25 Mooiste blauwe bloemenBlauwe kleur wordt voor eeuwig benoemd door de goden om een ​​bron van vreugde zijn. "- John Ruskin

Blauw is een kleur die wordt geassocieerd met het intellect en spiritualiteit. Heeft kalmerende werking en helpt je beter te slapen. Terwijl blauw is de kleur van sereniteit, rust en vrede; donkerblauw brengt belang en vertrouwen. Blauw is ook gerelateerd aan verdriet, depressie en verdriet.


Blauwe bloemen zijn een van de meest zeldzame bloemen in de wereld. Het stuurt een boodschap van liefde en verlangen en ook de opperste strijd om het zenit bereiken. Blauwe bloemen zorgen voor een contemplatieve stemming met de deugd van de koeling en verzachtende werking. Tevens wordt aangenomen dat de blauwe bloemen vertragen stofwisseling en verminderen de eetlust.

Dus meestal blauwe bloemen zijn synoniem met loyaliteit, vertrouwen, intelligentie, wijsheid, waarheid, geloof en vertrouwen en geven een gevoel van stabiliteit, vertrouwen, eerlijkheid en veiligheid.

De meest prachtige blauwe bloemen in de wereld

Hier zijn enkele van de mooiste blauwe bloemen de hele wereld gevonden.

Blue Hydrangea:

Blauwe hortensia bloem is een absoluut prachtig. Sommige blauwe hortensia's zijn verkrijgbaar in levendige kleuren en mooi, terwijl sommige zijn in de kleuren zoals blauw poeder of hemelsblauw. De kleuren blauw afhankelijk van de alkaliteit van de bodem. Blauwe hortensia bloem brengen een oprecht gevoel van liefde en sterk wanneer gegeven als een geschenk.

via pinterest

Delphinium:

Delphinium bloemen zijn verkrijgbaar in een aantal van de nuances waarachtiger blauw. Deze bloemvormige dolfijn is synoniem met plezier, lichtheid, en vurige gehechtheid groot hart in de taal van bloemen.

via pinterest

Paardebloem:

Paardebloem bloem wordt geassocieerd met liefde, genegenheid, verlangen, sympathie terwijl de paardebloem bloem blauw vertegenwoordigt loyaliteit, geluk en rust. Paardebloem is een populaire bloem in de folklore en legendes en het was symbolisch in een verscheidenheid van culturen. Deze bloemen zijn inheems in Europa en Azië, maar nu zijn overal verkrijgbaar in de hele wereld.

via pinterest

Hyacint van de Druif:

Deze bloem is een bloem-vormige lamp is zeer mooi en uniek die groeit in clusters in het midden van de lente. Ze worden gevonden in diverse paars, wit en geel. Druif wordt geassocieerd met de wedergeboorte en vertegenwoordigt spelen, sporten, onbevreesdheid en vreugde speels. Druif symboliseert standvastigheid en vertrouwen.

via pinterest

Clematis:

Clematis is een klimplant bloeiende die meestal wordt gebruikt voor de versiering. 'Crystal Fountain', 'Ice Blue' en 'Arbella' zijn echte blauwe variëteiten van deze bloem. De betekenis van clematis is geestelijke vermogen. De clematis blauw geeft aan loyaliteit, vindingrijkheid en moed.

via pinterest

Bluestar:

Bloem blauwe ster is een blauwe bloem perfect voor tuinen. Het bloemen in trossen helder blauw groen geel blad. Betekent standvastigheid en genegenheid.

via pinterest

Klokje:

Klokjes zijn fascinerende sterrenhemel of klokvormige bloemen die bloeien in verschillende kleuren zoals paars, roze, paars en wit. De langstelige variëteiten zijn geweldig snijbloemen. Het is een diep blauwe bloem-vormige parel beker met gele centra duidelijk. Zijn donkergroen blad vult de kleur blauw fijn. De bloemsymboliek verbonden aan deze bloem is nederigheid, doorzettingsvermogen en dankbaarheid. Bell bloemen zijn ook in verhouding tot het koninkrijk van feeën en worden aangeduid als "fee vingerhoeden.

via pinterest

Balloon Flower:

Ballon bloemknoppen zijn vormige ballon die open staat voor de mooie blauwe, roze of witte bloemen vormen met verbazingwekkende rode stampers. Deze bloem kan beter gebruikt worden voor decoratie doel of voor bloemige samenstelling met deze bloem als een mooie achtergrond. Het staat voor liefde, eerlijkheid, gehoorzaamheid. Deze bloemen zou een grote gift voor iedereen die is heel speciaal voor u maken.

via pinterest

Aster:

Aster is de laatste plant om bloem in een jaar en zijn verkrijgbaar in de kleuren zoals rood, paars, blauw, roze, geel en wit. De bloemsymboliek verbonden aan asters is zachtmoedigheid, liefde en vrede. Aster worden ook verondersteld om zijn helende eigenschappen. In de oudheid werd aangenomen dat brandende verlaat asterbloemen zou afweren kwaad en alles wat ermee verbonden zijn

via pinterest

Haagwinde:

Morning glory is een bloemvormige vliegende schotel die bloeit in de kleuren zoals blauw, geel, paars, rood en roze. Deze bloem stervormige wordt terecht genoemd ochtend glorie, als de bloem bloeit tijdens de dag en sterft door 's avonds. Deze bloemen staan ​​symbool voor liefde en genegenheid. Deze worden gebruikt voor de versiering in bruiloft en partijen.

via pinterest

1 Blue Hibiscus Bloem:

Blauwe Hibiscus bloemen zijn zeldzaam te vinden en te kijken exotisch in vorm en kleur. Hibiscus in het algemeen gaat om delicate schoonheid, terwijl de blauwe variëteit symboliseert de diepte, de oneindige, de rust en pracht onverklaarbaar. Deze zeldzame schoonheid die de aarde bloem verheerlijkt vertegenwoordigt ook de vruchtbaarheid.

via pinterest

1 Impatiens Bloem:

Impatiens bloemen zijn van twee soorten, die een flatscreen-vormige bloemen en Impatiens Impatiens vorm van orchideeën bevatten. In de Middeleeuwen werden Impatiens bloemen 'Madonna' earring 'genoemd. Deze bloem staat symbool voor moederlijke liefde en genegenheid.

via pinterest

1 Iris:

Iris bloem wordt geassocieerd met geloof, wijsheid, geliefde vriendschap, hoop en moed. Iris bloem werd gebruikt in de middeleeuwen in Mary Gardens. Het loof vorm van het blad van deze bloem duidt pijnen die het hart doorboren. Iris is erkend als de geest dansen als het begin van de zomer voor zijn verschillende kleuren. Haar bloemblaadje fladderende doet me vaak van vlindervleugels klapperen zachtjes in de wind.

via pinterest

1 Violette Bloem:

Violet is een mooie blauwe bloem kleur symboliseert liefde, bescheidenheid, begeleiding, liefde en geluk. Viooltjes zijn eetbaar bloem essentie wordt vaak gebruikt in zoete witte bloemblaadjes worden gebruikt om salades en desserts te versieren.

via pinterest

1 Gentiaan:

Gentiaan is een echte blauwe bloem met groene bladeren lancetvormig glad, dat is zeer aantrekkelijk voor vlinders en kolibries. Blauwe gentiaan bloem is een zeer bijzondere wijdverspreid alleen in Europa. Deze ongebruikelijke kijken bloem wordt hoofdzakelijk gebruikt als alternatief voor de traditionele roos en daisy. Gentiaanblauwe vertegenwoordigt schoonheid, de intrinsieke waarde en vrouwelijkheid.

via pinterest

1 Vergeet me niet:

Deze bloem staat symbool voor ware liefde en herinnering. In de 15de eeuw, werd aangenomen dat de dragers van deze bloem niet vergeten zou worden door hun geliefden. Het is een mooie blauwe bloem met gele meeldraden en bloeit vooral in de zomer.

via pinterest

1 Bachelor Button Flower:

Deze bloem is beter bekend als korenbloem, mand van bloemen en bloemen boutonniere. Deze blauwe bloemen historisch werden gewaardeerd om zijn pigment. In de oudheid, vrijgezellen droeg deze bloem aan zijn liefde voor hun geliefde. Als de liefde niet wederzijds is, zou de bloem snel sterven. Het is ook een nationale bloem van Polen. De bloem staat symbool voor het celibaat, singlehood, en hoop in de liefde, delicatesse en gelukzaligheid.

via pinterest

1 Blue Fringed Daisy:

Margrieten zijn klassieke bloemen die door iedereen geliefd. Blauw omzoomde madeliefjes zijn mooi en lijken nog unieker en mooi voor zijn blauwe kleur. Deze bloem heet blauw madeliefje franjes, omdat het echt voelt als pony omgeven door een centrum van geel en groen. Het symboliseert eenvoud, bewondering en waardering.

via pinterest

1 Ipomoea bloemen:

Dit is één van de mooiste bloemen met bloemblaadjes grote trompetvormige diep blauw. Opent zijn bloemblaadje elke zonsopgang tot de nieuwe dag te omarmen en sterft voor de middag. Het contrast van heldere blauwe bloem heel goed met rijke groene bladeren. Deze bloemen zijn geboren in clusters van hoge bomen.

via pinterest

Blauw calle:

Calle blauwe bloemen zijn prachtig uitziende en worden vaak gebruikt voor bruiloften, feesten, doopfeesten en zelfs begrafenissen. Deze exotische bloemen formulier kan gebruikt worden op elke gelegenheid waarin ze uiten gevoelens van dankbaarheid en waardering. Calle blauw symboliseren royalty, sereniteit, rust en stilte. In de romantische periode, deze bloem een ​​symbool van liefde en verlangen.

via pinterest

2 blauwe orchideeën:

Orchideeën zijn zeer gewild bloemen die luxe, schoonheid en kracht te vertegenwoordigen. Blauwe orchideeën zijn verrassend mooie bloemen en zijn in staat om zelfs mensen die niet genieten van de bloemen trekken. Deze bloemen zijn zeer zeldzaam te vinden, maar zijn erg populair om haar schoonheid. Blauwe orchideeën symboliseren vrede en worden geassocieerd met de oceaan diep en breed voor zijn blauwe en witte kleur. Deze bloemen zijn delicate schoonheid, kracht en stabiliteit.

via pinterest

2 Blue anjer:

Blauwe anjers zijn pret en kleurrijke bloemen die ze maakt een perfecte keuze voor feest decoraties. Deze mooie bloemen verspreid vreugde en elegantie en worden veel gebruikt voor speciale gelegenheden en gifting doeleinden. De hemelsblauwe kleur van deze bloem staat symbool voor vrede en partijdigheid. Het vertegenwoordigt ook de waarheid, dus het wordt veel gebruikt tijdens huwelijken, wat wijst op een duidelijk antwoord op het gevoel van pure liefde een man heeft voor zijn bruid.

via pinterest

2 Columbine:

Columbine is een plant uit het geslacht ranunculaceous met schijnbaar fragiele bloemblaadjes en kelkbladen dat een gekleurde verschijning van een groep duiven te geven. De naam komt van het Latijnse woord 'eagle' en staat voor 'duif' in de taal van bloemen. De bladeren zijn donkergroen en blauw, en de bloei van bloemen in een mooie blauwe kleur met ferny gebladerte. Het wordt geleverd in kleuren zoals geel, roze, rood, bruin, paars en wit.

via pinterest

2 Anemone:

Anemoon is verkrijgbaar in heldere kleuren en bloemen in de lente, zomer en herfst. Deze bloem wordt verondersteld om geluk te brengen en te beschermen tegen kwade krachten en andere schadelijke. Het voert ook magie en profetische verhalen met zichzelf, en daarom wordt anticipatie in de taal van bloemen genoemd.

via pinterest

2 brunnea:

Brunnea is een kleine blauwe bloem met vijf bloemblaadjes sprays boven het gebladerte gehouden. Deze luchtige sprays van blauwe bloemen verschijnen in het voorjaar en hebben een opvallende gelijkenis met mij vergeet niet bloemen.

via pinterest

Ik hoop dat je het artikel hield. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha