25 effectieve home remedies om zich te ontdoen van Dark EllebogenEllebogen donker is een gemeenschappelijke realiteit. Dus, voel je niet slecht voor degenen die niet zo interessant ellebogen die voorkomt dat je het dragen van uw favoriete mouwloze korte jurkjes. De meeste vrouwen zijn altijd op zoek naar manieren om uw ellebogen lichter te krijgen, maar tevergeefs.

Donkere ellebogen zijn onaangenaam en onnodig. Het is meestal het gevolg van de voortdurende slijtage van de huid van de ellebogen, waardoor deze gebieden donkerder. Maar maak je geen zorgen, het krijgen van ellebogen in plaats van op zoek naar is niet zo moeilijk. Met de suggesties die we hebben voor u vandaag, zal je ellebogen kijken en voelen mooi als die van een filmster top.


Dus hier zijn de top home remedies voor donkere ellebogen gemakkelijk te gebruiken en kosteneffectieve die zeker aan je ellebogen rug recht te houden zijn!

Home remedies voor Dark Ellebogen

Bakpoeder:

De chemische samenstelling die de bicarbonaat vormt werkt zeer goed in scrubben de huid van de ellebogen. Zuiveringszout, in combinatie met de zachte kwaliteit van de melk moisturizer, deze combinatie maakt het uiterst krachtig. Melk levert ook eerlijkheid en werkt aan de donkere gebieden van de ellebogen te genezen. Neem een ​​eetlepel zuiveringszout en mengen met een gelijke hoeveelheid melk. Wrijf dit mengsel romige op de ellebogen en de vlek. Wegspoelen. Voor het beste resultaat, herhaal dit proces om de andere dag.

Kurkuma:

Kurkuma is al lang bekend om zijn helende eigenschappen voor de huid. Elke pasta met kurkuma werkt geweldig als een huid lichter oplossing. Echter, nooit kurkuma pasta te houden op de huid te lang als het kan de huid vlekken! Als je toevallig een vlek hebben, maak je geen zorgen, zal worden uitgevoerd in een paar dagen. De meest populaire optie is om kurkuma mengen met melk met een hoog vetgehalte. Breng dit op je ellebogen voor een paar minuten en daarna wassen met zeep. Herhaal dit een paar keer per week voor het beste resultaat.

Honing:

Honing fungeert als een natuurlijke conditioner voor donkere huid van de ellebogen. Het biedt ook de natuurlijke antibiotische eigenschappen. Je kunt honing vlakte ellebogen gelden voor het donker te verminderen, maar het zal tijd vergen. De beste optie is om een ​​royale eetlepel honing mengen met gelijke delen melk en kurkuma. Dan gelden deze pasta op de donkere gebieden van de ellebogen en wacht ongeveer een half uur. Wassen met warm water. Doe dit een keer per week voor de beste resultaten. U kunt ook honing mengen met Aloë Vera in hetzelfde patroon als hierboven.

Melk:

First things first. Met behulp van de melk zal niet snel resultaat geven, maar op de lange termijn zal je het gewenste resultaat geven. Met een watje, gelden volle melk ellebogen verduisterd. U kunt dit doen elke dag en maak er een deel van je dagelijkse routine. Niet wassen. Niet alleen dat hydrateren de huid, maar ook de gelooid ruimtes onnatuurlijk donker ellebogen verlichten. En hey, als het goed genoeg is voor de Griekse en Indische prinsessen van het verleden, het is goed genoeg voor ons ook om deze remedie gebruiken voor donkere ellebogen!

Suiker en olijfolie:

Suiker en olijfolie gecombineerd met een perfecte mix van hard en zacht te maken. De suiker in dit mengsel zal helpen verwijder vuil ingebed in de plooien van de ellebogen en olijfolie dan hydrateren ellebogen. Meng een eetlepel suiker met een eetlepel olijfolie en wrijf dit op zijn ellebogen in langzame cirkelvormige bewegingen voor een paar minuten. Daarna wassen met gewoon warm water.

natuurlijke oliën:

Natuurlijke oliën, zoals olijfolie, zijn essentiële eigenschappen van bliksem. Wrijf olijfolie op zijn ellebogen warme donkere keer per dag voor een paar minuten. Niet wassen. Andere natuurlijke oliën zoals kokosolie zal preventieve maatregelen voor de huid donkerder verder te handelen. Kokosolie kan worden gemengd met citroen en aangebracht op de ellebogen. Was dit na ongeveer vijf minuten, en herhaal eenmaal per twee dagen.

Vlakte Lemon:

De remedie eenvoudiger en gemakkelijker thuis voor donkere ellebogen is citroen. Snijd een grote citroen doormidden en vervolgens elke kant van citroen op elke curve. Wrijf elke helft in elleboog knijp al het sap op de elleboog. Vergeet niet, dit kan een rommelig proces zijn dus niet eens in uw keuken of uw badkamer, zodat het kan worden afgewassen het oppervlak vrij gemakkelijk. Herhaal dit elke dag voor een week of twee en zie de geweldige resultaten.

Citroen en honing:

Alternatief kan de tong worden gemengd met honing een zalf vormen. Roer het citroensap uit een deel met een deel van honing en aanwezig te wrijven in de ellebogen. Laat dit voor ongeveer een half uur en daarna wassen met water en zeep.

Citroen en suiker:

Citroen gecombineerd met de exfoliërende eigenschappen van korrels van suiker zorgt voor een geweldige huis remedie voor donkere ellebogen. Meng een theelepel citroensap met ongeveer dezelfde hoeveelheid suiker en wrijf ellebogen in deze langzame cirkelvormige bewegingen voor een paar minuten. Was daarna goed met zoniet water en zeep, zal je ellebogen plakkerig en ongemakkelijk de hele dag voelen! Zij zullen echter verschijnen gebleekt en gekleurd licht tegelijkertijd.

Gram bloem en citroen:

Zoals kan worden gezien, de ellebogen lichtere verkrijgen, is het noodzakelijk een grote hoeveelheid citroenen hebben. Een andere mogelijke combinatie citroen is om een ​​eetlepel citroensap mengen met gelijke delen gram bloem. Wrijf deze pasta op de ellebogen en laat gedurende een paar minuten voordat het af te wassen. Het zal zorgen voor onmiddellijke resultaten.

1 gram bloem en Yoghurt:

Kikkererwtenbloem fungeert als een natuurlijke exfoliant, terwijl de yoghurt is rijk aan antioxidanten en fungeert als natuurlijke bleekmiddel. Meng gelijke delen yoghurt en gram bloem tot een dikke pasta te maken en deze pasta aanbrengen op de ellebogen. Laat het ongeveer tien minuten en daarna wassen met warm water en zeep. Herhaal dit een paar dagen per week voor de beste resultaten.

1 cacaoboter en shea boter:

Cacaoboter of shea boter is gemakkelijk verkrijgbaar in elke winkel. Deze ophouden verder donker worden van de huid en ook hydrateren de huid harde ellebogen.

1 Aloe Vera Gel:

Aloë Vera gel is rechtstreeks overgenomen uit de vlezige blad van de Aloë Vera plant. Als je niet al een hebt groeien in het huis, de bladeren van Aloë zijn direct beschikbaar in supermarkten. Snij de bladeren van aloë kan moeilijk zijn, maar aangezien het zeer plakkerig en slijmerig. Snijd de bovenste lagen van het groene blad, met achterlating van de duidelijke aloë gel. Breng deze gel op de ellebogen en laat een paar minuten. Daarna afspoelen met warm water. Doe dit elke dag voor een paar weken om de beste resultaten te krijgen.

1 Azijn en Yoghurt:

Natuurlijke zuurgraad van azijn helpt bleken de donkere gebieden van de ellebogen en yoghurt helpt hydrateren. Maak een pasta met azijn en yoghurt, het mengen van beide even. Wrijf dit op de huid van de ellebogen en daarna wassen met warm water.

1 Fruit:

Hier is een huis remedie voor donkere ellebogen die u kunt toepassen en het ook eten! (Niet eten, dat zal helpen je ellebogen). Er zijn een aantal vruchten die natuurlijke bleken eigenschappen zoals citroenen, tomaten en druiven hebben. Net wrijf het sap van deze vruchten op de ellebogen en afwassen na een paar minuten met lauw water.

1 Munt:

Ja, de munt is niet alleen ideaal voor een frisse adem, maar is ook handig voor donkere ellebogen. Mint heeft een aantal eigenschappen die helpen om de huid witter te maken. Kook een paar muntblaadjes en voeg een paar druppels citroen extract. Dompel een katoenen bal in deze en dep ellebogen mee. Na ongeveer een half uur, spoelen met gewoon water.

1 Yoghurt en Azijn:

De zure eigenschappen van yoghurt en azijn combinatie is zeer nuttig om zich te ontdoen van donkere vlekken op de huid. Dit is ook een effectieve combinatie om andere markeringen op de huid te verminderen. Net meng gelijke delen azijn en yoghurt en toe te passen op de ellebogen. Na ongeveer vijftien minuten, spoel af met warm water. Herhaal dit twee keer per week voor de beste resultaten.

1 knoflook en ui:

Zowel knoflook en ui hebben sterke natuurlijke oliën die duistere lagen van de huid, vooral de ellebogen te behandelen. De aanvraag is vrij eenvoudig. Snijd twee teentjes knoflook in de helft, horizontaal, en wrijf elke kruidnagel op elke bocht. Of, snijd een ui doormidden en wrijf elke helft van elke curve. Doe dit voor een paar minuten en daarna wassen met water ellebogen. Herhaal dit om de drie dagen voor het beste resultaat.

1 Honing en Aloë Vera:

Honing is geweldig voor zijn doeleinden moisturizers en is zeer goed voor de huid. Aloë Vera heeft ook verschillende oliën die werken op de huid op een dieper niveau, het omgaan met de ellebogen donker van binnen naar buiten. Een combinatie van beide maakt dit een zeer effectieve remedie voor donkere ellebogen. Net meng gelijke delen van honing en aloë gel en wrijf ellebogen. Na ongeveer tien minuten, wassen met water en zeep.

Mosterdolie:

Mosterd olie is een natuurlijke antiseptische. Het helpt ook om verdere verduistering voorkomen. Meng gelijke delen van mosterd en warm water en breng op de ellebogen. Houd het op ongeveer tien minuten en daarna wassen met warm water en zeep.

2 Karnemelk, gemalen havermout en een paar Amandelen:

Karnemelk is zelf een geweldige combinatie van ingrediënten die nodig zijn om hun ellebogen witter. Met hydraterende melk, bleken citroensap, azijn en zure exfoliërende zout, karnemelk kan alleen uw problemen op te lossen. Maar laten we verder gaan een stap en voeg andere exfoliërende agenten, havermout en gemalen amandelen die helpen verzachten de huid. Maak een pasta van deze ingrediënten en wrijf ellebogen in langzame cirkels en dan afwassen na ongeveer tien minuten. Doe dit een keer per week voor de beste resultaten.

2 Papaya:

Papaya heeft een aantal natuurlijke eigenschappen die niet alleen helpen om de huid lichter te maken, maar helpt ook bij de hydratatie. Deze behandeling is uitstekend voor de dikkere huid van de ellebogen. Snijd de papaya in kleine stukjes en dan verpletteren deze stukken samen, met slechts een theelepel water. Dan gelden deze gepureerde papaya op ellebogen en laat het op ongeveer tien minuten vóór het wassen met gewoon water. Koel de rest van deze brij te gebruiken voor later. Breng dit eens in de twee dagen voor een paar weken om de beste resultaten te verkrijgen.

2 kikkererwtenmeel:

Kikkererwtenbloem gemengd met kurkuma poeder, melk en citroen is een van de meest krachtige pasta om donkere ellebogen te verminderen. Meng twee hopen van kikkererwtenmeel met een lepel kurkuma poeder, twee eetlepels melk en een kleine theelepel citroensap. Maak een dikke pasta van deze ingrediënten en toe te passen op de ellebogen. Zodra de pasta verhardt, afspoelen met water en milde zeep. Giet vervolgens een aantal 'rozenwater en niet wassen. Herhaal dit twee keer per week voor de beste resultaten.

2 aardappelen:

Interessant is dat de aardappelen zijn ook prachtige home remedies voor donkere ellebogen. In feite, kunnen aardappelen worden gebruikt om elk type vlekken op het lichaam te verminderen. Gewoon knippen kleine stukjes aardappelen en pureer ze in met yoghurt. Breng dit op je ellebogen en laat gedurende ongeveer 25 minuten. Wegspoelen.

2 Vaseline en sokken:

Snij gaten in de voorkant van twee oude sokken. Dan, vaseline op zijn ellebogen in de nacht en trek de sokken over je ellebogen om ze te bedekken. Doe dit 's nachts voor een paar weken voor de beste resultaten.

Naast huismiddeltjes donkere ellebogen boven, zijn er een aantal andere dingen die je kunt doen om donkere ellebogen te behandelen. Gebruik bijvoorbeeld zonnebrandcrème dagelijks. Ook, exfoliëren met een zachte borstel of loofah op een dagelijkse basis gedurende de periode van de douche. Schrobben met een handdoek na een douche. Herinner elke afschilfering niet overdrijven als het zou weg eroderen essentiële lagen van de huid, waardoor de ellebogen net zo donker als voorheen. Hydrateren en te gebruiken crèmes elke dag. Drink ook veel water, minstens 5-6 glazen per dag.

Met deze home remedies voor donkere ellebogen aan uw zijde, zal donkere ellebogen een verhaal van het verleden geworden! Ons niet gelooft? Probeer ze voor jezelf vandaag!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha