25 geweldige voordelen van kamfer voor de huid, haar en gezondheidWilt u een mooie huid en prachtige haar te hebben? Wilt u de aantrekkingskracht van uw collega's zijn zonder het dragen van dure make-up? Schoonheid is iets dat we allemaal vallen voor, en mooi is als elke vrouw wil kijken!

Wat als er een eenvoudige ingrediënten in huis, dat ziet er geweldig uit kan geven en even effectief is als al die dure cosmetica? Nou, we hebben het hier van kamfer, dat is wat je moet gebruiken als je wilt een blikvanger geworden! En wat meer is, kamfer kan goed zijn voor de gezondheid te doen ook!


Wilt u meer weten over kamfer en zijn vele voordelen te leren? Lees verder!

Kamfer: de ultieme schoonheid geheim:

Op het gebied van gezondheid, huid- en haarverzorging, Canfora, is nogal een begrip en is in gebruik voor meerdere eeuwen. De afzonderlijke aroma en persistent is bekend zenuwen kalmeren. U zult verrast zijn om te weten dat kamfer werd gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen sinds 600 AD Kamfer werd gebruikt in Perzië naar plaag te beheersen. E 'werd in het balsemen ook. Sindsdien is kamfer gebruikt om vele huidziekten zoals huidirritatie en jeuk verlichten. Hij sneed ook als pijnstiller ..

Het gebruik van Kamfer In Aromatherapie:

Aromatherapie wordt ook gebruikt in zijn kamfer etherische oliën of esoterische naar een lager stressniveau en het bevorderen van een gevoel van rust. In veel Indiase huizen, kamfer is veel meer een deel van de tijd van het dagelijks gebed, waarin weer een beetje kamfer en inhaleer de geur slepende merken het hoogtepunt van een gebed sessie.

Spaarzaam:

Voor alles in het leven, gematigdheid is de sleutel. Overdosering kamfer in elke vorm, zelfs als het wordt toegepast op de beschadigde huid, kan een negatief effect hebben. Volgens de richtlijnen van de Amerikaanse Food and Drug Administration richtlijnen, moet de concentratie van kamfer in producten voor huidverzorging niet meer dan 11 procent. Kamfer olie is niet bedoeld voor consumptie omdat het giftig en kankerverwekkend wordt beschouwd.

Kamfer en de herkomst van Kamfer Olie:

Kamfer is afkomstig van Kamferboom boom, die is heel gebruikelijk in Japan, Vietnam en China. De kamfer boom kan een hoogte van 100 meter bereiken. Alleen de 50-jaar oude bomen kan olie produceren uit het actieve bestanddeel, dat in elk deel van de boom. En de stoom wordt gebruikt om de olie kamferboom extraheren.

Chemische samenstelling van kamfer is een combinatie van het volgende:

 • Pineen
 • Kamfeen
 • B-pineen
 • Sabineen
 • Fellandrene
 • Limonene
 • 1,8-cineol
 • Y-terpineen
 • P-cymeen
 • Terpinoleen
 • Furfural
 • Kamfer
 • Linalool
 • Bornylacetaat
 • Terpinen-4-ol
 • Caryophylleen
 • Borneol
 • Piperitone
 • Geraniol
 • Safrol
 • Cinnamaldehyde
 • Methylcinnamaat
 • Eugenol

Lees verder om erachter te komen waarom kamfer is een plaats in huidbehandelingen, haar problemen en als een opluchting voor veel gezondheidsproblemen.

Kamfer voor huidverzorging:

Kamfer heeft de knik ontvangen door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor het gebruik van huidverzorging, alleen als de concentratie van kamfer in het product is tussen de 3 procent en 11 procent.

Ayurveda is gebaseerd op het gebruik van kamfer voor veel van de behandelingen.

Kamfer is ongetwijfeld een van de beste behandelingen voor puistjes en acne. Haar prachtige helende eigenschappen die de littekens veroorzaakt door acne en puistjes kan verwijderen. Kamfer heeft anti-inflammatoire eigenschappen; vermindert de neiging van de huid puistjes en acne dringen. Kamferolie kan panacee voor de problemen van huidverwante, zoveel huid lotions en zalven met kamfer als een van de ingrediënten.

Jeuk en irritatie:

Kamfer kan worden gebruikt om jeuk en huidirritatie verlichten. Het toepassen van kamfer op de getroffen gebieden, de verbinding kamfer in actieve zenuwuiteinden, en dit zorgt voor een rustgevend gevoel. Niet alleen brengt verlichting van jeuk en irritatie, maar vermindert de incidentie van roodheid op de huid.

Pijn:

Kamfer kan worden gebruikt om pijn veroorzaakt door zweren op de huid en insectenbeten verlichten. Bruikbaar als wrijven en rechtstreeks op de huid.

Burns:

Kamfer kan worden gebruikt als behandeling voor kleine brandwonden. Kamfer kan worden gebruikt om littekens te verwijderen van brandwonden ook. Hiervoor is het nodig om een ​​kleine hoeveelheid kamfer oplossen in water en breng op die plaats van verbranding of snijden. Dit moet gebeuren op een dagelijkse basis, totdat de littekens verdwijnen.

Acne:

Kamfer is bekend om een ​​goede remedie voor acne. Het vermindert roodheid en irritatie. Kamfer kan helpen verwijderen die lelijke littekens veroorzaakt door acne. Met de hulp van kamfer, kunt u uw perfecte huid en foutloos te vinden.

Eczeem:

Kamfer wordt gebruikt om eczeem en controle jeuk verlichten. Het is een heerlijke behandeling wanneer uw eczeem oplaait en je probeert om de ontsteking en jeuk te controleren.

Nail Fungus:

Kamfer is effectief gebleken bij de behandeling nagel schimmel zijn. Nagel schimmel kan koppig en heeft de neiging om terugkerende. Als je blijft de behandeling van uw nagels met kamfer, minimaliseert de kans op schimmel terugkeer.

Gebarsten hielen:

Kamfer verzacht gebarsten hielen en onregelmatig. Voor de verlichting van de gebarsten hielen, moet u uw voeten weken in een oplossing van kamfer en water en dan scrub je voeten. Vervolgens kan men de crème, crème of vaseline op hen. Dit zal uw huid vochtig te houden en te voorkomen dat het optreden van scheuren.

Huiduitslag:

Kamfer opgelost in water en toegepast in huiduitslag kan eigenlijk ze te laten verdwijnen na een paar dagen van herhaald gebruik. Kamfer is bijzonder goed voor huiduitslag dat als gevolg van extreme hitte en zweten optreden.

Schimmel- en bacteriële infecties:

Kamfer wordt gebruikt in veel huidcrèmes die worden gebruikt om een ​​breed scala van schimmel- en bacteriële infecties.
Opmerking: Het is belangrijk om te controleren of u allergisch bent voor deze chemische stof voordat u het gebruikt om huidproblemen te behandelen. Als u niet past, kan het de conditie van de huid verergeren. Bovendien mag niet worden toegepast op de beschadigde huid. Kan het lichaam binnenkomen door de huid en vergiftiging gebroken, vooral als de concentratie van kamfer in het lichaam zout.

Kamfer voor haarverzorging:

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem voor velen van ons. Het gebruik van kamfer olie kan dit probleem te verlichten zonder toevlucht tot chemische behandeling belasting. Niet alleen kamfer olie om de haargroei te bevorderen, kan ook haaruitval tegen te gaan. Masseer de hoofdhuid en het haar met kamfer olie op een regelmatige basis kan de haargroei en haaruitval tegen te gaan verhogen.

Versterkt het haar roots:

Kamfer olie kan de haarwortels blazen. Ei of yoghurt in combinatie met kamfer olie kan extra voeding te bieden voor je haar.

1 Verhoog haargroei:

Wanneer de kamfer olie wordt gecombineerd met essentiële oliën, kunt u de haargroei te verhogen. U kunt elke essentiële olie te gebruiken. Etherische oliën van lavendel en kamille kan je haar laten ruiken fris en geurig.

1 Verbetert haar textuur:

Periodiek gebruik van kamfer olie kan de structuur van het haar verbeteren en het zacht.

1 Gevechten Haaruitval:

Het gebruik van kamfer olie te beperken haaruitval en het stimuleren van haargroei.

1 Kills luizen en bugs:

Kamfer olie gemengd in water kan worden gebruikt voor het baden. Het fungeert als een goed middel voor reiniging en ontsmetting. U kunt ook de luizen te doden en voorkomen dat ze steeds een besmetting.

De voordelen voor de gezondheid van kamfer:

Dampen van kamfer olie aromaten zijn ontworpen om een ​​gevoel van rust te bevorderen, het verminderen van stress. Kamfer kan ook worden ingeademd door het toevoegen van kamfer om een ​​verdamper en inhaleer de stoom.

Kamfer olie heeft vele voordelen voor de gezondheid. Het kan een aantal gezondheidsproblemen verlichten. De aanhoudende aroma is een opslagplaats van veel kuren. En 'bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. In een notendop, kamfer fungeert als een decongestivum, stimulerende antiseptische, verdoving, anti-neuralgische, kalmerend en nerveus als een fopspeen.

1 stimuleren:

Kamfer olie kan de activiteit van de bloedsomloop te helpen. Het kan fungeren als een stimulans voor de stofwisseling en de spijsvertering te verbeteren. De werking van het uitscheidingsstelsel krijgt een boost met kamfer olie. Zo kan het worden gebruikt bij de behandeling van aandoeningen gerelateerd aan metabolisme, bloedsomloop en spijsvertering.

1 antiseptische:

Semi Kamfer kan maken voor een goede antiseptische. Het is mogelijk om een ​​pasta zaden van kleine snijwonden en krassen infecties weren toepassing.

1 verlichting van maag problemen:

Degenen met maagproblemen vinden verlichting met kamfer. Het helpt de vorming van gas te verminderen.

1 Pain:

Kamfer olie kan worden gebruikt om pijn, vooral rugpijn verlichten. De olie vergemakkelijkt ook spierspanning.

1 Anesthesie:

Kamfer olie kan de sensorische zenuwen verdoven in het gebied waar het wordt toegepast, en kan dus worden gebruikt als een lokaal anestheticum. Het kan de intensiteit van zenuwaandoeningen verminderen en helpen om een ​​beetje 'van rust voor de slachtoffers van chronische angst.

Antispasmodic:

Kamfer olie is een effectieve behandeling voor mensen die lijden aan krampen en spasmen. Het is echt heel efficiënt krampstillend.

2 Afrodisiacum:

Kamfer olie wordt ook gebruikt om het libido voor mensen met een lage seksuele begeerte verbeteren. Remedies die kamfer bevatten in hulp toegestane concentraties activeren gebieden van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor de seksuele verlangens en impulsen. Het is een krachtig stimulans, zodat externe toepassing van kamfer olie erectiestoornissen.

2 Anti-zenuw:

Kamfer olie is bekend voor de behandeling van een pijnlijke aandoening genaamd neuralgie. Kamfer olie is deze aandoening door te helpen de bloedvaten contract. Het kan pijn in de negende hersenzenuw, die wordt beïnvloed door de aandoening.

2 Anti-Inflammatory:

De ingrijpende effecten van kamfer olie een goede anti-inflammatoire en kunnen alle soorten van ontsteking. De toepassing van kamfer olie op het getroffen gebied kan omlaag brengen van de zwelling en pijn verminderen.

2 Sedatieve:

Kamfer olie kan helpen om het lichaam en geest te ontspannen. Het biedt een verjongend effect wanneer gemengd met zwemwater. Tijdens de zomer kunnen de druppels kamfer olie in water dat wordt gebruikt voor een badkamer te maken je het koud voelen.

2 decongestivum:

De kracht en de aanhoudende geur van kamfer olie kan een grote decongestivum zijn. U kunt direct ontlasten van de neus en de longen. Geen verrassing, omdat veel van balsems en koude wrijft kamfer hebben als een van hun ingrediënten.

Gezondheid Voordelen Toegevoegd:

Naast de bovengenoemde voordelen, zijn er andere manieren kamfer kan nuttig zijn.

 1. Kamfer, in combinatie met andere geneesmiddelen, is bekend om hartfalen te behandelen. Het is ook nuttig bij de behandeling van de volgende voorwaarden:
 • Mazelen
 • Invloed
 • Hysterie
 • Voedselvergiftiging
 • Epilepsie
 1. Kamfer stimuleert de bloedsomloop. Wanneer de bloedcirculatie verbetert, kan reuma, jicht en artritis te verlichten. Kamfer helpt ook om de zwelling van de lichaamsdelen te verminderen.
 2. Kamfer heeft een verdovende werking. Kan dan ook ontspanning en verdooft tijdelijk zenuwen. Als verbruikt dan, kan leiden tot een persoon om de controle te verliezen. De geur van kamfer olie kan verslavend zijn. Velen zijn bekend verslaafd aan de geur of zelfs in te nemen.
 3. Semi Canfora dubbele als een germicide goed, insecticiden en ontsmettingsmiddelen. Meestal een daling van kamfer olie vermengd met veel eten granen geeft bescherming tegen insecten. Brand een doek gedrenkt in kamfer olie is een goede manier om insecten en ziektekiemen op afstand te houden.
 4. Kamfer olie wordt gebruikt in de aromatherapie en wordt vaak vermengd met basilicum, citroenmelisse en lavendel olie.

Gebruik met voorzichtigheid:

Terwijl kamfer magische eigenschappen kunnen lenen voor de huid, het haar en de algehele gezondheid, de sleutel tot het realiseren van de uitkeringen ten laste van het te gebruiken met mate. Zelfs een lichte overdosis kan ernstig in het lichaam veroorzaken vergiftiging, braken en verlaagde lichaamstemperatuur.

Vergeet niet om de kamfer producten weg te houden van kinderen. Kamfer overdosis kan leiden tot epileptische aanvallen bij kinderen. Meestal de symptomen van overdosering en vergiftiging vertonen snel een paar minuten. Overdosering kan leiden tot irritatie van de ogen, huid en slijmvliezen veroorzaken. Dit kan leiden tot diarree, misselijkheid, braken, hoofdpijn, flauwvallen, en zelfs aanvallen.

Dus, maak gebruik van kamfer op de voordelen voor de gezondheid en de schoonheid die u altijd had willen krijgen, maar gebruik het ook met de nodige voorzichtigheid! Kent u andere voordelen van kamfer? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha