25 effectieve home remedies voor gastro-enteritisZijn die buikkrampen, misselijkheid en braken, waardoor je het leven zuur? U bent waarschijnlijk lijdt aan een infectie bekend als gastro-enteritis. Gastro-enteritis kan iedereen treffen, en als dat zo is, zal het een streepje te maken voor de badkamer en rol op het bed met maagkrampen en tegelijkertijd proberen om dat gevoel van misselijkheid afschuwelijke vechten. Ook bekend als de buikgriep, kan gastro-enteritis-sap en laat je ellendig voelen. OTC-producten kunnen verlichten enkele van de symptomen, maar ook kan het herstel verlengen. Dit is de reden waarom je een aantal huismiddeltjes test voor gastro-enteritis moet proberen. Niet alleen zal je beter voelen, maar deze zal ook helpen bij de behandeling van de onderliggende oorzaak.

Wat veroorzaakt gastro-enteritis?

Gastro-enteritis is een bacteriële of parasitaire infectie die je kunt krijgen door het eten van besmet voedsel. De aandoening veroorzaakt het maag-darmkanaal te wakkeren. Dit gaat gepaard met misselijkheid, braken en diarree. Meestal, gastro-enteritis geneest vanzelf, maar er is altijd een reden tot bezorgdheid, omdat de frequente braken en diarree uitdroging kan veroorzaken.


Symptomen van gastro-enteritis:

Symptomen zich voordoen binnen twee of drie dagen van de infectie. Meestal gastroenteritis duurt ongeveer 10 dagen en de symptomen vaak verward met de griep. Hoewel er enige gelijkenissen symptomen, gastroenteritis negatief beïnvloedt het maagdarmkanaal en het ademhalingsstelsel.

Sommige van de symptomen verkregen met gastro omvatten:

  • Buikpijn
  • Maagkrampen
  • Losse, loopneus ontlasting (diarree)
  • Misselijkheid
  • Overgeven
  • Lichaam pijn
  • Lichte koorts

Home Remedies voor Gastro-enteritis

Gastro-enteritis kan je echt omlaag brengen. Als je geraakt wordt, wordt u automatisch stoppen met het eten van zware voedingsmiddelen en vasthouden aan voldoende te drinken en krijg bedrust. Dit is redelijk, maar u kunt het herstel versnellen door ook het opnemen van een aantal huismiddeltjes. Zal worden weggegooid voor drie of vier dagen, maar je zal veel beter met natuurlijke remedies die de meeste kans hebben in uw keuken te voelen.

Hier zijn de top 25 home remedies voor gastro-enteritis die je kunt mixen en matchen, als een of andere manier je eindigt met de buikgriep.

Rest bed:

Er is geen twijfel dat de beste vorm van behandeling voor gastro-enteritis is bedrust. Je moet op zoek naar een verblijf in bed de hele dag, als je zwak en wankel vanwege frequente bloeden en diarree zal voelen. Natuurlijk, je hoeft het niet te maken uit het huis als gevolg van diarree en braken, maar dit is een heel ander verhaal.

Homemade elektrolyten:

Om uitdroging te voorkomen, moet u in het drinken van een elektrolyt formulering. U kunt thuis te maken. Ontbinden vijf theelepels suiker in een glas water. Voeg een snufje zout toe en meng goed. U kunt de smaak beter verteerbaar knijpen een citroen erin. Houd nippen deze drank om vloeistoffen en mineralen verloren te vervangen.

Ice:

Het kan de pijn verlichten door het toepassen van een zak ijs op zijn buik en keel. Met buikgriep, zal je maagkrampen hebben en braken kan je keel voelt rauw en pijnlijk. De ijslaag niet alleen het ongemak te verwijderen, maar zal ook zorgen voor verlichting van frequente braken. Laat niet de ijs pack voor meer dan 20 minuten op je buik of keel.

Bakpoeder:

Baking soda is bekend om zijn anti-bacteriële eigenschappen. Het kan worden geconsumeerd om de infectie te vergemakkelijken. Meng een snufje zuiveringszout in een glas schoon water. Slokje water regelmatig om het maagdarmkanaal en de verlichting van de symptomen te verzachten.

Kamille:

Kamille heeft anti-inflammatoire en anti-microbiële. Het werkt ook als een licht kalmerend en kunt u heerlijk ontspannen, die de hemel kan zijn wanneer u werkt op en gestrest als gevolg van uw ziekte. U kunt kamille drinken om hulp te krijgen. Als u allergisch bent voor het, kunt u hetzelfde effect met ambrosia thee te bereiken, maar deze thee drinken met de nodige voorzichtigheid. Niet meer van deze natuurlijke remedies te gebruiken voor gastro-enteritis.

Ongebruikt:

Munt heeft eeuwenlang gebruikt om diverse maag kwalen te behandelen. U kunt gebruik maken van kattenkruid, want het is vrij beschikbaar in Noord-Amerika. Als alternatief kunt u gebruik maken van pepermunt, wintergroen, citroenmelisse of munt die onderdeel is van de mint familie. Mint heeft antibacteriële eigenschappen en kunnen ontspannen. Het is ook krampstillend en kalmerend licht. Het maken van lichte muntthee en sip langzaam te verlichten van de symptomen van gastro-enteritis. Brouwen de thee en eten met een theelepel honing, zoals honing heeft ook antibacteriële eigenschappen.

Citroen:

Fruitzuren worden niet aanbevolen op uw dieet als u een maagklachten. Lemon is een uitzondering. Probeer een theelepel vers citroensap toegevoegd aan een glas water te drinken. Citroensap kan pathogenen te elimineren waardoor je diarree. Het is ook rijk aan vitamine C, die zal helpen versterken van uw immuniteit, zodat je lichaam beter te kunnen vechten tegen de buikgriep.

Banana:

Er is geen wetenschappelijk bewijs om aan te tonen dat de groene en rijpe bananen kan stoppen diarree. Deze vrucht is makkelijk te verteren en kan helpen uw lichaam met vitale magnesium en kalium, die nodig zijn om de elektrolyt balans in je lichaam te handhaven en te helpen bij het goed functioneren van het hart zijn.

Soepen en bouillons:

Omdat je niet moet kijken om vaste stoffen te eten als je neer met gastro-enteritis, de beste manier om vochtverlies te vervangen en om weg te doen met de zwakte is om voedingsstoffen bouillons en soepen verbruikt. Het is troost-eten, waardoor je je beter voelt, niet alleen fysiek, maar ook emotioneel. Voeg een snufje zout toe aan de bouillon, omdat het zal helpen vullen de elektrolyten je verliest als gevolg van diarree en braken.

Rice Water:

Kook rijst in een diepe pan-bodem. De waterfilter, en zet apart om af te koelen. Drink een kopje rijst water elk uur om te helpen verlichten van de gevolgen van diarree. U kunt het water meer lekkere rijst te maken met de toevoeging van een beetje 'kaneelpoeder en honing. Als u last heeft van misselijkheid, gebruiken gemberpoeder in plaats van kaneel.

1 Appelmoes:

Blijf weg van verse appels, als ze diarree kunnen verergeren. In plaats daarvan, eet een beetje 'appelmoes, een van de effectieve remedies buikgriep. De saus bevat pectine, die een in water oplosbare vezels en helpt om water en ontlasting volume behouden, waardoor diarree verminderen.

1 Toast en Crackers:

Als je maag wordt aangetrokken en willen misselijkheid te verminderen, probeer het eten van toast en crackers. Zodra je maag constant is, zult u in staat om bouillons, soepen en thee die zal versnellen het herstel verbruikt.

1 Kurkuma:

Kurkuma is gebruikt voor een lange tijd in Aziatische culturen zijn antibacteriële en genezing. Voeg een snufje kurkuma aan uw water of rijst soep en zal helpen om de bacteriën te vernietigen waardoor uw gastro-enteritis.

1 Knoflook:

Voor sommige mensen kan het een sterke, penetrante geur van knoflook verergeren misselijkheid en braken. Echter, als je de geur kunt nemen, kunt u profiteren van antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen van knoflook. Het zal je maag en darmen te kalmeren en zorgen voor verlichting van aanhoudende krampen. Hak een teentje verse knoflook en voeg een theelepel honing. Munch en slikken.

1 Natural Yoghurt:

Uw maagdarmkanaal pijnlijke en ontstoken behoeften goede bacteriën om snel te genezen en te hervatten normale spijsvertering. U kunnen voorzien van goede bacteriën aan natuurlijke yoghurt verbruikt. U kunt de smaak door het toevoegen van appelmoes, veenbessen en/of banaan yoghurt te verbeteren. Je kunt honing toevoegen als je wilt.

1 Bosbessen:

Al eeuwenlang mensen hebben gedroogde cranberries gebruikt voor het verlichten van diarree bij kinderen. Het heeft een hoog vezelgehalte en antioxidanten. Bosbessen bevatten een stof genaamd anthocyanoside, welke bacterie E. coli, waarvan bekend is dat verschillende infecties van het maag veroorzaken kan doden. Bosbessen ook helpen om water vast te houden en bulk de kruk om de frequentie van diarree verminderen.

1 zak van warm water:

Als je extreme pijn en krampen ervaren, kunt u hulp krijgen door het toepassen van een warme kruik op je buik. Tijdelijk verlichting bieden, maar die momenten van opluchting zal het lijken als een zegen!

1 Ginger:

Ginger heeft anti-inflammatoire eigenschappen en kan de misselijkheid te verlichten. Het maken van een milde gember thee en zoeten met een beetje 'honing. Honing heeft antibacteriële eigenschappen die helpen bacteriën die buikgriep veroorzaken te vernietigen. Sip deze langzaam om hulp te krijgen. U kunt ook kauwen een nieuw stuk gemberwortel om misselijkheid te verlichten. Als je je handen kunt krijgen op ginger ale gemaakt van echte gember drankje.

1 Rooibosthee:

Ook bekend als rode thee, kan rooibosthee het maag-darmkanaal te kalmeren en zorgen voor verlichting van krampen. Brouwen de thee en laat steile gedurende 15 tot 20 minuten voor het opdienen warm met een beetje 'honing.

Inschrijving Coconut Water:

Vind een tedere kokosnoot, en drink het water binnen. Deze vloeistof vol essentiële voedingsstoffen en zouten die uitdroging. Probeer nippen kokosnoot water op regelmatige tijdstippen om het gemakkelijker op je buik te maken.

2 Chia Seeds:

Chia zaden hebben het vermogen om water te absorberen en bulk de ontlasting, diarree daardoor vergemakkelijkt. Meng de zaden in een aantal natuurlijke yoghurt en laat het zitten voor een tijdje '. U zult merken dat de zaden ontwikkelen van een gel. Wanneer dit gebeurt, kunt u yoghurt eten of maak een smoothie met een banaan en drankje.

2 Karwij Zaad Tea:

Zodra de misselijkheid en braken onder controle is, kunt u eten wat komijnzaad tot buikpijn en krampen te verlichten. Dompel een eetlepel zaden in een kop kokend water. Dek af en laat het staan ​​voor ongeveer 10 minuten. Stam en drinken. Zorg ervoor dat de thee langzaam nippen.

2 Marjolein:

Marjolein is een kruid dat kan worden gebruikt om pijn en buikspieren verlichten. Neem een ​​theelepel verse marjolein en steile in een kop kokend water voor ongeveer 10 minuten. Stam en drinken. Drink marjolein thee drie keer per dag voor het beste resultaat.

2 Lemon Grass:

Aromatische oliën in citroengras hebben anti-inflammatoire en anti-bacteriële eigenschappen. U kunt gebruik maken van deze eigenschappen om het ongemak te verlichten maken. Dompelen in kokend citroengras. Zorg ervoor dat de beker te dekken aan de aromatische oliën te houden. Wacht drie minuten. Los de honing in thee en citroengras spanning. Drink het voor onmiddellijke verlichting.

2 Apple Cider Vinegar:

Hoe walgelijk en misselijkmakend het ook mag lijken, zul je verbaasd zijn hoe effectief azijn is in de behandeling van uw gastro-enteritis. Het kan misselijkheid te verlichten en braken beteugelen je. Het zal ook te ontdoen van gas en een opgeblazen gevoel. Meng twee theelepels azijn in een glas water en drink. De appelazijn verdund begint handelend klaar en je zal veel beter binnen 15 tot 20 minuten te voelen.

Punten om te onthouden:

E 'moet uit de buurt van solide te blijven wanneer je zijn misselijkheid en braken. De sleutel is om eerst te krijgen controle over uw misselijkheid en diarree voordat u begint te eten. Dus vasthouden aan bouillons verbruik, elektrolyt drank en kruidenthee. Zodra de diarree en braken stopt, moet je het rustig aan te doen. U zult honger hebben en kunnen gaan overboord. Vasthouden aan eenvoudige dieet zonder vet, zoals brood, soep, crackers, gekookte witte rijst en yoghurt. Dit zal uw maag-darmkanaal een kans om te genezen en te herstellen geven.

Ook moet je niet kijken naar melk en sap consumeren, wanneer u last heeft van buikgriep. Suiker en melkzuur in deze dranken zullen de maag nog meer irriteren en verergeren de symptomen.

Zodra de diarree en braken abt, kunt u uw pijnlijke spieren te verlichten moe en onderdompelen in een warm bad of een warme douche. U rust en ook kalmeren pijnlijke spieren. Probeer niet om een ​​bad te nemen, terwijl het hebben van diarree, zoals warm water werkt als een spierverslapper en je kon uiteindelijk verpest je bad.

Bij aanhoudende klachten langer dan 2 of 3 dagen, zelfs na het proberen van deze huismiddeltjes gastro-enteritis, is het belangrijk om een ​​arts te raadplegen. Je zou kunnen worden om jezelf op onnodige risico's als je dit niet doet. Ook als u het nemen van voorgeschreven medicijnen, niet proberen deze huismiddeltjes zonder overleg met uw arts. Remedies voor gastro-enteritis kunnen interfereren met de effectiviteit van drugs of nadelige interacties.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha