25 Mooiste Gezichten In De WereldAls ik moest verhuizen naar een afgelegen eiland en kregen de keuze van het nemen 25 van de mooiste in de wereld met u, wie zou je kiezen?

We zijn het eens dat mooi of niet is een zeer persoonlijke mening, maar hier presenteren we de 25 gezichten die zijn genoemd door velen de mooiste van de wereld. En ja, velen hebben verborgen en zeer vocaal toegelaten tot ze willen op hun eilanden kluizenaar! Mannen hebben hun aandeel in de fantasieën met ze gehad, terwijl de dames bewonderde ze afgunstig Ting dat gewoon niet kan worden vermeden.


De 25 gezichten die verliefd werd op

Beyonce Knowles:

People magazine kondigde haar zijn de mooiste vrouwen van het jaar! People magazine! En niemand kan het Amerikaanse tijdschrift People weerleggen, wie kan? En daarom geven we een overzicht van haar op de top van deze lijst ook.

Scarlett Johansson:

En 'wat kunstenaars noemen als een bedreiging! En hij verdient het. Een model bleek actrice die kan zingen als een engel en heeft het gezicht van een engel is zelden te vinden. Het is echter duidelijk, dat zou worden op een lijst van de meest sexy vrouwen die in de wereld in Esquire! En dit alles werd bereikt zonder ooit te ondersteunen één van deze gekke diëten.

Als je niet haar al houden, hebben we veel meer redenen voor u. De belangrijkste zijn dat dit allemaal bereikt zonder ooit in de tabloids, zonder dat het bevorderen van een van zijn personal brands. En als je denkt dat je niet hebt gezien in haar kont geschopt voor een tijdje ', dan moet je gewoon een afdruk van Iron Man 3 te krijgen! U heeft dan het voorrecht van het kijken naar de kont van zijn voetbal Iron Man als de Black Widow!

We stoppen nu. Deze lijst van de reden waarom aan de liefde is nooit eindigt duidelijk!

Jennifer Lawrence:

KatnissEverdeen, dit was niets meer dan de naam van een personage in een verhaal trilogie. Andthen Jennifer Lawrence stapte naar voren en gaf een gezicht dat ooit kan nooit worden vergeten. Eerlijk gezegd, om eenvoudige karakter, vet en gruizig als Katniss ziet er prachtig uit in een subtiel vrouwelijk te maken, heb je ronduit schitterend te zijn. En ze heeft naar blijft zijn grenzen te verleggen met elke rol die hij heeft genomen sindsdien.

Frieda Pinto:

Frieda Pinto net ontplofte op het scherm met Slumdog Millionaire. Sindsdien tijdschrift People gekenmerkt niet alleen in hun lijst van de mooiste, maar ook op hun lijst van de best geklede! En het is duidelijk, maar; People magazine gaat niet slecht.

Sofia Vergara:

De eerste keer dat hij kwam op het scherm in het moderne gezin tv-serie, de wereld was verbijsterd. Er zijn velen die gekoppeld te worden in de vroege jaren dertig tot het maximum. Toen besefte de hele wereld dat ze in haar eerste 40 jaar! En hoe kun je de schuld? Het is niet dat je er veel vrouwen in hun 40's die zo lijken!

Halle Berry:

Er is absoluut geen noodzaak om deze dame hier te introduceren. Ze is rond voor een lange tijd en heeft een voorwerp van afgunst gebleven voor dezelfde tijd! Hetzij op het scherm of op de rode loper, ze zag er altijd prachtig. En als je gezegend bent met schoonheid als haar, maar uiteraard niet te veel werk moet haar beide eindigen.

Shakira:

Heupen liegen niet! Nu dat is een track die nooit oud! Hoewel ze vele successen na heeft uitgebracht. Zijn muziek bracht vreugde voor velen, en dat alleen al is reden genoeg voor een bezoek. Maar als je gooien in al zijn onvermoeibare inzet voor het onderwijs en het welzijn van kinderen, er is een trots voel je in het herkennen haar als een van de rolmodellen voor de volgende generatie.

Adriana Lima:

Oh, ze is een engel goed! Heeft een van de Victoria's Secret Angels in orde zoals we graag noemen! Maar we praten over dit. Wie zei dat een model niet sober en gezond kan zijn nooit ontmoet Adriana zeker! Ze brengt niet alleen een backstage Bijbel, maar heeft ook geleefd door die idealen ook.

Angelina Jolie:

Als we beginnen met te zeggen waarom we houden, dan zou hij meer dan een eeuw. En we zeggen dat heel letterlijk. Dus zal alles wat we zeggen dat als je ooit op zoek bent naar een voorbeeld van een ongelooflijke schoonheid hersenen vergaderingen, dan Angelina Jolie is dat je moet praten.

Megan Fox:

Megan Fox is niet iemand die alleen leeft voor haar uiterlijk! Toen een journalist van The Times of London vroeg of hij was een rolmodel voor vrouwen, dit is wat hij zei. "Het hangt af van wat uw idee van een rolmodel is. Als uw idee van een rolmodel is iemand die is gonna prediken om je kinderen dat seks voor het huwelijk is verkeerd en vloeken is verkeerd en dienen vrouwen zijn dit en dat, dan is 'Ik ben geen rolmodel. Maar als je wilt dat je meisjes voelen sterk en intelligent en zijn uitgesproken en vechten voor wat zij denken dat goed is, dan wil ik dat soort model zijn, ja. "

Ze weet haar geest en is niet bang om erover te praten!

1 Aishwarya Rai Bacchan:

E 'werd opgemerkt toen ze won de Miss World-titel in 199 en sindsdien ging op zichzelf te maken van een zeer succesvolle carrière in de bioscoop vóór trouwen in de familie Bacchan. Ja, ze heeft vele prijzen in verband met zijn naam staan, waaronder een Padma Shri door de Indiase overheid! Haar schoonheid was het eerste wat om opgemerkt te worden door de hele wereld, zijn ogen in het bijzonder. Vandaag de dag, zelfs na haar eerste kind en gewichtstoename, die nog steeds wordt beschouwd als een van de mooiste gezichten in de wereld ooit zal zien.

1 Penelope Cruz:

Penelope maakte haar eerste scherm verschijning toen hij 1 was en sindsdien mensen gewoon hebben geweigerd om haar te laten voorbijgaan. Dit model/acteur is nu in zijn late jaren '30, en kijk! Hij kon nog steeds veel jonge vrouwen geven in hun vroege 20's een run voor hun geld. Bovendien, ze is zo immens getalenteerde dat al die briljante en moeilijke rollen ziet eruit als een wandeling in het park maakt.

1 Salma Hayek:

Hotness gepersonifieerd. Dat is alles wat we kunnen zeggen over deze mooie dame. Vrouw, veilig en zonder compromissen is wat het betekent. Hoeveel vrouwen kunnen beweren zo te zijn?

1 Jessica Alba:

We weten dat het niet alleen een prachtige acteur en een gezicht dat drukte kan trekken voor een theater, maar ook uiterst liefdadig te zijn. Jessica Alba wil niet alleen een deel van liefdadigheidsevenementen, maar heeft ook aangeboden om een ​​gratis film producer Bob Weinstein doen totdat maakt een donatie te zwaar voor Amfar! Veel praten, maar kan eigenlijk het pad lopen ook.

1 Charlize Theron:

Charlize Theron is prachtig. En als ze op het scherm, heb je daar. Zijn Oscar nominatie voor verschillende films en award voor de film Monster's spreekt het goed uit. Maar dat is waarschijnlijk niet zo veel als het haar strijd voor de verbetering van de inheemse Zuid-Amerika verdient genoemd. Ze sprak niet alleen de oorzaak, maar ging ook naar de toekomst en het opzetten van een stichting doet grote werk in het leveren van gezondheidsdiensten in een aantal van de armste regio's van het gebied.

1 Eva Mendes:

Als er één ding is dat vrouwen van vandaag nodig hebben om te leren van haar, aanvaardt u en van jezelf houdt om wie je bent! Velen zouden zijn beet overwegen op haar heupen en een enorme fout. Maar dat doet hij niet. Ze geeft toe aan het hebben van een podium toen hij jonger toen alles wat ik wilde was om aan de magere kant was. Maar vandaag, als je het vraagt, zou ze gewoon vragen waarom iets repareren als er niets mee? Haar schoonheid is niet alleen in het uiterlijk, maar ook de liefde voelt hij voor zichzelf! En dat alleen al is reden genoeg voor veel te willen zijn als haar.

1 Tyra Banks:

Tyra Banks is een gezicht dat je gewoon niet kunt vergeten. Zijn functies zijn perfect, maar uiteraard een van de vele redenen, maar het zelfvertrouwen, dat is iets dat niet kan worden genegeerd. Na alles wat nodig is vertrouwen en wreedheid te gaan van een model voor een acteur om zanger, allemaal terwijl actief in liefdadigheidswerk!

1 Sienna Miller:

We voor het laatst zag haar in de GI Joe The Rise of Cobra. En we kunnen met vertrouwen zeggen dat niemand vergeet haar op elk moment snel. En het brute feit dat het een zeldzaam ras. Ze is een van de weinige personages die trulyunafraid risico mode. Maar nogmaals, als je kijkt naar het op die manier, het nemen van risico is zeker veel gemakkelijker op een bepaalde manier!

1 Blake Lively:

De Gossip Girl heeft op het leven van jongeren en volwassenen als het uitgezonden op tv. De meisjes wilden weten wat de mooie vrouwen van de show waren sport en mencould voor de hand liggende redenen niet je ogen af ​​te houden van hen! En Blake Lively als Serena van der Woodsen is waarschijnlijk een van de belangrijkste attracties. Ze hebben geen lange benen zonder reden noemen. Eigenlijk lijken eindeloos te zijn!

Taylor Swift:

We weten dat ze zingt als een engel. En als ze komt uit van achter de gitaar, we weten ook voor een feit dat een engel lijkt ook! Met vele hits en albums op zijn naam staan, heeft Taylor Swift gegaan om een ​​merk te maken in het hart van teveel om ooit te vergeten.

2 Kate Beckinsale:

Als je van vrouwen die eruit ziet als een bloem, maar vecht als een tijger dan is ze precies wie je lust! Als u een man bent, wil je haar, en als je een vrouw bent, je wilt zijn als haar.

2 Keira Knightley:

Wil je naar een persoon die in staat zijn om een ​​deel dat is hun weg gestuurd spelen is geweest? Dan wil je zijn Keira Knightley. Hebt u ziet op het scherm, om award shows, rode loper en vele andere talkshows ook. En je kunt niet genoeg van haar kan je krijgen? Het feit is dat je nooit genoeg van haar kunnen krijgen.

2 Kerry Washington:

Heeft gespeeld vele delen in vele films, maar het karakter zal nooit vergeten is om Olivia Pope. Het schandaal serie werd zeer goed ontvangen en het was slechts het karakter van Olivia die zo zeer dwingende gehouden. Alle krediet gaat niet alleen naar Kerry en Kerry.

2 Zooeydeschanel:

Wanneer "The New Girl" debuteerde voor de eerste keer, kunnen alle mensen over praten was het schattige meisje dat het speelde. Toen liep hij op de rode loper op een dag, en iedereen had het over wat een crash was dat! Niet iedereen kan de look trekken schattig en sexy tegelijk en Zooey maakt het eruit ziet als een fluitje van een cent.

2 Priyanka Chopra:

Hier is nog een titel houder van Miss World uit India, die ging over tot de wereld verdoven! Ze begon haar carrière als model en werkte vervolgens haar weg in Bollywood, waar ze is een naam die veel zingen. Het is niet genoeg, nu heeft een stempel gedrukt op de internationale muziek ook! Ah vele talenten deze mooie vrouw lijkt grenzeloos.

En nu kunt u een paar uur, omringd door al deze schoonheden te besteden aan een verloren eiland! De lucht is immers slechts zo ver weg als je wilt dat het is! Droom alles wat je wilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha