symbool van de stralende schoonheid. Er wordt aangenomen dat deze bloem is geboren uit een verlegen herderin die haar hart doorboord om dit karmozijnrode bloem te leiden. Amaryllis bloem is synoniem met trots, vastberadenheid en stralende schoonheid. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, roze, crème, oranje en rood.

1 Poinsettia:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Ivy geknald

Poinsettia is een heldere rode bloem die is inheems in Amerika. Poinsettia is niet echt een bloem; Het is een groep van bladeren veranderende kleuren en vormen een schaduw ongelooflijk dat mensen houden. Ze zijn verkrijgbaar in kleuren zoals oranje, crème, maar de meeste van de tijd in het rood. Poinsettia wordt vaak beschouwd als een symbool van zuiverheid en symboliseert geluk en succes.

1 Rode tulpen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Tony Alter

Zoals rode rozen, zijn rode tulpen geassocieerd met liefde en passie. Elegant en romantisch, de rode tulp is de perfecte bloem om liefde onweerstaanbaar te tonen. Rode tulpen met een historische betekenis. Een Turkse prins genaamd Farhad werd verliefd getroffen door een meisje genaamd Shirin. Toen hij hoorde van de dood van Shirin, was zo overmand door verdriet, dat hij zijn paard gedood over de rand van een klif. Aangenomen wordt dat de rode tulpen ontstaan ​​vanuit bloed druppels. Dus rode tulpen zijn synoniem met pure liefde.

1 rode lelies:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Wylie

Lelies zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren zoals geel, wit, lavendel, oranje en rood. Deze elegante en exotische bloem inspireert gevoelens van hartstochtelijke liefde en verlangen. Lelies worden vaak gebruikt op bruiloften als een symbool van eenheid, samenwerking en langdurige relatie. Witte lelie wordt vaak geassocieerd met de Maagd Maria, dus het wordt beschouwd als een symbool van zuiverheid en kuisheid.

1 Zinnia:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door John B.

Zinnia is een vrij zeldzame bloem, en niet veel mensen weten het. Dit is een kleine bloem die is inheems in Mexico en is wijd verspreid in Zuid-Amerika. Het is verkrijgbaar in heldere, levendige kleuren die je onderscheiden van de massa. Zinnia is een symbool van liefde, vriendelijkheid, de gedachte van een afwezige vriend, en de consistentie in de tijd. Zinnia rood staat voor standvastigheid.

1 Celosia:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Mike Sutton

De naam komt van een Grieks woord Celosia 'Kelos' wat betekent verbrand, omdat deze bloem lijkt op zijn hoofd in brand. Het is een tropische plant met prachtige bloemen die voornamelijk worden gebruikt voor decoratie in de tuin en bruiloften. Celosia bloem straalt echt sterke emotie en betekent domheid, humor en warmte. Deze bloem wordt ook gebruikt voor medicinale doeleinden, en wordt gebruikt voor de behandeling van borst problemen en diarree.

1 Dianthus:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jean

Dianthus, een naam die is afgeleid van het Griekse en behoort tot de familie Caryophyllaceae. Dit is een van de beste geurige bloemen en is beschikbaar in enkele, dubbele of semi-dubbele bloemen. Het heeft een zoete en kruidige aroma en bieden aantrekkelijke gebladerte.

1 rode dahlia:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Clyde Robinson

Dahlia is een nauwe verwant van chrysant, madeliefje, paardebloem, goudsbloem en zinnia, en is lid van de Asteraceae, of aster/zonnebloem. Dahlia bloemen zijn opmerkelijk vanwege hun diversiteit in bloemvorm en kleur. Hun betekenis variëren van een waarschuwing te wijzigen of te reizen en ook een teken van verraad. In de Victoriaanse tijd, dahlia betekende 'bloem die het overleefd'. Symbolisch, de dahlia geeft elegantie en waardigheid.

Aster:

CC licentie (BY ND) flickr foto gedeeld door CGWF

Aster is een van de meest populaire bloemen en mooi. Haar schoonheid, hebben haar hoofd mooie bloem jazzy en pasteuze consistentie altijd maakte ze een mooie bloem. Aster is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, purper, rood en geel. Aster rood wordt beschouwd als een symbool van liefde en geduld.

2 Rode hibiscus:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door de grond

Hibiscus is een tropische bloem die behoort tot de familie Malvaceae. Het heet 'Flower-van-een-hour' en wordt door velen bewonderd om haar schoonheid. Wanneer iemand geeft je een hibiscus, kan ook voorstellen 'Grijp de kans' dat is natuurlijk de volle bloei van hibiscus ', die kan op ieder moment beëindigen. Rode hibiscus is geïnspireerd door de liefde en vertegenwoordigt buitengewone schoonheid en liefde.

2 Red Calla Lily:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Tracie Hall

Red Calla Lily, net als andere rode bloemen, is een symbool van liefde, passie en aantrekkingskracht. Het staat ook voor rechtvaardigheid, moed en ijdelheid. Dus het kan een perfect cadeau voor iemand die je lief zijn.

2 rode orchideeën:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Quinn Dombrowski

Rode orchidee wordt vaak omschreven als 'de droom liefhebber van Aziatische', voor hun uiterlijk groot en helder. Deze verfijnde en mooie bloem staat voor passie, energie, macht, sterkte, kracht en vastberadenheid. Rode orchidee is een van de beste bloemen om liefde en dankbaarheid te uiten.

2 Red pioen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Yoko Nekonomania

Pioen is een mooie bloem in de familie Paeconia en boterbloem. Rode pioenen hebben een volledig hoofd flitsende dat bovenop een lange steel slank als een zachte katoenen bal. De verstoorde bloemblaadjes van rode pioenen, variërend van diep rood tot rode kleur met tinten van chocolade te steken. Deze bloem verjaardag 12 belichaamt romantiek en wordt beschouwd als een symbool van welvaart, genezing en geluk.

2 rode fresia:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Alice Pritchard

Freesia bloemen zijn afkomstig uit Afrika en behoren tot de familie van de iris. Deze klokvormige, zeer geurige bloem is beschikbaar in een waaier van kleuren zoals oranje, rood, roze, geel, mauve, lavendel, paars en nog veel meer. Fresia rood symboliseert zachtheid, onschuld, vriendschap en vertrouwen.
Ik hoop dat je het artikel hield. Deel uw opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha