25 effectieve home remedies voor DuizeligheidDuizeligheid is niet leuk, het is een open deur! Het kan iedereen, op elk moment. Er is bijna geen tijd te merken. Vertigo kan laat een persoon uitgeput en gedesoriënteerd.

Bloedarmoede, uitdroging, verwonding, hoofd er zijn vele redenen die kunnen vertrekken een beetje 'wiebelig en voelt u zich duizelig voelt. Er zijn veel klachten dat de duizeligheid te begeleiden, kortademigheid die meer gemeen, misselijkheid, pijn op de borst, en de zwakte van de ledematen.


Top 25 Home Remedies voor Vertigo:

Het is belangrijk om te begrijpen als de duizeligheid wordt veroorzaakt door een onderliggende gezondheidstoestand, omdat dit een reis naar de dokter zou vereisen. Maar als je eenmaal in de greep van vertigo, zijn er een aantal huismiddeltjes beschikbaar die hulp kan bieden.

Neem diep adem:

Zoals reeds vermeld, een van de symptomen van duizeligheid is kortademigheid. Dit is de reden dat diep adem een ​​tegenreactie op het kan zijn en u helpen te herstellen van hoogtevrees. Dit kan gedaan worden door de ademhaling langzaam en diep, met de nadruk op hoe je je ademhaling weer normaal te krijgen, proberen om het gebied te vullen net onder de maag met lucht. U kunt ook rekenen als je inademt en uitademt. Dit heeft een enorme kalmerend effect op de zenuwen.

Oefeningen om vertigo genezen:

Soms, als u zich duizelig voelt, kan je doen wat eenvoudige oefeningen om te helpen het beheer van uw licht in het hoofd. Een van de eenvoudigste oefeningen uit te voeren zou zijn om op te staan ​​en verplaats je nek - eerst rechtsom, dan linksom. Dit helpt verlichten uw hoogtevrees en vermindert ook het niveau van de inspanning aanzienlijk.

Drink veel water:

Zoals we al weten, uitdroging is een belangrijke oorzaak van vertigo. Dus, onnodig te zeggen, drink veel water en houd jezelf gehydrateerd is zeker een schot manier om elke vorm van duizeligheid te voorkomen. Van alle verschillende oplossingen voor vertigo, dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en gemakkelijkst te doen.

Massage stimuleert de bloedsomloop:

Het is geen geheim dat massages zijn een geweldige manier om het lichaam en geest te ontspannen. De kalmerende effecten van massage is bekend dat vele kwalen te genezen. Er wordt gezegd dat de massage het niveau van de bloedstroom in het lichaam, waardoor ontspant het zenuwstelsel, hetgeen uiteindelijk kan helpen genezen duizeligheid kan verhogen.

Concentreer je op bouwobjecten:

Een andere eenvoudige remedie voor duizeligheid omvat focussen op objecten eigenschappen. Dit op zijn beurt, helpt om je gedachten af ​​te leiden van het feit dat je licht in het hoofd voelen. Dit is ook een handige tip om te volgen als je misselijk voelt.

Kauwen of het eten van Ginger:

Het is gebleken door middel van uitgebreid onderzoek en studies dat gember heeft het vermogen om effectief om te gaan met duizeligheid. Of u rauwe gember of het nemen van gemberthee kauwen, een van hen is een goede remedie voor gevoel en duizeligheid. Aangenomen wordt dat gember de bloedsomloop kan verbeteren en kan vertigo behandelen.

Verbruiken Yoghurt:

Veel mensen lijden aan delirium dat yoghurt is niet goed voor de gezondheid. Dit is een misvatting. Yoghurt is zeer goed voor de gezondheid en het is een uitstekende behandeling voor vertigo. Onderzoek heeft aangetoond dat de consumptie van een kom yoghurt bij het begin van vertigo kan verlichting geven. Als u milde yoghurt is niet voor u, dan kunt u altijd mengen met wat fruit plakjes.

Drinken Lemon Water:

Citroen water alleen het lezen van het maakt je fris te voelen! De makkelijkste manier voor de behandeling van vertigo is om citroen water te drinken. Een vleugje citroen water toe te voegen met een eetlepel suiker is een effectieve remedie voor duizeligheid. Lemon water verhoogt de hoeveelheid glucose in het lichaam, die helpt tegen duizeligheid.

Knoflook toe te voegen aan uw dieet:

Als knoflook is niet reeds een deel van uw dagelijkse voeding, dus zorg ervoor dat nu ook! Als je niet van de smaak van knoflook in je dagelijkse voeding, dan kunt u een paar teentjes geperste knoflook, steil voor enige tijd, de spanning van de oplossing te koken en te drinken om hulp te krijgen van duizeligheid.

Mosterd en zout oplossing:

Een andere oplossing die u kunt proberen is om de mosterd, zout, peper en azijn in een glas water te mengen en het dagelijks drinken. Dit verhoogt ook de circulatie van bloed, die overmatige duizeligheid voorkomt.

1 bekokstoven van Indiase kruisbes en korianderzaad:

Het drinken van een mengsel van Indiase kruisbes en korianderzaad met een glas water is een andere nuttige remedie voor vertigo. Dit mengsel wordt gemaakt door het maken van een pasta van Indiase kruisbes en vervolgens toevoegen van de pasta met korianderzaad in een glas water en het verlaten van de nacht. De volgende dag moet worden gespannen en dronken. Aangezien Indiase kruisbes rijk aan vitamine A en C moeten zijn, zijn bruikbaar bij de behandeling van elke en alle symptomen van duizeligheid.

1 Melk en Basil Alcohol:

Neem een ​​paar blaadjes basilicum en kook in melk en melk drinken elke avond voor het naar bed gaan. Ook daadwerkelijk genezing van dizziness.This wordt ook beschouwd als een van de beste home remedies voor duizeligheid.

1 mengsel van appelazijn en honing:

Voeg een glas water, koud of warm een ​​mengsel van appelazijn met honing en drink drie keer per dag. Het mengsel van deze ingrediënten helpt handhaven bloeddruk en ook als uitstekend middel om de problemen geassocieerd met hoogtevrees lossen.

1 Eating Nootmuskaat poeder en komijnzaad:

Het eten van een mengsel van nootmuskaat poeder en komijn, minstens drie keer per dag, is zeer bruikbaar voor de behandeling van vertigo. Dit behoort tot een van de beste home remedies voor duizeligheid.

1 mengsel van amandelen en pompoenpitten:

Dit is een van de beste oplossingen voor permanente vertigo. Ten eerste, neem wat 'tarwe, samen met ongeveer 12 amandelen en pompoenpitten. Meng deze met elkaar en genieten 's nachts. De volgende ochtend maken een pasta van dit mengsel, terwijl het toevoegen van enkele teentjes aan. Nu, kook het mengsel in de melk en voeg een beetje 'suiker erin. Drink regelmatig en je zal nooit klagen over duizeligheid weer.

1 Drinken selderij sap:

Als de reden achter de vertigo is een lage bloeddruk, dan is het drinken van selderij sap op een regelmatige basis is een effectieve remedie voor het. Het is vrij eenvoudig te verhelpen in vergelijking met andere home remedies beschikbaar voor vertigo.

1 Rekening Ginkgo Biloba:

Ginko biloba is een kruid dat kan worden genomen, hetzij in zijn ruwe vorm of als een capsule om de bloedcirculatie in het binnenoor te verhogen. Het is een kruidenmiddel bruikbaar voor de behandeling van vertigo.

1 consument Moederkruid:

Moederkruid is een ander kruid dat een effectief rechtsmiddel voorziet vertigo. Het kan worden geconsumeerd als een vloeibaar extract, tabletten of capsules. En 'goed voor het verbeteren van de bloedcirculatie in het lichaam.

1 Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan ijzer:

Er zijn verschillende voedingsmiddelen zoals spinazie, linzen, melasse en vele anderen, die rijk ijzergehalte zijn. Het eten van deze voedingsmiddelen helpt het probleem van bloedarmoede, die een belangrijke oorzaak van vertigo bestrijden. Als u deze voedingsmiddelen te eten is niet voor u, dan kunt u altijd capsules van ijzer.

Drink Kamille Thee:

Er wordt gezegd dat kamille helpt de mentale spanning, die op zijn beurt helpt bij duizeligheid verminderen verminderen.

2 Drink Hibiscus Thee:

Vergelijkbaar met kamille, hibiscus thee heeft ook hetzelfde effect van het verminderen van stress en spanning, die helpen bij de behandeling duizeligheid. Het helpt ook om vermoeidheid en spierpijn vechten om een ​​grote mate.

2 Doe yoga en meditatie:

Een andere eenvoudige remedie is het doen van yoga en meditatie. Yoga houdt je fit en gezond, terwijl het ontspannen van de spieren en geeft flexibiliteit om uw lichaam. Meditatie kalmeert de zenuwen en kalmeert de geest, die op zijn beurt ook een extra kalmerend effect op de zenuwen en spieren. Al deze helpen om vertigo genezen.

2 De consumptie van amandelen en Watermeloen Zaden:

Een van de belangrijkste oorzaken van vertigo kan ook duizeligheid. Verbruiken amandel en watermeloen zaden in het bijzonder kan uw probleem te genezen met hoogtevrees. Allereerst geniet ongeveer 8 watermeloenzaden en amandelen met tarwekorrels en maanzaad in water een hele nacht. De volgende ochtend, maken een pasta met de ingrediënten doorweekt. Bak ze met ghee met 2 teentjes, en meng het deeg gebakken in melk en drink het. Doe dit voor een week en er zeker van zijn dat uw probleem duizelig zal zo goed als verdwenen.

2 Vermijd roken:

Als je toevallig een kettingroker of zelfs een toevallige roker, die last hebben van het probleem van duizeligheid zijn, dan moet je serieus overwegen te stoppen. De rook, in het algemeen, is schadelijk voor de gezondheid, maar als nicotine is de oorzaak van duizeligheid, dan is het tijd voor u om te stoppen met roken voordat het probleem verandert in iets meer serieus.

2 slaap goed:

Een belangrijke oorzaak van vertigo is slaaptekort. Als u niet de vereiste 8 uur slaap te krijgen, dus is het niet verwonderlijk dat een gevoel van duizeligheid! Dit gebeurt omdat de hersenen niet de juiste hoeveelheid rust die vereist gedurende de dag goed kunnen functioneren. Dus zorg ervoor dat je een goede nachtrust te krijgen en hopelijk het probleem zal verdwijnen van hoogtevrees.

Zoals hierboven besproken, kunnen er vele oorzaken van vertigo. Een volledige lijst omvatten onder - onvoldoende bloedtoevoer naar de hersenen, aandoeningen gerelateerd aan het oog, oor aandoening verbonden, uitdroging, beroerte, inwendige bloeden, hoofdtrauma, hoofdpijn, anemie, nerveuze uitputting en duizeligheid. Deze oorzaken gaan meestal gepaard met een aantal symptomen die aangeven dat duizeligheid staat te gebeuren. Pijn op de borst, braken, misselijkheid, kortademigheid, stijve nek, instabiliteit, veranderingen in het gezichtsvermogen, gevoel van zwakte en vals gevoel van beweging zijn allemaal symptomen die vertigo te begeleiden.

De hierboven genoemde huismiddeltjes zijn enkele van de meest effectieve manieren om duizeligheid te behandelen. Een resultaat van alle of de meeste van hen op een regelmatige basis kan verlichting van duizeligheid. De meeste van deze middelen zijn heel gemakkelijk te doen en het zou niet de moeite, zelfs voor de meest luie van de partij.

Nog makkelijker dan het drinken en eten van deze ingrediënten is om een ​​aantal van de meest eenvoudige taken, zoals yoga, meditatie, oefeningen en concentratie te voeren. Al deze maatregelen geen type voorbereiding vereisen. Een belangrijke kracht ten aanzien van deze middelen is dat samen met de behandeling van duizeligheid, maar ook het verbeteren van de kwaliteit van uw gezondheid.

Tenslotte, naast deze home remedies zijn er enkele zaken die hulp kan bieden. Stoppen met roken, drink veel sappen, vermijd te veel druk werk, slaap goed, dit zijn allemaal eenvoudige stappen die u kunt nemen om af te houden van de duizeligheid. Wat nog belangrijker is, je lichaam in orde is en zorg ervoor dat je gezond eet. Een gezond lichaam kan elke ziekte te bestrijden beter, zoals duizeligheid.

Lijdt aan frequente duizeligheid? Heeft u een gezondheidstoestand die duizeligheid basis veroorzaakt? Wat te doen om hulp te krijgen? Gelieve te delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha